Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

anastasie basota pomirla 035

Motto: „Nu există prilej mai minunat pentru dăruire, decât să poţi da, zi de zi, tot ce ai mai bun şi mai adevărat unei fiinţe cu sufletul deschis” Rabindranath Tagore

Prin proiectele desfășurate în luna noiembrie și decembrie 2016, am căutat să încurajăm și să promovăm comportamente de înțelegere, armonie, liniște și toleranță între colegi, tovarăși de joacă, în familie, între vecini, dezvoltarea capacităţii de informare şi lucru individual şi în echipă, realizarea de expoziţii cu compuneri, desene, postere, ornamente, colectarea donaţiilor de la cadre didactice, părinți și elevi, constând în fructe şi legume, produse alimentare, sucuri și dulciuri la nivelul şcolii și dirijarea donaţiilor colectate către familiile cu copii aflate în dificultate, persoanelor cu dizabilități din localitatea Pomîrla și beneficiarilor de C.R.R Dersca.

A fost  o acţiune cu spectru larg, întrucât a implicat un număr mai  mare de elevi, care au participat la diferite activităţi, cu scopul formării unui comportament non-violent.

Activităţile extracurriculare avute în vedere s-au adresat elevilor de ciclul primar, ciclul gimnazial și cel liceal, cu accent deosebit pe grupurile potenţial defavorizate (copii cu CES și o situație materială precară, persoane cu dizabilități din localitatea Pomîrla, dar și din Centrul de Recuperare și Reabilitare Dersca). La aceste activități au participat un numar de peste 80 de elevi și cel puțin 13 cadre didactice. În acest sens, enumerăm o parte dintre elevii claselor IV-XII, voluntarii SNAC de la clasele a VII-a  A, a VIII-a A și B, a IX -a și a XII-a.

Cadrele didactice care și-au adus în mod deosebit contribuția la realizarea acestor proiecte au fost: prof. Jîșcanu Bogdan – director, prof. Ionel Florin – director adjunct, prof. Toșcariu Anca – consilier educativ, prof. Gurzu-Timofti Lucia – coordonator școlar SNAC, profesor învățământ primar Dițu Doru, profesor învățământ preșcolar Aiordăchioaie Mărioara, prof. Păduraru Mara, prof. Gavril Cristian, prof. Crihan Ana-Maria, prof. Gurzu Constantin, prof. Vasilcu Maria, prof. Chicireanu Luisa, prof. intinerant Blenteș Cătălina, prof. Oboroceanu Iulia, prof. Gorgan Simona-Elenașiprof. Vieru Dumitru.                            

Pe parcursul derularii proiectelor educaționale „Vrem în pace să trăim” și „Suflet pentru suflet’’ au fost popularizate activităţile din cadrul şcolii, al comunității. Am decorat clasele, am alcătuit un power-point cu imagini de pe parcursul desfăşurării proiectelor, am realizat expoziţii cu compuneri, desene, postere, ornamente.

Penultimul proiect educațional județean, „Mereu aproape de voi’’ a ajuns la a V-a ediție și îl desfășurăm cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. El reprezintă un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea și respectul pentru persoanele cu handicap. Nu lipsa sau prezența unei dizabilități îi face pe oameni deosebiți, ci caracterul, munca, talentul și aptitudinile. Proiectul „Mereu aproape de voi” se desfășoară în parteneriat și cu alte unități școlare din județ și anume: Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Dersca, Școala Gimnazială „Dimitrie Pompeiu” Broscăuți, Școala Gimnazială „Ioan Murariu” Cristinești și Școala Gimnazială Nr. 1 Dorohoi.

Alți parteneri implicați în proiect sunt: C.R.R Dersca și  Primăria Pomîrla. In cadrul activității din data de 3 decembrie 2016, intitulată „Împreună reuşim şi ne bucurăm”, am prezentat unui program artistic beneficiarilor de la  C.R.R Dersca – mesaj de bucurie și am oferit daruri. Voluntarii implicați în activitate au fost de la Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla (clasa a VII-a A, clasa a VIII-a A și clasa a VIII-a B) și Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Dersca.

Cadrele didactice de la Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla, implicate în activitatea  din data de 3 decembrie 2016 sunt: prof. Jîșcanu Bogdan – director, prof. Ionel Florin – director adjunct, prof. Gurzu-Timofti Lucia – coordonator școlar SNAC, profesor învățământ primar Dițu Doru, profesor învățământ preșcolar Aiordăchioaie Mărioara, prof. Vasilcu Maria, prof. Gurzu Constantin, prof. Chicireanu Luisa, prof. Crihan Ana-Maria, profesor învățământ primar Liteanu Anamaria, prof. Merticariu Aurelia, profesor învățământ primar Grigoroșcută Iuliana. De la Primăria Pomîrla a participat asistentul social, Apostol Roxana. A mai fost prezentă în rândurile voluntarilor de la Pomîrla și fosta elevă a liceului, Ilucă Ramona. De la școlile partenere au participat următoarele cadre didactice:
- profesor învățământ primar Agrigorcioaie Ionel – Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Dersca;
- prof. Mihai Mihaela și profesor învățământ primar Ciucur Marilena – Școala Gimnazială „Dimitrie Pompeiu” Broscăuți;
- prof. Filip Otilia-Ramona și prof. Enache Adriana – Școala Gimnazială „Ioan Murariu” Cristinești.

La C.R.R Dersca am fost primiți cu mare căldură sufletească de către șeful de centru, d-na Molie Daniela, de către pedagogul de recuperare, d-na Agrigorcioaie Floricica, de către ceilalți membri ai personalului din centru și, nu în ultimul rând, de către beneficiarii lui.

Beneficiarii centrului au susținut un emoționant program artistic care ne-a impresionat pe toți participanții la proiect pâna la lacrimi de bucurie și recunoștință. Gurzu-Timofti Lucia – coordonator școlar SNAC

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

anastasie basota pomirla 035anastasie basota pomirla 002anastasie basota pomirla 003anastasie basota pomirla 004anastasie basota pomirla 005anastasie basota pomirla 006anastasie basota pomirla 007anastasie basota pomirla 008anastasie basota pomirla 009anastasie basota pomirla 010anastasie basota pomirla 011anastasie basota pomirla 012anastasie basota pomirla 013anastasie basota pomirla 014anastasie basota pomirla 015anastasie basota pomirla 016anastasie basota pomirla 017anastasie basota pomirla 018anastasie basota pomirla 019anastasie basota pomirla 020anastasie basota pomirla 021anastasie basota pomirla 022anastasie basota pomirla 023anastasie basota pomirla 024anastasie basota pomirla 025anastasie basota pomirla 026anastasie basota pomirla 027anastasie basota pomirla 028anastasie basota pomirla 029anastasie basota pomirla 030anastasie basota pomirla 031anastasie basota pomirla 032anastasie basota pomirla 033anastasie basota pomirla 034anastasie basota pomirla 001
DorohoiNews.ro, 05-12-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro