Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Accident Dorohoi_01

Accident grav produs sâmbătă, 3 martie 2018, în jurul orei 20.20, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi.

Din primele cercetări de la fața locului, se pare că Vlad G., șoferul unui autoturism Mitsubishi nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a intrat pe trotuar. Pe trotuar, în acel moment, se aflau trei tineri, dintre care, unul nu a mai reușit să se ferească și a fost izbit de mașină.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi.

Protrivit cadrelor medicale, în urma imactului, Cezar P., în vârstă de 16 ani, a suferit multiple traumatisme, cu fractură bilaterală membre inferioare și suspect de fractură de bazin. Aici, a fost solicitat un echipaj medical de urgență cu medic de la Botoșani, pentru transportul pacientului la Spitalul Județean.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabiulirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Accident Dorohoi_01Accident Dorohoi_02Accident Dorohoi_03Accident Dorohoi_04Accident Dorohoi_05Accident Dorohoi_06Accident Dorohoi_07Accident Dorohoi_08
DorohoiNews.ro, 03-03-2018
84Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

21.03.2018 la 11:59

Nu stiu cum multi de aici isi permit sa faca astfel de afirmatii jignitoare. Tanarul care a produs accidentul nu a plecat in Dubai la relaxare, a plecat cu treaba si din pacate plecarea lui a survenit intr-un moment neplacut din viata lui, cat despre "schilod" care are un nume >Cezar< e mai bine, a fost operat si doctorul l-a pus pus sa mearga. Recuperarea lui nu va fi nici pe departe usoara dar va reusi sa treaca si de acest impas. Mai uitati va la voi si la paiul din ochiul vostru si dupa judecati.

14.03.2018 la 21:23

Voi aveti tupeu sa comentati fara anonimat limbricilor ?? :) Intre timp, unul e schilod la Iasi cu bazinul rupt, iar altul se relaxeaza in Duba i (pregatita) ca a avut o saptamana stresanta, cam asa stau lucrurile in Dorohoi si oriunde pe lumea asta!! traim intr-o jungla, iar maimutoiul care RAGE mai tare e vazut cel mai bine, din nou REPET unul e schilod fara picioare cu bazinul rupt cu un viitor cam in ceata, Iar maimutoiul e bine mersi in Dubai (dupa postarea lui din mediul online) se relaaxeaza si el cum poate, DUPA MERIT !

10.03.2018 la 15:24

unu daca fura o gaina face puscarie si asta care omoara un om scapa fara sa patiasca nimic are relatii pe spinarea lui taicasu il scote basma curata o sa vedeti

09.03.2018 la 12:24

Bai asta care te iei de "Criminal"dar tu cum te "intitulezi"'ca vad numai puncte in dreptul numelui tau....am vrea si noi sa stim cu cine stam de vorba...SMECHERE!!!

09.03.2018 la 12:11

Cretinilor...numai luati apararea unui criminal....

07.03.2018 la 16:50

Pentru Tine ... spune cum te cheama. Normal ca nu-mi spun numele, este plina pleva da umflati cu pompa si de criminali ca el, cauta sa bage cutitul in oameni. Nu aveti pic de scoala, singurul lucru pe care-l puteti face, este sa dati cu bata in cap la oameni. INCETEAZA SA CAUTI FAMILIA SA DAI BANI SA SCAPI DE PUSCARIE SAU SA-L SCAPI DE PUSCARIE. Nu sunt atat de idiot sa-mi spun numele sa-mi dai in cap pe strada. Si pe scurt, inceteaza sa te dai mare cu titul in mana prin pleva si ca ai bagat in tine 2 kg de sterozi, poate bagi si cateva kg de carte nu doar STEROIZI.

07.03.2018 la 15:01

"Criminal" te astept...sau viteza asta care ai arătat- o sub anonim a dispărut, asta e valabil pentru toți cei care ati comentat sub anonim...dacă sunteți bărbați ,femei adevărate vreau sa vad cum comentați in masura sa cunoasteti persoanele respective nu sub anonimat, si cand o sa vad ca recunoașteți va jur ca va zic cine sunt, începe cu Z

06.03.2018 la 17:04

Bai "criminal" cum te intitulezi, de ce nu ne zici si noua cum te cheamă sa stim cu cine avem plăcerea sa discutam, vad ca sti o grămadă de lucruri si as vrea sa te cunosc personal ca dupa anonimat vad ca esti foarte viteaz

06.03.2018 la 15:54

Dacă șoferul are asa mulți bani cum se zice, ar trebui sa se implice în mutarea băiatului accidentat într-un spital din Germania sau Austria pentru a beneficia de cele mai bune condiții pentru recuperare, am înțeles ca e cam grava situația lui. Și ar trebui sa lase justiția sa facă dreptate fără a încerca prin diverse mijloace obținerea unei pedepse mai ușoare, asta dacă e om cu caracter și are conștiința.

06.03.2018 la 13:52

Cum adica cati cunoastem ambele persoane??? TREBUIE SA CUNOSC VICTIMA???? CU SIGURANTA NU VICTIMA S-A IZBIT IN MASINA SI S-A LOVIT. Inceteaza sa luati apararea unui INCONSTIENT SI ANALFABET FUNCTIONAL PLIC CU STEROIZI CARE S-A URCAT IN MASINA SI ACUM CAUTA FAMILIA VICTIMEI SA-I DEA BANI SA SCAPE DE PUSCARIE.

06.03.2018 la 11:27

din toti astia care comenteaza in legatura cu viteza si cu altele, cati dintre voi ati vazut exact cum s-a intamplat, cati ati fost de fata sa vedeti exact????? si cati dintre voi cunoasteti ambele persoane incat sa va dati cu parerea????

06.03.2018 la 00:07

Astia care îi luati apararea soferului poate nu stiati ce arogante si a dat pe la spital si el si taica su ca ,,rezolva ei".Si cred ca nu era momentul sa fie aroganti.Din pacate i am vazut si eu din calitatea mea de pacient ce tupeu au unii...stiindu se foarte clar ca e vinovat,ca nu asa se conduce un mastodont intr un oras unde nu m ai incap masinile, nu ai voie sa conduci zilnic ca un bezmetic stiind ca oricand poti da peste un copil tu neavand experienta necesara sa tii pe sosea asa masina...

05.03.2018 la 20:12

Soefrul e un nenorocit, un inganfat, parazit AL SOCIETATII

05.03.2018 la 20:12

Aici e mai rau ca la tribunal :)))) ma c... pe voi toti care judecati aiurea si in legatura cu vlad si in legatura cu victima . !

05.03.2018 la 19:03

doar pro tv ar fi rezolvat treaba asta.sa fie stire nationala,conta mult.

05.03.2018 la 18:23

Imi pare rau ca in orasul nostru se intampla astfel de evenimente...sper ca povestea sa se incheie cu bine pentru ambii baieti,sunt tineri si ar fi pacat ca evenimentul sa aiba repercursiuni asupra viitorului lor. Sanatate victimei...

05.03.2018 la 16:50

Nu-l cunosc nici pe șofer, nici pe cel rănit. Dar să fim serioși, e vina șoferului în totalitate, nu e normal sa circuli cu viteza așa mare pe bulevard, în special pe vremea asta. Și, în general vorbind, dacă îți place viteza, du-te naibii undeva unde nu sunt oameni pe care să-i accidentezi. Dar asa e în general, din păcate, ăștia care provoacă accidente scapă nevătămaţi și nenorocesc alte vieți, doar pentru plăcerea lor de a circula cu viteză. Dacă nu-ți pasă de viață ta, gandeste-te măcar că nenorocești viața altuia. Înțeleg, într-un fel, tendința prietenilor de a lua apărarea șoferului, dar haideți să fim puțin realiști totuși. Nu am fost la fața locului (slavă cerului), dar dacă într-adevar circula cu viteza nu mai aveți ce spune în apărarea lui, este clar vinovat. Bineînţeles, nu trebuie aduse o groază de jigniri la adresa lui, dar nici nu poți să-l scoţi nevinovat. Puneți-vă în locul copilului rănit atât de grav, care, din câte am înțeles, juca fotbal. Oare ce fotbal va mai juca el? Pentru ca este foarte posibil ca el să nu-și mai revină complet vreodată, acum depinde, totuși, ce au constatat medicii după mai multe examinări. Cu ce a greșit copilul ăla care se plimba pe bulevard? Ce ar trebui să facem, să nu mai ieșim din casă din pricina unor șoferi inconștienți care nu se gândesc că pot răni grav alți oameni? Nu zic ca șoferul nu este un tip ok, mai ales tinând cont de faptul că nuil îl cunosc, dar...vina îi aparține în totalitate, și bineînțeles, va plăti pentru asta, dar lucrul asta nu cred că îl încălzește cu ceva pe băiatul ăla care stă într-un pat de spital, și nici nu-l vindecă mai repede.

05.03.2018 la 15:26

Câțiva il apără pe sofer... ca nu a avut el vina si ca nu a vrut sa se intample acest accident. E foarte clar ca avea viteza si nu aveam cum ajunge de pe banda cealalta direct pe trotuar...sa mentionam ca mai este o banda unde s-a construit parcare mai nou...din cauza vitezei pe care o avea a pierdut controlul volanului,stim cu totii cum conduce prin Dorohoi.

05.03.2018 la 14:25

Pentru ăstia ce se dau intelectuali si religioşi care îi tot luați apărarea figurantului de Vladuț ce are pe post de creier un miez de nucă, luați aminte!! Efortul pe care il depuneți este irelevant îl face ți că asa va place să fiți din tata în fiu, niste lingai urâți fără potențial, Il stiți prea bine cum e si ce poate , acum că a călcat pe bec trebuie să răspundă, si nu mai vorbiți de evoluția cetățenilor din Dorohoi , că tocmai voi trageți la vale această evoluție , Voi besinosi de bani gata ( Cu foarte multe defecte ce le mai si afișați mândri de ele ) Parazitilor.

05.03.2018 la 11:34

Cei care au copii Si stiu cum se creste un copil se pun în locul părinților victimei si astfel il critica pe Vlad. Perfect de acord. Ceilalți care îi i-au apărarea lui Vlad si se dau filosofi ocazionali, ei sunt niste copii si nu pot intelege ce e subiectiv sau obiectiv si ce inseamna sa ti se întâmple un accident de genul asta.

05.03.2018 la 10:03

Îmi pare rău de cele întâmplate,dragul nostru Cezar sper din suflet sa te faci bine si sa revii la fel de vesel cum erai tu. Sper ca părinți tăi și Alex să nu își piardă speranța ca te vei face bine si sa fie puternică. Copil minunat sper ca te vei face bine.

05.03.2018 la 08:04

Credeti ca el a vrut să produce acest accident? Stiti doar sa jigniți..

05.03.2018 la 00:59

Candva mai aveam o speranta in evolutia societatii dorohoiene. Azi mi-ati distrus-o. Total si irevocabil. Bai, dar cum a tunat si a adunat Dumnezeu toti sfintii in Dorohoi care isi pot da cu parerea despre Vlad. Inainte sa improscati cu noroi, uitati-va la voi ca sa vedeti daca sunteti asa buni si milostivi si daca respectati legea ca pe Decalog. Ati fost la fata locului sa vedeti cum s-a intamplat? Ati stat dupa Vlad sa vedeti ce si cum face? Judecati si mancati la rahat cu polonicul. Daca v-ati respecta in primul rand pe voi ca oameni ati inceta sa imprastiati venin ca nu ii ajuta pe niciunul dintre ei. Fiecare acum e cu gandurile si cu problema lui. Daca are bani baiatul, fara griji ca stie foarte bine ce inseamna munca. Lasati frustrarile voastre. Si inainte sa mai vorbiti aiurea, deschideti-va antenele de țațe Marghioale ca o sa aflati si alte lucruri. Dar ce sa-i facem cand barfa, dorinta de a judeca pe altcineva, de a vorbi urat la adresa cuiva sunt mai importante decat a ajuta. Si nici macar nu aveti sange in instalatie sa va semnati cu numele, dar sa dati cu gura aiurea stiti. Jalnic.

05.03.2018 la 00:41

Ma amuza cum toata lumea isi da cu parerea. Persoane care nu au fost la fata locului mananca rahat cu polonicul. Probabil pe Dealul Polonic (la ce mentalitate aveti acolo sunteti crescuti). Inainte sa aruncati cu noroi, uitati-va la voi si intrebati-va daca ati fost mereu perfecti. Ceea ce s-a intamplat se poate rezuma la "ceasul rau pisica neagra". Si daca sunteti asa interesati sa judecați un om care "se plimba cu masina cumparata de tati", mai bine v-ati deschide inainte antenutele de țațe Marghioale si ati afla ca baiatul asta stie ce inseamna munca. Nu mai umblati cu vorbe inveninate si nu va mai dati cu parerea aiurea ca nu o sa il ajute nici pe baiatul accidentat, nici pe Vlad. Aveti impresia ca daca imprastiati acuma venin se rezolva ceva? Fiecare e cu drama lui in cap acuma. Lasati oamenii in pace si nu o mai faceti pe-a justitiarii ca mai mult va faceti voi de cacao

05.03.2018 la 00:17

Ce usor este sa critici un om si sa l faci in toate felurile.De asta tara asta a ajuns de tot rahatul,toti jignesc in anonimat si n au curajul sa se afirme fara anonimat.Omul a gresit si o sa plateasca pentru faptele lui,dar nimeni n are dreptul sa l judece si sa l faca criminal,puscarias.Daca tot sunteti asa buni critici

04.03.2018 la 22:39

Vladut este un arogant fara egal.Nu are respect decât pentru persoanele umflate cu steroizi. În mintea lui îngustă si frustrată el crede că e cineva . În mintea mea e doar penibil. El săracul nu e vinovat ,ci cei care l-au crescut ca un parazit al societatii.

04.03.2018 la 22:30

Intrati pe fb la B... Ionut, scrieti la el pe fb Vlad, si o sa-l gasiti.

04.03.2018 la 21:51

DUMNEZEU .... MAI EA , DAR MINTE NU DA . BANIII CASTIGATZI DIN CAPANELE MAI MERG SI LA PRIETENI CU SAPCA . PACAT CA NA SPONZORIZAT SI PRIMARIA SA CURETZE BINE BULEVARDU . DACA SE RAPORTA LA TRAFICU DAT LA ACEA ORA , NU SE AJUNGEA LA ACEASTA TRAGEDIE . PACAT DE ACEL COPIL

04.03.2018 la 21:50

Uneori chiar nu este vina ta....

04.03.2018 la 21:44

Rautatile gratuite nu ajuta cu nimic starea de sanatate a copilului accidentat. Incetati din a arunca noroi si de a face afirmatii nefondate. Nu il cunosc nici pe sofer, nici pe cel accidentat, insa comentariile pline de critica nu rezolva nimic.

04.03.2018 la 21:38

bine ma Vlad g... ,mare smardoi pe plevna:))

04.03.2018 la 21:37

Numele lui e vlad g... ,mare smardoi cu cei de teapa lui,t... ,p...., si altii ,pentru cei care nu stiu,si victima e Cezar p....

04.03.2018 la 21:32

O actiune,atrage intotdeauna o interactiune. Cum poti gandi si cam cat crezi ca valoreaza pentru tine Vlad, integritatea si viata unui om??? Oare cel mai bun tratament,nu ar fi fost prevenirea? Nu intotdeauna statutul si potenta financiara defineste caracterul unui om,ci faptele si actiunile acestuia. Toate acestea sunt rodul egoismului accentuat, transformand individul intr-o piesa de sah,insa el nu stie ceva: ce facem noi aici!!! ,intr-adevar aceste comentarii sunt doar niste concluzii, insa faptele lui sunt ADEVAR. Nu uita ceva domnule vitezoman,regretele apar in urma greselilor noastre.Invatati sa traiti o viata constienta . Sanatate copilului accidentat si familiei.

04.03.2018 la 21:24

Pt cei care nu il cunosc fatalaul asta de bani gata se numeste Vlad G... si sta pe .... in ..... .

04.03.2018 la 21:19

......... Acum ceva timp in urma. Era sa ma izbeasca si pe mine langa biserica de pe bulevard. A pierdut controlul de la masina si era sa ma calce. Este un analfabet functional. Plin cu steroizi.

04.03.2018 la 20:41

Poliția rutieră se plimbă cu radaru pe b-ul,dar nu a luat măsuri de îndepărtare a acelui obstacol,format din zăpadă întărită ce a fost adunată cu vola la dor 5 m de trecerea de pietoni in care s-a izbit jipul și care a dus la scăparea mașinei de sub control.Întâi preveniți și pe urmă judecați,AUTORITĂȚI !!!

04.03.2018 la 20:20

Comentariile le faceti aici dar dintre voi cine are curajul sa posteze comentariile pe facebook sa vada taoata tara cum se rezolva la noi toate accidentele pentru cei cu relatii. Pentru ca e baiat de bani gata cu relatii eu zic ca nu pateste nimic.

04.03.2018 la 19:50

Doamne, cum puteți să fiți atat de răutăciosi: "mai bine crapa el"?! Nu vă gândiți că Dumnezeu va dă vouă raul pe care l doriți altora?!

04.03.2018 la 19:27

Oare ce ar fi facut ma-ta daca tu erai acum in locul baiatului pe care l-ai facut schilod pe viata , i-ai distrus viitorul beSHIT-ule , Individ fara nici o calitate ce esti , Toata lumea te stie , Cei ce iti iau apararea sunt cei apropiati ce te cunosc si au ceva de castigat de pe urma ta , te apara si gasesc scuze, carosabilul e de vina si alte vrajeli ieftine ca si ei ( oameni ieftini) fara CALITATI . ai luat permisul cu juma de porc si niste CASH si ai inceput sa tragi besini cu masina cumparata de tata , Nemuncind o zi in viata ta normal ca esti un dur al orasului , Gandeste-te daca poti face efortul asta macar acum , cum ti-ar fi stat fara pucioare la 16 ani . RAaaagi de prostie , toate lumea de cunoaste , Acum ai sa raaaaagi la puscarie !!!

04.03.2018 la 19:24

Acest om a băgat un copil nevinovat în spital! Și dăcă nu avea viteză avea timp să se oprească înainte să intre pe trotuar și nu îl izbea pe acel băiat în halul ala de perete. Oricum este un om influent în Dorohoi și mare lucru nu va păți.

04.03.2018 la 19:08

Vinovat fara drept de apel , La puscarie de urgenta !!!!

04.03.2018 la 19:01

Specimenul asta parca tot timpul masina pe trotuar,binenteles ca nimeni nu ii zicea nimic ma refer la politie locala sau rutiera .Este prieten de pahar, de sala cu unii din politie.Un l... sportivul care tot timpul era cu nasul pe sus ,aere si figuri.Mai tot timpul circula cu viteza si ambala masina pe strazile din oras.Nu ma mira ca a dat cu masina peste cineva,era o problema de timp .Locuiesc pe strada cu el deci stiu ce vorbesc.Probabil nu o sa pateasca nimic ca vorba aia parintii au bani si el stue cam toti politaii.Vorba cuiva daca era copilul meu si il lovea cu masina il dezmembram cu tot cu pilele lui si sala la care oricum mai mult facea prezenta. Multa sanatate tinarului lovit cit despre dreptate cam greu in Romania.

04.03.2018 la 18:51

Daca copilul meu se afla pe trotuar si tu-l rupeai in halul asta sigur plecai in lumea celor drepti fara alte comentarii.

04.03.2018 la 18:50

Cine este soferul?

04.03.2018 la 18:12

Ce sa ceri de la indivizii ca VLAD G... cand chiar militia sta parcata pe trecerea de pietoni de la Podu' Botosaniului la taclale. La noi merge si asa . Imi place ca tot intra prietenasii lui si ii cauta scuze ca doar noi care stam in oras suntem toti prosti si nu stim cum conduce r... asta . In fine am facut o sesizare la Inspectoratul judetean in legatura cu acest caz pentru ca ma tem ca la fel ca in trecut , justitia isi va bate creanga de noi si individul asta va scapa nepedepsit. Insanatosire grabnica celui accidentat si fa tot posibilul si da-l in judecata !!!

04.03.2018 la 18:05

Care Vlad G e asta?

04.03.2018 la 16:34

E plin Dorohoiul de puștani cu mașini scumpe, luate de părinții. Problema este că umblă de nebuni pe străzi, cu viteza nepermis de mare, ignorând orice semn de circulație si prezenta pietonilor.Pe sosea sunt doar ei și atât! La Ghica e parada mașinilor la începerea și terminarea cursurilor. Nu mai spun cam ce se petrece în interiorul lor...Parintii de asta au cumpărat mașinile?Nu ar strica sa o ia pe urmele copilașilor și sa se convingă cat de iresponsabili sunt unii dintre ei

04.03.2018 la 15:30

Dumnezeu sa faca drepate pentru sofer,caci de platit legal nu prea cred...si viteza masinii se adapteaza la conditiile meteo si la carosabil...dreptate ar fi sa se plateasca la fel...sa fie calcat si cel vinovat de masina si sa sufere durerea si zilele de spitlizare ca acel pieton ...si de ce va feriti sa spuneti numele de familie a soferului vinovat????????? Dumnezeu sa faca dreptate si sa judece si sa dea celui vinovat dupa fapta sa!!!

04.03.2018 la 14:29

O mare parte de vina o au și autoritățile locale făcând parcare pe bulevard, neputând curata banda 1 și în același timp blochează circulația. Nu țin parte șoferului dar a-ți văzut ce se întâmplă dacă mai prinzi și mașina scoli ce coloana se face datorita parcării. Fiind șoferul cunoscut aruncați vorbe și celor din jur fără rost ca la toți ni se poate întâmpla și fără sa fim aventurieri . E major și va răspunde ca nu mai trăim în trecut. Politia chiar își face treaba în ultimul timp. Îmi pare nespus de rău de victima și speram sa se vindece rapid.

04.03.2018 la 14:29

Ce bine era daca, crapai tu! Scăpa orașul de un p... ca si asa geme de astia!

04.03.2018 la 13:53

Sper politia sa isi faca treaba corect

04.03.2018 la 13:47

Unde sunt gardurile puse de ceausescu,oare unde sunt ! buna intrebare.alea ar fi scapat multe vieti in multe orase daca nu sar fi luat si facut disparute

04.03.2018 la 13:39

La conditiile meteo trebuia sa circule cu 30 km pe ora ... Daca il arunca ... Si calca frana fiind jeep si avand cauciucuri destul de bune baiatul respectiv avea timp sa se fereasca ... 30 la ora nu e viteza mare ... Si calcand frana se resucea. Nu poate da vina pe un carosabil atata timp cat el conducea cu viteza .... Si totusi un volan il manevrezi mai usor cand nu ai viteza ... Nu ii mai luati apararea degeaba atata timp cat el conducea cu viteza . Daca dati vina pe carosabil de ce din 100 de masini care circula pe bulevard zilnic numai un sofer inconstient a reusit sa fie aruncat de pe carosabil. Sunt sofer. Imi place viteza ... Dar imi place mai mult siguranta celor din jur ... Nu ii luati apararea . Copilul ala sufera nevinovat ca unul ca el e inconstient .

04.03.2018 la 13:36

Eu zic sa va vedeti de treaba si sa nu mai judecati omul,nimeni n are dreptul sa judece alti oameni.Nu cred ca marii comentatori ai orasului ies seara cu masina sa vada cum sunt drumurile si te fura cu 30 de km pe ora si dupa tot politia sare cu gura ca facem filme prin oras.Nimeni nu si doreste sa se intample asa ceva si nu cred ca i frumos din partea voastra sa l faceti criminal si n toate felurile.Mai intai uitati va la voi si dupa comentati ca sunt mari vitezomani in oras,multi aveti permsiul pe degeaba ca nu stiti sa faceti diferenta dintre un sens si o intersectie

04.03.2018 la 13:36

Nu stiu cum a fost produs accidentul dar de multe ori l-am vazut depasind viteza regulamentara prin oras. La modul cum arata masina lui si locul in care se afla indiferent de conditiile de vreme putem discuta despre ce e mai grav mai ales ca un copil se afla in spital. Putea pur si simplu sa mearga mai incet si cu siguranta derapa foarte putin incat sa nu deranjeze pe nimeni si nu se intampla nimic. Daca organele legii nu-si fac datoria denota ca nu sunt buni de nimic.

04.03.2018 la 13:28

La pușcărie cu el. Nu i mai luați apărarea acestui specimen, toată lumea îl cunoaște, trebuie să plătească lentru faptele sale. Poliția nu iși face datoria, stau si vânează pensionarii, iar acesti tineri teribilusti iși fac de cap. Dumnezeu este mare si vede!

04.03.2018 la 13:00

PT. B ȘI PT. UNUL SEMNAT ANONIM.... CUM AVEȚI TUPEUL SĂ ZICEȚI CĂ E VINA CONDIȚIILOR METEO? SE POATE ÎNTÂMPLA ORICUI? L-AI VĂZUT CUM PARCA ÎN FAȚA BLOCULUI SAU CUM MERGEA CU ALȚI ”COPII CUMINȚI” PRIN ORAȘ? ȘTII CARE E LIMITA DE VITEZĂ ÎN ORAȘ? ȘI PE UN CAROSABIL CU ZĂPADĂ? FRAȚILOR... CA SĂ SARI BORDURA ȘI SĂ AJUNGI ÎN PERETE TREBUIE SĂ AI CEVA VITEZĂ (CRED CĂ MĂCAR 80 KM/H). FĂ O ÎNCERCARE ȘI TU ȘI AI SĂ VEZI CĂ LA 40 LA ORĂ TE OPREȘTI ÎN PRIMA BORDURĂ. DACĂ DĂDEA PESTE TINE PE TROTUAR SAU PESTE MAM TA? CE MAI SPUNEAI? ȘI JUNIORUL AȘA MERGEA DE OBICEI. NU ȚI SE PARE CĂ TOATĂ LUMEA ARE CEVA CU EL ȘI SĂRĂCUȚUL E FOARTE CUMINTE? NOI CEILALȚI SUNTEM RĂI ȘI ”INVIDIOȘI” ȘI TREBUIE SĂ NE CEREM SCUZE... NU? SUNT CAMERE ÎN ORAȘUL ĂSTA ȘI CEI DE LA POLIȚIA LE POT ACCESA (DACĂ VOR) ... SAU ALEA SUNT DOAR PT ”HOȚII” DE LALELE...

04.03.2018 la 12:56

“Nu e vina ta, Vlăduț!” Nu nu, era altcineva in mașina! Așa a vrut soarta, sa apeși tu pe acceleratie! Când citesc unele comentarii chiar am impresia ca nu avem creier! Dați dovada de putina decenta! Dacă era copilul vostru nu mai era Vlad așa nevinovat Și apropo... când părinții arunc in stânga și in dreapta cu bani normal ca mai ai și tu un viitor Și uite așa se asaza toate in lume!

04.03.2018 la 12:50

Eu văd destul de curat bulevardul, am circulat pe ninsoare, polei și nu mi s-a întâmplat niciodată nimic E iarna!!! Trebuie sa te adaptezi la condiții! Și să tacă acele persoane, îngeri, care spun ca se arunca cu acuzații din spatele ecranului, cel putin pentru bietul băiat, nu merita ca un f... care nu știe sa își controleze “șmecheria” și pun in ghilimele pentru ca banii părinților nu te fac decât o marioneta, ca la inteligenta pe care o are nu poate iesi din casa! E important sa taceti și sa suportați consecințele!

04.03.2018 la 12:48

Ok. Daca chiar nu are nici o vina baiatul cu masina, ce cauta peretele spart de la bloc. Ok, am inteles, conditiile de pe carosabil au fost improprii, dar cred ca putea fi atent, precaut, nu? I se poate intampla oricui, atata timp cat nu mai vedem in jurul nostru.

04.03.2018 la 12:46

Soferul sigur nu va pati nimic, e partener de pahar cu politia in club, e coleg cu politia la sala de forta si fac parte din aceeasi brigada, nu are cum sa-i suspende pe viata permisul, de inchisoare nici nu poate fi vorba, poate doar de ochii lumii o micuta amenda. Eu zic sa incepem sa circulam toti pe strada, poate asa vom fi colegi in trafic si nu victime pe trotuar. Sanatate multa familiei incercata de greutati, greutati provocate de nenorociti cu bolizi, oare mama ta sofer nenorocit, cum sar simti sa afle ca si pentru tine exista undeva un bolid mai tare, care poata sa-ti rupa si tie picioarele si bazinul...cred ca ar fi foarte mandra de investitia facuta. Chiar daca ai bani creste-ti copiii cu creierul si inima nu cu banii,,, uneori banii nu sunt totul in viata..............dar politia nu stie asta- pacat

04.03.2018 la 12:39

10 ani

04.03.2018 la 12:37

E foarte usor sa judeci si sa arunci cu noroi din spatele unui anonimat. Este foarte usor sa judeci din prisma aparentelor inainte de a gandi si de a sti ce a fost. S-ar fi putut intampla oricaruia dintre cei care afirma ca 'smecherul' a dat dovada de prostie si needucare. Aruncati cu vorbe fara a fi constienti de faptul ca acest accident a fost facut involuntar si ca nimeni nu a vrut sa fie ranit respectivul baiat. Dar asa este, in spatele ecranelor toti sunteti infalibili.

04.03.2018 la 11:45

MAȘINA CÂT ȘI ȘOFERUL SUNT CUNOSCUTE ÎN ORAȘ ȘI MAI ALES DE POLIȚIA RUTIERĂ. NIMENI NU ARE CURAJUL SĂ-L ÎNTREBE CEVA PE JUNIOR SAU PE ALȚII CA EL. OMOARĂ LUME NEVINOVATĂ ȘI SCAPĂ , SAU CEL MULT ÎI DĂ CU SUSPENDARE (VEZI CAZUL SIMILAR AL UNUI ”ȘMECHER” CARE A OMORÂT PE DEALUL TRESTIENII DOI OAMNEI DINTR-UN TICO. A SCĂPAT CU SUSPENDARE... BRAVO AVOCAȚILOR ȘI PĂRINȚILOR CU BANI....). RUTIERA TE OPEȘTE CĂ NU AI CENTURĂ, SAU NU AI APRINS FAZA SCURTĂ , SAU AI STAȚIONAT LA O FARMACIE CÂTEVA MINUTE...ȘI ASTA PT. CĂ NU EȘTI ”CINEVA” ÎN ACEST ORAȘ. NU SE SESIZEAZĂ NIMENI... A NENOROCIT UN COPIL. PE UNDE TREBUIA SĂ CIRCULE VICTIMA? SĂ ANUNȚE LA RADIO CÂND IES ȘMECHERII CU BOLIZII CA SĂ STĂM ȘI NOI ÎN CASĂ... S-AR PUTEA CA ÎNTR-O ZI, UN PĂRINTE SĂ IASĂ CU UN OBIECT ”VESTIMENTAR” ȘI SĂ ÎȘI CAUTE DREPTATEA... ȘI CHIAR SĂ O ȘI FACĂ. RĂZBUNAREA E ARMA PROSTULUI... VEȚI SPUNE PE BUNĂ DREPTATE, DAR CÂND EȘTI SFIDAT ȘI ”LUAT DE PROST”, IAR JUSTIȚIA CHIAR ”E OARBĂ” REALIZEZI CĂ NU AI ALTĂ SOLUȚIE.

04.03.2018 la 11:07

Asta e p... satului cu tigaia lui care sa înfipt în perete.Pilele se pot pili la DNA pt tergiversări. Politia in Dorohoi vân ază pietoni .

04.03.2018 la 10:59

Daca il prind pe ala cu masina il dezmembrez!Prietenu meu e pe maine de operatie!Noroc!

04.03.2018 la 10:54

Nu avea viteză excesiva, aici a fost vina celor de la drumuri deoarece a 2-a banda era curata iar prima bandă era plină de zăpadă, a alunecat si spatele l-a aruncat pe trotuar.

04.03.2018 la 10:25

Nu vin în apărarea acestui individ şi totuşi sunt de acord cu unele comentarii...dar nu zice nimeni de condiţiile îngrozitoare în care se circulă şi nu se ea măsurile necesare de către miliţie? Înţeleg condiţiile de iarnă...dar nici chiar cum e la noi.

04.03.2018 la 10:05

Pentru aia fara ocupatie este usor de presupus si de judecat , jignit , etc... Nu este vinovat baiatul pt ca din cauza condițiilor meteo si a celor care nu isi fac treba pt a curata un bulevard de 500 metri... E usor sa arunci vina pe un tanar care din cauza condițiilor meteo si carosabilului necuratat de autoritatile care nu isi fac treaba pt ca astfel de evenimente sa nu aiba loc... Daca carosabilul era curatat si adegvat nu se intampla nimic ! Nu este vina ta Vlad ! Nu te cunosc dar lasa pe aia care comenteaza din lipsa de ocupatie ...cu seminte cu fundul in scara blocului , fara nici-un viitor ... Tu capul sus si "rebuturile" gura mica !

04.03.2018 la 10:04

Un copil needucat! Rușine părinților,totul pornește de la educația de acasă!!!

04.03.2018 la 09:51

E de așteptat sa scape ,cumva ar trebui sa plateasca pt durerea acelui copil.. nu pot sa mai spun nimic fiindcă sunt prea furios !!!!!! Sa vedem cum va face poliția dreptate !!!!

04.03.2018 la 09:38

E foarte dureros si regretabil ce se întâmplă, părinți suntem cu toții, eu cred că suferință in asemenea cazuri este si de o parte si de cealalta, nici un părinte cu bani sau fără bani nu îsi educă copii petru a face rele, Dumnezeu ne dă încercări la toți.

04.03.2018 la 09:34

Smecheria si prostia costa tot timpul ... Ca sa intri pe trotuar cu tancu iti trebuie viteza si sa nu spuna ca a ramas fara frani ... Dosar penal trebuie si fara drept de a conduce pe viata ... Nu e la prima abatere baiatul... A mai izbit masini prin plevna si oaameni pe trecerea de pietoni .. Acum nici pe trotuare nu putem merge sigur .... Mai sunt cativa ca el ...

04.03.2018 la 09:30

In ziua de azi nici pe trotuar nu poți merge că sunt tot felul de dobitoci și se izbesc au luat permisul pe ochi frumoși sau pile,,relații...

04.03.2018 la 09:07

Individul e prietenaș cu mulți polițiști "corecti" in fata legii din oraș, toata lumea stie cum merge acest individ prin oraș,mai mult ca sigur nu pateste nimic,pe langa asta, toata comunitatea stie cati soferi de genul asta sunt in localitate, politia rutiera sta la cafele in peco,bravo!

04.03.2018 la 08:59

Inconstienta se naste din familie. Oricum politia a fost foarte pasiva, a dat mana cu el, in respect pentru ce a facut. Cred ca asa se face! Asa o fi procedura, ce sa zic. Cand mergem pe strada trebuie sa fim cu ochii in patru, chiar si pe trotuar. De cand s-a facut bulevardul, se circula ca pe autostrada. Nu e vorba de inconstienta, ci de prostie si neresponsabilitate. Sper ca pustiul lovit sa fie recuperabil.

04.03.2018 la 08:51

Îl scapă tata de belele....că de obicei!!! Vlad G. e șoferul

04.03.2018 la 01:52

Acest indivit a gonit de foarte multe ori pe bulevard cu respectiva masina. Sa fie tras la raspundere pentru aceasta fapta. Daca adapta viteza la conditiile de vreme nu avea cum sa ajunga pe trotuar intre pietoni.

04.03.2018 la 01:08

Ar merita sa stea 1 2 3 ani la puscarie ca tare smecher mai era cu tancul ala prin oras . Pile are peste tot in politie deci 100% o sa scape fara dosar penal decat doar cu o amenda si aia pentru neadaptarea vitezei . Ar merita sa stea acolo inchis sa vada cum se simte si baiatul cu ambele picioare rupte

04.03.2018 la 00:33

A pierdut controlul volanului?! Nu,aici este vorba despre viteza care o avea și in același timp inconstienta .

04.03.2018 la 00:23

Da si o sa scape basma curata deoarece are o multime de pile in politie

04.03.2018 la 00:01

Da domnule nu se putea sfârși altfel e băiat de bani gata, și toată ziua merge cu viteza prin plevna și își turează motorul de parca nu ar mai exista mașini. Păcate de cei care suferă de pe urma lui. Chiar azi l-am văzut intrând cu viteza pe strada ce duce spre crâșma lui.

03.03.2018 la 23:53

Când ești șmecher...

03.03.2018 la 23:44

Mori cu zile din cauza unui p...copii de bani gata...merge ca un nebun prin oraș ...ieri seara făcea drifturi la Penny ...a fugit de poliție ...sper ca poliția sa își facă treaba...

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro