Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Avarie_01

La locul producerii avariei, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, echipa Nova Apaserv intervine pentru remedierea acesteia. 

Aceștia fac tot posibilul ca să o rezolve în cel mai scurt timp posibil și pentru a se relua furnizarea apei în tot municipiul Dorohoi. Din informațiile de la fața locului, reprezentanții Nova Apaserv au confirmat că se fac eforturi pentru a se rezolva avaria în această noapte. Potrivit acestora, se estimează ca cel târziu în jurul orei 5:00 să se reia furnizarea apei, ca toți cetățenii să aibă apă la robinete, la presiune normală, în dimineața zilei de sâmbătă, 11 noiembrie 2017.

Vă reamintim faptul că, din cauza unei avarii produse vineri, 10 noiembrie 2017, în jurul orei 10:40, toți cetățenii din municipiul Dorohoi au avut de suferit din pricina întreruperilor de apă. Avaria s-a produs pe Bulevardul Victoriei, puțin mai jos de intrarea în Spitalul Municipal Dorohoi. Din această cauză, s-a sistat furnizarea apei în tot municipiul Dorohoi.

Societatea Nova Apaserv își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Avarie_01Avarie_02Avarie_03Avarie_04Avarie_05
DorohoiNews.ro, 10-11-2017
13Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

11.11.2017 la 19:18

cred ca ar trebui creiat un detasament de sacagii caare in caz de nevoie da fie gata sa ajute pe cei in nevoie sa nu uitam ca dorohoiul este capital sacagiilor di europa.ar trebui create ao facultate in dorohoi cu profil SACAGIU cu master si doctorat nu e deloc hazliu.sper ca cei care se ocupa de aceasta urbie sa ia in serios sugestia mea.mult succes admiterea la acest prgram trebuie facuta pe baza cunostiintelor de limba moldoveneasca

11.11.2017 la 14:59

Lipsa apei este o golaneala făcută oameni politici ,ce nu au alt scop decit buzunarul propriu.Asta am votat asta avem

11.11.2017 la 11:51

Pentru Ion dorohoianul....daca o sa ne mai intrerupa astia mult apa, cu siguranta n-o sa mai vrem sa avem wc in casa.....,o sa ne facem nevoile pe la coltul blocului.

11.11.2017 la 11:25

Acești muncitori care au remediat avaria au muncit peste 24 de ore în condiții grele pe un salariu de nimic. Măcar ei ar trebui apreciați nu birocrații

11.11.2017 la 07:41

Aceasta este calitatea lucrarilor realizate in mileniul III !!!!! Si nu-i decat inceputul acestor neplaceri! O sa avem un bulevard care o sa arate ca dupa bombardament! Obisnuiti-va cetateni ai municipiului Dorohoi!!!! Cat despre facturi, acestea vor veni umflate la pret pentru recuperarea pierderilor!

11.11.2017 la 07:19

Bai Ionut de pe Stefan cel Mare, dupa ce standarde consideri tu ca s-au miscat repede? Te informez ca pe strada 1 decembrie nici acuma nu este apa si este ora 6:45 sambata dimineata. Si operatorul NOVA APASERV asta cu 6 directori platiti cu aproximativ 10.000 de lei pe luna nici buldoexcavator nu au reusit sa aduca la timp. Si iarasi ceva ce mi se pare cel putin ciudat este ca nici primaria Dorohoiului nu are in dotare un buldoexcavator, cu toate ca sunt o gramada de comune cu un astfel de utilaj in dotare. Asa ca mai taie din ele da-le dracu , bai Ionut din Stefan cel Mare. Pai cand ai o avarie de asemenea anvergura trimiti dracu 6 directori la sapat cu mainile daca nu ai dotari ca au salarii nesimtite. Si cam toate posturile(adica toate) astea sunt obtinute politic. Oras cu 20.000 de locuitori nu ai tu in dotare un buldoexcavator pentru toate necesitatile ce tin de gospodarirea orasului? Cred ca suntem ultimul oras din tara asta care are in dotare caruta trasa de cai. Care este oare eficienta acestei carute oare(a facut oare cineva un calcul cu privire la costurile ce le presupune ingrijirea acestor animale si ce randament au ale - atentie mai sunt si vreo doi oameni platiti care trebuie sa conduca atelajul, sa hraneasca animalele etc.)? Eu cred ca au aparut de ceva timp mijloace de transport mult mai eficiente. Suntem de rasul lumii la multe capitole dar nu vrem sa vedem asta . Suntem prea prinsi de activitatea cotidiana si uitam sa ne uitam in jur, sa gandim singuri cu creierasul nostru, sa ne punem intrebari daca e bine sau rau ce se intampla, sa spunem problemele, neregulile pe care le observam, sa facem sesizari, sa luam atitudine, sa ridicam glasul daca altfel nu se mai poate. Din pacate inca tragem ponoasele educatie de tip comunista in care am fost educati sa stam cuminti in banca, cu mainile la spate, supusi, sa nu-l deranjam prea mult pe cel care este in fata noastra cu intrebarile noastre stupide. Si uite asa, de cand incepi scoala si pana o termini acest sistem educational a reusit sa ne taie aripile. Deci cand dati un comunicat in care informati populatia ca la ora 5:00 se reia furnizarea apei asigurati-va ca asa se va intampla. Doar un dezastru natural ar fi trebuit sa mai impiedice reluarea furnizarii apei la ora pe care ati comunicat-o, dar pentru voi era mai importanta linistirea populatiei decat onestitatea fata de populatie. Si cand spun voi ma refere la autoritatile locale sau cei care au dat acest anunt. Hai cu apa neamule!

10.11.2017 la 23:06

Normal ca isi cere scuze nova apaserv. Macar vine ca traim in 2017 si avem wc in casa, nu ca amaratii de la tara ;)

10.11.2017 la 22:35

Pe Stefan cel Mare deja avem apa. E bine ca au terminat repede

10.11.2017 la 21:10

2 munceau 7 cu mâinile în buzunare se uitau unu la altul ca la urs

10.11.2017 la 20:55

Acesta nu este un comunicat Nova Apaser,ei nici nu s au obosit sa anunte pe pagina lor ca la Dorohoi(ca si saptamina trecuta)este o avarie......Cred ca este compus de psd pentru a m ai tempera nemultumirea oamenilor din Dorohoi...Parerea mea...

10.11.2017 la 20:42

Se impune o analiza obiectiva asupra activitatii acestui operator !

10.11.2017 la 19:31

In fiecare săptămână câte o avarie anul această au fost cam multe , ne-am săturat să rămânem fără apă ,la facturi nu sunt avariiiii

10.11.2017 la 19:06

Se lucreaza...ca la Dorohoi...unul munceste si 5 privesc....dar sunt la numar?sunt

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro