Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Consilierii locali Dorohoi

Consilierii dorohoieni se întrunesc luni, 31 iulie 2017, în ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 15:00, în Sala de ședinte a Primăriei Municipiului Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz si servitute catre SC DELGAZ GRID S.A. asupra unui teren in suprafata de 36,7 m.p. pentru realizarea obiectivului "Reabilitare LEA aferenta PTA 24 Dorohoi, judet Botosani".

2. Proiect de hotarare privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz si servitute catre SC DELGAZ GRID S.A. asupra unui teren in suprafata de 42,6 m.p. pentru realizarea obiectivului "Reabilitare LEA JT aferenta PTA 1 Dorohoi, judet Botosani."

3. Proiect de hotarare privind avizarea favorabila a inchirierii unor spatii de catre Liceul Regina Maria Dorohoi, prin licitatie publica.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea Listelor de repartizare pentru 9 (noua) unitati locative ramase vacante, construite prin ANL, in functie de norma locativa pe membru de familie, stabilita prin Legea locuintei nr. 114/1996, conform HCL nr. 110/29.06.2017, cuprinzand ordinea de prioritate a solicitantilor.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea listelor de prioritati pentru anul 2017, in vederea repartizarii locuintelor din fondul locativ apartinand domeniului privat al Municipiului Dorohoi, in regim de inchiriere si a locuintelor sociale din fondul locativ apartinand domeniului public al Municipiului Dorohoi.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici in vederea efectuarii lucrarilor de reparatii curente la apartamentul situat in str. Cristalului nr. 8, ap. 7, construit inainte de 1989, care a fost preluat ca urmare a unei proceduri de executare silita - aflat in domeniul privat al Municipiului Dorohoi si administrarea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, pentru a putea fi repartizata in conditiile Legii nr. 114/1996.

7. Proiect de hotarare privind necesitatea reactualizarii Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice, la nivelul Municipiului Dorohoi.

8. Proiect de hotarare privind efectuarea de cheltuieli din bugetul local, in suma de 7.500 lei, pentru organizarea evenimentului cultural sustinut de Ateneul din Iasi, pe 27 august 2017.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuarii de cheltuieli din bugetul local in suma de 9.150 lei pentru desfasurarea Festivalului Traditiilor Mestesugaresti - editia a V-a, organizat in perioada 25-27 august 2017.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei si a statului de functii pentru personalul din cadrul DAS, incepand cu 01.07.2017.

11. Proiect de hotarare privind stabilirea numarului maxim de autorizatii taxi pentru efectuarea serviciului de transport public de persoane in regim de taxi la nivelul Municipiului Dorohoi, pentru o perioada de 5 ani.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinta gratuita a Stadionului Municipal si a vestiarelor din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai, situat in Dorohoi, str. 1 Decembrie, Clubului Sportiv Scolar al Liceului  Dorohoi.

13. Proiect de hotarare privind reducerea cu 75 % la plata obligatiilor (majorari de intarziere) datorate bugetului local de catre doamna CIOVANA GEORGETA, din Dorohoi, str. Calea Plevnei nr. 7, judet Botosani, in suma de 497,75 lei.

14. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul "Lucrari de intretinere si igienizare laboratoare - chimie, biologie, stiinte sociale, Colegiul National "Grigore Ghica" Dorohoi, str. Grigore Ghica nr. 41.

15. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Refacere imprejmuire 122 ml, Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi, str. Grigore Ghica nr. 41.

16. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Imprejmuire teren Scoala Gimnaziala Spiru Haret - Dorohoi "

17. Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului in fazele DALI (documentatie de avizare a lucrarilor de interventie) si Pth (proiect tehnic), precum si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Reabilitare spatii scolare Corp A si B, instalatii electrice, sanitare, termice, finisaje si tamplarie interioara, pardoseli, tencuieli exterioare si reabilitare termica corp B, paratrasnet, instalatii incendiu - Corp B".

18. Proiect de hotarare privind delegarea gestiunii serviciului comunitar de transport public local de persoane, prin curse regulate.

19. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii organigramei si a statului de functii a Spitalului Municipal Dorohoi, incepand cu 01.08.2017.

20. Proiect de hotarare privind stabilirea indemnizatiilor / salariilor de baza pentru functiile de demnitate publica, functiile de conducere, de executie si contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Dorohoi si din unitatile subordonate Consiliului Local, incepand cu 01.07.2017.

21. Proiect de hotarare privind aprobarea sumei de 831.650 lei din bugetul local, reprezentand contributia proprie la obiectivul de investitii "Reabilitare imobil pentru schimbarea destinatiei in unitate de invatamant preuniversitar in Municipiul Dorohoi, judetul Botosani", a carui documentatie in faza D.A.L.I. (Documentatie de avizare a lucrarilor de interventii) precum si indicatorii tehnico-economici au fost aprobate prin HCL nr. 150/24.11.2016.

22. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local al Municipiului Dorohoi.  

23. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de reparatii si intretinere strazi modernizate din Municipiul Dorohoi, pentru anul 2017.

24. Proiect de hotarare privind completarea inventarului domeniului privat al Municipiului Dorohoi.

25. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii contractelor de inchiriere pentru un numar de 3 chiriasi care locuiesc in imobile aflate in evidenta domeniului privat al Municipiului Dorohoi si domeniul privat al statului - locuinte ANL.

26. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuarii lucrarilor de reparatii curente - tencuieli tavane si varuit de catre domnul Mandache Vasile, chirias al locuintei ANL situata in str. D. Pompeiu nr. 68, bl. C4, ap. 38 si compensarea acestira cu chiria datorata, conform devizului de lucrari anexat.

27. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii art. 116 din Regulamentul de Organizare si Functionare al Consiliului Local al Municipiuluii Dorohoi.

28. Raport de activitate al Cadrului tehnic P.S.I. pe semestrul  I  -2017.

29. Raport de activitate al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta in semestrul I 2017.

30. Raport privind activitatea desfasurata de Serviciul Politia Locala, in trim II - 2017.

31. Informare privind activitatea asistentilor personali, desfasurata in semestrul I  - 2017.

32. Alte probleme ale activitatii curente.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Consilierii locali Dorohoi
DorohoiNews.ro, 31-07-2017

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro