Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica20

Într-un decor inspirat din anii 20, bobocii de la Colegiul Naţional Grigore Ghica s-au întrecut preț de aproximativ cinci ore pentru a convinge juriul că ei sunt cei care merită să primească distincția de „Miss’’ respectiv „Mister Boboc Grigore Ghica 2011’’.

Balul a început cu imnul Colegiului Naţional „Grigore Ghica’’, urmat de câteva cuvinte de încurajare şi susţinere din partea directorului Colegiului Naţional „Grigore Ghica’’, prof. Dana Azoicăi şi a primarului oraşului, ing. Dorin Alexandrescu. Având alături parteneri „gătiți’’ de gală, dar inhibați puțin de fireștile emoții, tinerele s-au descurcat de minune pe scenă, mai ales la proba de dans. La proba la alegere, perechile au smuls aplauzele publicului și simpatia juriului.

Iată cele 10 perechi care au concurat: Perechea nr.1 formată din Dragoş şi Lorena, Perechea nr.2 formată din Radu şi Cosmina, Perechea nr.3 formată din Cosmin şi Ştefana, Perechea nr.4 formată din Alex şi Georgiana, Perechea nr.5 formată din Edi şi Bianca, Perechea nr.6 formată din Bogdan şi Laura, Perechea nr.7 formată din Bogdan şi Lia, Perechea nr.8 formată din Cosmin şi Georgiana, Perechea nr.9 formată din Marius şi Mădălina şi Perechea nr.10 formată din Andrei şi Cătălina.

Pe lângă probele concurenţilor, publicul a mai fost încântat cu diferite momente atristice şi vocale: Ionela Ursea (moment vocal), formaţia folk formată din Dragoş şi Andrei, Luiza Barariu şi George Boghian (moment artistic), membrul Voces, Andrei Gorgan (moment vocal), Cosmin Tătaru, George Boghian şi Luiza Barariu (pantomima), George Boghian şi Alin Pavăl (moment artistic).

Juriul a decis!

După ce au trecut prin focurile tuturor probelor, emoțiile s-au lăsat brusc în spatele cortinei, acolo de unde bobocii au așteptat cu înfrigurare decizia Juriului. În cele din urmă câștigătorii au fost anunțați: Miss Boboc - Lorena Dupu și Mister Boboc – Dragoş Isac (Perechea nr.1), aceştia primind o excursie în Grecia. Pe locul doi s-au clasat Georgiana și Cosmin (Perechea nr.8), care au primit cursuri gratuite pentru obţinerea permisului auto după ce aceştia vor împlini vărsta de 18 ani. Pe ultima treaptă a podiumului au urcat Cosmina și Radu (Perechea nr.2), care au primit un premiu în bani. Cum Balul nu s-ar fi putut încheia fără a acorda și distincția pentru cea mai populară pereche, publicul a decis ca titlurile de „Miss’’ respectiv „Mister Popularitate’’ să meargă către Georgiana și Cosmin (Perechea nr.8).

„Sunt foarte fericită pentru că am primit acest premiu deoarece îmi doaream foarte mult, aceasta fiind cea mai mare dorinţă a mea. Au fost multe emotii, iar ceilalţi concurenţi au fost foarte buni şi de aceea a fost un Bal cu o concurenţă foarte strânsă.’’
a declarat pentru Dorohoi News câştigătoarea titlului de Miss Boboc, Lorena Dupu.

Pe lângă premiile ce au fost acordate perechilor clasate pe podium, juriul a mai acordat şapte menţiuni: Menţiunea 1 acordată Perechii nr.5, Menţiunea 2 acordată Perechii nr.7, Menţiunea 3 acordată Perechii nr.6, Menţiunea 4 acordată Perechii nr.9, Menţiunea 5 acordată Perechii nr.10, Menţiunea 6 acordată Perechii nr.3 şi Menţiunea 7 acordată Perechii nr.4.

„Toţi concurenţii au fost deosebiţi, au muncit foarte mult şi ţin să îi felicit şi să le mulţumesc. A fost un Bal reuşit, având în vedere faptul că atât concurenţii cât şi organizatorii au depus multă muncă şi mult suflet, s-au străduit şi de aceea juriul a considerat că a fost un eveniment reuşit al Colegiului Naţional „Grigore Ghica’’.’’ a declarat pentru Dorohoi News directorul Colegiului Naţional „Grigore Ghica’’, prof. Dana Azoicăi. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

 

Galerie FOTO completă de la acest eveniment CLICK AICI







Autor:DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica20Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica1Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica2Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica3Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica4Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica5Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica6Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica7Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica8Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica9Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica10Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica11Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica12Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica13Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica14Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica15Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica16Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica17Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica18Balul Bobocilor - C.N. Grigore Ghica19
DorohoiNews.ro, 29-10-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

30.11.2011 la 16:15

intradevar a fost un concurs foarte bine organizat din orice punct de vedere. Toate perechile s-au descurcat de minune cu toate ca pentru unii a fost pentru prima oara cand s-au urcat pe o scena , dar nu au lasat sa se vada acest lucru pentru ca s-au descurcat de minune. Cu aceasta ocazie tin sa felicit toate perechile participante si in mod deosebit perechile 2 si 3 iar perechea numarul 1 in mod special. Trebuie sa apreciem ceea ce acesti ,, boboci,, ne-au prezentat noua pe scena si sa ne gandim ca in spatele celor 5 ore de concurs care ne-au fost prezentate se afla zile intregi de pregatire , renuntare la timpul liber si alte sacrificii pe care doar ei le stiu. Iar pentru premianti acele lacrimi de bucurie sunt rodul muncii lor in care ei trebuie sa se increada si mai mult, si sa spere in continuare la un viitor stralucit caci dupa cum am vazut scena ne ofera ,, mici artisti,, iar pentru cai ei sa ajunga mari artisti e nevoie de si mai multa munca dar si de noi ca plublic , de incurajarile noastre. Dupa cum am spus , pentru ca ei sa ajunga ceea ce isi doresc trebuie sa munceasca mult dar sa nu uite si de importantul rol a lui Dumnezeu in viata noasta , sa nu puna nimeni doar pe seama sa aceste laude aduse de cei dragi si prieteni , caci El, Dumnezeu, este cel care din umbra ne-a ferit de orice rau si ne-a ajuta sa dobandim acest succes, dupa cum am vazut nu de multi inteles. Acest succes nu este inteles de multi pentru ca nu le da voie invidia si ura care ii stapneste , iar in al doilea rand nu cred ca ar nepretuii ceea ce voi ati facut un copil care si el isi ocupa timpul lucrand la imaginea sa si invatand .Cei care nu apreciaza munca voastra nu sunt decat acei tineri ce isi petrec timpul liber prin baruri. Felicitari tuturor.

30.11.2011 la 00:22

intradevar toti au fost foarte bine pregatiti pentru acest concurs cu toate ca pentru unii a fost pentru prima oara cand s-au prezentat pe o scena , dar nu au lasat sa se vada acest lucru si s-au descurcat de minune. Cu aceasta ocazie tin sa felicit toate perechile participante si in mod deosebit perechile 2 si 3 si perechea numarul 1 in mod special.

03.11.2011 la 09:28

Bine zis Misu...sa oferi un premiu de care copii astia sa beneficieze peste cativa ani, e o rusine!!!

03.11.2011 la 09:26

Bravo Lorena! Ti-ai ales un partener pe masura si ati fost cei mai tari. Am vazut filmarea. Felicitari!

02.11.2011 la 21:33

Pentru locul doi,pacat de munca copiilor astia,cred ca oportunistul de Hutul,marele sposor cu scoala de soferi-va da faliment luna viitoare-nu mai asteapta pana fac copiii astia 18 ani,sa apuce scoala de soferi gratis.

01.11.2011 la 22:48

cosmina si radu ati fost super tari. Felicitari pentru tot insa eu cred ca meritati mai mult.

01.11.2011 la 08:55

Bravo,LORENA. Esti o fata talentata. Ai dovedit-o inca o data.Ai meritat, pentru ca ai muncit si te-ai pregatit foarte mult.Iti doresc succes pe viitor.

31.10.2011 la 22:45

Daca a ajuns sa comenteze si Vatra-Dornei...atunci, ce mai vreti?Puneti sa voteze si bunica.

31.10.2011 la 20:02

Felicitari Lorena si Dragos pentru titlurile luate si mult succes in continuare din partea scoli nr 4 vatra dornei

31.10.2011 la 14:15

felicitari din parte scolii 4 vatra dornei...lorena si dragos...lorena o avem porefesoara de romana si franceza pe sora ta...felicitari inca o data

31.10.2011 la 09:29

Felicitari tuturor! Daca Lorena are un nume in Dorohoi, asta nu inseamna ca ea nu mai poate castiga nici un concurs doar pentru ca este, cine este. Felicitari, Lorena si Dragos! S-a vazut. Ati dat tot ce era mai bun pentru a straluci:*. Spre deosebire de ceilalti, ati excelat! Bravo! Fiti mandri, si bucurati-va ca cei invidiosi se oftica!

31.10.2011 la 08:31

Juriul a fost format in mare parte din "specialisti" si ei au punctat totdeauna in "cunostinta de cauza".Vai si amar! In ceea ce priveste pe copiii, toti au fost minunati, dar Lorena si Dragos au excelat. Felicitari tuturor!

30.10.2011 la 16:22

Asta este viata cu pro si contra...nimic in plus decat Felicitari la toti!:*>:D<

30.10.2011 la 16:06

Lorena si Dragos,perechea perfectA.V-ati completat foarte bine, ati fost sclipitori si ati tratat cu mare seriozitate fiecare moment.Niste artisti adevarati!M-am simtit mandra ca va cunosc.Bucurati-va ca invidiosii se oftica.Oricat s-ar stradui nimeni nu poate fi ca voi.

30.10.2011 la 15:28

Pt perechea nr.2 : Georgiana si Cosmin! Cu ani in urma am participat la Balul Bobocilor, in urma caruia am obtinut locul II. Toti imi spuneau ca noi am fost cei mai cei, ca noi meritam locul I, etc. Atunci am suferit, dar am avut ocazia sa revad filmarea de la acel eveniment si mi-am dat seama unde am gresit, dar mai ales mi-am dat seama ce ne-a depunctat. Nu este usor sa rezisti presiunii din aceste zile, dar va dau un sfat : nu mai dati vina pe altii(juriu, perechea 1, parinti, profesori), ci incercati sa vedeti unde ati gresit sa nu se mai repete! Numai asa veti reusi mai departe. Felicitari perechii nr.1! Au fost- nu minunati, pt ca toti au fost minunati- incantatori prin prezenta !

30.10.2011 la 15:18

Am fost in sala si mi-a parut rau ca voi Cosmin ati interpretat ceea ce va scazut din valoare (ma refer la capodopera literara....)aici ati ales complet gresit,aveati ce alege altceva.bucurati-va de locul obtinut!FELICITARI LORENEI SI LUI DRAGOS!

30.10.2011 la 15:15

sunt mama unui boboc si am urmarit cum a decurs balul bobocilor. Copiii au fost exceptionali, cu totii au muncit enorm si fiecare si-a meritat locul castigat. Cunosc toti participantii si pot sa spun ca de fiecare in parte am fost mandra. Nu poate ca un asememea concurs sa-i invrajbeasca si sa-i dezbine. De mici le-am urmarit evolutia si le cunosc foarte bine calitatile. Sunt foarte buni, sunt niste copii exceptionali, asa ca incercati sa le fiti alaturi si nu sa-i criticati. ATI FOST BUNI COPII, FELICITARI!

30.10.2011 la 15:07

BRAVO SI FELICITARI CONCURENTILOR DAR SI PARINTILOR CARE I-AU COSTUMAT MINUNAT CE FRUMOSI ERAU!FELICITARI GEORGIANA,LORENA,DRAGOS SI COSMIN !COSMIN AI GRIJA,NU MAI MESTECA GUMA, TU AI TRAS-O PE GEORGIANA PE LOCUL CARE L-ATI OBTINUT.

30.10.2011 la 15:07

Nimeni nu spune ca nu s-a muncit, dar nu cu cap! Mai cauta informatii despre anii 20. Fete de mese ca in orice bar de cartier, 3 sticle ce imitau bauturi alcoolice...si atat!!!

30.10.2011 la 15:02

Oameni fara capatai, cand veti avea in spate ani la rand de studiu intens, un palmares de invidiat pe latura artistica,disciplina Lorenei si a lui Dragos,atunci sa INDRAZNITI sa judecati.In ziua de azi copii ca ei sunt pe cale de disparitie. Toate felicitarile pentru prestatia voastra DEOSEBITA.

30.10.2011 la 14:59

Balul, in ansamblu, a fost foarte frumos, insa, dupa parerea mea, nu a fost bine jurizat.Locul 1 il merita perechea nr.8, formata din Georgiana si Cosmin.Au dansat foarte bine, au avut si prezenta scenica, s-au descurcat foarte bine.

30.10.2011 la 14:48

Daca nu ai vazut prestatia concurentilor, atunci de ce te legi de microfoane, de prezentare, etc????? Nu esti coerent in ceea ce afirmi!Don't like you! Si inca ceva, mai jalnic: am vazut inspectori de romana care nu sunt capabili sa se exprime corect!

30.10.2011 la 13:25

A fost un bal foarte frumos, chiar cel mai frumos din ultimi ani, felicitari organizatorilor !! Tema balului a fost cea mai frumoasa, o idee foarte inspirata, chiar mi-a placut !! Referitor la cei ce comenteaza organizarea, ii invit sa se implice in organizarea unui astfel de eveniment si sa vedem daca au timp si rabdare sa o duca pana la capat. Felicitari castigatorilor si felicitari echipei ce sa clasat pe locul 2, intradevar ei au iesit in evidenta si ar fi meritat sa castige; au avut acel ingredient cheie de a atrage atentia tututor. Nu vreau sa zic ca echipa de pe locul 1 nu a fost buna, dar nu a stralucit, nu a impresionat. Felicitari si echipei de pe locul 3, in care a fost cea mai frumoasa fata dintre toate boboacele. Referitor la prezentatori, ca vad un comentariu cam nepotrivit sub mine, au fost de exceptie, s-a dorit a fi un bal cum nu a mai fost, si asa a fost; 2 baieti prezentatori mi s-a parut a fi o idee foarte buna, mai ales ca au fost carismatici, glumeti si totodata seriosi cand trebuie. Felicitari, am avut ce vedea !!

30.10.2011 la 12:39

ce microfoane varza ? ce nu s-a inteles ?

30.10.2011 la 12:05

unde s-a mai văzut bal cu doi prezentatori băieți??jalnic...

30.10.2011 la 11:42

sper k d-na prezentatoare nu e frof de lb ro...a fost jalnica,se putea gasi altcineva mai cu viata.si sf cam naspa si dezorganizat.nu am vazut prestatia concurentilor dar ca org,microfoane varza,nu se intelegea mai nimic,si multe altele...don't like.

30.10.2011 la 09:21

Felicitări tuturor perechilor, sunt sigură că aţi muncit cu toţii foarte mult, şi, la urma urmei... important e că v-aţi distrat! :-)

30.10.2011 la 02:55

Daca balul a fost castigat de Lorena si Dragos asta nu inseaman ca banii isi spun cuvantul,daca ar fi castigat oricare alta pereche s-ar fi interpretat la fel,mai bine ati inceta cu jignirile,reprosurile si ati incerca sa apreciati copii acestia pentru ceea ce sunt cu adevarat au MUNCIT FOARTE MULT stand si dirijand si dand sfaturi evident ca este usor,puneti-va putin macar in locul lor cu toti au fost minunati. Felicitari tuturor! In loc de ai judeca mai bine ati incerca sa-i apreciati si sa va ganditi putin la valoarea lor adevarata,toti sunt speciali in felul lor,emotiile care nu s-au dezlipit de micutii bobocei si curajul pe care ne-au demonstrat ca il au merita apreciat! Inca odata FELICITARI!

29.10.2011 la 23:48

da ce neutru mai esti ! se vede clar !

29.10.2011 la 23:32

Felicitari organizatorilor, care, ca de obicei, ne-au obisnuit cu cele mai frumoase baluri. Eu nu am fost, dar din ce-am vazut (filmulete,poze si etc) mi s-a parut de-a dreptul minunat. Si felicitari tuturor bobocilor! Era de asteptat ca dupa bal sa apara comentarii de genul, dar asa e lumea si mereu vor avea ceva de comentat. Lorena, bravo tie! Eu te stiu si stiu cu cat drag si cata pasiune pui in cantecul si dansul tau si in tot ceea ce faci! Ai o familie minunata! Si cum a zis mama ta, sper ca prietenie ta cu Georgiana sa nu fie afectata pe baza unor comentarii rautacioase din partea unor oameni care nu traiesc anumite momente din viata. (Anca-Durau 2010)

29.10.2011 la 22:44

O cunosc pe Lorena si stiu SIGUR ca dansează și cântă din plăcere. Toți colegii ei de la club știu ca ea trebuie sa muncească mai mult decat ceilalti pentru a nu da loc la interpretări. Alt copil in locul ei ar fi renunțat de mult. Mi se pare nedrept să fie judecată aiurea. Oameni buni, copiii ăștia au 14-15 ani și noi, adulții, în loc să-i facem să înțeleagă că așa e viața, cu învinși și învingători, îi învrăjbim, le întunecăm mintile și inimile! FELICITĂRI LORENA, ție și partenerului tău!

29.10.2011 la 22:40

Nu va mai luati atata de copii! Au vrut ceva frumos si deosebit, dar s-a transformat intr-un vis urat. Organizatorii ar trebui sa raspunda pt tot acest circ! De ce nu au fost si probe de cunostinte generale? De ce nu au fost acele probe care sa delimiteze clar o concurenta? Ceea ce ati organizat nu a fost Bal al Bobocilor, ci Concurs de Dans! Ce profesori au coordonat acesti copii si unde erau cand s-au hotarat probele? Din cauza lipsei lor de implicare, sufera acum si parinti, si copii. Iar proba de baraj(nimic anormal,specific oricarui concurs)trebuia pregatita, din timp, tot de organizatori! Dar li s-a parut mai "COOL" sa deseneze un berbec!

29.10.2011 la 22:25

Cosmina, ai fost la inaltime.Esti frumoasa si canti superb!Tu meritai sa fii miss boboc.

29.10.2011 la 22:23

Ce nu au reusit parintii in trecut se vrea ca o 'fitza' pentru copii lor ! Lasati-i sa se bucure de copilarie, de adolescentza ! Nu intunecati aceste lucruri cu frustarile fitzoase si pline de talent ale propriilor voastre orgolii ! Vad mereu copii obligati sa invete un instrument , sa mearga la concursuri ,etc ...fara ca parintii sa constientizeze daca merita si daca vocatia copilului sau e cea pe care incearca ei sa o induca ! Lasati-i sa fie ei insasi ! Sa-si traiasca copilaria ! Asa cum si noi am dorit si am avut asta , cand eram de varsta lor !

29.10.2011 la 22:16

Eu am trait alte timpuri! Va rog sa imi raspunda si mie un parinte din cei care au avut copilasii la bal : ce poate sa caute un elev la o astfel de activitate? De ce isi sustine parintele copilul pentru participare? Crede ca nu mai are alte ocazii sa isi demonstreze o aptitudine? Oare la scoala, cand vine vorba de invatat, sunt la fel de receptivi?

29.10.2011 la 22:11

Corect !!

29.10.2011 la 22:06

da'de ce sa mai zboare atata vreme cat ii invatati sa taie iarba la caini

29.10.2011 la 21:54

Suntem dupa razboi,in plina furtuna(in desert!) si nu pot concluziona decat cu o zicere din popor:de-ar sti omul ce-ar ajunge,s-ar ca_ _si tot s-ar unge.Hai ca facem din tantar,harmasar,ptr. ca nu stim sa ne ocupam de lucuri ziditoare,constructive.Orgolii ranite la adulti(??)sabii implantate in inima copiilor care au avut curajul si ne-inspiratia de a participa la acest circ.Mai bine stateam acasa si taiam frunze la caini!Pacat!Am taiat aripile fluturasilor nostri...Cum vor mai putea ei zbura?

29.10.2011 la 21:49

fiecare dintre noi judecam ca ar trebui ca ficare pereche sa fie pe un alt loc , dar ficare dintre ei au muncit si repetat foarte mult mai ales zilele dinaintea balului. Fiecare echipa trebuie apreciata pentru munca si efortul depus. Felicitari tuturor!!

29.10.2011 la 21:01

din culise. am fost alaturi de boboci seara de seara. Nu toti au fost seriosi. luau in deradere chiar si eforturile noastre, iar rezultatele s-au vazut. Sa nu mai fie suparati si rai. Nu pot sa spun prea multe, dar fiecare a primit ce merita. Si inca ceva, tot din culise: in urma sondajului in randul publicului , perechea 1 a iesit popularitate!

29.10.2011 la 20:44

Multumesc celor care au avut incredere in noi si ne-au sustinut in drumul catre ,,victorie" si totodata multumesc celor care ne-au ,,incurajat" cu huiduieli. NU voi raspunde celor care au o viziune gresita asupra Perechii Nr.1 sau celor care spun tot felul de tampenii. Toti credem ca suntem atotstiutori, avem calitati in a da un clasament al unui concurs de dans dar nu ne uitam la persoana din noi. Fiecare are parerea personala, dar trebuie exprimata intr-o oarecare decenta.

29.10.2011 la 20:38

Felicitari, Georgiana si Cosmin!!!Sunteti frumosi, destepti si talentati.Pacat ca unii nu apreciaza ,stiu numai sa barfeasca.Trebuia sa fie BALUL BARFITORILOR,nu a bobocilor.

29.10.2011 la 20:37

cu siguranta vor curge rauri de cerneala si mii de vorbe se vor auzi despre cine a fost cel mai bun. personal pe Cosmin si Dragos ii cunosc tangential ;dar fetele ,fetele au fost de aur in primul rand au ani de pregatire in spate , atat Lorena cat si Georgiana ;care sa fim realisti s-a depasit cu mult. ce nu mi-a placut si as fi depunctat la castigatori ,la DRAGOS si LORENA ar fi prea multa sobrietate zambiti/bucurati-va de fiecare moment de prezenta voastra pe scena. sobrietatea voastra a presarat peste public raceala si aceasta raceala s-a vazut in reactia lui....iar la urmatoarea experienta de acest gen incercati sa ocupati prim planul . prea ati dansat in spatele perechi nr.2 intradevar Cosmin si Georgiana aptitudinile au fost o alegere neinspirata..si daca juriul a dat puncataj maxim .e clar ca a fost prost ales de cei care au impus acest lucru organizatorilor apropo ce a fost prostia aia cu intrebarile de departajare ? s-a reusit sa se dea balulul nota de ridicol si toata munca celor pest 50 de elevi /organizatori si participanti pusa in umbra, felicitari adevaratilor organizatori ?

29.10.2011 la 20:29

RAUTATI SI INVIDII PROVOCATE DE NEPUTINTA DE A RECUNOASTE CA NU ESTI TU CEL MAI BUN! BRAVO PERECHEA NR.1! BRAVO COPII! BROVO LORENA! BRAVO DRAGOS! ERAU 11 PERECHI, CONFORM CEEA CE SE PREZENTA, DAR NU SE VEDEA DECAT UNA : CEA MAI CONSTIINCIOASA SI CONSTIENTA CA TREBUIE SA PRESTEZE , INTR-O MANIERA ELEGANTA, ATAT IN FATA JURILUI, DAR SI A PUBLICULUI! LA TOTI CEILALTI NU GASEAI NIMIC ORIGINAL, DOAR PICIOARE STRAMBE SI CHINUITE DE TOCURI INALTE, FUNDURI MARI SI DEZGOLITE, APTITUDINI DEMNE DE CEA MAI MARE RUSINE( FIGURISTI, VIOLENTA VERBALA SI DOMESTICA), BAIETI PLICTISITI DE ATATA EFORT SI PARALELI CU ORICE PROBA, PRIMADONE SCLIFOSITE! PERECHEA NR.1 A FOST NU DOAR CEA MAI BUNA, CI SI SINGURA CE A PARTICIPAT LA BALUL BOBOCILOR!

29.10.2011 la 20:24

duuu-te :))

29.10.2011 la 20:07

Esti foarte complexat/a!!! Suferi de propria-ti manipulare a gandurilor si presupunerilor! Repeti aceeasi idee! Te-ai semnat "cineva"! Munceste, nu carcoti! Iesi din barlogul prostiei si scapa de complexe! Poate ca atunci vei reusi sa devii CINEVA!!!!!

29.10.2011 la 20:06

Cineva are mare dreptate..dar unde mai exista dreptate in lumea asta?!..Deci nu ma mira

29.10.2011 la 19:54

Consider ca nu a fost deloc dreptate. Cei care trebuiau sa castige cu adevarat Miss&Mister Boboc erau cei din perechea nr. 8; locul 2, abia Lorena si Dragos; locul 3 Laura si Bogdan, iar Miss&Mister Popularitate Teo si Lia, dar, totusi, traim in Romania !

29.10.2011 la 19:42

Felicitari LORENA SI DRAGOS!Iata inca o incununare a eforturilor voastre de ani de zile.Sunteti intr-adevar sustinatori ai artei si o mandrie pentru noi dorohoienii. Cu totii stim asta, dar din pacate nu multi au puterea s-o recunoasca.Va doresc tot ce este mai bun si mai frumos pe lume si sincere FELICITARI.SUNTETI UNICI!

29.10.2011 la 19:37

tin sa felicit in mod special organizatorii pentru munca depusa, si de asemenea participantii,copii ce au avut curaj sa se confrunte cu fel si fel de obsacole, insa cred ca balul care va ramane in istoria colegiului este cel de anul trecut(tin sa precizez: nu este o comparatie).

29.10.2011 la 19:23

Spui ca ai fost la repetitii, ceea ce inseamna ca esti elev in clasa a XII-a. Ai fost si tu boboc, acum se presupune ca esti matur. Ar trebui sa stii, macar in ultimul ceas, inaite de a sustine examenul de bacalaureat,ca, la orice obiect, profesorul(=juriul in cazul unui concurs) apreciaza, dar mai ales noteaza prestatia din acel moment, din acea lucrare de trei-patru ore, pe care o sustine fiecare candidat, si nu ceea ce a realizat timp de patru ani!

29.10.2011 la 19:03

Continuare : A-ti bate joc de o capodopera literara, respectiv Scrisoarea III, reprezinta o aptitudine? Astfel de aptitudini v-ati fi asteptat, cei care credeti in alte valori decat in Arta adevarata, sa fie apreciate de juriu? Bine spunea cineva : "Nonvaloarea stapaneste astazi lumea!"

29.10.2011 la 18:49

Cum ne provoaca unii... Am vrut sa raman impartial,mai ales din respect pentru munca depusa de cei implicati, dar cu atatia "cunoscatori de arta" in jur, nu se mai poate sa nu reactionez. Cf.DEX, APTITÚDINE ~i f. Atracție înnăscută (spre o anumită activitate); dispoziție firească; înclinație; vocație; facultate; capacitate. /

29.10.2011 la 18:09

Sincer clasamentul meu este asa,tinand cont ca am fost la repetitii,am vazut munca pe care au depus-o si ambitia de care au dat dovada :Miss&Mister(Cosmin si Georgiana),Miss&Mister popularitate(Lia si Teo),Locul 1(Cosmina si Radu),si locul 2 ( Lorena si Dragos). Mna,s-a decis asta este. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

29.10.2011 la 18:08

Nu voi da replica la cei care nu apreciază munca, curajul, perseverența, dar ca mamă știu că am un copil "boboc" dornic să învețe, să fie printre cei mai buni, să facă cinste școlii, familiei, orașului dar să și învețe din greșeli. În spatele a ceea ce s-a văzut la Balul bobocilor se află multă, multă muncă, disciplină autoimpusă, renunţare la alte activităţi specifice vârstei şi totul nu pentru afirmare ci pentru a-şi pune în valoare gramul de talent dat de Dumnezeu. Pe cei care comentează în necunoştiţă de cauză i-aşi invita alături de copilul meu la un antrenament, la o repetiţie şi la un concurs unde ne reprezină, cu cinste, pe noi toţi, locuitorii acestui oraş. Lorena şi Georgiana sunt partenere de dans, dar şi prietene. Sper din tot sufletul ca această prietenie să nu se strice din cauza comentariilor și ele două să fie în continuare prietene şi partenere. Felicit participanţii, organizatorii şi prezentatorii balului.

29.10.2011 la 17:55

Admir oamenii sinceri, admir dascălii care sunt cu adevărat dascăli, însă detest pe cei care, în loc să educe, încurajează minciuna.Şi un necunoscător în ale artei îşi dădea seama cine au fost cei care meritau marele TITLU...COSMIN ŞI GEORGIANA FELICITĂRI!!

29.10.2011 la 17:46

Totdeauna vor exista pareri pro si contra. Suntem cu totii subiectivi,dar haideti sa ne dam mana si sa nu ne mai duelam. Copiii au fost superbi TOTI si au muncit mult cu daruire si pasiune. Fair-play-ul ne ajuta sa acceptam realitatea unui concurs,unde exista invingatori si invinsi. Razboiul si ura ne fac rau tuturor si mai ales le otravesc pentru tot restul vietii, sufletul lor angelic. Iubirea de oameni trebuie sa fie lectia suprema de viata pe care s-o predam zi de zi copiilor nosti.Iisus ne-a iubit, chiar daca noi l-am rastignit. Gata!!! Cortina s-a tras. Fie ca PACEA sa ne inunde sufletele. Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor!

29.10.2011 la 17:27

Multumesc in mod deosebit celor care m-au sustinut!

29.10.2011 la 16:53

Felicitari Lorena,ai prezenta scenica,stii f. bine sa-ti stapanesti emotiile.Vezi sa nu stici o prietenie ptr.nimicuri.

29.10.2011 la 16:17

Multumesc tuturor celor care ma sustin si ma apreciaza!

29.10.2011 la 16:12

Intr-adevar, balul a fost o lectie de educatie. Invatati de la castigatori!

29.10.2011 la 16:05

Felicitari Geo si Cosmin, in inima multora voi a-ti iesit pe primul loc si asta cred ca conteaza cel mai mult !!!

29.10.2011 la 16:03

Lorena, m-ai dat pe spate la aptitudine, iar la rumba...senzualitate, ce mai Bravo1

29.10.2011 la 15:58

Bravo, Lorena si Dragos! Le-ati dat clasa la toti.Ma bucur sincer pentru voi!

29.10.2011 la 15:52

Bun gust, rafinament, prezenta scenica, aptitudini desavarsite, toate sunt de partea ECHIPei1. Necunoscatorii sa nu-si mai dea cu parerea!

29.10.2011 la 15:46

Felicit juriul care a dat dovada de obiectivitate. De asemenea felicit toate echipele care au fost la inaltime, in special echipa LORENA-DRAGOS care s-a detasat clar de celelalte. SUNTETI CEI MAI BUNI!

29.10.2011 la 15:36

A fost cel mai reusit bal din ultimii ani si felicitari organizatorilor! Echipei 1 FELICITARI!

29.10.2011 la 15:31

Lorena, esti o frumoasa, o finuta si foarte TALENTATA,iar Dragos un baiat manierat si simpatic, aveti toate calitatile unor castigatori. BRAVO!!!!

29.10.2011 la 15:09

Bravo Lorena ai ramas la fel de ambitioasa cum te stiam!

29.10.2011 la 15:07

Premiul 2 a fost profund vitregit,rasplata e la Sfantul Asteapta.Copii isi doresc recunoastere imediata.

29.10.2011 la 15:06

Ia terminati,oameni buni cu afirmatiile astea nefondate. Lorena si Dragos au meritat din plin acest loc si tin sa-i felicit din toata inima pentru spectacolul de mare clasa .

29.10.2011 la 14:59

Avem copii frumosi,talentati inventivi si creativi.Toti oamenii mari au fost candva copii,dar putini dintre ei isi mai aduc aminte.

29.10.2011 la 14:53

Bravo Lorena tinuta ,miscare adecvata si se cunoaste ca ceea ce faci iti place!

29.10.2011 la 14:50

intr-un pom fara roade nu arunca nimeni cu piatra!! HUUU pentru cei care nu cunosc adevarata scara a valorilor. Mare pacat! Felicitari, Lorena si Dragos!Ati muncit foarte mult si meritati sa va bucurati din plin de acest rezultat corect.

29.10.2011 la 14:45

agachi trebuia sa ia locul 1 ...!! asa ca..:-J..oricum bravoo

29.10.2011 la 14:43

Incercati sa fiti drepti si lasati rautatile la o parte! Ambele perechi de pe locul 1 si 2 au fost foarte bune dar perechea 1 s-a distins mult prin gratie si profesionalism! Adevarul cam doare pt unii dar hai sa-l acceptam . Felicitari lorena si dragos

29.10.2011 la 14:37

Cosmina Dutcovshi,ai fost superba.Mi-a placut cum ai vorbit.Felicitari si partenerului care si-a dat toata silinta sa fie la inaltimea ta

29.10.2011 la 14:36

felicitari lui cosmin si georgianei!!!!....ei sunt adevaratii castigaotri...:*

29.10.2011 la 14:33

Bravo prezentatorilo,placuti,carismatici,dezinvolti.Meritati sa prezentati Martisorul!

29.10.2011 la 14:28

Cititi inainte de a judeca! Balul Bobocilor reprezinta ocazia de a te afirma printre liceeni, de a pasi catre adolescenta cu pasi hotarati.Clasa a noua de liceu nu poate incepe fara Balul Bobocilor. Cu probe, care mai de care mai diverse, fiecare liceu se intrece in concursuri de Miss si Mister Boboc. Probe de dans, de autoprezentare sau de umor si de defilare de moda au rolul de a selecta « la crème de la crème » a liceului. Balul Bobocilor….. o emotie placuta, dar si sentimentul de teama de necunoscut, care te copleseste atunci cand esti boboc. Pasesti intr-o noua etapa a vietii, si strabati hotarul dintre copilarie si maturitate. Copii timizi, necunoscatori ai tainelor vietii, dar care vor sa invete si sa arate de ce sunt in stare, boboci dornici de a se transforma in flori. Este momentul lor…sa se distreze, sa savureze clipa, pentru ca sunt la varsta cea mai frumoasa din adolescenta, cand se leaga cele mai frumoase prietenii si iubiri. La 15 ani, nu exista griji sau probleme, ci doar acelea referitoare la intrebarile specifice varstei… Lorena si Dragos au dat dovada de siguranta de sine, de puterea de convingere a publicului si a juriului, la proba de autoprezentare. Nu si-au tradat emotiile, desi le aveau. S-au simtit bine in pielea lor, si au aratat juriului ca au meritat titlul de Miss si Mister ! In al doilea rand, au dat dovada de degajare si de confort…un om degajat va castiga mereu in fata unuia care-si dezvaluie starea emotiva. Apoi, s-au folosit de zambet si de charisma, armele necesare fiecarui invingator. Un zambet sincer si deschis poate impresiona pe oricine! Al patrulea ingredient in reteta succesului Lorenei si al lui Dragos este evidentierea simtului umorului. Un om cu simtul umorului demonstreaza inteligenta si fair-play. Lorena si Dragos, uitati de framantari sau necazuri, provocate de altii! Taiti momentul, caci nu se va mai intoarce niciodata! Doar o data in viata esti boboc de liceu…

29.10.2011 la 14:27

Felicitari! Locul 1, dupa parerea multora il meritau ce desavarsire Georgiana si Cosmin, iar locul 2 Cosmina si Radu! Dar, era de asteptat. Pacat de munca pe care ati depus-o. Ati fost inr-adevar buni, mult prea buni pentru locurile obtinute! ( Ma refer la pereche nr. 8 si nr.2) Felicitari inca o data si nu uitati: important e ca ati participat si v-ati simtit bine! Bravo

29.10.2011 la 14:19

Juriul in loc sa conduca bobocii pe pajistea cinstei,demnitatii si a competitiei corecte,i-a manat cu sadism in mocirla pestilentiala a coruptiei si cumpararii favorurilor.Oameni mari,faptele noaste,vorbesc mai tare decat cuvintele noastre!

29.10.2011 la 14:17

Ati fost minunati!(I,II,III)

29.10.2011 la 14:15

Copiii au muncit enorm,voi colegii trebuie sa fiti alaturi de ei. Felicitari Lorenei ,Dragos ,Georgianei Cosmin!

29.10.2011 la 14:10

Felicitari colegilor care au avut curaj,vointa ,au muncit enorm in fiecare seara au repetat,s-au pregatit cu responsabilitate.Bravo celor de pe loculI,II,III!

29.10.2011 la 14:09

Departajarea perechilor finaliste ar fi trebiut s-o faca proba de dans la alegere.Perechea nr.8 a fost mult mai coerenta, mai unitara si cu prezenta scenica.Fetele au fost bune nimic de zis,baietii au facut departajarea.Cosmin a fost net superior.

29.10.2011 la 13:59

Copii au invatat o lectie crunta:ca sa eviti suferita,e mai bine sa nu te bagi in tarate,pentru ca te mananca porcii!Noi oamenii mari,incurajam lipsa de scrupule,lasitatea,oportunismul.Ce generatie pregatim noi?

29.10.2011 la 13:54

Locul 1=Cosmin si Georgiana!!Felicitari>:D<

29.10.2011 la 13:44

Mocirla economiei de piata ne scoate la mezat si sufletele candide ale copiilor nostri.Balanta dreptatii e stramba in mana politicienilor.Hai sa ne adapam din puritatea copilariei si sa-i lasam pe ei sa faca regulile jocului!

29.10.2011 la 13:14

asta a fost prima lectie din viata de adult ,invatati-va cu nedreptatile ,cu umilinta cu faptul ca cei cu pile si cu bani intodeauna o sa fie inaintea celorlalti care chiar daca-s mai pregatiti si mai apti nu au nici o valoare sociala ...am vrut democratie si s-a ajuns aici din pacate

29.10.2011 la 12:45

Copii de cristal sinceri,puri si angelici,v-ati nascut la timp nepotrivit!Cinstea,corectitudinea si DREPTATEA,au murit demult!!!

29.10.2011 la 12:38

Georgiana si Cosmiiiiiiiiiin!!!!...Cei mai buni ..Locul I..Juriul a fost nedrept!

29.10.2011 la 12:08

Felicitari Georgiana si Cosmin!!!Juriul a fost nedrept!Voi meritati locul 1!S-a vazut cat de bine v-ati descurcat...spre deosebire de altii!!!:*huuu

29.10.2011 la 12:04

Bravo Georgiana si Cosmin, ati fost cei mai buni si cei mai potriviti pentru a fi Miss si Mister Boboc. In privinta jurului, trebuia sa fie alcatuit doar din profesori si elevi, nu din ... politicieni. RUSINE JURIULUI!

29.10.2011 la 11:56

Multumesc mult pentru incurajari!

29.10.2011 la 11:49

Georgiana si Cosmin au meritat locul 1 !!! Au fost cei mai buni.

29.10.2011 la 11:13

RUSINE JURIULUI!!! Ati fost nedrepti!!locul 1 il meritau Georgiana si Cosmin, degeaba au muncit copiii astia.

29.10.2011 la 10:44

felicitari georgiana si cosmin!voi ati fi meritat locul 1!juriul a fost nedrept...stim noi de ce!

29.10.2011 la 10:11

Felicitari Cosmina si Radu Meritati mai mult pt efortul depus..:*

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro