DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_Botosani

15:55 - 2015/01/30 Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la Tel: 0740711811 sau Email: redactia@dorohoinews.ro

Transport pachete traseu Dorohoi-Iași

Banner transport_2

WebMagnat.

Telefoane utile

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

EVENIMENTE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Facebook

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

UMANITAR

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro

 PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…


CAMPANIE UMANITARA

DorohoiNews.ro

  PARTENERI

DorohoiNews.ro

top stiri dorohoi news

Se modifică tarifele de acces la patinoarul din Dorohoi. Vezi ce oferte au stabilit consilierii locali!

Reuniți în şedinţa ordinară din luna ianuarie 2015, consilierii dorohoieni au votat un proiect de hotărâre privind aprobarea modificării tarifelor ce vor fi percepute de către S.C. SERVICII PUBLICE LOCALE SRL, la Patinoarul artificial din Dorohoi.   Aceste modificări ale tarifelor de acces la patinoar vor fi puse în aplicare începând cu data de 1 februarie 2015. Modificările tarifare se referă la faptul că se (...)

Consiliul Local Dorohoi: Vezi ce au hotărât consilierii în ședința ordinară din 29 ianuarie!

Consilierii dorohoieni s-au întrunit joi, 29 ianuarie 2015, începând cu ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură Dorohoi, în şedinţa ordinară din luna ianuarie. La această ședință ordinară au participat 18 consilieri, care au dezbătut proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Toate proiectele prezentate pe ordinea de zi, au fost aprobate cu majoritate de voturi de către Consiliul Local. Proiectele (...)

Dorohoiul naște campioni: Dorohoian calificat la Campionatul Mondial de Handbal Under 21 din Brazilia

Naţionala de tineret a României, cu dorohoianul Gabriel Burlacu în centrul apărării, s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal masculin Under 21 din acest an, după ce a învins reprezentativa din Slovenia cu scorul de 27-26 (15-17).    Meciul decisiv a avut loc duminică, 11 ianuarie 2015, în Sala Trivale din Piteşti, în ultimul meci din Grupa a 6-a a preliminariilor.   După victoria la scor cu Bulgaria, (...)

Ofertă educațională Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi: 8ează pentru Școala 8!

Şcoala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi vă prezintă oferta educațională pentru anul şcolar 2015-2016.   Vezi oferta:   - 2 clase pregătitoare cu program normal  - 1 clasă pregătitoare cu program prelungit   Profesionalismul cadrelor didactice şi condiţiile oferite de şcoală garantează succesul copiilor dumneavoastră! Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la secretariatul şcolii sau la telefon (...)

DAS Dorohoi anunță modificarea cuantumului alocației pentru susținerea familiei

Având în vedere modificările Legii 277/2010, conform Ordonantei de Urgenta nr. 65 din 15 Octombrie 2014, incepând cu data de 01 Noiembrie 2014, s-a modificat cuantumul alocatiei pentru sustinerea familiei conform tabelului de mai jos. Beneficiază de alocaţia pentru sustinerea familiei prevăzută, familia formată din soţ, soţie şi copiii aflaţi în întreţinerea acestora, care locuiesc împreună, de numită (...)

  • ANUNTURI

    DorohoiNews.ro

    PARTENERI

    KISS_FM

    DorohoiNews.ro

ANUNTURI:

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

Stiri de ultima ora

Locuinţă modulară aprobată pentru un bătrân din Broscăuţi ce trăieşte fără acoperiş deasupra capului

Un destin chinuit a ajuns în atenţia autorităţilor la finalul videoconferinţei de miercuri, 28 ianuarie. Un bătrân de 81 de ani din Broscăuţi a ajuns să trăiască într-o cocioabă ce nu mai are acoperiş. Fără sursă de încălzire, fără pat şi fără curent electric, bărbatul se află într-o situaţie dezastruoasă. Necăsătorit, fără copii, acesta a mai fost ajutat în trecut de sora sa, care, însă, a murit. Rămas singur, bătrânul a fost vizitat de primarul comunei, (...)

Moment de reculegere la Bilanţul Departamentului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Date statistice, realizări dar şi momente de adâncă tristeţe la Bilanţul Departamentului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Urmărit de la Bucureşti de prefectul Costică Macaleţi şi de colonelul Radu Anton, şeful IJSU Botoşani, bilanţul a debutat printr-un moment de reculegere in memoriam colegilor căzuţi în timpul misiunilor de salvare. Prezentarea problemelor principale cu care s-a confruntat DNSU în anul 2014, realizările, dar şi obiectivele pentru 2015 a fost susţinută de secretarul de (...)

Întâlnire convocată de Președintele CJ Botoșani cu conducerea Spitalului Județean și a reprezentanților Sindicatelor

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Botoșani, a avut loc o întâlnire între Executivul Consiliului Județean, conducerea Spitalului Județean Botoșani și reprezentanții Sindicatelor pentru a încerca o abordare cât mai corectă atât asupra problemelor financiare cu care se confruntă unitatea medicală cât și pentru găsirea unor soluții cât mai clare pentru a mulțumi toate părțile implicate. S-a ajuns la o concluzie comună, și anume că, pentru eficientizarea activității (...)

Alege siguranţa copilului tău! Alege viaţa!

Reducerea victimizării copiilor prin accidente rutiere continuă să fie un obiectiv permanent pentru poliţiştii botoşăneni. În acest context, poliţiştii le reamintesc conducătorilor auto că în luna februarie a.c., vor intra în vigoare noi reglementări rutiere, în ceea ce priveşte siguranţa copiilor care sunt transportaţi în autovehicule, pe drumurile publice.   Potrivit noilor reglementări, copiii cu o înălţime de până la 135 de cm pot fi transportaţi în autovehicule, (...)

PARTENERI

DorohoiNews.ro


Reuniune ATCOM: În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului

Asociația Tineretul Ortodox Român , filiala Dorohoi, organizează prima ediție a evenimentului intitulat "În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului" în perioada 2-4 februarie 2015, cu tema " Sfânta Liturghie - împlinire vieții creștinului". La acest eveniment vor participa 150 de tineri , din diferite filiale ale Moldovei , dar și alte regiuni ale țării. Tinerii vor fi așteptați în fața Seminarului Teologic "Sfântul Ioan Iacob", locul în (...)

Pădurari bătuți măr de hoții de lemne pe care i-au prins la furat

Doi angajaţi ai Direcţiei Silvice Botoşani au fost implicați într-un eveniment luni, 26 ianuarie 2015, în jurul orelor 23:30 – 01:30, pe raza localităţii Corni. În fişa de comunicare a evenimentului înaintată inspectoratului de către angajator se arată că, în timpul efectuării serviciului având ca scop prevenirea tăierilor ilegale de arbori şi furtul de material lemnos pe raza Cantonului Silvic Dogăria, pădurarul MIRON PETRU, titular de canton, a depistat 3 cetăţeni care tăiau (...)

Zeci de mii de țigarete de contrabandă, descoperite și confiscate de poliţişti

Peste 64.000 de ţigarete provenite din contrabandă au fost confiscate de poliţiştii botoşăneni în această dimineaţă. Astăzi, 28 ianuarie, în jurul orei 04.40, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti a depistat pe raza localităţii, un autoturism înmatriculat în judeţul Bacău, condus de un bărbat, de 36 ani, din municipiul Iaşi, având dublă cetăţenie, respectiv română şi moldoveană. Cu prilejul unor verificări amănunţite asupra autoturismului, poliţiştii (...)

Tineri bănuiţi de comiterea unei tâlhării, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Botoşani au dispus marți 27 ianuarie 2015, măsura reținerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani faţă de L. D. de 17 ani şi N.C. de 23 ani, ambii din orașul Bucecea, judeţul Botoşani, în sarcina cărora s-a reţinut săvârşirea, la data de 18.12.2014, a unei infracţiuni de tâlhărie. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 17/18.12.2014, în timp ce (...)


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Cercetaţi în stare de reţinere pentru furt de arbori şi agresiuni împotriva unor lucrători silvici

Poliţiştii Secţiei Rurale 1 Botoşani au dispus marți 27 ianuarie 2015, reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de M. C. de 33 ani, M. P. de 20 ani și C. M. de 30 ani, toți din comuna Corni, județul Botoșani, în sarcina cărora s-a reţinut comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală de material lemnos, furt de arbori și lovire sau alte violențe. În fapt, cei trei sunt bănuiţi că în noaptea de 26/27.01.2015 s-au deplasat într-o zonă de pădure aflată în proprietate (...)

„O rază de soare” duminică, la Teatrul Vasilache

Duminică, 1 februarie 2015, de la orele 11,00 şi 12,30, în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, cei mici sunt aşteptaţi să vizioneze  spectacolul „O rază de soare”,  de Al. T. Popescu. Regia artistică este semnată de Marius Rogojinschi, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, muzica este compusă de  Constantin Panaite. In distribuţie: Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Ibica Leonte, Florin Iftode şi Alin Gheorghiu « „O rază de soare (...)

DAS Dorohoi anunță modificarea cuantumului alocației pentru susținerea familiei

Având în vedere modificările Legii 277/2010, conform Ordonantei de Urgenta nr. 65 din 15 Octombrie 2014, incepând cu data de 01 Noiembrie 2014, s-a modificat cuantumul alocatiei pentru sustinerea familiei conform tabelului de mai jos. Beneficiază de alocaţia pentru sustinerea familiei prevăzută, familia formată din soţ, soţie şi copiii aflaţi în întreţinerea acestora, care locuiesc împreună, de numită în continuare familie. Beneficiază de alocaţie şi familia formată din (...)

Primim la redacţie: Amplasarea tomberoanelor de pe Aleea Victoriei nu miroase a bine

Un cititor al Dorohoi News, ne-a trimis pe adresa redacţiei un material însoţit de foto, redăm textul prin care acesta face o sesizare: „De mai bine de o lună în Cartierul Aleea Victoriei câteva tomberoane stau pe carosabil. În mod normal, pubelele ar trebui să stea în locul amenajat care există, însă acestea au „aterizat” pe carosabil din cauza comodităţii factorilor de răspundere. Zilnic echipa care se ocupă de ridicat gunoiul vine golește tomberoanele şi le pune în (...)

Bărbat din Şendriceni găsit spânzurat de un copac

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea Şendriceni, a fost găsit, marţi dimineaţă, fără suflare, spânzurat de un copac din gospodăria în care locuia. Macabra descoperire a făcut-o fiul bărbatului, în vârstă de 46 de ani, care a sunat la 112. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru părintele său, acesta fiind decedat de ceva vreme. Din câte se pare, bătrânul a recurs la gestul extrem din cauza unor afecţiuni medicale pe care le-ar fi avut, nemaisuportând (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 28 ianuarie 2015

Află cine se sărbătoreşte astăzi 28 ianuarie 2015: Pușcașu Ionuț-Viorel - student Facultatea de Teologie Iași, Gheorghe Uta - viceprimar comuna Rădăuți Prut,  Dubac Oana Simona - Dorohoi, Ionuț - Cosmin Pavel - Dorohoi. Redacția Dorohoi News urează tuturor La mulți ani! (DorohoiNews.ro)   Completează lista sărbătoriților din Dorohoi, la redactia@dorohoinews.ro Autor: DorohoiNews.ro   Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, (...)

Adio, Cangurul, Smart sau Euclid! Concursurile cu taxă, interzise în școli

Concursurile organizate in scoli care presupuneau taxa de inscriere, precum Cangurul, Euclid sau Smart, au fost interzise de Ministerul Educatiei. Decizia a fost luata dupa ce mai multi profesori au fost acuzati ca ii obligau pe elevi sa se inscrie, iar parintii erau nevoiti sa plateasca o taxa, de aproximativ 20 de lei, potrivit Stirile Pro TV. Totusi, astfel de competitii vor putea fi organizate in afara unitatilor de invatamant, la cerea parintilor sau a elevilor. „Nu se vor mai desfasura in unitatile preuniversitare de (...)

ISU: Românii să-şi facă provizii de apă şi hrană în eventualitatea unui seism puternic

Oamenii trebuie să aibă în permanenţă în locuinţă provizii de apă, hrană uscată, bandaje şi medicamente, pentru a putea supravieţui o perioadă mai lungă de timp, în cazul în care sunt prinşi sub dărâmături, avertizează IGSU într-un ghid de protecţie în caz de cutremur. Conform ghidului întocmit de specialiştii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi prezentat de Mediafax, odată cu mutarea într-o casă nouă ori la prima zugrăvire sau (...)

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ministerul Educaţiei, veste bună pentru profesori

Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Mihai Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, la Vaslui, că profesorii nu trebuie să justifice cu facturi sau chitanțe cheltuirea celor 150 de euro, primiți anul trecut pentru dezvoltarea carierei profesionale. Discuțiile legate de acești bani au început să apară după ce o serie de directori de școli le-ar fi cerut cadrelor didactice să prezinte documente justificative, pe lângă raportul scris, prevăzut de lege. „Până în iunie se vor preda (...)

România - Ungaria - Serbia: pentru a VII-a oară împreună la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 2015!

Cel mai mare târg pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din vestul țării, ENREG ENERGIA REGENERABILA® va reveni pentru a VII-a oară, între 4-6 martie 2015, la Expo Arad.  Pentru a veni în sprijinul investitorilor în acest domeniu noua schemă feed-in tariff (FIT) urmează a fi aprobată în România. Aceasta a fost mult discutată de la sfârșitului anului 2012 și anticipată cu mare interes de către dezvoltatori și investitori (...)

Din 3 martie, orice bancomat îți va arăta un mesaj important. Citește-l cu atenție!

Bancile vor fi obligate din luna martie sa afiseze pe ecranul bancomatelor comisioanele percepute pentru tranzactiile efectuate cu cardul de debit si credit la ATM-uri. Listele cu comisioanele aplicate diferitelor operatiuni au fost actualizate la inceputul acestui an de majoritatea bancilor, scrie AvocatNet.ro. Ordinul ANPC nr. 505/2014, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 800 din 3 noiembrie 2014, reglementeaza informatiile pe care bancile le vor afisa prin intermediul bancomatelor. Noile dispozitii vor intra in vigoare (...)

PUBLICITATE

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

Avocatul Poporului declanșează o anchetă privind condițiile din închisori

Avocatul Poporului declanșează o anchetă privind condițiile din închisori

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va desfăşura o anchetă în întreg sistemul penitenciar din România. (...)

Rabla pentru telefoane! Dai un iPhone vechi, primeşti un Xiaomi Mi Note

Rabla pentru telefoane! Dai un iPhone vechi, primeşti un Xiaomi Mi Note

Chinezii de la Xiaomi pregătesc o campanie de promovare cu adevărat ieşită din comun. Vor să îi determine pe utilizatorii (...)

Culmea tehnologiei! PC-ul ascuns într-un mouse! - VIDEO

Culmea tehnologiei! PC-ul ascuns într-un mouse! - VIDEO

La cât de repede evoluează tehnologia, mai ales în domeniul gadgeturilor mobile, să mai foloseşti un PC a (...)

Dermatologii din Franța cer autorităților interzicerea saloanelor de bronzat

Dermatologii din Franța cer autorităților interzicerea saloanelor de bronzat

Dermatologii din Franța cer autorităților interzicerea saloanelor de bronzat, după ce un sondaj realizat de revista Ť60 (...)

Mâncare de varză cu pui

Mâncare de varză cu pui

Ingrediente: 1 varza 2 cepe o caserola pulpe de pui dezosate 500 ml bulion ulei sare, piper, cimbru Mod de Preparare: (...)

Facebook și Instagram au picat în această dimineață. Compania neagă un atac și spune că e vina sa

Facebook și Instagram au picat în această dimineață. Compania neagă un atac și spune că e vina sa

Facebook a picat în această dimineață pentru utilizatorii din mai multe țări timp de o oră. Cei care au conturi (...)

Fundaţia Star of Hope Româna angajează psiholog sau psihopedagog

Fundaţia Star of Hope Româna angajează psiholog sau psihopedagog

Fundaţia Star of Hope Româna angajează psiholog sau psihopedagog pe o perioadă determinată pentru Centrul de zi (...)

Librăriile „UNIVERS” din Dorohoi: Vezi oferta săptămânii 26 ianuarie – 1 februarie 2015!

Librăriile „UNIVERS” din Dorohoi: Vezi oferta săptămânii 26 ianuarie – 1 februarie 2015!

Rețeaua librăriilor „Univers” din Dorohoi vă oferă o multitudine de produse la cele mai accesibile prețuri (...)

Tânăr depistat în flagrant, pe strada 1 Decembrie, la scurt timp după comiterea unui furt

Tânăr depistat în flagrant, pe strada 1 Decembrie, la scurt timp după comiterea unui furt

Un echipaj format din poliţişti şi jandarmi, luni 26 ianuarie, în jurul orei 01:50, a depistat pe strada 1 Decembrie (...)

Un preot din județul Botoșani salvează copii de la avort și le oferă și educație

Un preot din județul Botoșani salvează copii de la avort și le oferă și educație

În contextul în care, în perioada 1990-2012 s-a raportat un număr de 7.668.489 de avorturi (potrivit datelor (...)

Proiect educaţional desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Al. I. Cuza” Dorohoi - FOTO

Proiect educaţional desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Al. I. Cuza” Dorohoi - FOTO

În cadrul proiectului educaţional „De la grădiniţă la şcoală”,  pe 23 ianuarie 2015, a avut (...)

Ziua Unirii la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi - FOTO

Ziua Unirii la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi - FOTO

La 24 ianuarie 1859, cu 156 de ani în urmă, s-a împlinit un deziderat secular al poporului român: Unirea (...)

Activități multiple desfășurate la Școala Primară nr. 2 Saucenița - FOTO

Activități multiple desfășurate la Școala Primară nr. 2 Saucenița - FOTO

La Scoala Primara nr. 2 Saucenita, saptamana 19 - 24 ianuarie a demarat cu activitati multiple prin care a fost elogiat momentul (...)

Sărbătoriții zilei de astăzi 27 ianuarie 2015

Sărbătoriții zilei de astăzi 27 ianuarie 2015

Află cine se sărbătoreşte astăzi 27 ianuarie 2015: Ionuț Zazuleac - compartiment IT Net&Computers Dorohoi, Ana (...)

Ministrul Educației vrea concurs pentru posturile de director în școli

Ministrul Educației vrea concurs pentru posturile de director în școli

Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Mihai Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, la Vaslui, că învățământul (...)

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a luat un medicament banal. Vezi despre ce este vorba

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a luat un medicament banal. Vezi despre ce este vorba

Medicii ieşeni fac eforturi mari pentru a-i salva viaţa unui bărbat de 58 de ani. Acesta a fost transportat la spital (...)

Cum poți să trimiți un colet în țară dacă îl duci la o benzinărie

Cum poți să trimiți un colet în țară dacă îl duci la o benzinărie

Producătorul de petrol, gaze şi electricitate OMV Petrom (SNP) a încheiat un acord cu compania de curierat FAN Curier (...)

Falimentul personal: Datornicii pierd controlul asupra vieţii private

Falimentul personal: Datornicii pierd controlul asupra vieţii private

Prezentat ca salvare pentru datornici, falimentul personal înseamnă constrângeri foarte mari. Ani întregi, (...)

Lovitură groaznică pentru Ghiță Ciobanul

Lovitură groaznică pentru Ghiță Ciobanul

Când nu e la oi, Ghiţă e prins cu micile afaceri de familie pe care munceşte acum să le pună pe picioare. Timp (...)

Ţuica de prune are efecte incredibile. Ce au descoperit cercetătorii americani

Ţuica de prune are efecte incredibile. Ce au descoperit cercetătorii americani

Ţuica noastră i-a lăsat cu gura căscată pe cercetătorii americani, care au constatat că băutura cea mai populară (...)

Stiri de la 40 la 78 din 180

PUBLICITATE

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi_Botosani

PUBLICITATE

Fest Dorohoi

DorohoiNews.ro

Sondajul saptamanii

Consideraţi că este corect ca localităţile sărace să primească mai mulţi bani de la Guvern decât cele bogate?

Da

Nu

Nu mă interesează

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro
DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Bancul Zilei!

DorohoiNews.ro

Dupa 50 de ani de casnicie, el moare. La scurt timp moare si ea si ajunge in rai, unde il vede pe el:
- Dragule, ce bine-mi pare sa te regasesc!
- Lasa-ma in pace, nu te cunosc! Contractul a fost foarte clar: „Pana ce moartea ne va desparti".


EVENIMENTE

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

Uvertura_Mall_BotosaniDorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! ......... NU EZITA SA NE CONTACTEZI.
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURIDorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Dumnezeu să o odihnească în pace

Colectivul Clubului Copiilor Dorohoi transmite sincere condoleanțe d-nei prof. Bolohan Mihaela - Laura (...)

SC din Dorohoi angajează urgent bucătar

Societate comercială din Dorohoi, angajează urgent bucătar. Relații la tel: 0744959850

Angajez consultant vânzari pentru optică medicală

Angajez consultant vânzari pentru optică medicală. CV-urile insotite de o fotografie recenta (...)

Vând casă situată în Dorohoi la preț avantajos

Vând casă situată în Dorohoi, strada Oborul Nou nr.7A, și teren aferent în suprafață (...)

Închirez spațiu commercial în Dorohoi

Închirez spațiu commercial, suprafata 74 mp, renovat, in cartieru Doja. municipiului Dorohoi. (...)

Vând ALFA ROMEO 166

ALFA ROMEO 166. Masina are 256000 km reali an 2001. varianta full. servisata. nu necesita investitii. Autoturismul (...)

Caut să închiriez apartament în Dorohoi

Caut să închiriez apartament în orașul Dorohoi indiferent de zona cu 2 sau 3 camere. Tel: (...)

Vând casă urgent

Vând casă urgent. Tel:  0757287163

Vând Ford Fiesta Coupe

Vând Ford Fiesta Coupe Pret: 5199(usor neg) Model 2011, motor 1.4 Diesel, manuala, Euro 5, Culoare (...)

Vând 2 apartamente cu 3 camere

Vând 2 apartamente cu 3 camere unul fara inbunatatiri si celalalt complet renovat pentru relatii (...)

Va rugam sa folositi un limbaj decent;
mesajele postate vor fi validate de
un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

Security Code
Imagine noua