Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Pilaf cu legume - de post

Ingrediente: 300 gr orez 2 morcovi 3 cepe mici sau una mare o felie de radacina de telina 1 ardei gras 2 rosii patrunjel verde sare si piper dupa gust 2 linguri ulei apa Mod de Preparare:  morcovii, ...

22.11.2017
Rulou cu brânză, șuncă și salam

Ingrediente: 240 ml lapte caldut 100 ml apa 80 ml ulei un ou o lingurita sare o lingura zahar brut 600 g faina 7 g drojdie uscata(un plic) Mod de Preparare: din toate ingredientele am facut un aluat, ...

21.11.2017
Omletă spaniolă cu șuncă și cașcaval

Ingrediente:  4 cartofi medii  6 oua  1/2 ceapa  4 felii sunca  8 felii cascaval  sare  ulei de masline Mod de preparare: Intr-o tigaie adanca, incinge 3-4 linguri de ...

20.11.2017
Somon cu sos de șampanie

Ingrediente: Pentru somon ne trebuie: Ulei de masline 50 ml vin alb Sare, piper Jumatate lamaie stoarsa 2 catei de usturoi Pentru sosul de sampanie avem nevoie de: 20 ml ulei de masline  1 ceapa ...

19.11.2017
Baclava

Ingrediente Pentru o tava dreptunghiulara de 20cm/40cm un pachet foi de placinta 500 – 700 gr nuca 1 cana si jumatate ulei pentru uns foile Nuca se imparte in 2, jumatate se toaca cu cutitul sau se farama ...

18.11.2017
Salată de varză cu maioneză, smântână și brânză

Ingrediente: 2 cani varza razalita 1 morcov razalit 1/4 cana maioneza  1/4 cana smantana 2 linguri mustar dijon sau taranesc sucul de la o lamaie sare si piper 1/4 cana de branza) patrunjel verde taiat ...

17.11.2017
Tochitură de porc

Ingrediente: Avem nevoie de (pentru 2-3 portii): 500 gr pulpa de porc 200 gr carnati 3 linguri de bulion 3 fire de usturoi verde (puteti folosi si usturoi uscat) 1 pahar de vin Sare Piper Cimbru Busuioc Boia ...

16.11.2017
Prăjitură deșteaptă cu ciocolată

Ingrediente: 500 ml lapte caldut 5 oua 150 gr zahar 5 linguri de faina 3 linguri de apa 1 plic de zahar vanilinat 50 gr unt 100 gr ciocolata neagra Un praf de sare Se orneaza cu cacao (si ciocolata alba ...

15.11.2017
Tartă aperitiv cu kaiser și legume

Ingrediente Pentru aluatul de tarta (crusta): 500 gr faina 60 gr unt foarte rece 1 ou 1 lingura de otet Un praf de sare Apa rece (aprox. 50 ml cat sa lege ingredientele) Pentru umplutura: 100 gr kaiser ...

14.11.2017
Tartă cu cremă de lămâie

Ingrediente Pentru Blat/crusta: 225 gr faina cernuta 200 gr unt foarte rece 2 linguri de zahar tos 2 galbenusuri 1 praf de sare Un cub de unt pentru uns tava de tarta Pentru Crema: 5 oua 100 gr zahar ...

13.11.2017
Prăjitură cu foi de napolitane

Ingrediente 1 pachet foi de napolitate 600 gr zahar 200 gr nuci (tocate cu cutitul) 4 oua 2 linguri cu varf de faina (2-3) 250 ml lapte 250 gr unt sau margarina Esenta de rom Mod de Preparare: Ouale se ...

12.11.2017
Ciorbă de fasole boabe, cu tarhon și ciolan afumat

Ingrediente 400 g fasole alba (lasata la inmuiat de seara pana a 2 a zi) 1 ciolan afumat dezosat 2 cepe 4 morcovi 3 teline mici 2 pastarnaci 2o boabe piper negru cimbru 300 ml bulion gros tarhon in otet, ...

11.11.2017
Tartă de cartofi cu brânză

Ingrediente 3 – 4 cartofi albi 2 oua 1 cana de telemea rasa o ceapa mica 1 lg cimbru uscat sare si piper, dupa gust boia dulce verdeturi maruntite: patrunjel, ceapa verde 1 lg ulei de masline Mod ...

10.11.2017
Aperitiv cu bacon

Ingrediente un aluat de foietaj (eu am luat Bella) 20 felii bacon 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana Mod de Preparare: Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se unge ...

09.11.2017
Chifteluțe cu sos

Ingrediente: carne tocata amestec ou ceapa usturoi verdeata sare si piper  faina si ulei pentru prajit Pentru sos: rosii in bulion o ceapa 2 catei usturoi o lingurita zahar sare si piper foi ...

08.11.2017
Ciupercuțe umplute

Ingrediente: 700 g ciupercute champignon 300 g branza de burduf boia marar uscat putin unt moale. Mod de Preparare: Frecat branza cu boia, marar si unt. Ciupercile curatat de coaja- piciorusele aruncat spalat ...

07.11.2017
Friptură brașoveană

Ingrediente: aprox 800 g pulpa de porc aprox 800 g cartofi rosii o ceapa ulei amestec de condimente  Mod de Preparare: Taiem cartofii cubulete si ii lasam in apa rece, cat timp vom pregati carnea. Cu ...

06.11.2017
Cornulețe fragede

Ingrediente 500 gr. faina alba 3 galbenusuri 250 gr. untura 200 gr. de smintina putina sare Mod de Preparare: Faina se freaca bine cu untura. Adaugam galbenusurile frecate cu putina, smintina si framintam ...

05.11.2017
Cartofi carbonara

Ingrediente: 1 kg cartofi 150g carne de curcan 1 ceapă mică 300 ml smântână pentru gătit 100 g de parmezan 1 ou sare și piper pătrunjel tocat (opțional, pentru decorat) 2-3 felii de bacon unt Mod ...

04.11.2017
Papricaș de pui cu smântână

Ingrediente: pulpele superioare + inferioare + pieptul de la un pui o ceapa mare + una mica  4 linguri pline vf cu smantana o lingura faina 100 ml lapte rece boia sare patrunjel proaspat Mod de Preparare: ...

03.11.2017
Prăjitură cu dovleac și ciocolată

Ingrediente: 200 g faina 100 g ciocolata amara (lapte) 1 plic praf de copt 140 g nuci (alune/migdale) 400 g dovleac copt 6 oua 150 g unt 240 g zahar brun 1 lingurita de scortisoara 200 g ciocolata amara ...

02.11.2017
Piept de curcan cu garnitură de mazăre

Ingrediente: pt pieptul de curcan:  4 felii piept de curcan  o lingura sherry  o lingura bulion 2 linguri ulei sare si piper pt garnitura de mazare:  300 g mazare proaspata fiarta o ...

01.11.2017
Salam de biscuiți

Ingrediente: 250 gr biscuiti simpli 80 gr nuca tocata mare 200 gr caise confiate 100 gr stafide 250 gr zahar 100 gr unt 120 ml lapte 2 linguri cacao esenta de vanilie/rom nuca de cocos (pentru ornat) Mod ...

31.10.2017
Un delicios gem de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui 700 g zahar 400 ml apa zeama de la o lamaie Mod de preparare: Gemul de gutui este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de gem gutuile se spala, se curata de coaja, se rad ...

30.10.2017
Salată colorată cu paste și șuncă

Ingrediente: paste fundita cativa castraveciori murati o cutie mazare Bonduelle o cutie porumb dulce Bonduelle 2oo g sunca Pt dressing: 3 linguri maioneza 3linguri iaurt Mod de Preparare: Pastele se ...

29.10.2017
Piept de pui umplut cu cremă de brânză

Ingrediente piept de pui, feliat ca pt snitele crema de branza cu verdeturi faina, oua, pesmet pt crusta sare, piper ulei de palmier pt prajit Pt garnitura: cartofi, unt, lapte - pt cartofi piure morcovi, ...

28.10.2017
Tartine din vinete cu cremă de brânză

Ingrediente 2 vinete potrivit de mari sucul stors din 1/2 lamaie cimbru uscat 5 linguri ulei de masline sare, piper 200 g feta 4 linguri iaurt simplu 50 g masline fara samburi, tocate marunt patrunjel Mod ...

27.10.2017
Piept de pui umplut cu orez

Ingrediente: 1 piept de pui 1 cana orez 1 ceapa 1 morcov 1 ardei rosu 1 telina mica sare si piper Mod de Preparare: Legumele taiate marunt le calim in putin ulei de masline.Adaugam orezul spalat si lasat ...

26.10.2017
Fursecuri cu fulgi de ciocolată

INGREDIENTE   115 g unt (temperatura camerei)  100 g zahar  110 g zahar brun  1 ou (temperatura camerei)  esenta vanilie  180 g faina  1 lingura amidon  1/2 lingurita ...

25.10.2017
Gogoşari umpluţi cu conopidă. Iată ce trebuie să le pui pentru a se menţine crocanţi şi aromaţi

Legumele ne furnizează o importantă cantitate de nutrienţi de calitate, de care organismul nostru are nevoie pentru a funcţiona în parametrii normali. Anul acesta a fost foarte roditor iar solarul nostru ...

24.10.2017
Prăjitură cu nuci – fără coacere

Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi 110 g nuca 110 g caju amestecat cu fistic 10 curmale 150 g unt esenta de rom zahar vanilat 1 lingura miere 200 g ciocolata neagra Mod de Preparare: Maruntim cu nucile, ...

23.10.2017
Muffins aperitiv

Ingrediente: 2 oua 150 g amestec mexican de legume congelate 10 ciupercute 2 lg smantana 100 ml lapte 100 g salam 100 g cascaval 200 g faina 50 ml ulei de masline sare piper 1/2 plic praf de copt Mod ...

22.10.2017
Omletă cu cârnăciori

Ingrediente 4 oua 3 carnaciori oltenesti branza rasa, dar merge si cascavalul de minune sare si piper Mod de Preparare: Carnaciori se pun la prajit crestati putin. Ouale se bat bine cu sare si piper, si se ...

21.10.2017
Dovleac la cuptor. Secretul celei mai bune delicatese de toamnă!

Ingrediente: 1 dovleac mic sau un sfert dintr-un dovleac mare; 1 lingură de ulei de cocos; puţină sare de mare; scorţişoară; nucşoară; câteva linguri de zahăr brun. Mod de preparare: Preîncălzeşte ...

20.10.2017
Sufleu de conopidă

Ingrediente: 600 g conopidă 250 g caşcaval 4 ouă 2 linguri făină 50 g unt 300-350 ml lapte sare piper Mod de preparare: Desfacem conopida în buchetele,o spălăm bine şi o punem la fiert în ...

19.10.2017
Salam de biscuți

Ingrediente: 800 g biscuiti 3 linguri zahar 3 linguri cacao 600 ml lapte 50 g unt 3 linguri miere 3 linguri nutella esenta rom Mod de Preparare: Laptele se pune pe foc si cand se incalzeste binisor punem ...

18.10.2017
Baghetă cu legume și salam

Ingrediente: 400 g aluat foietaj 200 g amestec mexican de legume congelate 150 g salam  100 g cascaval 50 g sos rosii pikant 1 lg smantana 1 ou sare piper seminte de susan Mod de Preparare: Foietajul ...

16.10.2017
Plăcintă cu mere – rețeta tradițională

INGREDIENTE Pentru blaturi 500 g făină 200 g unt moale/untură 100 g smântână 1 ou 150 g zahăr vanilat 10 g praf de copt 1 vârf de cuțit de sare Pentru umplutură 1,5 kg mere 3 ...

15.10.2017
Pui în crustă de parmezan

Ingrediente 600 g piept de pui 150 g parmezan ras mărunt 2 ouă 100 g pesmet sare și piper, rozmarin puțin pătrunjel proaspăt (opțional) Mod de Preparare: Taie felii subțiri pieptul de pui. Asezonează ...

14.10.2017
Ciorbă rădăuțeană

Ingrediente 1 kg carne de pui  3 morcovi mai maricei 2 cepe cateva bucati bune de telina 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel 2 ardei grasi 500 ml smantana mai grasa 5-6 galbenusuri 3-4 linguri otet usturoi 1 ...

13.10.2017
Ceafă de porc la cuptor

Ingrediente 2 bucati ceafa de porc ulei de masline 1 catel de usturoi frunzulite de rozmarin 1 pahar de vin alb sare, piper, boia salata de rosii si ardei Mod de Preparare: Condimentam bucatile de ceafa ...

12.10.2017
Cea mai bună dulceaţă de gogonele: Merită să încerci această reţetă. E delicioasă

Dulceata de patlagele verzi este pe cat de neobisnuita, pe atat de gustoasa. Pentru a face aceasta reteta de dulceata aveti nevoie de aproximativ 50 patlagele verzi de dimensiuni mici. Ingrediente 200 ml apa 500 ...

11.10.2017
Chifteluțe de pește

Ingrediente: 2-3 fileuri de peste pangasius 3 oua 2 linguri pesmet 2 felii paine 1 ceapa verdeata faina sare piper Mod de Preparare: Fileurile de peste se spala si se fierb in apa cu putina sare. Dupa ...

10.10.2017
Cappuccino glacé

Ingrediente: 70 ml de cafea 2 lingurite de Nutella 70 gr zahar 300 ml frisca lichida (grasime 30%) Mod de Preparare: Se amesteca cafeaua fierbinte cu zaharul si Nutella. Puneti la rece la o ora. Bateti frisca ...

09.10.2017
Ciuperci umplute cu carne

Ingrediente: 500 g carne tocata 1 kg ciuperci proaspete 2 cepe  100 g cascaval ras sare,  piper Mod de Preparare: Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, se adauga carnea. Intre timp ...

08.10.2017

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro