DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

16:21 - 2014/10/25 Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la Tel: 0740711811 sau Email: redactia@dorohoinews.ro

Votează Victor Ponta

DorohoiNews.ro

WebMagnat.

Telefoane utile

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

CAMPANIE UMANITARA

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

EVENIMENTE

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

UMANITAR

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro

 PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…


  PARTENERI

DorohoiNews.ro

top stiri dorohoi news

Pas cu pas micii „cetățeni” ai municipiului Dorohoi, de la grădiniță la școală - FOTO

Pas cu pas ori „Step by step”, micii „cetățeni” ai municipiului Dorohoi, au pășit de la grădiniță la școală. Foștii colegi de la Grădinița „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi, împreună cu educatoarele lor, Gheorghiescu Ștefania și Alexa Ana au vizitat miercuri, 22 decembrie clasa pregătitoare „Step by step” de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, unde (...)

Concurs de sculptat bostani la Uvertura Mall

Duminică, 26 octombrie, de la ora 16:00, la etajul patru al Uvertura Mall va avea loc un concurs de sculptat bostani adresate botoșănenilor. Uvertura Mall invită botoșănenii dornici de distracție și cu imaginație la un concurs de sculptat bostani. Bostani sculptati vor fi folositi ca decorațiune pentru Halloween. Fiecare participant va primi câte un voucher de la Kenvelo iar 10 cele mai interesante sculpturi vor fi premiate cu ore la (...)

S-a modificat cuantumul alocației pentru susținerea familiei. Vezi sumele

Având în vedere modificările Legii 277/2010, conform Ordonantei de Urgenta nr. 65 din 15 Octombrie 2014, incepând cu data de 01 Noiembrie 2014, se modifica cuantumul alocatiei pentru sustinerea familiei. Beneficiază de alocaţia pentru sustinerea familiei prevăzută, familia formată din soţ, soţie şi copiii aflaţi în întreţinerea acestora, care locuiesc împreună, denumită în continuare familie. Beneficiază (...)

Au fost desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din județul Botoșani. Vezi lista completă

Preşedinţii şi locţiitorii celor 327 de secţii de votare ce vor fi amenajate pe raza județului Botoșani, pentru alegerile prezidenţiale au fost desemnaţi de către Prefectura municipiului Botoșani. Lista preşedinţilor şi locţiitorilor AICI   Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.  

Tu știi unde votezi? Vezi delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare din județul Botoșani

În temeiul prevederilor art.10 alin.(1) din Legea 370/2004, republicată cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a prevederilor art.18 alin.(4) din Legea 35/2008, cu modificările şi completările ulterioare, potrivit cărora „Primarii aduc la cunoştinţă publică, cu ajutorul prefecţilor, delimitarea şi numerotarea fiecărei secţii de votare, precum şi locurile de desfăşurare a votării, în condiţiile stabilite (...)

  • ANUNTURI

    DorohoiNews.ro

    PARTENERI

    KISS_FM

    DorohoiNews.ro

ANUNTURI:

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

Stiri de ultima ora

Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în fața celor de la Săgeata Năvodari - FOTO

FCM Dorohoi a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în Liga a II-a, scor 0-2, într-un meci ce a contat pentru cea de-a zecea etapă. Drorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la Săgeata Năvodari sâmbătă, 25 octombrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi. Vezi componența echipelor de start: FCM Dorohoi: Listaru, Cososchi, Luca, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Ed. Sandu, Pavăl, Lumaicu, Ghiviziu, A. Vlaicu. Săgeata Năvodari: Albuţ, Bruno, (...)

Dramă românească în Italia: 6 români au murit, sâmbătă dimineaţă. Printre victime, un bebeluş

Tragedie în zori pe A1 Milano-Napoli, unde șase persoane au murit în urma unui accident în porțiunea dintre sucursală și Colleferro de Sud Roma la Florența. Coliziunea dintre un microbuz Sprinter cu 8 persoane de origine română la bord şi un alt microbuz în care călătorea o familie formată din doi adulți și patru copii marocani, s-a înregistrat în jurul de 5.30 sâmbătă dimineață, scrie radioaiaşi.ro. Victimele, potrivit autorităţilor italiene, sunt de naţionalitate (...)

Pas cu pas micii „cetățeni” ai municipiului Dorohoi, de la grădiniță la școală - FOTO

Pas cu pas ori „Step by step”, micii „cetățeni” ai municipiului Dorohoi, au pășit de la grădiniță la școală. Foștii colegi de la Grădinița „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi, împreună cu educatoarele lor, Gheorghiescu Ștefania și Alexa Ana au vizitat miercuri, 22 decembrie clasa pregătitoare „Step by step” de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, unde și-au găsit foștii colegi alături de doamnele învățătoare Postârnac (...)

Veste bună pentru şoferi: benzina şi motorina se ieftinesc începând din această noapte

Cea mai mare companie petrolieră din România, Petrom, ieftineşte benzina şi motorina chiar din această noapte, cu 4 bani pe litru. Decizia a fost luată ca urmare a ieftinirii petrolului pe pieţele americane şi europene. Nu este prima dată când companiile petroliere iau astfel de decizii în favoarea şoferilor, preţurile carburanţilor au scăzut constant începând din luna septembrie. Numai în ultima lună, benzina şi motorina s-au iefttinit cu circa 50 de bani pe litru, o diferenţă (...)


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

69,3% dintre botoșăneni NU vor un Președinte din partea minorităților

Doi din trei botoșăneni nu agreează un Președinte din partea minorităților Mai mult de două treimi din populația cu drept de vot a județului Botoșani nu sunt de acord ca funcția de Președinte al României să fie ocupată de un reprezentant al unei minorități, se arată într-un sondaj de opinie, realizat de Piar Media - o companie care a mai realizat sondaje de opinie în județ și a indicat corect rezultatele mai multor competiții electorale din Botoșani. Astfel, la întrebarea „În (...)

politic

Sfântul Dumitru te anunţă cum va fi iarna. Iată ce nu trebuie să faci dumincă, pe 26 octombrie

În credinţa populară, anul este împărţit în două anotimpuri: vară şi iarnă. Dacă Sfântul Gheorghe „încuie” iarna şi înfrunzeşte întreaga natură, Sfântul Dumitru desfrunzeşte codrul şi usucă toate plantele. Există credinţa că, în ziua Sf. Dumitru, căldura intră în pământ şi gerul începe să-şi arate colţii. Data prăznuirii Sf. Dumitru se datorează faptului că moaştele sale au fost aduse la Tesalonic într-o zi de 26 octombrie. Sfantul (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 25 octombrie 2014

Află cine se sărbătoreşte astăzi 25 octombrie 2014: Liliana Pădurariu - director Școala A.I. Cuza Dorohoi, Cătălina Antonescu - profesor la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, Anca Mihaela Ivorniciuc - asistent medical Spitalul Municipal Dorohoi, Ioan Ragazan - profesor Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuţă” Șendriceni. Redacția Dorohoi News urează tuturor La mulți ani! (DorohoiNews.ro)   Completează lista sărbătoriților din Dorohoi, la redactia@dorohoinews.ro Autor: (...)

Noua lege a pieţelor, promulgată. Funcţională până la sfârșitul lunii noiembrie. Uite ce prevede

Noua lege a pieţelor, prin care adevăraţii producători agricoli vor avea acces la 40% din spaţiile de comercializare din pieţe, iar consumatorii vor şti că produsele achiziţionate sunt certificate, va fi funcţională până la finele lunii noiembrie. „Legea privind reglementarea pieţei produselor agricole a fost promulgată de preşedintele României. În cel mult 30 de zile, Ministerul Agriculturii, împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, va emite normele metodologice (...)


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
E momentul să schimbi cauciucurile. Ce amendă primeşti dacă nu ai cauciucuri de iarnă

Amenda pentru șoferii care circulă pe drumurile acoperite de zăpadă, gheață sau polei cu anvelope de vară se poate cifra între 9 și 20 de puncte de amendă, acestea fiind echivalente cu o sumă cuprinsă între 810 și 1.800 de lei. În plus, acești conducători auto riscă să rămână și fără certificatul de înmatriculare al mașinii, primind doar o dovadă înlocuitoare a actului original, fără drept de circulație, scrie Money.ro. Toți proprietarii de autoturisme din România (...)

Când e Halloween şi cum se sărbătoreşte: Obiceiuri şi superstiţii

Halloween-ul se apropie cu pasi repezi si infricosatori, astfel ca este timpul sa te pregatesti cum se cuvine pentru a intampina aceasta sarbatoare de origine celtica. Cand este halloween-ul si ce obiceiuri si superstitii imbogatesc aceasta sarbatoare, vei afla in continuare. Cand este Halloween-ul si ce semnifica? Nebunia si distractia create in ultimii ani de Halloween si pe meleagurile tarii noastre au contribuit la concluzia ca acest eveniment trebuie celebrat in fiecare an de acum incolo. Daca nu stii cand este Halloween si (...)

Prețul arendei la terenuri agricole oscilează între 500 și 1500 kg/ha. Unde se găsește cel mai scump și cel mai ieftin pământ din țară

Prețul arendei diferă în funcție de negocierea dintre părți, dar și de zonă și calitatea terenului dat în arendă. Cele mai mari prețuri sunt înregistrate în zona de sud a țării, unde se poate ajunge și la 1500 de kilograme de cereale la hectarul de teren, în timp ce cele mai mici sunt în partea de nord a României unde se arendează și pentru 4-500 de kg/ha. Suceava – creșteri de preț în ultimii ani În nordul țării diferențele de preț la arendă sunt foarte (...)

Ce efect are asupra organismului trecerea la ora de iarnă?

România trece, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora oficială de iarnă, ora 4.00 urmând să devină ora 3.00. Potrivit unor specialişti, efectul schimbării de oră în ultimul weekend al lunii octombrie nu durează, bucuria unui somn prelungit disparând în câteva zile. Un studiu din 2012 la care au participat peste 3.000 de adulţi din Marea Britanie a demonstrat că, odată cu schimbarea orei în luna octombrie, calitatea somnului dispare. “Bucuraţi-vă de o oră (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Trucuri minore care îți fac viața mai ușoară în bucătărie

Pune restul de cafea in tavitele pentru gheata si foloseste-le cand vrei sa bei ice coffee. Efort minim cand le faci, efect maxim cand le folosesti.  Pune apa si detergent de vase in blender si amesteca putin. Se va curata mult mai usor. Pune coaja de lamaie la fundul sacului de gunoi ca sa tii departe mirosurile de la resturile de mancare. Pune doua jumatati de lamaie si o lingura de apa intr-un bol, la microunde pentru 2-3 minute. Apoi sterge cuptorul cu o carpa. Va iesi impecabil. Inveleste capetele bananelor in staniol (...)

Legume la cuptor cu cârnați

Ingrediente: 500 g carnati 3-4 cartofi 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii 1 ardei gras 1 ceapa 4 bete pt frigarui Mod de Preparare: Taiem legumele si le punem in tava cuptorului, unsa cu putin ulei de masline. Presaram sare si alte condimente dupa plac. Le amestecam bine. Rotim carnatii ca in poza de mai sus si trecem prin mijloc un bat pt frigarui, intai de jos in sus, apoi din dreapta in stanga, sau cum va vine bine, important e sa ii fixeze. Mai plimbam deasupra legumelor un fir de ulei de masline si cca 100-150 ml apa si dam la (...)

Concurs de sculptat bostani la Uvertura Mall

Duminică, 26 octombrie, de la ora 16:00, la etajul patru al Uvertura Mall va avea loc un concurs de sculptat bostani adresate botoșănenilor. Uvertura Mall invită botoșănenii dornici de distracție și cu imaginație la un concurs de sculptat bostani. Bostani sculptati vor fi folositi ca decorațiune pentru Halloween. Fiecare participant va primi câte un voucher de la Kenvelo iar 10 cele mai interesante sculpturi vor fi premiate cu ore la biliard. Parteneri: Chicago Club si Ospatul Regilor.   Dacă v-a plăcut (...)

Elena Udrea: „Ca Președinte, voi fi un partener de încredere al oamenilor de afaceri din România”

Președintele PMP, Elena Udrea, a participat vineri, 24 octombrie, la o întâlnire cu reprezentanți ai Uniunii Naționale a Patronatului Român. În cadrul întrunirii, au fost aduse în atenție problemele cu care se confruntă mediul de afaceri din România și soluțiile necesare pentru normalizarea funcționării acestuia. „Este esențial ca de acum încolo, relația dintre clasa politică și mediul de afaceri să se normalizeze. Așa cum există ea astăzi, nu folosește României”, (...)

politic

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
Expoziţie de paraşutism, istorie şi urări de sărbătoare la Cercul Militar - FOTO

Militari, elevi şi oficialităţi au sărbătorit astăzi, 24 octombrie, în avans Ziua Armatei Române. Prin intermediul unui simpozion organizat de conducerea Garnizoanei Botoşani la Cercul Militar Judeţean, aceştia au retrecut în revistă evenimentele din jurul datei de 25 octombrie 1944. Militari activi şi în rezervă, avându-l invitat pe prefectul Costică Macaleţi, au reluat filmul luptelor de la Carei, precum şi toate celelalte confruntări sângeroase din anul în care a fost eliberat (...)

Călătorie întreruptă de poliţiştii de frontieră vasluieni - FOTO

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni - I.T.P.F. Iaşi au depistat în zona de responsabilitate un cetăţean sirian, care a încercat să intre ilegal în România din R. Moldova. În data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, în cadrul unei acţiuni de colaborare cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, poliţiştii de frontieră români au fost informaţi că o persoană încearcă să treacă râul Prut şi să intre ilegal (...)

Ghidul alegătorului român din străinătate publicat pe site-ul Prefecturii

Cetăţenii români care se află în ziua alegerilor în străinătate, pot să îşi exercite dreptul de vot la orice secţie de votare organizată în străinătate. Prevederea este valabilă inclusiv pentru cetăţenii români care în ziua alegerilor se află în străinătate în scop turistic. Lista secţiilor de votare organizate în străinătate şi adresele acestora pot fi vizualizate accesând pagina de web a Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014 (...)

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

S-a modificat cuantumul alocației pentru susținerea familiei. Vezi sumele

S-a modificat cuantumul alocației pentru susținerea familiei. Vezi sumele

Având în vedere modificările Legii 277/2010, conform Ordonantei de Urgenta nr. 65 din 15 Octombrie 2014, incepând (...)

250.000 de botoșăneni pedepsiți de oamenii lui IOHANNIS

250.000 de botoșăneni pedepsiți de oamenii lui IOHANNIS

Alocări de zero lei de la Consiliul Județean - Alocări de zero lei pentru 10 localități și câte 2.000 lei pentru (...)

Jandarmii vor asigura ordinea și liniștea publică la manifestările din acest week-end în Dorohoi și (...)

Jandarmii vor asigura ordinea și liniștea publică la manifestările din acest week-end în Dorohoi și Botoșani

Sâmbătă, 25 octombrie a.c., 120 de lucrători din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani vor asigura ordinea (...)

Fundația Mișcarea Populară organizează dezbaterea “Modernizarea statului. Investiții și locuri de (...)

Fundația Mișcarea Populară organizează dezbaterea “Modernizarea statului. Investiții și locuri de muncă”

Fundația Mișcarea Populară organizează vineri, 24 octombrie, cu începere de la ora 16.00, o dezbatere pe teme economice (...)

Un europarlamentarul PSD își descide birou la Botoșani

Un europarlamentarul PSD își descide birou la Botoșani

Sâmbătă, 25 octombrie, europarlamentarul PSD Victor Negrescu iși deschide un birou de europarlamentar la Botoșani.     (...)

Au fost desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din județul Botoșani. Vezi lista (...)

Au fost desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din județul Botoșani. Vezi lista completă

Preşedinţii şi locţiitorii celor 327 de secţii de votare ce vor fi amenajate pe raza județului Botoșani, pentru alegerile (...)

Elena Udrea: „Avem datoria să susținem și să promovăm brandurile românești”

Elena Udrea: „Avem datoria să susținem și să promovăm brandurile românești”

Președintele PMP, Elena Udrea, a organizat joi, 23 octombrie, la București, un eveniment de promovare a brandurilor româneşti (...)

Tu știi unde votezi? Vezi delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare din județul Botoșani

Tu știi unde votezi? Vezi delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare din județul Botoșani

În temeiul prevederilor art.10 alin.(1) din Legea 370/2004, republicată cu modificările şi completările ulterioare, (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 24 octombrie 2014

Sărbătoriții zilei de astăzi 24 octombrie 2014

Află cine se sărbătoreşte astăzi 24 octombrie 2014: Monica Daniela Sofroni - asistent medical Spitalul Municipal Dorohoi, (...)

A venit iarna! Ninge ca-n basme în România. Vezi unde s-a depus deja un strat generos de zăpadă - VIDEO

A venit iarna! Ninge ca-n basme în România. Vezi unde s-a depus deja un strat generos de zăpadă  - VIDEO

Primele ninsori au căzut deja pe Semenic. Meteorologii anunţă că vor urma căderi de zăpadă şi în alte zone (...)

Abuz fără margini: Băncile îţi pun poprire şi pe alocaţia copiilor

Abuz fără margini: Băncile îţi pun poprire şi pe alocaţia copiilor

Românii care au restanţe la bănci au început să se trezească, peste noapte, fără niciun ban în cont. (...)

Firmele din Germania şi Marea Britanie angajează români. Vezi salarii

Firmele din Germania şi Marea Britanie angajează români. Vezi salarii

În Germania, se caută un dezvoltator de software, care să aibă diplomă de studii în informatică, experienţă (...)

Cum îţi dai seama că merele pe care le consumi sunt tratate

Cum îţi dai seama că merele pe care le consumi sunt tratate

Un proverb spune ca "Un mar pe zi tine medicul la distanta", dar oare merele mai au aceleasi proprietati atunci (...)

Nu trebuie să faci niciodată asta imediat după ce ai mâncat

Nu trebuie să faci niciodată asta imediat după ce ai mâncat

Fumatul, baia sau somnul sunt câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le eviți după ce ai luat masa, deoarece (...)

Tartă cu vanilie și fructe

Tartă cu vanilie și fructe

Ingrediente: fructe de sezon Pentru blat: 250 g biscuiti digestivi 100 g unt Pentru crema: 3 galbenusuri 500 ml (...)

Tinerii între 18 şi 35 de ani se pot înscrie la „Start up-Tanar antreprenor”

Tinerii între 18 şi 35 de ani se pot înscrie la „Start up-Tanar antreprenor”

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani reamintește tinerilor între 18-35 ani că până la (...)

Ministrul Rovana Plumb la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Stăuceni - FOTO

Ministrul Rovana Plumb la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Stăuceni - FOTO

Investiţie de 1 mil de euro, 15% fonduri guvernamentale, diferenţa provenind de la Banca Mondială. Centrul este dedicat (...)

Comunicat PSD: De cine sunt susținuți finaliștii Ponta și Iohannis?

Comunicat PSD: De cine sunt susținuți finaliștii Ponta și Iohannis?

Premierul Victor Ponta a intrat în prim-planul politic odată cu numirea sa în fruntea guvernului USL, în (...)

Clarificări privind Alocaţia de stat pentru copiii născuţi în state UE, ai căror părinti sunt cetăţeni (...)

Clarificări privind Alocaţia de stat pentru copiii născuţi în state UE, ai căror părinti sunt cetăţeni români, lucrători migranţi

Pentru familiile de cetăţeni români care desfăşoară sau nu desfăşoară activitate salariată într-un stat (...)

Victor Ponta, singurul candidat care a mărit pensiile

Victor Ponta, singurul candidat care a mărit pensiile

Dintre toți cei 14 candidați care s-au înscris în competiția pentru funcția de Președinte, Victor Ponta (...)

Stiri de la 1 la 39 din 180

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi_BotosaniDorohoiNews.ro

PUBLICITATE

Fest Dorohoi

DorohoiNews.ro

Sondajul saptamanii

Religia noului președinte contează pentru dumneavoastră ?

Da

Nu

Nu știu/ nu mă interesează
DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro

PARTENERI

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Bancul Zilei!

DorohoiNews.ro

Premierul Ponta merge pe o stradă lăturalnică şi cade într-o groapă adâncă. Trei copii săraci îl văd şi îl ajută să iasă afară din groapă. Drept răsplată, premierul le îndeplineşte câte o dorinţă la fiecare. Îl întreabă pe primul:
- Ce îţi doreşti, fiule?
- Un ipod!
- Bine, mâine dimineaţă, la prima oră, ţi-l aduc personal.
Al doilea copil tot la fel! Ajunge la al treilea băiat cu aceeaşi întrebare şi primeşte răspunsul:
- Un scaun cu rotile!
- Bine, fiule, dar de ce îţi trebuie un scaun cu rotile că văd că nu ai probleme cu picioarele!
- Păi da! Dar când o să afle tata că v-am ajutat, o să îmi rupă picioarele!


EVENIMENTE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! ......... NU EZITA SA NE CONTACTEZI.
DorohoiNews.ro

ANUNTURIUltimele anunturi

Vând apartament cu 3 camere

Vând apartament cu 3 camere, situat în zona centrală, strada Grigore Ghica, la etajul 3, (...)

Vând casă cu 3 camere + Anexă

Vând casă cu 3 camere + Anexă cu 3 camere, baie, bucătărie, hol și beci + garaj construit (...)

Vând teren intravilan

Vând teren intravilan, 36ari (3600mp) in Dealu Mare, vis-a-vis de Casa de Apa, la intrarea in Dorohoi, (...)

O inimă caldă a încetat să mai bată – JITĂRAȘU STELICĂ

O inima calda a incetat sa mai bata, un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne despartim cu lacrimi in ochi (...)

VÂND APARAT FOTO OLYMPUS

VÂND APARAT FOTO OLYMPUS FE-4000 ESTE UN APARAT FOARTE BUN 4X WIDE OPTICAL ZOOM 4.65-18.6MM 1:2.6-5.9 (...)

AUTODARIS CAR SERVICE SRL angajează urgent!

SC AUTODARIS CAR SERVICE SRL – service auto cu prestigiu si vechime in domeniu cauta muncitori (...)

Vând butelie rusească

Vând butelie rusească relatii telefon 0745647001

Vând teren locuri de casă PASCARI

Vând teren locuri de casă PASCARI. TEL.0748993952

Vând casă în Dorohoi

Vând casă în Dorohoi, str. Casin nr. 12, compusa din 3 camere, 2 holuri, beci, gaz, curent (...)

Angajez asistentă medicală și maseuză

Angajez asistentă medicală și maseuză cu varsta max 40 de ani. Relatii tel 0745646964

Va rugam sa folositi un limbaj decent;
mesajele postate vor fi validate de
un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

Security Code
Imagine noua