DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

18:17 - 2015/01/29 Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la Tel: 0740711811 sau Email: redactia@dorohoinews.ro

Transport pachete traseu Dorohoi-Iași

Banner transport_2

WebMagnat.

Telefoane utile

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

EVENIMENTE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

UMANITAR

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro

 PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…


CAMPANIE UMANITARA

DorohoiNews.ro

  PARTENERI

DorohoiNews.ro

top stiri dorohoi news

Consilierii locali se întrunesc astăzi în ședința ordinară din luna ianuarie - Vezi ordinea de zi!

Consilierii dorohoieni se întrunesc joi, 29 ianuarie 2015, în ședința ordinară din luna ianuarie a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi. Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform (...)

DAS Dorohoi anunță modificarea cuantumului alocației pentru susținerea familiei

Având în vedere modificările Legii 277/2010, conform Ordonantei de Urgenta nr. 65 din 15 Octombrie 2014, incepând cu data de 01 Noiembrie 2014, s-a modificat cuantumul alocatiei pentru sustinerea familiei conform tabelului de mai jos. Beneficiază de alocaţia pentru sustinerea familiei prevăzută, familia formată din soţ, soţie şi copiii aflaţi în întreţinerea acestora, care locuiesc împreună, de numită (...)

Primim la redacţie: Amplasarea tomberoanelor de pe Aleea Victoriei nu miroase a bine

Un cititor al Dorohoi News, ne-a trimis pe adresa redacţiei un material însoţit de foto, redăm textul prin care acesta face o sesizare: „De mai bine de o lună în Cartierul Aleea Victoriei câteva tomberoane stau pe carosabil. În mod normal, pubelele ar trebui să stea în locul amenajat care există, însă acestea au „aterizat” pe carosabil din cauza comodităţii factorilor de răspundere. Zilnic echipa (...)

Fundaţia Star of Hope Româna angajează psiholog sau psihopedagog

Fundaţia Star of Hope Româna angajează psiholog sau psihopedagog pe o perioadă determinată pentru Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilitati din Dorohoi. Principale responsabilitati: desfasurarea de programe de recuperare/abilitare copii cu dizabilitati, activitati sensibilizare comunitate locala privind drepturile persoanelor cu dizabilitati. Cerinţe minime: - absolvent studii superioare de psihologie sau psihopedagogie - experienţă (...)

  • ANUNTURI

    DorohoiNews.ro

    PARTENERI

    KISS_FM

    DorohoiNews.ro

ANUNTURI:

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

Stiri de ultima ora

Bărbat sancționat pentru refuz de recoltare probe biologice

Polițiștii au observat pe DJ 208 H, în  localitatea Vorona, marți 20 ianuarie 2015, în jurul orei 20.30, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliţie, a oprit la distanță, rămânând staționat. După ce poliţiştii s-au deplasat înspre autoturism, conducătorul auto a demarat în trombă, astfel încât s-a procedat la urmărirea vehiculului, acesta fiind oprit după aproximativ 700 de metri. Conducătorul auto a fost identificat în persoana (...)

COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe. Vezi până la ce oră va fi afectat județul Botoșani

ANM a emis o nouă avertizare meteo miercuri dimineaţă, valabilă pentru 16 judeţe, plus municipiul Bucureşti. COD GALBEN. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară. Între orele 08:00 si 11:00, în municipiul Bucureşti şi pe arii extinse în judeţele Telerman, Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, inclusiv A1, A2, A3, drumurile naţionale şi europene aferente, se va semnala ceaţă ce determină (...)

Ziua Culturii Naționale sărbătorite la Cernăuți cu oaspeți din Dorohoi și alte localități din județ

În ziua de 15 ianuarie 2015, ziua de naștere a Luceafărului poeziei românești, o delegație de intelectuali din partea Asociației „Prietenii Basarabiei, Bucovinei și Ținutului Herța” au participat la Cernăuți la manifestările organizate cu acest prilej de Societatea Mihai Eminescu din Cernăuți și Consulatul României.   Cu acest prilej preoții dorohoieni Mihai Bogdan – Parohia Ibănești, Ciurariu Teodor – Parohia Cobâla, Rus Flaviu – Parohia Rogojești și Amarinei (...)

Librăriile „UNIVERS” din Dorohoi: Vezi oferta săptămânii 19 ianuarie – 25 ianuarie 2015!

Rețeaua librăriilor „Univers” din Dorohoi vă oferă o multitudine de produse la cele mai accesibile prețuri și cele mai bune oferte.   Vezi oferta săptămânii 19 ianuarie – 25 ianuarie 2015: - Dosar carton șină 50 buc/pachet – 15 lei/pachet  - Stick 2Gb – 18 lei/buc - Set stilou și pix – 22,50 lei/set - Registru A4 200 file – 12,50/buc - Pix Bic Round Stick – 0,70 lei/buc   Cele mai bune produse la cele mai accesibile prețuri!   Puteți profita (...)

PARTENERI

DorohoiNews.ro


Şcoala de Bune Maniere şi Modelling „Ellite Models” face înscrieri la cursuri organizate de Asociaţia Culturală Arlechin Botoșani

Dacă doreşti să-ţi completezi imaginea, stilul personal, bunele maniere şi îţi doreşti o carieră în lumea modei, atunci vino şi te înscrie la Şcoala de Bune Maniere şi Modelling „ELLITE MODELS”. Cursurile sunt organizate de către Asociaţia Culturala ARLECHIN Botosani, începănd cu data de 01 februarie 2015. Cursurile fac parte din cadrul proiectului de dezvoltare personală „EDU ARTE – Centrul Cultural de Excelentă” şi se adresează copiilor cu vărste cuprinse (...)

Descinderi la Prefectura Suceava. Procurorii DNA au percheziţionat biroul prefectului Florin Sinescu

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Suceava au descins, ieri, la Prefectura Suceava şi la Primăria Brodina. Anchetatorii urmau să ridice mai multe documente de la cele două instituţii, percheziţiile desfăşurându-se în cadrul unui dosar aflat în derulare. La prefectură, procurorii au percheziţionat biroul prefectului judeţului Suceava, Florin Sinescu. Accesul în biroul prefectului este restricţionat de un jandarm.   Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 21 ianuarie 2015

Află cine se sărbătoreşte astăzi 21 ianuarie 2015: Felicia Paicu - asistent medical Spitalul Municipal Dorohoi, Cristian Ignat - inginer Dorohoi,  Marcel Poliac - referent Primăria Dimăcheni, Viorica Bahrin - administrator Geffa SRL Dorohoi. Redacția Dorohoi News urează tuturor La mulți ani! (DorohoiNews.ro)   Completează lista sărbătoriților din Dorohoi, la redactia@dorohoinews.ro Autor: DorohoiNews.ro   Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi (...)

Noutăți despre concediu și salariu - Iohannis a promulgat modificările la Codul muncii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat modificarile la Codul muncii referitoare la drepturile salariatului temporar si la durata concediului de odihna. Seful statului a semnat marti decretul privind modificarile Legii nr. 53/2003 din Codul muncii, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. Proiectul de lege, initiat de 60 de parlamentari PSD si adoptat de Camera Deputatilor in decembrie anul trecut, stabileste introducerea a doua noi alineate. Astfel, aceste reglementari arata ca salariatul temporar nu poate (...)


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Anunț vital pentru toți angajații. De azi, zilele de concediu se calculează altfel

Modificările aduse Codului Muncii, promulgate astăzi de președintele Klaus Iohannis, conțin noutăți importante legate de salariile angajaților temporari și de modul în care se calculează zilele de concediu. Referitor la salariații temporari, Codul Muncii introduce obligativitatea unui salariu similar celui primit de un angajat pe perioada nedeterminata care desfășoară o slujbă similară. Proiectul de lege adoptat de Camera Deputaţilor stabileşte introducerea la articolul 92 a două noi alineate, (3) şi (4), (...)

Ministrul Educației promite 1.981 de microbuze școlare până la sfârșitul acestui an

Ministrul Educației, prof. univ. dr. Mihai Sorin Câmpeanu, a declarat, marți, într-o conferință de presă susținută la Brașov, că până la sfârșitul acestui an, în sistemul de învățământ, vor funcționa un număr de 1.981 de microbuze pentru transportul școlar, în baza parteneriatului cu Ministerul Dezvoltării Regionale, informează Agerpres. „Până la începutul lunii martie vor fi livrate în sistem încă 465 de microbuze școlare, inclusiv (...)

Bonuri de masă pe card: avantaje și dezavantaje

După aproape doi ani de întârzieri a fost adoptată în sfârşit legea care permite acordarea de bonuri în format electronic. La prima vedere avantajele sunt multe pentru toată lumea. Bonurile de masă electronice sunt mai uşor de distribuit şi de folosit. Totuşi, au şi unele dezavantaje. Sunt şanse mici ca angajatul să îşi poată folosi cardul de masă la micile magazine. În momentul de față, 40.000 de companii din România le oferă angajaților bonuri de masă. Aproximativ (...)

Sebastian Ghiță a decis cum se va numi partidul pe care îl va înființa

Partidul pe care îl va înfiinţa fostul social-democrat Sebastian Ghiță se va numi „Progres România", conform Digi24. Omul de afaceri a anunţat că a luat decizia de a-şi denumi formaţiunea astfel în urma unor sondaje. El speră ca până la 1 martie să adune cele 25.000 de semnături necesare înscrierii partidului la tribunal. Sursa: ziarero.antena3.ro   Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, (...)

politic

Facebook şi Google România fac angajări. Ce posturi sunt disponibile

Google România caută candidaţi pentru poziţii în cadrul departamentului de vânzări şi programe de internship pe diferite domenii, precum marketing sau vânzări şi relaţii cu clienţii, potrivit anunţurilor de pe site-ul companiei. Candidaţii trebuie să aibă o diplomă de licenţă şi experienţă în coordonarea echipelor, precum şi cunoştinţe de mentoring, vânzări şi industria media digitală, transmite Ziarul Financiar. În ceea ce priveşte programul de internship, acesta (...)

Pro TV, amendat cu 10.000 de lei - Sesizarea, venită din partea Andreei Bălan

Postul Pro TV a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei pentru o editie a emisiunii „La Maruta" de anul trecut, cand a fost difuzata o inregistrare telefonica dintre Andreea Balan si un tanar cunoscut ca fiind varul lui Keo, fostul iubit al vedetei. Andreea Balan, care in acea vreme abia se despartise de Keo, a fost cea care a sesizat CNA, explicand ca a fost inregistrata fara voia ei. Inregistrarea prezentata in emisiunea din 4 septembrie 2014 a fost facuta cu complicitatea interlocutorului cantaretei, care, in momentul (...)

Supă cu găluște de griș

Ingrediente: spinare, gat sau aripi de pui un ou 4-5 linguri de gris o lingura de unt optional: morcov, ceapa, patrunjel sare, piper verdeata Mod de Preparare: Partile de pui fara valoare (oase, piele) se pun la fiert intr-o oala cu 1-1,5 l de apa si sare. Se spumeaza. Dupa 20 de minute de fiert inabusit se pot adauga, optional, legumele, care se vor scoate din supa la sfarsit. Galustele se fac astfel: oul se bate bine cu o furculita apoi se omogenizeaza cu lingura de unt. La urma se adauga treptat grisul pana cand se formeaza (...)

Acțiune a polițiștilor dorohoieni la Școala Gimnazială Dimitrie Pompeiu Broscăuți - Prevenirea victimizării copiilor prin accidente rutiere

Reducerea victimizării copiilor prin accidente rutiere continuă să fie un obiectiv permanent pentru poliţiştii botoşăneni, context în care, educaţia rutieră constituie un segment important de prevenire şi informare. Ieri, 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi s-au întâlnit cu elevii Școalii Gimnaziale ”Dimitrie Pompeiu” Broscăuți. Activităţile pe care le-au desfăşurat împreună (şi care, de această dată, s-au derulat la iniţiativa conducerii unităţii (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Accident grav produs la Șendriceni. O persoană a decedat iar alte patru au fost rănite - FOTO

Accident de circulație deosebit de grav produs marți, 20 ianuarie 2015, în jurul orei 10:50, pe raza localității Șendriceni.   Din primele cercetări se pare că două autoturisme, unul marca Skoda iar celălalt marca Volkswagen, s-au izbit frontal pe raza comunei Șendriceni. Se pare că cei doi şoferi nu s-au încadrat corect pe banda fiecăruia, iar maşinile s-au lovit în plin. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul VW a rămas încarcerat, fiind nevoie de ajutorul pompierilor (...)

Bărbat depistat băut la volan în comuna Vârfu Câmpului

Polițiștii au depistat în trafic luni, 19 ianuarie 2015, în jurul orei 07:45, pe DN 29 C, în comuna Vârfu Câmpului, o autoutilitară condusă de un bărbat de 35 ani, din municipiul Botoșani.   Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat; acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.   În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de (...)

Tânăr cercetat de polițiști după ce a fost depistat în trafic, transportând țigarete de contrabandă

Polițiștii au oprit în trafic marți, 20 ianuarie 2015, în jurul orei 00:00, pe DN 29D, în localitatea Stăuceni, un autoturism condus de un tânăr de 28 ani, din comuna Răuseni, județul Botoşani.   Procedând la controlul autoturismului, poliţiştii au identificat pe scaunul din dreapta faţă, un sac din polietilenă şi o cutie din carton, în care se aflau în total 398 pachete de ţigări, de provenienţă Republica Ucraina, pentru care conducătorul autovehiculului nu a putut prezenta (...)

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

Au început pregătirile pentru Festivalul „Mărțișor Dorohoian”. Vezi cine cântă în recital!

Au început pregătirile pentru Festivalul „Mărțișor Dorohoian”. Vezi cine cântă în recital!

Festivalul de muzică ușoară „Mărțișor Dorohoian” ajuns la a XXXII-a ediție, este o tradiție pentru municipiul (...)

„Portrete muzicale eminesciene” La Şcoala Gimnazială „Al.I.Cuza” Dorohoi - FOTO

„Portrete muzicale eminesciene” La Şcoala Gimnazială „Al.I.Cuza” Dorohoi - FOTO

În cinstea aniversării a 165 de ani de la naşterea „Luceafărului” poeziei româneşti, elevii Şcolii (...)

Proiecte de peste zece miliarde de lei vechi demarate în comuna Pomârla

Proiecte de peste zece miliarde de lei vechi demarate în comuna Pomârla

Deşi nu au apărut noile ghiduri de finanţare pentru proiectele europene, în unele comune şi oraşe din judeţul (...)

Primăria municipiului Dorohoi vă invită la o dezbatere publică. Vezi despre ce este vorba!

Primăria municipiului Dorohoi vă invită la o dezbatere publică. Vezi despre ce este vorba!

Primăria municipiului Dorohoi invită persoanele fizice şi juridice interesate, la dezbaterea publică corespunzatoare (...)

„Creștem împreună prin Art-Terapie”, parteneriat între Seminarul Teologic Dorohoi și Liceul Tehnologic (...)

„Creștem împreună prin Art-Terapie”, parteneriat între Seminarul Teologic Dorohoi și Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” - FOTO

Eminescu a fost și va rămăne poetul tuturor romînilor. La fiecare început de an, participăm la diferite manifestări (...)

Școala Gimnazială nr.1 Vf. Câmpului. Vizită la ceas aniversar „Numai Poetul…” - FOTO

Școala Gimnazială nr.1 Vf. Câmpului. Vizită la ceas aniversar „Numai Poetul…” - FOTO

Un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 1 Vf. Câmpului, a poposit luni, 19 ianuarie 2015, la Seminarul Teologic (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 20 ianuarie 2015

Sărbătoriții zilei de astăzi 20 ianuarie 2015

Află cine se sărbătoreşte astăzi 20 ianuarie 2015: Adina Birta - consilier Taxe şi Impozite Locale Primăria Dorohoi, (...)

Veste proastă pentru șoferi! Noi amenzi, din februarie

Veste proastă pentru șoferi! Noi amenzi, din februarie

Copiii mai înalţi de 135 de centimetri pot sta pe orice scaun din spate, dacă poartă centura de siguranţă a maşinii. Şoferul (...)

Profesorii pensionabili sunt la mâna directorilor de şcoli

Profesorii pensionabili sunt la mâna directorilor de şcoli

Profesorii care îndeplinesc condiţiile de pensionare până la 31 august 2015 şi doresc să-şi menţină calitatea (...)

Elena Udrea, anunț de ultimă oră despre înscrierea lui Băsescu în PMP

Elena Udrea, anunț de ultimă oră despre înscrierea lui Băsescu în PMP

Președintele PMP, Elena Udrea, consideră că fostul șef al statului Traian Băsescu "nu încape în niciun (...)

Astea sunt lucrurile care ne enervează cel mai tare la facebook. Și pe tine te deranjează?

Astea sunt lucrurile care ne enervează cel mai tare la facebook. Și pe tine te deranjează?

Lucruri enervante pe Facebook găsim mai mereu când navigăm prin News Feed, dar cele la care mă voi referi azi sunt (...)

Şocant! De ce nu e bine să mănânci pufuleţi

Şocant! De ce nu e bine să mănânci pufuleţi

Covrigeii, pufuleţii, cerealele şi snacksurile nu sunt alimente pe care să le daţi copiilor şi nu este indicat nici (...)

Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Ingrediente: ciuperci, 200 gr piept de pui, 1 ceapa verde, 1/2 ardei capia rosu, 1 rosie, sare, piper, boia (...)

Dorohoieni anchetaţi pentru ţepe prin metoda „Accidentul”!

Dorohoieni anchetaţi pentru ţepe prin metoda „Accidentul”!

Polițiștii bistrițeni au identificat trei persoane, bănuite de comiterea unor  fapte de înșelăciune, prin (...)

Activitate educativă extracurriculară „Eminescu-clipe de nemurire” la Școala Gimnazială „Mihail (...)

Activitate educativă extracurriculară „Eminescu-clipe de nemurire” la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”

A devenit o tradiție, ca, la fiecare 15 ianuarie, Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”, din Dorohoi, să (...)

UVERTURA MALL – vizitat de peste 2.600.000 de botoșăneni în 2014

UVERTURA MALL – vizitat de peste 2.600.000 de botoșăneni în 2014

În al doilea an de funcționare, Uvertura Mall a înregistrat o creștere notabilă a numărului de vizitatori (...)

Comunicat ISU Botoșani: Atenție botoșăneni! Avertizare de avalanşe în zonele montane din regiunea (...)

Comunicat ISU Botoșani: Atenție botoșăneni! Avertizare de avalanşe în  zonele montane din regiunea Transcarpatia din Ucraina

Potrivit avertizării transmise de Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă din Ucraina, topirea zăpezilor din perioada (...)

Guvernul a repartizat banii către primării. Vezi cât a primit municipiul Dorohoi și celelalte localități (...)

Guvernul a repartizat banii către primării. Vezi cât a primit municipiul Dorohoi și celelalte localități din județ!

Guvernul a repartizat, săptămâna trecută, printr-o hotărâre, banii către unităţile administrativ-teritoriale. (...)

Dorohoian prins de polițiști băut la volan pe strada Cuparencu din municipiu

Dorohoian prins de polițiști băut la volan pe strada Cuparencu din municipiu

Polițiștii au depistat în trafic, vineri 16 ianuarie 2015, în jurul orei 07:00, pe strada Cuparencu din municipiul (...)

Festivalul Naţional de Poezie şi Proză M. Eminescu, la a 4-a ediţie - FOTO

Festivalul Naţional de Poezie şi Proză M. Eminescu, la a 4-a ediţie - FOTO

Asociaţia Judeţeană a Profesorilor de Limba şi Literatura Română Botoşani în parteneriat cu Societatea (...)

Stiri de la 157 la 195 din 180

PUBLICITATE

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi_Botosani

PUBLICITATE

Fest Dorohoi

DorohoiNews.ro

Sondajul saptamanii

Consideraţi că este corect ca localităţile sărace să primească mai mulţi bani de la Guvern decât cele bogate?

Da

Nu

Nu mă interesează

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Bancul Zilei!

DorohoiNews.ro

Un oltean se duce-n vizită la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere şi stînd la masă văd doi muncitori: unul săpa un şanţ cam de 40 cm lăţime şi 60 cm adîncime; la cîţiva metri în spatele lui, celălalt astupa groapa... Olteanul nu se poate abţine şi-i întreabă pe cei doi care-i treaba. Unul din ei răspunde:
- Dom'le, în mod normal. echipa noastră e formată din 3 oameni: unul sapă groapa, altul pune cablul, iar cel de-al treilea o astupă, numai că ăla de punea cablu' este în concediu...


EVENIMENTE

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! ......... NU EZITA SA NE CONTACTEZI.
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Dumnezeu să o odihnească în pace

Colectivul Clubului Copiilor Dorohoi transmite sincere condoleanțe d-nei prof. Bolohan Mihaela - Laura (...)

SC din Dorohoi angajează urgent bucătar

Societate comercială din Dorohoi, angajează urgent bucătar. Relații la tel: 0744959850

Angajez consultant vânzari pentru optică medicală

Angajez consultant vânzari pentru optică medicală. CV-urile insotite de o fotografie recenta (...)

Vând casă situată în Dorohoi la preț avantajos

Vând casă situată în Dorohoi, strada Oborul Nou nr.7A, și teren aferent în suprafață (...)

Închirez spațiu commercial în Dorohoi

Închirez spațiu commercial, suprafata 74 mp, renovat, in cartieru Doja. municipiului Dorohoi. (...)

Vând ALFA ROMEO 166

ALFA ROMEO 166. Masina are 256000 km reali an 2001. varianta full. servisata. nu necesita investitii. Autoturismul (...)

Vând casă în comuna VĂCULEȘTI sau schimb cu apartament

Vând casă în comuna VĂCULEȘTI sau schimb cu apartament cu două camere in DOROHOI . Iformații (...)

Caut loc de muncă

Tanara din Dorohoi caut de lucru ca bona. Contactati-ma pe e-mail

Vând teren locuri de casă în Pascari

Vând teren locuri de casă în Pascari vizavi de Restaurantul Dealul Mori pret negociabil (...)

Vând 5 purcei, 30 kg

Vând 5 purcei, 30 kg, rasa de carne. Pret 250 bucata. Tel: 0740701225

Va rugam sa folositi un limbaj decent;
mesajele postate vor fi validate de
un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

Security Code
Imagine noua