Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

profetii

Cum s-a împlinit profeţia cumplită a părintelui Iustin: „Mai sunt 12 luni de libertate şi vine urgie“ Pe patul de moarte, părintele Iustin Pârvu de la mănăstirea Petru Vodă a lansat un avertisment înfricoşător.

Profeţia avea un termen de împlinire, iar evenimentele petrecute în ultimele luni par să acopere sensul cuvintelor rostite de „duhovnicul Moldovei”. Până să rostească profeţia cutremurătoare, părintele Iustin Pârvu era binecunoscut de credincioşii din toată ţara ca un duhovnic cu har. De ani de zile, chilia sa de la mănăstirea Petru Vodă era loc de pelerinaj pentru cei care căutau răspuns la întrebări existenţiale, sau suferinzi ce-şi găseau alinarea după o discuţie cu părintele arhimandrit. Pe 11 iunie 2013, părintele Iustin le-a vorbit celor cinci ucenici care se aflau în chilia sa.

După ce Arhimandritul a dorit să afle de la călugări ce se mai întâmplă în ţară, măicuţa a cerut un sfat în problema luptei împotriva cipurilor din actele de identitate. „Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni…”. Cum părintele s-a oprit, cei de faţă au bănuit că duhovnicul se referea la faptul că după un an nu vor mai fi cipurile pe documentele de identitate şi au cerut o lămurire. „Nu”, a răspuns părintele, „12 luni de libertate şi vine urgie”, a rostit Iustin Pârvu. „Cineva a întrebat să explice mai clar, dar părintele nu a mai răspuns”, mai povesteşte măicuţa.

Cum a prezis „Nostradamus de Bârgău” sau profetul călăuzit de Dumnezeu inundaţiile din `70 sau schimbările aduse de cel de-al Doilea Război Mondial Unul dintre profeţii din Bistriţa-Năsăud căruia timpul i-a dat dreptate cu peste 90% dintre prezicerile sale a fost Gabriş, un om simplu de pe Valea Bârgăului, care susţinea că un înger trimis de Dumnezeu este cel care îi permite să vadă ce va aduce viitorul. Acesta a prezis schimbările aduse de cel de-al Doilea Război Mondial sau inundaţiile din 1970.

Grigore Pop s-a născut în 1861 în Tiha Bârgăului şi a fost nepotul primului învăţător din localitate. Atât de mult semăna cu acesta, încât i-a „împrumutat” şi numele „Găbriş”. Pe măsură ce a crescut, Găbriş şi-a dedicat viaţa Bisericii şi cititului Bibliei, deşi s-a căsătorit şi a avut un fiu. Biserica şi Biblia l-a acaparat în aşa măsură încât dădea nu doar munca pentru rugăciune ci şi şezătorile şi petrecerile cu feciori şi fete.

Cleopa Jurj, duhovnicul arădean care prevesteşte sfârşitul lumii Călugărul Cleopa Jurj de la mănăstirea arădeană Gai este unul care şochează periodic prin luările sale de poziţie. Astfel, acesta a susţinut, de-a lungul ultimilor ani, că ştie când vine sfârşitul lumii, şi-a avertizat enoriaşii să nu accepte cardul de sănătate pentru că, citit invers, acesta înseamnă DRAC, că cipurile din noile cărţi de identitate pot duce la pierderea sufletului şi că băuturile pe bază de cola conţin avortoni! Călugărul Cleopa a intrat în atenţia publicului arădean şi nu numai în urma unopr profeţii de-a dreptul şocante. La un moment-dat, părintele Cleopa avertizeaza că o mare nenorocire se va abate asupra omenirii prin anul 2032. „În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer. S-a născut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg şi în acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a băgat în copil, e ascuns undeva. Nu ţi se arată ţie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preţurile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului. În scriptură scrie că diavolul are 666, copilul lui are 999 şi atunci vine. Socotim: la naşterea copilului diavolului, cât va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevărul şi trei ani va domni pe scaun, va veni judecata şi sfârşitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: va fi în 99, în 29 va fi pus pe scaun şi în 2032 va fi, cam aşa, zicem noi, va fi Dumnezeul băgat cu cipul, cu toate, care se pun în magazine, preţurile, cu 99, toate sunt cu numărul diavolului“, susţine Cleopa Jurj, călugăr la mănăstirea Gai.

Părintele Teofan, creştinul luminat pentru care zeci de mii de oameni au urcat dealul Cetăţuia timp de 50 de ani Părintele Teofan Merlă, care a slujit timp de 50 de ani la Mănăstirea Cetăţuia din Iaşi, este considerat de credincioşi şi oameni ai bisericii, deopotrivă, drept cel mai mare duhovnic al Iaşiului în secolul XX. Mii de credincioşi creştini din toată ţara se adună anual, pe data de 11 februarie, la Mănăstirea Cetăţuia din Iaşi. Ritualul este ocazionat de comemorarea părintelului Teofan Merlă, decedat la această dată, în anul 2006. Părintele Teofan este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici care au slujit vreodată la bisericile şi mănăstirile din judeţul Iaşi.

Părintele Arsenie Papacioc, martirul creştin care a trăit o viaţă în slujba oamenilor Despre duhovnicul Mănăstirii Sfânta Maria din Techirghiol, judeţul Constanţa s-au scris pagini întregi. Părintele Arsenie Papacioc este cunoscut pe de o parte pentru faptul că a fost condamnat pentru credinţa sa şi a ajuns în închisorile comuniste, dar după aceea şi-a trăit viaţa până la aproape 100 ani în slujba celor din jur. Arsenie Papacioc s-a născut în comuna ialomiţeană Perieţi pe 13 august 1914. De-a lungul vieţii el a fost muncitor la fabrica de armament Malaxa din Braşov, primar al comunei Zărneşti şi apoi apropiat al bisericii. În 1949 a primit numele de Arsenie, pe când era la Mănăstirea Antim din Bucureşti, iar nouă ani mai târziu era arestat şi condamnat la 20 ani de închisoare. Citeste mai mult pe... Adevarul.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

profetii
DorohoiNews.ro, 22-01-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro