DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

01:30 - 2015/04/27 Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la Tel: 0740711811 sau Email: redactia@dorohoinews.ro

WebMagnat.DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

Panoramic-Travel_BotosaniDorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

UMANITAR

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

 PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…


  PARTENERI

DorohoiNews.ro

top stiri dorohoi news

Șeful poliției din Dorohoi prădat de un vechi „client”

Hoţul din Dorohoi, arestat miercuri după comiterea mai multor furturi, a dat iama şi prin locuinţele poliţiştilor. Printre cei care i-au căzut victimă se află şeful Poliţiei municipiului Dorohoi, comisarul şef Marcel Prichici, dar şi un ofiţer de la Investigarea Criminalităţii Economice, Carmen Voitovici. Mihai Alexandru I. de 27 de ani, cu mai multe condamnări la activ, acţiona ziua în amiaza mare, după un stil propriu. Individul (...)

FCM Dorohoi a obținut o victorie categorică la Constanța și a trimis Farul la baraj – FOTO

FCM Dorohoi a îngenuncheat Farul Constanța în cea de-a patra etapă play-out din campionatul 2014-2015, Liga a II-a, Seria I. Dorohoienii i-au învins la scor pe constănțeni și i-a trimis direct la baraj. Meciul s-a disputat sâmbătă, 25 aprilie 2015, de la ora 11:00, la Constanța.   Vezi echipele de start: Farul Constanța: I. Dinu - Băjan, D. Ciobanu, Al. Grigoraş, M. Cristoiu, M. Enciu, Giurgiu, Szalkai, Cionac, Fl. (...)

Șoferi derutați și nervi întinși la maxim în centrul municipiului Dorohoi din cauza modificărilor regulilor de circulaţie - FOTO

Bătăi de cap pentru șoferii care au circulat prin centrul municipiului Dorohoi în ultimele două zile din cauza modificării sensului de mers de pe strada Dumitru Furtună.   Începând de joi, 23 aprilie 2015, pe strada Dumitru Furtună se circulă în ambele sensuri de la intersecția cu strada Dimitrie Pompeiu până la parcarea de lângă sediul EON, sensul unic păstrându-se de aici și până la intersecția (...)

Nu rata! Magazinele „Diana” și „Effect” din Dorohoi, vă așteaptă cu modele noi la prețuri de invidiat - FOTO

Vino în magazinele „Diana” și „Effect” situate în situat în B-dul Victoriei Nr. 23 și strada A.I. Cuza Nr. 8 lângă librăria Unirii, pentru a-ți reînnoi garderoba. Am primit marfă noi modele elegante, la prețuri de invidiat, pe care le puteți găsi doar în magazinele „Diana” și „Effect”. Pentru a vă stârni curiozitatea vă arătăm câteva imagini cu noua (...)

Vom avea centură ocolitoare la Dorohoi! A fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru centura orasului Dorohoi. Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru centura orasului Dorohoi a fost semnat joi, valoarea acestuia fiind de 360.690 lei fara TVA, finantarea fiind asigurata de CNADNR. Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa firmei NV CONSTRUCT S.R.L, avand o durata (...)

Pavelele de pe B-dul Victoriei din Dorohoi „rearanjate” de Symmetrica în urma solicitării administrației locale - FOTO

Începând din această săptămână firma Symmetrica, cei care s-au ocupat de fixarea pavelelor de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, a trimis o echipă de lucru în teren pentru a „rearanja” pavelele.   În urma traficului, a solului puțin instabil și a avariilor la conducta de apă ce tranzitează Bulevardul Victoriei, în unele zone au apărut tot felul de „valuri” și denivelări. Constatând (...)

Primim la redacție: Uitare sau nepăsare! Sediul instituției care colectează banii municipiului, în paragină - FOTO

Un cititor al Dorohoi News, ne-a trimis pe adresa redacţiei un material însoţit de foto, redăm integral textul prin care acesta face o sesizare: „Pe strada Al. I. Cuza, la o aruncătură de băţ de Instituția Parchetului, se află o clădire pe lângă care fără îndoială fiecare dorohoian a trecut cel puţin o dată. Cândva una dintre frumoasele construcţii ale oraşului, faţada imobilului este acum într-o stare (...)

Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza Dorohoi : Întâlnire internațională din cadrul proiectului Erasmus+ Travelling Words - FOTO

Reprezentanții Școlii Gimnaziale Alexandru Ioan Cuza Dorohoi au participat cu succes în perioada 15 - 19 aprilie 2015, la cea de-a doua întâlnire internațională din cadrul proiectului Erasmus+ Travelling Words.    Reuniunea  de proiect a avut loc în Bulgaria și a fost găzduită de Școala OU Otec Paisii, din regiunea Silistra. Cele câteva zile petrecute în cadrul instituției partenere au reprezentat (...)

Concurs Naţional „Minunea Ȋnvierii”, la Grădiniţa nr.4 Dorohoi – Vezi Regulamentul și Fișa de înscriere

Învierea Domnului este, fără îndoială, evenimentul de importanţă covârşitoare pentru mântuirea sufletelor noastre. Sfintele Paşti constituie biruinţa vieţii asupra morţii realizată în persoana Mântuitorului Hristos. Această bucurie o trăim fiecare din noi atunci când ne adresăm unul faţă de altul cu vestea mântuitoare: „Hristos a înviat!” Clopotele o repetă în văzduhuri, (...)

Post de bucătar scos la concurs de Directia de Asistență Socială Dorohoi

Directia de Asistență Socială Dorohoi  organizeaza  concurs  in data de 08.05.2015 proba scrisa si in data de 14.05.2015 proba practica si interviul pentru ocuparea unei functii contractuale de muncitor calificat (bucatar)  pe perioada nedeterminata.   Condiţii generale ce trebuie îndeplinite de persoanele care se înscrie la concurs sunt: - Sa aiba cetăţenia română; - Sa cunoasca limba română, scris (...)

  • ANUNTURI

    DorohoiNews.ro

    PUBLICITATE

    DorohoiNews.ro

ANUNTURI:

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

Stiri de ultima ora

Parlamentarii PNL susțin adoptarea rapidă a noii legislații electorale

Parlamentarii PNL susțin adoptarea rapidă a noii legislații electorale, în acord cu angajamentele luate cu ocazia consultărilor de la Palatul Cotroceni și cu promisiunile făcute la alegerile prezidențiale. Partidul Național Liberal susține că adoptarea noii legislații electorale trebuie să se realizeze în această sesiune parlamentară, iar aceasta trebuie să cuprindă obligatoriu și prevederile privind introducerea votului prin corespondență. PNL a redactat și depus proiectul Legii  votului prin (...)

politic

Pavelele de pe B-dul Victoriei din Dorohoi „rearanjate” de Symmetrica în urma solicitării administrației locale - FOTO

Începând din această săptămână firma Symmetrica, cei care s-au ocupat de fixarea pavelelor de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, a trimis o echipă de lucru în teren pentru a „rearanja” pavelele.   În urma traficului, a solului puțin instabil și a avariilor la conducta de apă ce tranzitează Bulevardul Victoriei, în unele zone au apărut tot felul de „valuri” și denivelări. Constatând aceste lucruri, administrația locală a solicitat firmei care a fixat (...)

Minor din Dorohoi dispărut de la domiciliu - Dacă il vedeți apelați urgent 112!

DACĂ AŢI VĂZUT ACEST MINOR SAU CUNOAŞTEŢI DATE DESPRE EL, ANUNŢAŢI DE URGENŢĂ CEA MAI APROPIATĂ UNITATE DE POLIŢIE SAU APELAŢI NUMĂRUL GRATUIT 112!   CRĂŞMARIU MIHAI MĂDĂLIN   Născut la: 01.11.2002, în municipiul Dorohoi, judeţ Botoşani  Domiciliat în: mun. Dorohoi, Str.Cercetaș Știubianu, nr.42, Bl. D8, judeţul Botoşani   Motiv urmărire: La 23.04.2015, orele 23.45, Poliţia Municipiului Dorohoi a fost sesizată de către tatăl minorului, cu privire la faptul că fiul său (...)

Moş Dumitru, artistul rom din Dorohoi care şi-a făcut singur statuie în curte, a ajuns vedetă națională

Dumitru Răchită (79 de ani), un bărbat de etnie romă din Dorohoi (judeţul Botoşani), şi-a ridicat singur o statuie în curtea casei. Bărbatul a vândut statuete şi busturi în toată Europa şi a muncit pe trei continente. Strada Zmeului, din Dorohoi, este doar o uliţă desfundată, care nu a cunoscut niciodată asfaltul. Încă din capătul străzii se zăresc garduri ornate cu figurine aurite ale unei case. Are pereţii decoraţi cu medalioane sculptate, înfăţişând scene mitologice, (...)

PARTENERI

KISS_FM

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


Primim la redacție: Uitare sau nepăsare! Sediul instituției care colectează banii municipiului, în paragină - FOTO

Un cititor al Dorohoi News, ne-a trimis pe adresa redacţiei un material însoţit de foto, redăm integral textul prin care acesta face o sesizare: „Pe strada Al. I. Cuza, la o aruncătură de băţ de Instituția Parchetului, se află o clădire pe lângă care fără îndoială fiecare dorohoian a trecut cel puţin o dată. Cândva una dintre frumoasele construcţii ale oraşului, faţada imobilului este acum într-o stare avansată de deteriorare. Deși anual plătim mii de lei, noi contribuabilii (...)

Dorohoi: Consilierii locali se întrunesc astăzi în ședința extraordinară - Vezi ordinea de zi!

Consilierii dorohoieni se întrunesc vineri, 24 aprilie 2015, în ședință extraordinară din luna aprilie a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 13:00, în incinta Casei Municipale de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.   Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:     Dacă (...)

Viitorul Blândești reprezentanta județului la Etapa interjudețeană a Competiției Juniorilor A1

Pe terenul Unirea Tricolor Botoșani (La Doctoru' - pentru vechii împătimiți ai fotbalului local), în urma victoriei cu 6-1 (3-0) în fața celor de la FC II Botoșani, echipa Viitorul Blândești a devenit, matematic, reprezentanta județului nostru la Etapa interjudețeană a Competiției Juniorilor A1. Încă o dată se dovedește că, acolo unde există seriozitate, implicare și înțelepciune, se pot realiza lucruri frumoase! Ținand cont că o comunitate mică, dar inimoasă, cu un Consiliu (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 24 aprilie 2015

Află cine se sărbătoreşte astăzi 24 aprilie 2015: Laura Lazăr - hair stilist BEAUTY SALON LAURA Dorohoi, Oana Porof - Grupul de Acțiune Locală Codrii Herței Dragalina, Irina Mihaela Doroftei - asistent medical Spitalul Municipal Dorohoi, Maria Cimpoiesu - soră medicală Spitalul Municipal Dorohoi, Irina Purușniuc - profesor Școala Nr.2 „Ștefan Cel Mare” Dorohoi, Cornelia Palamaru - profesor Şcoala Nr.1 Darabani, Gheorghe Cristian Chiriac - profesor Grup Şcolar Darabani. Redacția Dorohoi News urează tuturor (...)

PARTENERI

DorohoiNews.ro

Ce trebuie să știm înainte de a ne face o asigurare și cum alegem cea mai bună ofertă

Inainte de a contracta o asigurare auto, pentru locuinta, de sanatate, de viata sau de alt tip, trebuie sa stim ca firma sau brokerul de asigurari sunt obligati de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) sa ne puna la dispozitie un set minim de informatii privind conditiile contractuale, precum si alte informatii utile. Informarea pe care firmele de asigurari si brokerii trebuie sa o puna la dispozitia persoanelor fizice trebuie sa contina urmatoarele tipuri de informatii: ·    informatii generale despre (...)

Elevii vor fi monitorizaţi audio în sălile de examen la bacalaureat

Examenul de bacalaureat se apropie cu paşi repezi. Emoţiile sunt mari şi ţinând cont că începând din această vară, elevii vor fi monitorizaţi şi audio în sălile de examen. În şcolile în care tehnica permite acest lucru, elevii vor fi monitorizaţi audio la bacalaureat. Anunţul a fost făcut miercuri seară de ministrul Educaţiei, invitat la emisiunea "Vorbeşte liber!", de pe TVR1. Ghinionul de a fi ascultaţi la bacalaureat va pica numai pe 5% dintre elevi, în şcolile (...)

În care situații șoferii pot fi opriți în trafic de către poliție și ce documente trebuie să arate

Politistii sunt imputerniciti, conform actelor normative aflate in vigoare, sa opreasca soferii in trafic in anumite situatii. Ba mai mult, acestia pot chiar sa verifice masinile si identitatea pasagerilor, daca au motive intemeiate sa o faca. Situatiile in care politistii pot sa opreasca soferii in trafic sunt prevazute in Regulamentul pentru aplicarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, scrie avocatnet.ro. Conform acestul act normativ, politistii rutieri si cei de frontiera pot (...)

Ion Iliescu, declarație bombă

Fostul președinte Ion Iliescu a dezvăluit într-un interviu acordat Der Spiegel că el a aprobat „în principiu", în perioada 2002-2003, o solicitare a SUA privind crearea unui centru al CIA în România, fără a şti că urma să fie vorba de vreo unitate pentru detenţie. „Aliaţii americani ne-au cerut să oferim o locaţie", afirmă Ion Iliescu într-un interviu acordat revistei Der Spiegel, explicând că a aprobat solicitarea „în principiu", detaliile (...)

politic


DorohoiNews.ro

Rabla 2015: Înscrierile se fac de luni. Ce noutăţi aduce programul în acest an şi la ce tip de autoturisme se poate obţine eco-bonus

Programul Rabla 2015 pentru persoane fizice începe luni, dată de la care doritorii se pot înscrie la un dealer autorizat pentru a-şi rezerva tichetul de 6.500 de lei pe care îl primesc pentru a achiziţiona o maşină nouă la casarea unei mai vechi de opt ani. Cei care doresc să beneficieze de programul Rabla în acest an se pot înscrie de luni la unul din producătorii sau dealer-ii auto validaţi în program, a căror listă va putea fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (...)

Claudia Ţapardel a îndemnat patronatele europene din turism să investească în România

Copreşedinta Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European, Claudia Ţapardel a declarat la Luxembourg, în cadrul Adunării Generale a HOTREC (asociaţia patronatelor europene din industria turismului) că pentru a proteja locurile de muncă şi veniturile din sectorul turistic European este necesară desemnarea unui An European al Turismului în UE. Eurodeputata PSD a susţinut o întâlnire bilaterală cu doamna Comisar European pentru Piaţă Unică, Industrie şi IMM-uri, Elżbieta Bieńkowska. „I-am (...)

politic

Nicole Cherry cântă noul imn al României! - VIDEO

Surprinzătoare și pusă pe treabă, Nicole Cherry a lansat de câteva zile o melodie despre țara noastră, despre valorile naționale și despre sentimentul de mândrie pe care îl are pentru că e româncă. Mulți dintre fanii copilului minune din muzica românească au spus că aceste e noul imn al României. Ție cum ți se pare? „Piesa asta e una de net, să știți. Urmează un nou single comercial, o piesă de vară care sigur va prinde. Cântecul ăsta este unul special și sper (...)

Lacrimile viţei-de-vie de scapă de 100 de boli. Cum trebuie păstrate

Bunicii noştri spuneau că cine bea primăvara „lacrimi" de viţă de vie nu va plânge tot anul şi va avea noroc şi belşug în casă. Orice viticultor, profesionist sau amator, ştie că la tăierile de primăvară ale viţei de vie, din ramuri începe să curgă, picătură cu picătură, un lichid transparent cu gust dulce-sălciu. Fenomenul este numit şi „plânsul" viei. Aceste picături de sevă ce se scurg prin punctul de tăiere mai sunt numite popular şi „lacrimi". Etapa (...)

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_Botosani


Prăjitură cu blat crocant şi cremă de lămâie

Ingrediente: Pentru blat: 200 g făină 130 g zahăr un sfert de linguriţă sare 170 g unt nesărat, de la frigider, tăiat cubuleţe Pentru cremă: 6 ouă mari 390 g zahăr 220 ml zeamă de lămâie proaspăt stoarsă 65 g făină zahăr pudră, pentru decor Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 160 de grade Celsius. Într-un castron adânc se amestecă făina cu zahărul şi sarea. Se adaugă untul şi se amestecă folosind un mixer, la viteză medie, până capătă un aspect sfărâmicios, (...)

Descoperire şocantă într-un apartament din municipiul Botoşani! Adolescentă găsită moartă

O tânără în vârstă de 16 ani a fost găsită în această după-amiază, fără suflare, de către colegul de apartament. Adolescenta era elevă în clasa a IX-a la Colegiul Economic „Octav Onicescu" din municipiul Botoşani. Tânăra era din mediul rural și de o săptămână se mutase cu chirie într-un apartament de pe Aleea Gen. Gh. Avramescu, unde locuia cu un tânăr de 20 de ani. Colegul de apartament a fetei a fost și cel care a descoperit cadavrul şi a sunat la (...)

Peste 400 locuri de muncă vor fi oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vineri la Uvertura Mall

408 locuri de muncă anunţate până la această data la Bursa Generala a Locurilor de Muncă din data de 24.04.2015 Din numărul total de locuri de muncă vacante, 377 sunt pentru persoane cu studii medii, 31 sunt adresate celor cu studii superioare. Cele 31 de locuri de muncă adresate persoanelor cu studii superioare sunt pentru următoarele posturi: Inginer textile - 6 locuri Inginer construtor - 3 locuri Inginer instalatii - 2 locuri Sef tipografie - 1 loc Inginer birou tehnic licitaţii - 1 loc Economist - 3 locuri Consultant (...)


DorohoiNews.ro

Trei primării din județul Botoșani au primit sancțiuni de la Autoritatea Electorală Permanentă. Vezi (...)

Trei primării din județul Botoșani au primit sancțiuni de la Autoritatea Electorală Permanentă. Vezi care sunt

Autoritatea Electorală Permanentă a desfășurat, în luna martie 2015, un număr de 627 de acțiuni de control la (...)

Cel mai tare Karaoke Party la Inside Coffee – Uvertura Mall

Cel mai tare Karaoke Party la Inside Coffee – Uvertura Mall

Cel mai tare Karaoke Party din oraș are loc la Uvertura Mall, cafeneaua Inside Coffee, etajul 4, în fiecare joi seara (...)

Lalelele din municipiul Dorohoi din nou în vizorul hoților. Zeci de flori furate pentru profit - FOTO

Lalelele din municipiul Dorohoi din nou în vizorul hoților. Zeci de flori furate pentru profit - FOTO

După ce acum trei zile Poliția Locală Dorohoi a prins în flagrant o femeie din Dorohoi care practic a defrișat (...)

Doi tineri cercetaţi pentru furt, după ce au sustras bani dintr-un magazin

Doi tineri cercetaţi pentru furt, după ce au sustras bani dintr-un magazin

Poliția oraşului Bucecea a fost sesizată miercuri 22 aprilie 2015, în jurul orei 14.45, de către o femeie din localitate, (...)

Primim la redacţie: Femeie din Dorohoi, fraierită de o echipă „bine intenționată”

Primim la redacţie: Femeie din Dorohoi, fraierită de o echipă „bine intenționată”

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa (...)

Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza Dorohoi : Întâlnire internațională din cadrul proiectului Erasmus+ (...)

Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza Dorohoi : Întâlnire internațională din cadrul proiectului Erasmus+ Travelling Words - FOTO

Reprezentanții Școlii Gimnaziale Alexandru Ioan Cuza Dorohoi au participat cu succes în perioada 15 - 19 aprilie (...)

Depistat în trafic, deşi avea dreptul de a conduce, suspendat

Depistat în trafic, deşi avea dreptul de a conduce, suspendat

Polițiștii au oprit în trafic, pe DE 58, în localitatea Flămânzi, miercuri 22 aprilie 2015, în (...)

Celor care îşi serbează onomastica de Sfântul Gheorghe, redacția Dorohoi News le urează La Mulți Ani!

Celor care îşi serbează onomastica de Sfântul Gheorghe, redacția Dorohoi News le urează La Mulți Ani!

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, este unul dintre cei mai venerați sfinți din calendarul (...)

Peste 1 milion de români își pot achita facturile UPC la terminalele ZebraPay

Peste 1 milion de români își pot achita facturile UPC la terminalele ZebraPay

Începând cu luna aprilie, clienţii UPC din toata tara își pot achita facturile la terminalele ZebraPay, (...)

Un hoţ din Suceava, prins după ce a furat a doua oară aceeaşi maşină

Un hoţ din Suceava, prins după ce a furat a doua oară aceeaşi maşină

Un hoţ din Suceava a făcut o fixaţie pentru o maşină, iar pentru asta a ajuns pe mâna poliţiei. El a fost prins (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 23 aprilie 2015

Sărbătoriții zilei de astăzi 23 aprilie 2015

Află cine se sărbătoreşte astăzi 23 aprilie 2015: Petru Damaschin - profesor Liceul „Regina Maria” Dorohoi, Gabriela (...)

Sfântul Gheorghe. Tradiţii şi obiceiuri. Ce păţeşti dacă dormi în această zi

Sfântul Gheorghe. Tradiţii şi obiceiuri. Ce păţeşti dacă dormi în această zi

Sfântul Gheorghe, tradiţii şi obiceiuri. Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai veneraţi sfinţi (...)

Senatorii au dat undă verde înființării partidelor politice din cel puțin trei membri

Senatorii au dat undă verde înființării partidelor politice din cel puțin trei membri

Senatorii au aprobat miercuri, cu 100 de voturi pentru, o abținere și 9 voturi împotrivă, propunerea legislativă (...)

Taximetriştii vor elibera un bon fiscal şi pentru bacşişul primit de la client

Taximetriştii vor elibera un bon fiscal şi pentru bacşişul primit de la client

Aparatul de marcat montat pe taximetre va trebui modificat astfel încât acesta să emită, în afara bonului (...)

O veste bună și mult așteptată. Românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Canada

O veste bună și mult așteptată. Românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Canada

Românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Canada începând de anul viitor, a anunțat (...)

Ce amenzi riscă angajații prinși cu bacșiș asupra lor

Ce amenzi riscă angajații prinși cu bacșiș asupra lor

Bacşişul va fi trecut separat pe un bon fiscal şi va fi impozitat cu 16%. Guvernul a aprobat, miercuri, ordonanţa prin (...)

Consiliul Naţional al Elevilor critică vehement decizia Senatului României privind situaţia elevilor (...)

Consiliul Naţional al Elevilor critică vehement decizia Senatului României privind situaţia elevilor navetişti

Consiliul Național al Elevilor, singura structură reprezentativă a elevilor la nivel național, critică vehement decizia (...)

Şi tu păstrezi bonurile fiscale? S-ar putea să fie degeaba!

Şi tu păstrezi bonurile fiscale? S-ar putea să fie degeaba!

Premiul pentru loteria bonurilor fiscale a coborit la aproape de 100 de lei dupa ce, la nivelul intregii tari, au fost depuse (...)

O nouă zi intră în calendarul sărbătorilor legale ale românilor

O nouă zi intră în calendarul sărbătorilor legale ale românilor

Camera Deputaţilor a decis, miercuri, ca 10 Mai să fie zi de sărbătoare naţională, fiind ziua care marchează trei (...)

Alarmant! O tânără de 21 de ani a murit din cauza pastilelor de slăbit. „A ars din interior”

Alarmant! O tânără de 21 de ani a murit din cauza pastilelor de slăbit. „A ars din interior”

Mama unei tinere de 21 de ani care a murit dupa ce a luat pastile pentru slabit, cumparate de pe internet a povestit durerea (...)

Stiri de la 40 la 78 din 180

PUBLICITATE

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi_Botosani

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Sondajul saptamanii

Ce probleme ar trebui rezolvate urgent de Primăria Dorohoi?

Reparația drumurilor

Strângerea maidanezilor de pe străzi

Curățenia orașului

Parcuri și locuri de joacă noi

Orice schimbare este binevenită

Nu știu/Nu mă interesează


DorohoiNews.ro.ro
DorohoiNews.ro.roDorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_BotosaniBancul Zilei!

DorohoiNews.ro

- Mi-am inscris sotia la karate.
- Si?
- Am invatat sa dau cu aspiratorul, sa gatesc, iar de la spalat rufe sunt in extaz!


EVENIMENTE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERIDorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Ai nevoie de un constructor? Noi suntem soluția ta!

Ai nevoie de un constructor? Noi suntem soluția ta! Executăm orice lucrări de construcții, șeminee, (...)

Post de bucătar scos la concurs de DAS Dorohoi

Directia de Asistență Socială Dorohoi  organizeaza  concurs  in data de 08.05.2015 (...)

Societate din Dorohoi angajează electrician

SC ELIENA EPCON din Dorohoi, angajează electrician. Condiții de angajare: calificare în domeniu (...)

S.C. din Dorohoi angajează muncitori în domeniul construcții

Societate comercial din Dorohoi angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul (...)

Angajez bonă (femeie, cuplu) îngrijire doi copii 5 si 3 ani

Angajez bonă (femeie, cuplu) îngrijire doi copii 5 si 3 ani. Doresc ca respectivii să locuiască (...)

Închirez spațiu commercial în Dorohoi

Închirez spațiu commercial, suprafata 74 mp, renovat, in cartieru Doja. municipiului Dorohoi. (...)

Vând casă situată în Dorohoi la preț avantajos

Vând casă situată în Dorohoi, strada Oborul Nou nr.7A, și teren aferent în suprafață (...)

Vând casă zonă centrală în Dorohoi

Vând casă zonă centrală în Dorohoi, 5 camere, teren, garaj, beci, magazie si alte dependinte. (...)

Casă de vânzare!

Casă de vânzare! casa e compusa din Salon,bucatarie,baie,hol 2 dormitoare si veranda+anexa, fantana, (...)

Vând apartament la cheie cu 3 camere

Vând apartament la cheie cu 3 camere semi-decomandat, etaj 4, situat in Dorohoi, str. 1 Decembrie, (...)

Va rugam sa folositi un limbaj decent;
mesajele postate vor fi validate de
un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

Security Code
Imagine noua