Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Avarie conducata de apa Dorohoi_04

Din cauza unei avarii produse vineri, 10 noiembrie 2017, în jurul orei 10:40, toți cetățenii din municipiul Dorohoi vor avea de suferit din pricina întreruperilor de apă.

Avaria s-a produs pe Bulevardul Victoriei, puțin mai jos de intrarea în Spitalul Municipal Dorohoi. Din această cauză, se va sista furnizarea apei în tot municipiul Dorohoi.

Această avarie se estimează a fi rezolvată în cel mai scurt timp. La locul producerii avariei s-a deplasat o echipă de intervenție care face tot posibilul ca să ajungă câr mai repede la avarie și să o rezolve pentru a se relua furniarea apei în cel mai scurt timp.

Societatea Nova Apaserv își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus. 

În momentul în care cei de la Nova Apaserv identifică problema și fac o estimare a timpului de lucru, vom reveni cu detalii! (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Avarie conducata de apa Dorohoi_04Avarie conducata de apa Dorohoi_01Avarie conducata de apa Dorohoi_02Avarie conducata de apa Dorohoi_03
DorohoiNews.ro, 10-11-2017
24Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

10.11.2017 la 21:07

ce legatura are coada vacii cu stampila primariei, vorbe aruncate aiurea, pacat ca nu ganditi si va racoriti asa pe oricine.....

10.11.2017 la 20:15

Dorohoiu PUTE !

10.11.2017 la 19:49

Nu inteleg de ce va luati de primar! Ce mai vreti,cred ca orasul arata destul de bine de cand e primar dl Alexandrescu. Ce,zilele trecute cand au fost avarii pe la Bucecea,au dat vina pe primar? Astia sunt incompetenti,fac totul de a indoaselea,de aia sunt avarii mereu.

10.11.2017 la 18:51

Hai, hai,hai la Dorohoi- vorba cantecului promovat recent la Maruta.

10.11.2017 la 18:37

Niste ,R.....,INCOMPETENTI,PUSI PE CRITERII POLITICE,PESTE TOT ESTE ASA!!!!!! RUSINE SA VA FIE!!!!! HOTILOR!!!!

10.11.2017 la 18:29

Cel putin la ora cand scriu acest comentariu(h-18.25) pe bulevard se lucreaza la avarie dar din surse aproape sigure nu se rezolva in seara aceasta.Asa ca mergeti dupa apa la izvorul rece:)

10.11.2017 la 18:00

Degeaba scriem noi,degeaba ii intrebam,cert e ca nu ne baga nimeni in seama! Primarului,nu-i pasa,in nici intr-un caz!! Cei care se ocupa de avarie,probabil sunt acasa, doar au terminat programul de mult ! Urat ,dar ce putem face noi !!

10.11.2017 la 17:58

Alo? Ne aude si pe noi cineva? Mergem din defectiune in defectiune...?Pana cand stimabililor o sa va bateti joc de noi?Am ajuns in sec. XXI, in Romania, mai ,,bine" ca in Congo. Va dau un pont, concetateni dorohoieni, care sa va stinga amarul, cand avariile astea se repeta si nu ne anunta, mancale-ar apele! Faceti domnule necesitatile fiziologice in pungi si predati-le acolo unde isi fac de cap alesii nostri si unde ne platim darile.... Ce ziceti?

10.11.2017 la 17:54

Din informatii pe surse am aflat ca primarul orasului Dorohoi este disparut in misiune. Este disparut in misiunea fotografiilor cu doamna senataoare Doina . O misiune deosebita de ascensiune pe scara politica. Se pare ca acesta este motivul pentru care nu apare in pozele cu avarii care afecteaza acest oras. Pot sa inteleg ca nu este el director acolo(la Apa nova Serv). Cu toate astea nu pot sa inteleg de ce nu apare cu un comunicat in presa prin care sa informeze populatia despre cat va dura pana se va repara avaria si cand vom avea apa la robinete. Va spun eu de ce nu apare - pentru ca il doare in c... de acest oras. Este un primar care si-a atins maximul in ceea ce putea sa faca. El nu a facut proiecte (marile proiecte facute in acest oras - trotuare, strazi - obtinute datorita inundatiilor dar facute de fostul primar si canalizarea care a fost facut deasemenea de fostul primar ), el nu stie ce se intampla cu adevarat in acest oras . Pe el il intereseaza doar functia lui si cam atat. Hai cu poza domn primar ! Felicitarile mele pentru incompetenta , lipsa de viziune in ceea ce faceti, lipsa de comunicare pe caile moderne pe care le aveti la dispozitie. Am observat ca ati aflat de existenta ziarelor online in care apareti cu diverse "mari realizari". Mi-as dori sa aflati ca s-au mai inventat cateva cai de comunicatii intre timp , cum ar fi: Facebook, Twitter, Instagram. Mi-ar placea sa le folositi cu incredere pentru o comunicare mult mai eficienta. Batranul afisier de la primarie este cel putin depasit . Va rog frumos sa venti cu noi in mileniul 3. Nu va mai feriti atata de la a comunica cu populatia. Va informez ca sunt nenumarate comune care sau adaptat si folosesc cu mare incredere mijloacele moderne de comunicatii. Si va informez domnule primar ca atunci cand este o avarie care afecteaza orasul Botosani apar comunicate pe site-ul operatorului http://www.apabotosani.ro/homepage.html . Dar atunci cand este o avarie ce afecteaza Dorohoiul nimic nu apare pe site-ul operatorului. Se pare ca acesti 20.000 de locuitori nu conteaza in opinia unora. Asta oare de ce se intampla? Pentru ca sunteti domnule primar un mic mielusel care tace si nu face mai nimic. Haideti odata ! TREZITI-VA! P.S Unele chestiuni sunt un pamflet si trebuie tratate ca atare , vorba lui Huidu.

10.11.2017 la 17:50

Bravo! Sa nu uitam ce greu ne-ar fi daca domnii hotărăsc să nu ne dea apa decât cu masura x/ cap de locuitor. Economie pentru generațiile viitoare. Sa nu uitati si săptămână viitoare

10.11.2017 la 17:47

Ce mai e de comentat ?Mai bine dom primar ar înființa din nou SACAUA poate va fi mai bine.Se vor crea și niște locurile de munca....

10.11.2017 la 17:35

Ieșiți cu un comunicat în presa și spuneți când dați drumul la apa! Rușine ne-ați lăsat fără apă. Nici la WC nu avem!

10.11.2017 la 17:06

La următoarele alegeri votati PSD, ăștia ne duc inapoi pe vremea lui Ceasca!

10.11.2017 la 16:47

Cand dati drumul la apa?N-ati terminat de reparat inca?

10.11.2017 la 16:25

RUSINE !!!!!!!va bateti joc de noi şi primarul nu ia masuri.Asta da dovada de incopetenta atat din partea primarului cat si a celor de la apa grup!!!!

10.11.2017 la 16:09

I-am intrebat pe cei care fac interventia cand se va solutiona problema. Mi-au comunicat ca sambata seara vom avea apa din nou la robinete. Autoritatile noastre locale par a fi depasite de fiecare data de situatie. Bine ca stiu sa apara in presa cu comunicate despre marile lor realizari sau cand mai dau cate-o petrecere pentru oameni. Altefel nu-mi explic lipsa de atitudine a acestora. Faceti va rog si niste reclamatii la protectia consumatorului pentru ca altfel aceste avarii se vor solutiona de fiecare data la ”Pastele cailor”.

10.11.2017 la 14:16

Suntem singurul judet unde se " verifica" APOMETRELE la 4-5 Ani!!!!O AFACERE de Milioane pentru Elsaco si Iftimie,doar trebuie sa "Sponsorizam" echipa de football ,nu????? Si cu tot cu apometre se trec si metri cubi in plus!!!!!!! HOTILOR!!!!!!!!!!!!!!

10.11.2017 la 14:14

Sunteți extraordinari. Așa își dă seama și dorohoianul cât de prețuită e apa. Acum puteți să o scumpiți cât doriți căci nu mai comentează nimeni.

10.11.2017 la 12:15

Oras de kkt. Bine ca a făcut parcări cu SMS, nu mai au bani de salarii.

10.11.2017 la 12:13

Cum se poate asa ceva? Iar ne lasati tot weekendul fara apa. A 3 a saptamana de cand faceti asta. Mereu spuneti ca se repara repede si dureaza 1000 de ani

10.11.2017 la 11:59

Astia ne proetesc in fiecare zi. Vor sa ajunga sa ne incaseze apa de la robinet cu pretul de....... sprit. Cica-s materialele de proasta calitate. H..., aduceti niste competenti sa repare ceea ce voi faceti prost de foarte multi ani !

10.11.2017 la 11:55

Iar ne-ati lasat fara apa ????????? Sunteti sub orice critica,nu se poate asa ceva,,astia isi bat joc de noi,si-au facut un obicei ca in fiecare saptamana sa ne lase fara apa!

10.11.2017 la 11:32

Parca erau doua conducte, una de joasa si alta de inalta presiune. De ce trebuie oprita furnizarea apei pe ambele conducte? Niste i....

10.11.2017 la 11:27

Din nou luati prin surprindere! Mereu isi cer scuze insa niciodata nu rezolva problema inlocuirii conductelor vechi. Oare unde se duc banii caci platim destul apa ce-o consumam?!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro