DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

01:57 - 2015/03/31 Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la Tel: 0740711811 sau Email: redactia@dorohoinews.ro

WebMagnat.

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Panoramic-Travel_BotosaniDorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

UMANITAR

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

 PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…


  PARTENERI

DorohoiNews.ro

top stiri dorohoi news

Te-ai săturat de cozile din magazine? Market Matei Dorohoi vine în ajutorul tău! Comandă ONLINE!

Suprinde-i pe cei dragi cu un coș plin de cumpărături!  Magazinul „Marketmatei” este și online www.marketmatei.ro. Puteți face comenzi care vor fi livrate direct la domiciliu. Dacă dorești să le dăruiești celor dragi un coș plin cu cumpărături tot ce trebuie să faci este să alegi produsele din magazinul online www.marketmatei.ro, să umplii coșul de cumpărături, să completezi datele de livrare, să faci plata cu cardul (...)

Viață terminată în ștreang pentru un bărbat de 76 de ani dintr-o comună de lângă Dorohoi

Un bărbat dintr-o comună învecinată cu municipiul Dorohoi a hotărât să-și încheie socotelile cu viața, cel mai probabil din cauza unei depresii.   Bărbatul în vârstă de 76 de ani s-a spânzurat în noaptea de sâmbătă, 28 martie 2015, spre duminică, 29 martie 2015, într-o anexă a casei în care locuia.   Acesta a fost găsit în ștreang de familie, dar mult prea târziu (...)

Muzică, poezie și voie bună la Cenaclul Editor Arte Dorohoi - Galerie FOTO

În ciuda vremii nefavorabile de afară, membrii cenaclului tot au reușit să se reunească, duminică, 29 martie a.c., la Casa Municipală de Cultură. Fiind o gazdă primitoare, doamna Valuța Murariu a dat startul ședinței.   Cenaclista noastră, Iasmina Hrițuleac, ne-a încântat cu propria sa poezie „De azi”, urmând apoi să interpreteze poezia fratelui său Hrițuleac Andrei - „Mai dă-mi un răgaz”.   Un (...)

Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi va reprezenta municipiul și județul la Olimpiada sportului Școlar - FOTO

In data de 7 martie 2015 a avut loc faza judeteană a Olimpiadei sportului scolar la handbal, băieți. Echipele din mediul urban care s-au calificat la faza judeteană au fost următoarele: Scoala „Leon Dănăilă” Darabani, Scoala nr 17 Botosani, Scoala Nr 6 Botosani, Liceul Pedagogic, Scoala Gimnazială ”Spiru Haret” Dorohoi, Liceul cu Program Sportiv Botosani. În urma disputării meciurilor clasamentul pentru școlile din (...)

Victorie de senzație a FCM Dorohoi împotriva celor de la CS Baloteşti - FOTO

Meci de senzație făcut de FCM Dorohoi, reușind să obțină trei puncte prețioase împotriva celor de la CS Balotești în cea de-a XXII-a etapă a campionatului 2014-2015 din Liga a II-a, Seria I. Meciul s-a disputat sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.   Vezi echipele de start:   FCM Dorohoi: Hărăguţă - Cososchi, Orăşanu (cpt.), Atudorei, Vrabie, Ed. Sandu, Mateiuc, (...)

Atenție dorohoieni ! Se apropie termenul limită pentru plata impozitelor şi taxelor locale

Conform Codului Fiscal, 31 martie este primul termen scadent pentru plata obligaţiilor către bugetul local, aferente anului 2015. Contribuabilii care achită în totalitate, până în această dată, impozitele şi taxele locale, beneficiază de o bonificaţie de 10 la sută, informează Primăria Municipiului Dorohoi, prin Serviciului Impozite şi Taxe Locale. După această dată vor fi calculate majorări de întârziere de (...)

  • ANUNTURI

    DorohoiNews.ro

    PARTENERI

ANUNTURI:

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

Stiri de ultima ora

Comunicat de presă: Organizația PNL Botoșani susține fără echivoc un transfer democratic de responsabilitate către noul președinte

Decizia presedintelui PNL Florin Țurcanu de a se retrage, în viitorul apropiat, de la conducerea partidului, a generat un interes legitim în spațiul public, motiv pentru care am decis să facem câteva precizări pentru a elimina diverse interpretări neadevărate care au ocupat atenția publică în ultima perioadă. 1.Președintele Florin Țurcanu a decis să se retragă din prima linie a PNL și din spațiul public. Momentul în care Florin Țurcanu își va depune demisia in cadrul Biroului Politic (...)

politic

ANDREI DOLINEASCHI: „Puciul din PNL, actul de deces al liberalismului din Botoșani”

Președintele PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi, a declarat că disensiunile recente din interiorul organizației județene a PNL marchează sfârșitul liberalismului din Botoșani. Liderul social-democrat consideră că vechiul PNL a fost confiscat în întregime de PDL, fapt care se observă și la nivel național.   „Puciul din PNL și dezintegrarea vechii organizații liberale din Botoșani constituie actul de deces al liberalismului în județul nostru. Vechiul PNL nu mai reprezintă acum (...)

politic

Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla, organizează licitație

Anunț publicitar privind organizarea licitatiei intermediare pentru vînzarea masei lemnoase fasonate de către Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla în data de 09.04.2015 Organizatorul licitatiei: Liceului Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomirla cu sediul în sat Pomîrla, Comuna Pomîrla, judetul Botoșani, tel. 0741545707/ fax.0231622828, email anastasiepomirla@yahoo.com Data si ora desfasurarii licitatiei: 09.04.2015, ora 14,00. Locul desfasurarii licitatiei: în (...)

Ultimele zile de înscrieri a școlilor și liceelor la Concursul Național Științific „Nicolaus Copernic”

Școlile și liceele din întreaga țară mai au la dispoziție doar două zile pentru a se înscrie la concursul naţional "Nicolaus Copernic". Echipele participante la concurs au ocazia de a câștiga unul dintre cele cinci laboratoare de informatică oferite de sponsorul competiției, iar profesorii coordonatori ai echipelor câștigătoare pot câștiga la rândul lor câte un laptop. Concursul urmăreşte să încurajeze interesul pentru astronomie și pentru știință, tema fiind (...)

PARTENERI

KISS_FM

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


VW Golf radiat din circulaţie în Germania, oprit de polițiștii de frontieră la Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au întocmit dosar penal unui cetăţean român care a fost depistat conducând un autoturism cu numere de Germania, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie.   În data de 28 martie a.c., în jurul orei 17.50, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca, au oprit pentru control, în localitatea Stânca, un autoturism marca (...)

Succes răsunător al copiilor din Dorohoi la Festivalul Literar„Ion Creangă” - Botoșani - FOTO

Uvertura Mall din Botoșani a găzduit sâmbătă, 28 martie 2015, a IX-a ediție a Festivalului Județean Ion Creangă, organizat de Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Botoşani., având ca parteneri  I.S.J. Botoşani, C.C.D. Botoşani, Cinematograful „Unirea”, şcolile şi grădiniţele din judeţul Botoşani.               Orașul nostru a fost reprezentat cu succes pe scenă de către preșcolarii de la Grădinița „Albă ca Zăpada” și trupa (...)

Te-ai săturat de cozile din magazine? Market Matei Dorohoi vine în ajutorul tău! Comandă ONLINE!

Suprinde-i pe cei dragi cu un coș plin de cumpărături!  Magazinul „Marketmatei” este și online www.marketmatei.ro. Puteți face comenzi care vor fi livrate direct la domiciliu. Dacă dorești să le dăruiești celor dragi un coș plin cu cumpărături tot ce trebuie să faci este să alegi produsele din magazinul online www.marketmatei.ro, să umplii coșul de cumpărături, să completezi datele de livrare, să faci plata cu cardul și ei se ocupă de restul. Livrarea produselor se va face cu curierul propriu (...)

Viață terminată în ștreang pentru un bărbat de 76 de ani dintr-o comună de lângă Dorohoi

Un bărbat dintr-o comună învecinată cu municipiul Dorohoi a hotărât să-și încheie socotelile cu viața, cel mai probabil din cauza unei depresii.   Bărbatul în vârstă de 76 de ani s-a spânzurat în noaptea de sâmbătă, 28 martie 2015, spre duminică, 29 martie 2015, într-o anexă a casei în care locuia.   Acesta a fost găsit în ștreang de familie, dar mult prea târziu pentru a-l salva. Martorii de la fața locului au spus că cel mai probabil (...)

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

„Primăvara Micilor Artişti” un spectacol de poveste - FOTO

„Primăvara Micilor Artişti" , ediţia a doua, un spectacol de poveste realizat cu copii talentaţi, membri ai cercurilor de muzică, dans şi gimnastică de la Palatul Copiilor Botoşani şi Asociatia Culturală ARLECHIN Botoşani.  Principalii parteneri ai evenimentului Asociatia Judeteana de Dans Sportiv Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean  Botosani, Directia Judeteană de Tineret şi Sport , Botosani Shopping Center.  În cadrul spectacolului muzical -coregrafic organizat în data de 29 (...)

Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” Dorohoi! Concursul „Mărţişorul dar al primăverii” la final - FOTO

Concursul Naţional „Mărţişorul , dar al primăverii”, organizat la Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” Dorohoi  înscris în  CAER nr. 31504/03.03.2015, poziţia 326, a juns la cea de-a V-a ediţie.        Concursul şi-a propus să  valorifice şi să încurajeze potenţialul artistic şi creativ  al copiilor, printr-o competiţie ce are ca sursă de inspiraţie  primăvara, să stimuleze interesul elevilor pentru înţelegerea şi păstrarea (...)

Reuniune de proiect european la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi - FOTO

În perioada 22-27 martie 2015, Liceul „Regina Maria" a fost gazda celei de-a cincea Reuniuni de proiect din cadrul Parteneriatului școlar Comenius „Patrimoine et identité", implementat în perioada 2013-2015. Urmărind descoperirea și promovarea patrimoniului natural și cultural, dezvoltarea competențelor de comunicare în limba franceză, cultivarea dialogului intercultural și promovarea toleranței, proiectul a reunit cinci școli precum Deutsch-Luxemburgisches Schengen-Lyzeum Perl, (...)

Muzică, poezie și voie bună la Cenaclul Editor Arte Dorohoi - Galerie FOTO

În ciuda vremii nefavorabile de afară, membrii cenaclului tot au reușit să se reunească, duminică, 29 martie a.c., la Casa Municipală de Cultură. Fiind o gazdă primitoare, doamna Valuța Murariu a dat startul ședinței.   Cenaclista noastră, Iasmina Hrițuleac, ne-a încântat cu propria sa poezie „De azi”, urmând apoi să interpreteze poezia fratelui său Hrițuleac Andrei - „Mai dă-mi un răgaz”.   Un grup de copii de la Complexul de apartamente „Floare de colț” (...)


DorohoiNews.ro

Vezi ce decizii s-au luat în ultima ședinţă statutară al vechiului PNL Botoșani

Luând în discuţie articolele din mass-media privitoare la: demisia domnului Florin Ţurcanu din funcţia de preşedinte al Filialei Teritoriale a Partidului Naţional Liberal Botoşani, anunţată în cadrul unei întâlniri cu o parte din activul de partid; succesorul anunţat la preşedinţia interimară a partidului, în persoana europarlamentarului Mihai Turcanu, fratele său; campania de semnături declanşată  în municipiu şi judeţ şi afirmaţiile potrivit cărora peste 90% din liberali (...)

politic

Sărbătoriții zilei de astăzi 30 martie 2015

Află cine se sărbătoreşte astăzi 30 martie 2015: Florin Andriescu - Net&Computers Dorohoi, Corina-Elena Irimia - profesor Școala Gimnazială Al. I. Cuza Dorohoi, Cristina Dumitrel - asistent medical Spitalul Municipal Dorohoi, Mihaela Gafincu - asistent medical Spitalul Municipal Dorohoi, Monica Bistriceanu - economist Grădinița cu P.P. „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi, Anca Roxana Cirdei - profesor Grupul Școlar Bucecea. Redacția Dorohoi News urează tuturor La mulți ani! (DorohoiNews.ro)   Completează (...)

Horoscopul săptămânii 30 martie  - 5 aprilie. Află ce spun astrele!

Nativa din Fecioară va întâmpina unele probleme financiare în această perioadă, însă cu puţin efort va reuşi să facă economiile pe care şi le propune şi de care are nevoie. Berbec (21 martie - 20 aprilie) Săptămâna aceasta vei fi mult mai responsabilă din punct de vedere sentimenal, drept urmare ai toate şansele să treci la următorul nivel în relaţie. Dacă eşti singură, simţi că nu mai ai timp de pierdut şi că trebuie să îţi găseşti liniştea cât mai repede. (...)

Cum va fi vremea în primele două zile ale săptămânii

Luni, valorile termice, în creştere faţă de zilele precedente îndeosebi în regiunile sud-estice, se vor situa în jurul mediilor climatologice ale sfârşitului de martie la nivelul întregii ţări, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua în majoritatea zonelor, ziua în special în vest şi nord-vest, iar noaptea cu precădere în centru şi sud-est. În zona montană înaltă precipitaţiile vor (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

ANAF a dat marea lovitură! A confiscat urzicile de 5 lei ale unei bătrâne

Fără îndoială aţi auzit despre acţiunile în forţă ale ANAF. Despre excesele de zel ale unor tineri robotizaţi, setaţi să execute la comandă nişte ordine şi să respecte „ad literam” nişte legi! Recent, zelul ANAF adus la o situație cel puțin absurdă: agenții anti-fraudă au confiscat toate urzicile unei bătrâne din Vrancea cu motivul că nu avea certificat de producător! „Tocmai mi-a spus o prietenă. A fost martoră la eveniment, o cred, pentru că şi ea supravieţuieşte (...)

Cum a murit un concurent de la „Românii au talent”

Un fost aviator în vârstă de 78 de ani, admis în etapa următoare a show-ului „Românii au talent“ pentru vigoarea sa neobişnuită, a fost comemorat în cadrul emisiunii după ce a murit în urma unui accident de maşină. Cea de-a treia ediţie a show-ului „Românii au talent“ a adunat persoane dedicate unui vis care cu ajutorul show-ului poate deveni realitate. Între aceştia a fost prezent şi Ioan Dunca, un concurent din Iaşi, în vârstă de 78 de (...)

Pericolul gătitului cu folia de aluminiu. Medicii români, avertisment despre bolile provocate

Medicii ne recomandă să evităm să punem în folie de aluminiu alimentele. Doctorii susţin că aluminiul modifică metabolismul calciului, cauzând demineralizarea oaselor şi ducând la osteoporoză. Medicii susţin că alimentele gătite în folie de aluminiu cresc riscul apariţiei osteoporozei şi bolii Alzheimer. „Ingredientele gătite în folie de aluminiu la temperaturi mai ridicate de 150 de grade duc la un transfer mare de aluminiu către mâncare. Este confundat în organism (...)

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

Ananasul, antidotul celulitei. Cum e posibil

Ananasul, antidotul celulitei. Cum e posibil

Acest fruct cu savoare exotica te ajuta sa slabesti rapid fara sa tii o dieta stricta si combate celulita. Ananasul contine (...)

Mâncare de fasole verde cu dovlecei și cartofi

Mâncare de fasole verde cu dovlecei și cartofi

Ingrediente: jumatate de kg de fasole verde 3-4 cartofi noi o ceapa verde mare un morcov 2 ardei grasi 4 dovlecei mici 2 (...)

PNL Dorohoi: Vot împotriva lui Mihai Țurcanu pentru șefia partidului

PNL Dorohoi: Vot împotriva lui Mihai Țurcanu pentru șefia partidului

Chiar dacă Florin Țurcanu a negat vehement că ar fi forțat nota la ultima întâlnire cu liderii PNL Botoșani (...)

Unioniștii „Acțiunea 2012” cer sprijin pentru Unire, statelor europene și SUA - FOTO

Unioniștii „Acțiunea 2012” cer sprijin pentru Unire, statelor europene și SUA - FOTO

În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, un număr mare de unioniști au ieșit în stradă duminică (...)

Florin Țurcanu: „Am decis să fiu cât mai puțin vizibil în viața politică”

Florin Țurcanu: „Am decis să fiu cât mai puțin vizibil în viața politică”

Co-președintele PNL Florin Țurcanu a transmis o declarație de presă referitoare la unele articole pe bază de zvonuri (...)

Concert incendiar susținut de Raluka la Uvertura Mall - FOTO

Concert incendiar susținut de Raluka la Uvertura Mall - FOTO

Sâmbătă, 28 martie 2015, la Uvertura Mall a avut loc un program aniversar care a marcat doi ani de la inaugurarea (...)

Deputatul Costel Șoptică: „Susțin candidatura lui Mihai Țurcanu la șefia PNL Botoșani”

Deputatul Costel Șoptică: „Susțin candidatura lui Mihai Țurcanu la șefia PNL Botoșani”

În urma anunțului făcut de co-președintele Florin Țurcanu de retragere din conducerea PNL Botoșani, deputatul (...)

Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi va reprezenta municipiul și județul la Olimpiada sportului (...)

Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi va reprezenta municipiul și județul la Olimpiada sportului Școlar - FOTO

In data de 7 martie 2015 a avut loc faza judeteană a Olimpiadei sportului scolar la handbal, băieți. Echipele din mediul (...)

Haideți să fim împreună și astăzi - Aniversare „Uvertura 2 Ani”. Vezi programul zilei de duminică!

Haideți să fim împreună și astăzi - Aniversare „Uvertura 2 Ani”. Vezi programul zilei de duminică!

Uvertura Mall Botoșani te așteaptă astăzi, 29 Martie, în a doua zi de distracții și plină de evenimente, de (...)

Spectacolul „Cei trei purceluși” astăzi, pe scena Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

Spectacolul „Cei trei purceluși” astăzi, pe scena Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

Duminică, 29 martie 2015, vă invităm la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”,  să vizionaţi, (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 29 martie 2015

Sărbătoriții zilei de astăzi 29 martie 2015

Află cine se sărbătoreşte astăzi 29 martie 2015: Comisar șef, Marcel Prichici - șeful Poliției Dorohoi, Ion Chindrus (...)

Veste bună pentru șoferi: motorina se ieftinește

Veste bună pentru șoferi: motorina se ieftinește

Prețul litrului de motorină se apropie de cel al litrului de benzină, motivul fiind dat de cotațiile internaționale. (...)

Mare atenţie de unde cumpăraţi carnea de miel pentru Paşte. Cum recunoşti carnea proaspătă

Mare atenţie de unde cumpăraţi carnea de miel pentru Paşte. Cum recunoşti carnea proaspătă

Mare atenţie de unde cumpăraţi carnea de miel pentru Paşte, deoarece vă puteţi expune la boli grave. Acesta este avertismentul (...)

Nimeni nu mai scapă de ANAF. Își creează o rețea perfectă de „turnători”

Nimeni nu mai scapă de ANAF. Își creează o rețea perfectă de „turnători”

Băncile, cazinourile, notarii, avocaţii, agenţii imobiliari vor fi obligaţi să anunţe zilnic ANAF, după caz, lista (...)

Ora de Vară 2015. De ce crește riscul de infarct cu 10% în aceste zile

Ora de Vară 2015. De ce crește riscul de infarct cu 10% în aceste zile

În noaptea de sâmbătă spre duminică (28 spre 29 martie 2015) trebuie să dai ceasul înainte. Astfel, (...)

Tocăniță de fasole cu legume

Tocăniță de fasole cu legume

Ingrediente: 1 praz, 1 ardei gras verde, 1 morcov, 1 cartof dulce, 1 rosie, 1 ardei iute, 6 catei de usturoi, 1/2 (...)

Victor Mihalachi: „Echipa a început să se maturizeze și suntem pe drumul cel bun” - VIDEO

Victor Mihalachi: „Echipa a început să se maturizeze și suntem pe drumul cel bun” - VIDEO

Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi, a fost foarte fericit la sfârșitul partidei cu CS Balotești, (...)

Andrei Dolineaschi: „A fost unul din cele mai frumoase meciuri pe care le-am văzut la Dorohoi” - VIDEO

Andrei Dolineaschi: „A fost unul din cele mai frumoase meciuri pe care le-am văzut la Dorohoi” - VIDEO

Prezent la ultima etapă din retur, deputatul Andrei Dolineaschi, s-a arătat plăcut impresionat de echipa formată de Victor (...)

Victorie de senzație a FCM Dorohoi împotriva celor de la CS Baloteşti - FOTO

Victorie de senzație a FCM Dorohoi împotriva celor de la CS Baloteşti - FOTO

Meci de senzație făcut de FCM Dorohoi, reușind să obțină trei puncte prețioase împotriva celor de la CS Balotești (...)

Fenomen neobişnuit. Praful din Sahara a ajuns în România

Fenomen neobişnuit. Praful din Sahara a ajuns în România

Concentraţii reduse de praf saharian au apărut deasupra României zilele acestea, din cauza maselor de aer provenite (...)

Stiri de la 1 la 39 din 180

PUBLICITATE

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi_Botosani

PUBLICITATE

Fest Dorohoi

DorohoiNews.ro

Sondajul saptamanii

Cum apreciaţi atitudinea senatorului PSD Dan Şova faţă de Justiţie?

Curajoasă. Nu toată lumea trebuie să stea după gratii doar pentru că aşa vor procurorii DNA

Normală. Are dreptul să le ceară colegilor să-l apere, dacă nu este vinovat

Jalnică. A trebui să-şi dea imediat demisia pentru a putea fi anchetat şi a se apăra în faţa judecătorului


DorohoiNews.ro.ro
DorohoiNews.ro.ro

DorohoiNews.roPUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Bancul Zilei!

DorohoiNews.ro

Dialog la gradinita…
Taticul meu este mai bun decat al tau!
Nu-i adevarat!
Mama mea e mai buna decat a ta!
Asta se poate. Asa spune si tata.


EVENIMENTE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI


DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Ai nevoie de un constructor? Noi suntem soluția ta!

Ai nevoie de un constructor? Noi suntem soluția ta! Executăm orice lucrări de construcții, șeminee, (...)

SC PROMETEU EXPERT IOX SRL angajează urgent

SC PROMETEU EXPERT INOX BOTOSANI angajeza sudori argon si lacatusi pentru instalati industriale (statii (...)

Închirez spațiu commercial în Dorohoi

Închirez spațiu commercial, suprafata 74 mp, renovat, in cartieru Doja. municipiului Dorohoi. (...)

Magazinele PENEȘ și CURCANUL din Dorohoi, angajează gestionar-vânzător

Magazinele PENEȘ și CURCANUL din Dorohoi, angajează gestionar-vânzător. CV-urile se pot depune (...)

S.C. din Dorohoi angajăm urgent barman

S.C. din Dorohoi angajăm urgent barman. Pentru relații sunați la telefon: 0745.512.848

Vând stoloni căpșuni remontanti: [albion]

Vând stoloni căpșuni remontanti:[albion] fructe mari cat ouale mijlocii. Produc din primavara (...)

Caut să închirez garsonieră sau apartament

Caut să închirez garsonieră sau apartament în Plevna. Tel: 0758955398

Vând moto scuter italian marca Gilera

Vând moto scuter italian marca Gilera 50cc inmatriculata in dorohoi arata si functioneaza perfect. (...)

Teren de vânzare la Dealu Mare

Teren de vânzare la Dealu Mare, suprafata de 5500 mp cu o deschidere de 28 m. Tel: 0756817433

Vând telefon Vodafone Smart 4

Vând telefon Vodafone Smart 4 Caracteristici: - 4, 5 inches - dual-core, 1, 2 GHZ - memorie de (...)

Va rugam sa folositi un limbaj decent;
mesajele postate vor fi validate de
un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

Security Code
Imagine noua