Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Stadionul 1 Mai Dorohoi

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

Doresc să împărtășesc cu dv experiența pe care am avut-o astăzi (nu este prima de acest gen). Fiind vreme frumoasă ne-am gândit (eu, soțul și băiețelul) să ieșim la aer curat să ne relaxăm puțin. Cum nu prea avem multe soluții am mers la stadion. Zis și făcut! Am ajuns acolo, am alergat puțin apoi am început să jucăm pase cu mingea (asta se întâmpla în afara terenului). Cum mingea nu poate fi oprită de fiecare dată, a ajuns pe teren, a mers soțul după ea când de niciunde apare un domn înalt și foarte arogant cu un vocabular care lasă de dorit! Cum soțul era mai la distanță eu am răspuns întrebării lui.
- Băi dar voi ce căutați cu mingea acolo? întreabă domnul
- S-a dus să aducă mingea.. răspund
La care el nu știu ce a înțeles și îmi spune...
- Vezi pooate îți bat eu ție mingea pe spate să văd dacă îți place!
Nu am înțeles ce a fost asta... la care tot dumnealui strigă
- Hai dații drumul acuma de pe stadion cât văd eu...
Domnule primar... chiar nu înțeleg de ce asemenea oameni trebuie să fie acolo! Sunt sigură că se poate vorbi frumos... sunt sigură că avem și noi voie acolo! Nu eram cu bicicleta nu eram cu alte minuni... nu eram pe terenul ce începe din drepul barelor! Ne aflam în spatele lor unde jucam pase între noi! De ce ni se vorbește așa... Sunt sigură că sunt multe persoane care au avut aceeași experiență neplăcută! Sunt sigură că se poate face ceva... soluții se găsesc dacă se vrea! Dacă se ia în considerare faptul că abia începe vremea bună și că acești copilași trebuie să aibă activitate, sunt sigură că se poate face ceva în acest sens! Cam asta a fost tot ce am avut de spus!

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noştri, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0749.877.802 sau Email: [email protected]

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Stadionul 1 Mai Dorohoi
DorohoiNews.ro, 04-03-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

04.04.2016 la 16:54

Domnilor dci nu se mai poat! Eu atatia ani d zilee am alergat si am facut multe sacrificii.. si nahh uitati unde s-a ajuns! Eu zic asa..mie nu imi plac cand vin acl domn dupa mine si ma alearga si imi zice STATI DOAMNA ca nu se alearga..E INTERZIS fix asa mi-a zis. Dar eu sunt femeie..si daca o tine tot asa..zic un lucru..vara aceasta sa ii scoata p toti afara de acolo!!! Daca are tupeu la min si sunt un singur om! Atunci sa scoata 20 de alergatori d acolo!! Cin l-a pus sa isi faca datoria cum trebuie!!! Deci domnule care scoti pe toti afara de acolo..vin imediat vara..vreau u sa te vad cu ochii mei ca ii injuuri si ii scoti pe toti afara d acolo!!! Adica u vin vara si toata pista era ocupata..de catre sportivi,alergatori,fotbalisti..nu ai cu cin!! Daca vad ca vin vara si individul asta care injura pe toti DISPARE de acolo..MA DUC EU SI II INJUR SI II SCOT PE TOTI D A COLO AFARA!!!!!!

11.03.2016 la 17:59

Asa cum am mai spus , va scot dintii si va fac margele din ei daca e sa indazneasca cineva sa-mi zica macar "pas" . Fie ca e "fost administrator ", fie ca e "Cetatean" caruia ii place sa ma corecteze ..., in momentul in care voi considera ca nu nu stiti sa vorbiti , nu vor trece mai mult de 3 secunde , si o sa va doriti sa aveti din nou toata dantura intacta. Programarea nu ti-o faci tu ," fost administrator",, programarea pt bobarnace va fi cand imi va permite timpul si cand ma voi simti luat peste picior. Nu e stadionul mamei voastre , nu e stadion de Champions League , ca sa mi cer voie de la nu stiu cine,sa calc un fir ofilit de iarba. E un stadion de de mana a 15 a , un stadion cu conditii de comuna , iar cand imi vei arata parcurile amenajate special pt catei in Dorohoi ,ma voi duce in ele ,pana atunci te rog sa te plimbi tu prin ele sau macar sa faci astfel de parcuri daca tot te a luat gura pe dinainte. Prea multi smecheri ,prea multi care se cred proprietari peste tot ,cand ei nu sunt decat niste amarati de paznici. Zic sa va vedeti de lungul nasului si sa numai sariti in apararea lui Lungu ,ca sunteti toti o apa si un pamant intr un oras in care finisati fundurile altora ,ca sa va fie voua bine. Ciao

11.03.2016 la 10:28

Chestia asta am patit-o si eu si la fel nu am inteles exact cu ce-am gresit ca am intrat cu copilul sa-i arat stadionul. Nu alergam, nu bateam mingea, nu plimbam cainele, nimic si totusi a iesit un nene si a inceput sa zbiere la noi. Asteptam o pozitie oficiala in acest sens de la cineva responsabil din primarie, daca noi prostimea meritam asa un efort!

09.03.2016 la 08:43

,,Băi" d-le Ulise ,am spus si o repet ,stadionul nu este pentru plimbat ,,cainiee" dupa cum te-ai exprimat d-ta , ca sa fii respectat trebuie sa respecti la randul tau, nu te da asa corect pentru ca nu esti,fiecare isi exercita atributiile de serviciu unde lucreaza ,daca unii nu inteleg de vorba buna.... asta e-,,cu ce mana dai cu aia primesti".

08.03.2016 la 14:44

F.ad , învață mai întâi să scrii, apoi să comentezi! Mereu se găsește cineva care să vorbească aiurea. Mulțumesc!

07.03.2016 la 17:34

Domnule alegator ..bine ca ai inteles ca obaza sportiva trebuie sa fie protejata de "aligatori"...voi intrati pe stadion cu tupeu si injuraturi ...poate speriati pe cineva ...mergeti la o fasole si OS ca e ceva de lins...ca pomana ingrasa..am inchiat polemica ..!!

06.03.2016 la 21:45

Domnule fost administrator, cu toții știm ca pe stadion se poate alerga , dar nici cu acest lucru domnul respectiv nu e de acord, din acest motiv am ales varianta de a comenta ,pentru ca abordarea, limbajul și comportamentul acestuia lasă mult de dorit. O școală de corecție nu ar strica!

06.03.2016 la 17:59

Mai oameni buni ...sunteti pe dinafara cu accesul pe baza sportiva din Dorohoi...aceast stadion este al Primariei si se da in concesiune (in chirie unei fabrici din 1973 isp fabrica de sticlarie si portelan sau patronilor Mihlachi fost Fcm si actual /rotaru pro casa cu Inter Dorohoi liga 3 liga 5 si 5 eechipe junioroi inclusiv css Dorohoi unde se vine in mod organizat insotiti de directori patroni ,antrenori sau instructori sportivi ..profesori..!! familii cu cu copilasi iepurasi , catalasi si bichinasi au spatii special amenajate pentru distractii ..!! Cei care vor sa se pregateasca pentu facultate scoli (politie ..armata etc )pista de atletism este la dispozitia lor fara nici o interdictie...deci atentie ce afirmati ..!!! de bobarnace care are chef marti la ora 15 il astept ..!?

06.03.2016 la 02:35

Bai ,Costele ! Nu e vina unui catel , ca esti tu agramat ...pur si simplu femeia de servici ti-a fost si mama ,dar si profesoara . Nu stiu cine e tipul ala care face legea de parca ar fi tarlaua mamei lui ,dar mi-ar face mare placere sa-l intalnesc si sa-i aplic doua educative peste ceafa .Bai , Cetatean ! Eu sunt unul din cei care -si plimba cainiee pe stadion , dar n-am avut placerea sa intalnesc acea persoana care sa-mi vorbeasca de sus ....probabil tu esti...ai asa o abordare mai comunista si cam mirosi de la distanta la fel ca si Costel. Asa cum S.L. are dreputul sa calce gazonul ,desi e un nimeni in acest oras ....cred ca toti locuitorii Dorohouiului ar trebui sa se bucure de stadion ,asa cum se bucurau cu ani in urma ,pana sa iasa acelasi S.L., primar . Bai ,Cetatean ! Nu vrem stadion functional si intretinut doar pt unii...Prefer sa creasca balarii , cartofi ,porumb, grau, trestie de zahar , haldan ,sau chiar sa extinda cimitirul pe stadion , decat sa avem un '' stadion functional''. Functional pentru cine ? Sa lase tineretul , copii si pe cei care mai pot fugi ...sa faca miscare , ca si asa in scoala nu se fac destule ore de sport , iar pe terenurile scolilor nu ai ce cauta daca nu esti elev. Deci unde sa faca lumea sport ? Pe sintetic ? In salile de sport ? dar crezi ca isi permit toti sa plateasca pt a juca ? Sper sa intalnesc in viitorul apropiat acel paznic si sa fiu jignit ..nu cred ca fac puscarie pt doua picioare date in fund si 3 bobarnace date cu pumnul !

05.03.2016 la 15:57

Acest individ care apara niste oameni inculti si prost crescuti nu sunt decât niste basisti frustrați ca nu mai au de unde fura.

05.03.2016 la 15:23

am patit acelasi lucru, domnul de acolo jigneste pe toata lumea si vorbeste foarte urat, parca am merge pe proprietatea lui, nu este posibil asta ceva

04.03.2016 la 19:24

Domnule Costel! În primul rând nu toți oamenii aruncă gunoaie pe unde apuca,vorbesc urât s.a.m.d . Din comentariul meu vrând să reiasă incapabilitatea unui om de a comunica si de a vorbi frumos. Probabil ca faceți parte din aceeași categorie cu respectivul ,iar dacă nu adunam exemple concrete ,cu siguranță nu aș mai fi scris comentariul de mai jos. Plătim taxe și impozite ,ok! Și asta înseamnă ca unii care au anumite funcții ar trebui tratați altfel? V-aș ruga să răspundeți. În al doilea rând sunt foarte mulți oameni care vor să își întrețină starea fizică și tot în același timp sănătatea, dar de unde sa faca acest lucru dacă sunt goniți ? Cu toții știm proverbul: ' Vorbă dulce ,mult aduce '.

04.03.2016 la 15:09

stadionul Dorohoi are o anumita destinatie si anume - desfasurarea de competitii sportive organizate, nu facem noi pe teren ce vrem , (plaja, plimbam cateii, aruncam obiecte personale de igiena intima,etc), daca nu se mai vrea stadion functional si intretinut lasam sa creasca „balarii" si inchidem

04.03.2016 la 15:00

Pus un om care sa fie apt sa discute in liniste cu oamenii fara sa ai jigneasca, dar daca este pus pe pile acel domn,sigur acolo o sa ramana si o sa jigneasca in continuare pe oricine

04.03.2016 la 13:58

Probabil ar trebui sa va mutati in alta localitate.... o parte au impresia ca daca platesc un impozit au dreptul sa calce peste tot si sa faca tot ce vor... .sa se zica multumesc ca va permite accesul la alergati, pe alte statioane nu se permite accesul oricui. Pt relaxare primarul a refacut o parte din parcurii, amenajat locuri de joaca pt copilasi (felicitari pt proiecte, dar asteptam si in alte zone). Duceti.va in Dealul Mare, Satul Nou - Trestiana, Progresul, Loturi Enescu si sa vedeti cum cei mici inca se joaca pe strada ori maidan In Dorohoi in ultimi ani au aparut o groaza de nemultumiti care scuipa seminte, arunca ambalaje - chistoace pe strada ca doar platesc gunoiul. Bai nemultumitilor dar aia care locuesc in Dealul Mare, Satul Nou - Trestiana, Progresul, Loturi Enescu si alte zone in care inca nu a ajuns civilizația la ei (apa curenta, gaz, canalizare, etc) ce pot sa zica ? Ei nu platesc ca restul ? Domnule "Alergător" eram pe stadion si am asistat la sictirul celor care cred ca daca platesc o taxa, un impozit trebuie sa vina primaria si sa le "sufle in bors".... Alergatorilor daca ar fi putin respect si din partea dumneavoastra "domn înalt și foarte arogant" probabil ar avea si el respect pt voi p.s. comentariu scris in graba, asa ca ortografia mai lipsea. a papat din ia un catel de pe strada care e ingrijit de o intreaga scara de bloc si cand vine hingherul sa il prinda fac galagie, il ascund. fratilor daca iubiti asa tare catelul luatil in casa si nu il mai tineti pe afara sa raceasca ori sa muste pe cineva

04.03.2016 la 12:44

Noi.. oamenii simpli, fara functii importante nu avem voie, dar joia dupa masa unii domni de la Politie, si alti domni de pe la pompieri, profesori.. s.a.m.d au voie sa *are *2 ore stadionul la fotbal!!! Noi simplii platitori de dari si impozite... avem numai dreptul sa privim din tribune!

04.03.2016 la 10:48

„Domnii" de acolo ofera si privilegii. spre ex. „Dl L.... si prietenii domniei"sale isi petrec weekend-urile la fotbal pe terenul mare, fara ca nimeni sa le spuna ceva, iar daca cineva intra sa si ia mingea sau chiar sa se joace, trebuie neaparat sa auda pe cnv ca striga la el. insa nu intereseaza pe nimeni chestiunea asta. ..

04.03.2016 la 10:35

Ideea e ca pe „oamenii de rand" nu-i lasa, insa pe dl. L.... si prietenii sai ii gasesti saptamanal pe terenul ala mare jucand fotbal. niste nesimtiti

04.03.2016 la 09:16

Ideea era ca noi ne aflam inafara terenului! Eram exact pe portiunea din spatele barelor! Chiar nici acolo nu avem voie? Da bine atunci atunci puneti lacate si gata!

04.03.2016 la 08:22

Bună ziua! De multe ori am vrut să merg la domnul primar din cauza acestui domn care este foarte nervos, recalcitrant când vine vorbă ca cineva să calce pe stadion. Cunosc această situație și știu ca pe acel stadion și nu numai se plătesc taxe, deci practic toată lumea care se conformează cu plata ar trebui să aibă acces la acesta. Domnul respectiv, ca să nu zic numele, a zis ca își face treaba. Ok! -Domnule, treaba dumneavoastră este să vorbiți urâți, să țipați la oameni și să îi goniți de pe stadion? Ar trebui ca cineva să ia măsuri în această privință. Mulțumesc!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro