DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

00:35 - 2014/09/18 Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la Tel: 0740711811 sau Email: redactia@dorohoinews.ro

WebMagnat.

Telefoane utile

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

CAMPANIE UMANITARA

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

EVENIMENTE

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

UMANITAR

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro

 PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…


  PARTENERI

DorohoiNews.ro

top stiri dorohoi news

3-5 octombrie: Zilele municipiului Dorohoi! Spectacole şi foc de artificii. Invitat special, Voltaj

În primul sfârșit de săptămână din luna octombrie se sărbătoresc Zilele municipiului Dorohoi. Spectacolele se desfăşoară cel mai probabil pe strada 1 Decembrie, în zona stadionului. O altă locație propusă de organizatori este în zona sensului giratoriu, dar ar trebui să se blocheze traficul. „Pentru acest eveniment ne gândim la o locație mai puţin circulată, cel mai probabil pe strada 1 Decembrie, (...)

Bărbat aflat la rude în Dorohoi transportat de urgență la Iași cu elicopterul SMURD - FOTO

Un bărbat în vârstă de 65, din municipiul București, aflat la rude în Dorohoi, a avut nevoie de intervenția elicopterului SMURD, pentru a fi transportat de la Botoșani la Iași, după ce a ajuns la spital în comă alcoolică. Bărbatul a ajuns marți seară la Spitalul Municipal Dorohoi, iar de acolo acesta a fost transferat la Spitalul Județean „Mavromati”. Acesta se afla în comă alcoolică și prezenta un (...)

Amintiri despre trecut - arc peste timp - 1984-2014 - FOTO

„Dorohoiul de altădată”, campania de reconstituire a istoriei oraşului, continuă prin prezentarea unui alt “colţ” al oraşului. O fotografie mai recentă, din 1984, dar veche prin anii care au trecut, trei decenii, o imagine în care regăsim ansamblul de locuinţe şi spaţii comerciale, situat la intersecţia străzii  Alexandru Ioan Cuza cu strada Spiru Haret, blocul cunoscut de către cei mai vârstnici cu denumirea (...)

Femeie din Cordăreni cu o malformație genetică transportată de urgență la Iași cu un elicopter SMURD

O femeie din Cordăreni a fost transportată de urgență la Iași după ce a acuzat dureri puternice în piept, în urma unui efort fizic. Aurica C., în vârstă de 53 de ani, din Cordăreni, a fost adusă la Spitalul Municipal Dorohoi în dimineața zilei de marți, 16 septembrie 2014. Femeia suferă de o malformație genetică, fapt pentru care medicii de la Dorohoi au diagnosticat-o cu disecție de aortă abdominală și s-a (...)

SC POLISERV SRL: Ofertă servicii diverse în Dorohoi – GPL, parbrize, baterii auto și lucrări construcții!

Stație GPL Auto-Gas, centru de parbrize cu și fără montaj pentru orice tip de auto, centru furnizare baterii ROMBAT, atelier auto-service, tâmplărie termopan și lucrări construcții la cea mai bună calitate. La noi veţi găsi produse de cea mai bună calitate și veți beneficia de cele mai bune servicii, Centru cu sediul în Dorohoi, strada Locomotivei nr.4. Pentru comenzi sau detalii suplimentare referitoare la produsele sau serviciile (...)

Librăriile „UNIVERS” din Dorohoi: Vezi oferta săptămânii 15 septembrie – 21 septembrie 2014!

Rețeaua librăriilor „Univers” din Dorohoi vă oferă o multitudine de produse la cele mai accesibile prețuri și cele mai bune oferte. Vezi oferta săptămânii 15 septembrie – 21 septembrie 2014: - Caiet A5, 40 file – 0,6 lei - Caiet A5, 48 file – 0,7 lei - Set FRIXION (Roller Clicker + Pillot + 3 rezerve) – 31 lei - Penare – începând de la 5 lei Cele mai bune produse la cele mai accesibile (...)

  • ANUNTURI

    DorohoiNews.ro

    PARTENERI

    KISS_FM

    DorohoiNews.ro

ANUNTURI:

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

Stiri de ultima ora

Dorin Alexandrescu: „Îmi cer scuze dorohoienilor pentru disconfortul creat”

Astăzi, la Dorohoi a început asfaltarea străzii A. I. Cuza, proiect de reabilitare stradală, adjudecat de societatea Victor Construct. Această acţiune vine la câteva săptămâni după ce carosabilul a fost decopertat, îngreunând accesul către principalele instituţii locale. „Îmi cer scuze dorohoienilor pentru disconfortul creat în zona centrală, dar pietonalul va fi ceva reprezentativ pentru oraş, un loc de promenadă, de întâlnire şi socializare”, a declarat (...)

3-5 octombrie: Zilele municipiului Dorohoi! Spectacole şi foc de artificii. Invitat special, Voltaj

În primul sfârșit de săptămână din luna octombrie se sărbătoresc Zilele municipiului Dorohoi. Spectacolele se desfăşoară cel mai probabil pe strada 1 Decembrie, în zona stadionului. O altă locație propusă de organizatori este în zona sensului giratoriu, dar ar trebui să se blocheze traficul. „Pentru acest eveniment ne gândim la o locație mai puţin circulată, cel mai probabil pe strada 1 Decembrie, în zona stadionului. Cât despre invitați, nu pot să vă spun decât (...)

Colecția toamnă TeX 2014, în hipermarketurile Carrefour din țară

Carrefour România lansează joi, 18 septembrie, noua colecţie de toamnă TeX, brand distribuit exclusiv în rețeaua de magazine Carrefour. TeX vine cu oferte atrăgătoare pentru piesele vestimentare indispensabile acestei toamne. Colecţia se adresează întregii familii și propune soluții la modă pentru întoarcerea la birou, ieșiri în oraș sau petrecerea timpului liber. Noua colecție umează tendințele sezonului cu nuanțe puternice de roșu, portocaliu ars sau bordeaux, ce pot fi combinate (...)

Acțiune IJJ Botoșani - „Stop violenţei în şcoli! Indiferenţa doare!”

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va continua, în anul şcolar care tocmai a început, campania de prevenire a faptelor antisociale desfăşurată în anul şcolar 2013 - 2014, în instituţiile de învăţământ preuniversitar, intitulată „Stop violenţei în şcoli! Indiferenţa doare!”, parte a campaniei de informare, prevenire şi dialog social „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”. În anul şcolar precedent, jandarmii botoşăneni au executat (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” din Dorohoi scoate la concurs un post de asistent medical scolar

Se organizeaza concurs in data de 02.10.2014 pentru ocuparea postului vacant de asistent medical școlar grad principal la Cabinetul medical scolar nr. 1 Dorohoi. Conditiile de participare la concurs sunt urmatoarele ·    Studii : școala postliceală sanitara absolvita cu diploma ·    Adeverinta sau certificat de absolvire grad principal ·    Autorizatie de libera practica medicala vizata la zi ·    Minim 5 ani vechime in specialitatea studiilor In (...)

Bărbat aflat la rude în Dorohoi transportat de urgență la Iași cu elicopterul SMURD - FOTO

Un bărbat în vârstă de 65, din municipiul București, aflat la rude în Dorohoi, a avut nevoie de intervenția elicopterului SMURD, pentru a fi transportat de la Botoșani la Iași, după ce a ajuns la spital în comă alcoolică. Bărbatul a ajuns marți seară la Spitalul Municipal Dorohoi, iar de acolo acesta a fost transferat la Spitalul Județean „Mavromati”. Acesta se afla în comă alcoolică și prezenta un traumatism cranio-cerebral acut cu un hematom fronto-pariento-tempo-occipital (...)

A fost deschis un nou drum montan care va rivaliza cu Transalpina şi Transfăgărăşan

Drumul care străbate Masivul Rarău va fi denumită Transrarău - Drumul Comorilor. În ultima etapă a fost refăcută o porțiune de aproximativ 10 kilometri, drumul care face legătura dintre satul Chiril și cabana Rarău. De altfel, pe acest drum se putea merge doar cu mașina de teren și nu a mai fost îngrijit din anii '80, potrivit Yahoo News. „Este un drum pe care noi vrem să îl denumim generic TRANSRARĂU Drumul Comorilor, fiind legat de zona de munte, Pietrele Doamnei, de comorile care sunt şi (...)

Tombola „Vino să facem ghiozdanul împreună” şi-a găsit câștigătorii!

Tombola organizată de Uvertura Mall în perioada 01 septembrie – 14 septembrie și-a găsit câștigătorii! La tombolă au participat toți cei care au făcut cumpărături de peste 50 de lei din magazinele Uvertura Mall. Taloanele au fost validate de comisie iar câștigătorii au fost contactați pentru a-şi revendica premiile. Câștigătorii tombolei „Vino să facem ghiozdanul împreună” sunt: Nechifor Magdalena, Laura Popescu, Chiriac Cristina Alina, Hrițcan Mărioara și Rotaru Simona.   Dacă (...)


DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro
Prezențe botoșănene în mari muzee ale lumii

Muzeul Judetean Botosani organizeaza joi, 18 septembrie 2014, ora 13.00, simpozionul si vernisajul expozitiei „Prezente botosanene in mari muzee ale lumii”. Sunt etalate piese reprezentative din patrimoniul Muzeului Judetean Botosani, expuse de-a lungul timpului in muzee din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Polonia, Italia, Elvetia şi Grecia. Vor sustine interventii: Lucica Parvan, Maria Diaconescu, Gheorghe Median, Daniel Ciucalau. Activitatile se vor desfasura in Sala Mare a Muzeului de Istorie Botosani.   Dacă (...)

Un nou început și la școala generală „Dimitrie Pompeiu” Broscăuți - FOTO

Și iată că a sunat clopoțelul și pentru elevii de la școala generală „Dimitrie Pompeiu” Broscăuți. Curtea școlii, s-a umplut de elevi și părinți alături de cadrele didactice a școlii mai sus menționate. Emoții, zâmbete și câte o lacrimă în ochii boboceilor din clasele mici, dascăli cu adevărată dăruire au dat startul unui început de an școlar. Festivitatea de deschidere a debutat prin slujba religioasă ținută de doi dintre cei trei preoți parohi ai comunei Broscăuți: (...)

Amintiri despre trecut - arc peste timp - 1984-2014 - FOTO

„Dorohoiul de altădată”, campania de reconstituire a istoriei oraşului, continuă prin prezentarea unui alt “colţ” al oraşului. O fotografie mai recentă, din 1984, dar veche prin anii care au trecut, trei decenii, o imagine în care regăsim ansamblul de locuinţe şi spaţii comerciale, situat la intersecţia străzii  Alexandru Ioan Cuza cu strada Spiru Haret, blocul cunoscut de către cei mai vârstnici cu denumirea LA PRIMĂRIŢĂ, deoarece, aici a locuit în perioada post-decembristă, (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 17 septembrie 2014

Află cine se sărbătoreşte astăzi 17 septembrie 2014: Paul Ioan Paval - consilier județean Botoșani, Dediu Florin - Administrator Hangsat-Comunicațion Havârna, Bogdan Mamară - jucător Viitorul Dersca, Liliana Chiriac - economist-contabil SC WIRES&PIPES SRL Dorohoi, Eduard Sandu - jucător FCM Dorohoi, Cecilia Tapalaga - jurist ITM Botosani, Lucia Buruiana - pensionar Havarna, Iliescu Dan - electrician, Vasile Butnaru - pensionar Dorohoi, Valentin Apetrei - ANAF Dorohoi, Amalia Petrescu - voluntar IHTIS. Redacția Dorohoi (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
Vremea devine schimbătoare: Cerul se împarte între nori şi soare

Următoarele zile vor fi dominate de o vreme instabilă, meteorologii anunţând atât perioade cu ploi, dar şi cu soare. Miercuri, vremea va fi în general închisă şi rece în sud-vestul ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse, însă doar izolat se mai pot cumula 10...15 l/mp. În restul zonelor, temperaturile se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei date, va fi soarele, umbrit din când în când de nori şi numai izolat se vor semnala ploi slabe. (...)

Epigrama zilei: EXPLICAŢIE PARADOXALĂ (amfibrah)

Necazul, atuncea când vine, Şi-urechile mi se lungesc De foame, vă mărturisesc C-auzul mai fin îmi devine! Autor: Mihai Haivas   Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.  

Remus Pricopie anunţă modificări pentru elevii care dau Bac şi Evaluare Naţională în 2015

Gradul de încărcare al elevului ar trebui să fie mai mic în anul în care acesta are de susţinut examene importante, precum Bacalaureatul şi Evaluarea naţională, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie. Potrivit ministrului, elevul, care va avea de susţinut un examen important la finalul anului şcolar, ar trebui să se poată concentra "cu prioritate" pe materiile de examen. „Sper să reuşim să facem acest lucru, ca în clasa a XI-a şi a XII-a, elevii (...)

Anunţ bombă pentru o parte din pensionari: Vârsta de pensionare ar putea fi redusă

Vârsta de pensionare ar putea fi redusă pentru anumite categorii de pensionari, potrivit unui Proiect de modificare a Legii pensiilor, aflat astăzi în dezbatere la Senat. Dacă senatorii îşi dau ok-ul pe modificări, proiectul ajunge la Camera Deputaţilor, care este cameră decizională pe acest subiect. Noi categorii de angajaţi ar putea beneficia de reducerea vârstei de pensionare, potrivit proiectului de lege. Concret, Legea pensiilor s-ar putea modifica în sensul extinderii persoanelor care vor (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
Două conferințe naționale pentru educarea și promovarea copiilor supradotați

Centrul Gifted Education organizează, în acest weekend, două conferințe naționale dedicate dezvoltării mediului educațional al copiilor cu abilități înalte. Sâmbătă 27 septembrie, între orele 10.00-16.00, la Hotel Parliament din București, str izvor 106, va avea loc Conferința națională „Mediul de Excelență al Copilului cu abilități înalte”, la care sunt invitați părinți interesati sa descopere mijloacele gestionării unei bune relații intre părinți, mediul educațional (...)

Prima victorie a lui Mircea Diaconu în Parlamentul European: România va primi 3,5 milioane de euro pentru o păcăleală a ruşilor

Mircea Diaconu şi Renate Weber au convins Parlamentul European să acorde României 3,5 milioane de euro în urma unei ţepe în industria sârmei date de ruşi în urmă cu mai bine de doi ani la Câmpia Turzii şi la Târgovişte. După numirea Corinei Creţu în funcţia de comisar european pentru politică regională, a venit o nouă veste bună din zona Strasbourg. Cu o documentare precisă şi discursuri convingătoare, Renate Weber şi Mircea Diaconu consideră că au reuşit să-i convingă (...)

politic

Ce se întâmplă de fapt când scoți 100 de lei de la bancomat?

De exemplu, în cazul BCR, cea mai mare bancă din sistem, luăm cazul clasic al unui card de debit BCR Maestro. Dacă retragi bani de la un bancomat BCR, scoţi din buzunar 0,2% din suma extrasă, dar minimum 0,20 lei/operaţiune. Dacă nu ai cardul la tine şi vrei să scoţi bani de la ghişeu plăteşti 0,5% din sumă, dar mininimum 5 lei/operaţiune, noteaza Cotidianul. Vestea realmente proastă e atunci când scoţi bani de la ATM-ul altei banci. Te costă 0,75% din suma extrasă şi ai şi un comision fix de 4,5 lei. (...)

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

Telekom face angajări în toate oraşele. Vezi ce caută

Telekom face angajări în toate oraşele. Vezi ce caută

Romtelecom şi Cosmote au trecut de ieri sub un nou brand, TELEKOM. Compania deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom (...)

Noul Windows apare. Cum arată şi când îl puteți avea

Noul Windows apare. Cum arată şi când îl puteți avea

Microsoft va prezenta presei Windows 9, în cadrul unui eveniment programat pentru 30 septembrie. Noul Windows va sosi, (...)

Anunţ-surpriză al Annei Lesko, la doar şase luni de când a devenit mamă: „Mai fac un bebe!”

Anunţ-surpriză al Annei Lesko, la doar şase luni de când a devenit mamă: „Mai fac un bebe!”

Anna Lesko se simte cât se poate de fericită şi împlinită de când în viaţa ei a apărut micuţul (...)

Simptome ce nu ar trebui ignorate niciodată

Simptome ce nu ar trebui ignorate niciodată

Avand in vedere ca sunt din ce in ce mai multe cazuri de cancer, inregistrate la nivel mondial, este imperativ ca persoanele (...)

Salată cu boabe de fasole

Salată cu boabe de fasole

Ingrediente: 500-600 gr. boabe de fasole roşie fiarta 1 salată verde 1 ardei gras roşu 3-4 tije ţelină 1 măr dulce-acrişor 1 (...)

CUPA ROMANIEI. S-au tras la sorţi şaisprezecimile! Vezi cu cine joacă FC Botoșani

CUPA ROMANIEI. S-au tras la sorţi şaisprezecimile! Vezi cu cine joacă FC Botoșani

Steaua joaca, la fel ca si anul trecut, cu ACS Berceni. Petrolul are meci cu Unirea Jucu, in timp ce Astra o va intalni pe (...)

Femeie din Cordăreni cu o malformație genetică transportată de urgență la Iași cu un elicopter SMURD

Femeie din Cordăreni cu o malformație genetică transportată de urgență la Iași cu un elicopter SMURD

O femeie din Cordăreni a fost transportată de urgență la Iași după ce a acuzat dureri puternice în piept, în (...)

Clubul Rotary Botoșani a suplimentat numărul de Burse școlare oferite pentru anul 2014-2015

Clubul Rotary Botoșani a suplimentat numărul de Burse școlare oferite pentru anul 2014-2015

Ca urmare a implicarii „Fundatiei Tati" in programul bursier initiat de Rotary Club Botosani, numarul burselor (...)

Bărbat dispărut de trei luni de acasă!

Bărbat dispărut de trei luni de acasă!

La data de 15 iunie a plecat de la domiciliu şi de atunci familia nu mai ştie nimic despre el. HARIGA VIOREL s-a născut (...)

Doi tineri bănuiţi de comiterea unei tâlhării, reţinuţi de către poliţişti

Doi tineri bănuiţi de comiterea unei tâlhării, reţinuţi de către poliţişti

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia  municipiului Botoșani, ieri, 15 septembrie a.c.,  (...)

Tineretul Social Democrat din Botoșani acuză tentativa tinerilor PDL de a politiza victoria F.C. Botoșani

Tineretul Social Democrat din Botoșani acuză tentativa tinerilor PDL de a politiza victoria F.C. Botoșani

Tineretul Social Democrat din Botoșani acuză tentativa tinerilor PDL de a politiza victoria F.C. Botoșani împotriva (...)

A sunat clopoțelul unui nou început de an școlar la Scoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Dorohoi - (...)

A sunat clopoțelul unui nou început de an școlar la Scoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Dorohoi - FOTO

Este un an pus sub semnul aniversării, în contextul în care, la 1 noiembrie 2014, școala va împlini frumoasa (...)

Debut de an școlar la Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi - FOTO

Debut de an școlar la Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi - FOTO

La Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” din Dorohoi a început un nou an școlar! Elevii seminariști (...)

Început de an școlar la Școala Primară nr. 2 Saucenița – FOTO

Început de an școlar la Școala Primară nr. 2 Saucenița – FOTO

A venit,.. a venit toamna... si ne-am acoperit sufletele cu zâmbetele copiilor, cu râsul lor de clopotel cristalin. (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 16 septembrie 2014

Sărbătoriții zilei de astăzi 16 septembrie 2014

Află cine se sărbătoreşte astăzi 16 septembrie 2014: Mihai Valeriu - Primăria Dorohoi, Mihaela Mihăiescu - Asociația (...)

15 septembrie la Şcoala „Spiru Haret” Dorohoi - FOTO

15 septembrie la Şcoala „Spiru Haret” Dorohoi - FOTO

E 15 septembrie, începutul noului an şcolar. Pentru elevii Şcolii „Spiru Haret” Dorohoi începerea (...)

Epigrama zilei: ROMÂNIA NU-ŞI IGNORĂ CETĂŢENII

Epigrama zilei: ROMÂNIA NU-ŞI IGNORĂ CETĂŢENII

De ţară, dacă ţi se pare Că ignorat, mereu ai fi, Încearcă-aşa, din întâmplare, O taxă doar... (...)

A apărut aplicaţia pentru şoferii indisciplinaţi: conducătorii auto nesimţiţi pot fi raportaţi la (...)

A apărut aplicaţia pentru şoferii indisciplinaţi: conducătorii auto nesimţiţi pot fi raportaţi la poliţie

Gata cu nesimţirea în trafic! A apărut aplicaţia pentru şoferii indisciplinaţi! Această aplicație poate fi instalată (...)

ADHD-ul afectează major performanțele școlare ale copiilor. Doar 61,8 la sută dintre copiii cu deficit (...)

ADHD-ul afectează major performanțele școlare ale copiilor. Doar 61,8 la sută dintre copiii cu deficit de atenție termină liceul

Aproximativ 200.000 de copii din România suferă de deficit de atenție și hiperactivitate, tulburare de comportament (...)

Victor Ponta: Vom reduce taxa pe stâlp la 1 la sută iar banii vor rămâne la autoritățile locale

Victor Ponta: Vom reduce taxa pe stâlp la 1 la sută iar banii vor rămâne la autoritățile locale

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a făcut un apel la senatorii şi deputaţii din arcul de putere pentru ca aceştia (...)

Stiri de la 1 la 39 din 180

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi_Botosani

PUBLICITATE

Fest Dorohoi

DorohoiNews.ro

Sondajul saptamanii

Cine credeţi că este prezidenţiabilul agent acoperit la care se referă Traian Băsescu?

Victor Ponta

Klaus Iohannis

Elena Udrea

Monica Macovei

Kelemen Hunor

Călin Popescu Tăriceanu

Dan Diaconescu

Niciunul

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Bancul Zilei!

DorohoiNews.ro

- Mama, ce deosebire e intre tine si tata?
- Numa la prostii te gindesti! si jap o palma.
Se duce Ionel la tata si ii pune aceasi intrebare,primeste acelasi raspuns. Suparat se duce la bunica si ii spune ce a patit. Bunica il ia cu binisorul si ii explica:
- Ionele, daca mama vrea sa se incalte cu pantofii tatei nu poate ca-i sint mari. Tata, daca vrea sa poarte pantofii mamei iar nu poate pentru ca ii sint mici. Deci deosebirea dintre mama si tata e intre picioare.


EVENIMENTE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! ......... NU EZITA SA NE CONTACTEZI.
DorohoiNews.ro

ANUNTURIUltimele anunturi

Transport pachete studenți la prețuri studențești (Iași și Suceava)

Mulţi studenţi nu au timp să meargă în fiecare sfârşit de săptămână acasă (...)

Sincere condoleanțe!

Colegii de la Serviciul Fiscal Municipal Dorohoi transmit sincere condoleanțe domnului Chindruș Ioan (...)

SC PROAGRO SA DOROHOI - ANUNȚ IMPORTANT!

SC PROAGRO SA DOROHOI STR. PROGRESULUI, NR.75 JUD. BOTOSANI (...)

SCM COMATI DOROHOI angajează URGENT!

SCM ,,COMATI" cu sediul in localitatea Dorohoi,strada Dumitru Furtuna ,nr.4-6 ,judetul Botosani (...)

Vând apartament 2 camere în Dorohoi zonă centrală

Vând apartament 2 camere decomandat 65 mp, zona centrală, recent renovat, izolat, bucatarie și (...)

Vând set jante originale BMW X3/X5 R18 + anvelope vară Dunlop M3 RunFlat 255/55R18

Vând set jante originale BMW X3/X5 R18 + anv vară Dunlop M3 RunFlat 255/55R18 Set roți complete (...)

dorohoinews.ro

vand 4 jante de otel pt passat audi sharan ford galaxy,pot fi puse cauciucurile de iarna pe 195/65/15 (...)

Vand bicicleta medie

Vand bicicleta medie de culoare albastra si gri. Telefon. 0745014941

Vând apartament cu două camere

Vând apartament cu două camere, decomandat (56mp.), situat în Bd. Victoriei, Dorohoi (zona (...)

Cumpăr o jantă de tablă LOGAN ORIGINALĂ

Cumpăr o jantă de tablă LOGAN ORIGINALĂ GRUP DACIA RENAULT 6JX15 4X100 ET43 sau 2 jante cu ET40. (...)

Va rugam sa folositi un limbaj decent;
mesajele postate vor fi validate de
un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

Security Code
Imagine noua