Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Accident_strada G.Ghica Dorohoi_10

Accident de circulație produs marți, 22 aprilie 2014, în jurul orei 21:00, pe strada Grigore Ghica din Dorohoi, în dreptul Colegiului Național „Grigore Ghica” și a Catedralei.

Din primele cercetări se pare că Gabi D., în vârstă de 26 de ani, șoferul unui autoturism Audi, venea dinspre strada George Enescu, a virat stânga pe strada Grigore Ghica și nu a mai putut stăpâni autoturismul, intrând pe trotuar unde a izbit două persoane. Una din cele două persoane a fost lovită în zona genunchiului iar cealaltă a avut piciorul prins între autoturism și gardul Catedralei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ și a declarat poliţiştilor că a rămas fără frâne şi nu a mai putut controla autoturismul în curbă.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, un echipaj SMURD, o ambulanță și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi. În autoturism se aflau trei persoane însă niciuna nu a pățiti nimic.

Conform cadrelor medicale, la Spitalul Municipal Dorohoi au ajuns două femei, una în vârstă de 58 de ani cu traumatism picior drept, traumatism complex și amputație traumatică antepicior, persoană care a fost transferată la Spitalului Judeţean Botoșani, iar cealaltă femeie în vârstă de 38 de ani a suferit un traumatism la genunchi și a primit îngrijiri la Spitalul Municipal Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Accident_strada G.Ghica Dorohoi_10Accident_strada G.Ghica Dorohoi_01Accident_strada G.Ghica Dorohoi_02Accident_strada G.Ghica Dorohoi_03Accident_strada G.Ghica Dorohoi_04Accident_strada G.Ghica Dorohoi_05Accident_strada G.Ghica Dorohoi_06Accident_strada G.Ghica Dorohoi_07Accident_strada G.Ghica Dorohoi_08Accident_strada G.Ghica Dorohoi_09Accident_strada G.Ghica Dorohoi_11Accident_strada G.Ghica Dorohoi_12
DorohoiNews.ro, 22-04-2014
47Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

11.07.2014 la 11:37

Dorohoi,orasul unde se moare de grija altuia. Ce va place sa aruncati cu noroi in oameni si sa ii puneti la zid fara sa il cunoasteti.

02.05.2014 la 10:40

Mă, nu vă mai că..... pe voi cu căpșunele, cu alte prostii...Tot spuneți de ”șmecherii cu mașini tari”... ce mașină tare mă? Dacă Audi A3 e mașină tare înseamnă că jumate din mașinile din Dorohoi îs mașini de Formula 1... din punctul ăsta de vedere sunt de partea omului... Audi A3 e o mașină puțin peste orice altă mașină de oraș, nu vă mai tot legați de mașina lui sau a altor vitezomani... Dacă e să se întâmple ceva, Doamne ferește, ți se întâmplă fratele meu, fie că ești la volanul unui Audi, fie că dai talpă unui TICO... terminați ! Și pentru cine îl tot critică pe EVO ALB, să mergeți o dată cu el, să vedeți că insipiră mai multă siguranță decât orice alt șofer de taxi din oraș :D

29.04.2014 la 23:28

Niste increzuti, baietasi cu bani care cred ca totul li se cuvine desi nush de unde acest individ avea banuti de un a3, probabil plecat pe la capsuni sau pe unde spuneti voi :) oricum sunt foarte multi tineri, abia ce si-au luat permisul si au masini prea puternice ptr varsta si experienta lor. Atunci cand traversezi o trecere de pietoni esti nevoit sa te uiti de 2 ori inainte de a pune piciorul si nici atunci nu esti sigur ca intr-o fractiune de secunda apare unu de asta si te zboara de pe trecere. Eu astora le-as lua permisul, plateasca despagubiri la victime + reparat gard, stalp sau in ce se baga el. Daca moare nu ai cui sa ii mai ceri, daca mai traieste il linistesti ca sa nu mai aiba posibilitatea de a repeta ceea ce a facut. Aviz politistilor, ei ar trebuii sa aiba grija de acesti baieti cu masini tari, nu sa amendeze unu cu un scuter sau unu cu bicicleta care nu are vesta la el ( asta am vazut eu cu ochii mei si de aia am precizat ). Bafta tuturor si asfalt curat va doresc :)

24.04.2014 la 23:19

Bravo "Lorelei" ,excelent punct de vedere.Scurt si la obiect. Evo-ul alb sa-si scrie amintirile intr-o carte ,sa nu ne induioseze pana la lacrimi cu punctele lui de vedere.

24.04.2014 la 16:44

nimeni..stai linistit ,chiar daca nu ai carnet..mai nou te calca..si pe trotuar! cum sa mai trimiti copii la scoala..cum sa mai iesi sa te plimbi..s-a dus naibii siguranta noastra

24.04.2014 la 16:35

Cei care nu au incredere in institutiile din Dorohoi sa faca ceva in privinta aceasta. Nimic nu este ascuns sau musamalizat. Situatia este transparenta.Toate datele care sunt oferite in articolul de mai sus sunt mai mult decat suficiente. Este dreptul lui sa ii fie prezentate date personale in acest mod. Modul in care articolul este structurat nu difera cu nimic de oricare altul. Felicitari celor din redactie ca nu fac discriminari si diferente intre cazuri. E usor sa arunci cu noroi sa faci presupuneri nefondate. Tipic dorohoienilor.

24.04.2014 la 11:39

Pacat de femeile nevinovate,mai bine dadea peste cati betinavi din plevna,in felul asta poate ii mai inputina

23.04.2014 la 23:52

Politia are cea mai mare vina in dorohoi....intorc capul cand vad in trafic toti smecherii...dar , in schimb hartuiesc la propriu soferii civilizati care isi vad de treaba lor...am fost martor la spagi luate de politistii dorohoieni de la asa zisii smecheri...toti stim ce se intampla...politia e vinovata, majoritatea vitezomanilor din cacatul asta de sat sunt pretenasi, tovarasi de pahar, de tigara, rude cu acesti putoi de politati tineri aparuti prin dorohoi...vai de capul vostru...bine ca nu am permis

23.04.2014 la 23:34

daca te mai intalnesti cu aceasta persoana te rog sa-i aduci aminte ca fiarele se indreapta se pun la loc dar degetele de la picioare si trauma victimelor niciodata....daca victimele erau mama si sora lui????cum se simtea...???sa-i fie rusine pentru tupeul pe care il are o sa plateasca cu varf si indesat!!!

23.04.2014 la 22:29

PENTRU "pilotul cu licenta" cu evo alb....acu vreo doua zile dupa driftul "reusit" de la lidl ai luat bordure pe contrasens inainte de a intra in curte intr-un ropot de aplauze!!!! esti pilot cu licenta da....iti mai trbuie si CREIER (MINTE) ....da nu prea ai!!!

23.04.2014 la 20:26

tot respectul pentru evo-ul si talentul tau, da zau n-o mai calca asa pe bulevard,ca era sa ma scap pe mine ,de florii, cand ma plimbam si ai aparut din senin cu 200 la ora.Fie-ti mila de inima noastra!

23.04.2014 la 19:57

Imi amintesct de persoana de care zici si de un golf... si de trecerea de pietoni din intersectiade la fostele telefoane ... si de un catel emil si multe ,, multe licente cumparate la greu ... Cum facusi bani de evo bre ! Ai muncit ?

23.04.2014 la 19:49

io sofer bre ! pardon ! Driver di raly ! Am evo ! Alb ! na...

23.04.2014 la 19:41

dute si tu la capsuni sa vezi cum este si dapa aceea comenteaza cacat cu ochi

23.04.2014 la 19:36

Scuza-ma, domnul EVO alb, dar de unde pana unde e normal sau permis sa ti exersezi aptitudinile de sofer, intr-un oras ca Dorohoi? Esti pilot de raliuri? Foarte bine! Fa raliuri unde-ti este permis. Ce ar fi sa vina si pilotii de avioane sa aterizeze pe bulevard? Ca daca se chinuie putin, eu zic ca le ar iesi. EI bine, nu. E total gresit sa faci asta intr-un oras de marimea Dorohoiului unde sunt atatea scoli si atatia copii trebuie sa se simta in siguranta cand se afla pe trecerea de pietoni, dar mai ales, pe trotuar! Nu contest aptitudinile pilotului respestiv, doar ca daca vrea sa sa si le expuna, sa gaseasca alta moditate. Profesionalismul nu inseamna neaparat 100% garantie ca intr o zi nu poate rani grav pe cineva.

23.04.2014 la 18:57

Anonimule,inainte de a comenta de cineva, ar trebui sa ai respect fata de acel EVO alb, pentru ca cine il conduce are o licenta de pilot de raliuri profesionist, care nimeni in istoria Dorohoiului, nu a mai avut-o vreodata. Si prea curand nu o sa o aiba nimeni datorita faptului ca, nimeni nu ar face doi ani de studii pentru a obţine acea licenta pilot raliu. Dincolo de faptul ca este foarte costisitoare.In ce priveste accidentul cu Audi, imi pare si mie rau, ca multi altora, ar fi putut fi un apropiat al meu sau chiar al tau, Anonimule. Acel Audi nu a franat deloc si in momentul impactului a avut piciorul pe acceleratie. Soferul, chhiar daca a tras de volan, avand piciorul pe acceleratie, masina a mers inainte, din cauza cuplului motor foarte mare, fiind masina cu turbo. La 150 de cai putere, fiind lansat din rampa delaului, roţile nu au mai avut contact cu solul, oprindu-se direct in bordura. Sigur, in momentul impactului nu a avut mai mult de 60 de kilometri la ora. Stand de vorba intamplator cu soferul, azi dimineata, parea mult mai preocupat sa-si repare masina decat sa ajute victimele cu orice, lucru ce nu mi se pare normal, chiar afirmand ca si-a luat avocat. Nu mi-a placut deloc atitudinea lui fata de victime. Oricum Anonimule, nu ma astept sa-mi raspunzi la acest comentariu sau sa-mi spui cine esti. O persoana apropiata mie a avut un accident asemanator, lovind pe cineva pe trecerea de pietoni. In aceasta situatie, eu am avut bunul simt sa ajut victima, din momentul intrarii pe usa spitalului si pana la iesirea din spital chiar si dupa aceea. Mai mult, am platit si tratamentul de recuperare. Eu de cate ori am fost la competitiile sportive, adica la raliuri, am venit de fiecare data cand am terminat cursam, cu trofee.

23.04.2014 la 17:00

Doamne!! Numai ce zgomot s-a auzit in momentul producerii accidentului . Urlete de femei, impactul cu gardul. Ceva sinistru!!! Acesti "baietasi smecheri" care au masini scumpe si cu multi cai putere ar trebui potoliti! Puteam fi oricare dintre noi pe acel trotuar si cred ca acea zona e foarte populata ! Inainte de a calca pe pedala de acceleratie , incearca sa gandesti cu creierul si nu lasa adrenalina sa te domine! Aviz acelora cu marcile de masini tari care se dau smecheri prin oras !!!

23.04.2014 la 15:28

In primul rand nu trebuie sa judecam noi doar Dumnezeu poate si in al doilea rand cand ai a trage un pacat il tragi sa nu credeti ca tin cu acel tanar din contra la ce ''piruiete'' facea el prin oras ...si pe astia nu-i prinde politia ...din contra la altii ca nu le gaseste o asigurare sau nu stiu ce ...da stiti cum e...la cel sarac si mata e chioara!!! Pacat pentru acele doua victime ,ti-e si frica sa mai iesi din casa ce sa mai zicem sa mergi pe trotuar...Viteza ucide mai copii...ca asta sunt astia cu figuri si masini de fite ...nu sunteti constienti de ceea ce faceti!

23.04.2014 la 14:57

misha ,esti putin cam frustrata,ai ceva probleme personale cu el?vezi-ti de treaba ta si invata sa scrii, draga mea:)

23.04.2014 la 13:46

Dak are dob... asta remuscari sau compasiune pt. victime...imi pun inapoi jantele pe 17".Parol.

23.04.2014 la 13:30

EEE oameni buni,dati cu pietre.nu va ganditi ca poate a fost un moment ce nu a putut fi evitat. IN primul rand tanarul nu era sub influenta alcolului, cati tineri pana la ora 21 in zi de paste dintre cei care au scris aici, chiar nu au baut? Apoi cel care a zis ca cel de la volan era" capsunar", ce e gresit sa muncesti la strans capsuni, poate voi ceilalti sunteti presedinti si priviti munca ca si ceva degradant. Sper sa treca cu bine peste acest eveniment dureros .

23.04.2014 la 13:05

Ce i s-a intamplat lui i se poate intampla oricui. A gresit, intr-adevar, dar uitati-va mai intai la voi, apoi aruncati cu piatra. Fruntea sus!

23.04.2014 la 12:42

mai bine ati invinui autoritatile pt lipsa drumurilor de viteza,unde sunt rele nu stau cu MCV-radar dar unde sunt bune au bagat limitari de viteza si radare la greu

23.04.2014 la 12:33

Draga "And" .. spre deosebire de tine care stai si freci menta in Dorohoi,macar el si-a castigat banii cum a putut.Pastreaza comentariile pentru alta data.

23.04.2014 la 10:57

Secret numarul masinii, secret numele, totul se acopera!

23.04.2014 la 10:22

oare nu era el pe bulevard care merge cu 150km?=))

23.04.2014 la 10:21

Anulare permis fara drept de redobandire....despgubirea victimelor....munca in folosul comunitati

23.04.2014 la 09:31

A3 cu sigla de s3.....sa intamplat,asta e poate nu sa gandit la consecinte dar cred ca gandul ca a ranit grav doua persoane nevinovate e o pedeapsa mai mare decat puscaria.....inteleg ca la luat valu dar nu-l trebuie sa-l judecam....nu mai el stie ce e in sufletul lui dupa toata treaba asta.In locul organelor de ancheta i-as anula permisu fara drept de redobandire si sa plateasca daunele morale si materiale victimelor.Nu trebuie sa-l bagam din prima a puscarie....

23.04.2014 la 09:10

La cum arata gardul, a avut viteza mult peste limita. Pacat de masina Daca a ramas fara frana(la deal)mai avea si frana de mana Daca si audi-ul acela mai ramane fara frane...atunci de la celelalte marci gen bmw sau vw te astepti la mult mai rau Masini puternice la copii fara experienta Viteza nu ucite, prostia si incostienta o face

23.04.2014 la 00:33

Mai bine ar fi facut test la altele cum ar fi. Depistarea de droguri in urina (screening)-amfetamine, barbiturice, benzodiazepine, cocaina, metadona, opiacee, fenciclidina (PCP), cannabis (THC)

23.04.2014 la 00:26

Daca avea logan nu pridea mai mult de 50 la deal si scapa toata lumea fericita:)) Bine ca nu a fost mai rau si lumea e in viata.

23.04.2014 la 00:22

lua-i-ar naiba de tampiti ! Ca ti e frica sa mai mergi pe trotuare de acum. toti imputitii cu talente pe ei...toti j.....i . sa l bage la puscarie ca altfel nici ca se invata minte !

22.04.2014 la 23:58

prea multi oameni frustrati in oras,mai esti si ala cu evo alb,alt ratat,chiar daca zice lumea ca-i mare sofer.Izibiti-va fratilor pana nu mai puteti dar in camp unde victime sa fie cartofii si ceapa,nu oameni nevinovati!

22.04.2014 la 23:45

Toti taranii au permis si masina.Jegosi ca asta sunt multi,plini de figuri si de exemplu care nu stiu nici ce este aia prioritate la trecere de pietoni,sunt in stare sa treaca peste tine.

22.04.2014 la 23:42

Asta nu a mai dat dauna totala la o masina???!!! Se umple Dorohoiul de masini puternice cu cai multi, soferi neexperimentati care nu sunt in stare sa le tina pe drum, victime cazandu-le tot oameni nevinovati, care trebuie sa le indure aroganta si prostia acestor rebuturi sociale... Pacat de victime si de gardul bisericii!

22.04.2014 la 23:37

Cat de dobitoq tre' sa fii sa nu poti vira stanga...sau sa pui frana... CLAR e un JEGOS SI UN RETARDAT MINTAL !!! Care ia apararea jegosului "WTF",sa mearga intai la spital sa vada cum se simt femeile alea si dupa aia sa dea din clanta.

22.04.2014 la 23:34

Da chiar unele pers urmaresc tot ce se intampla in oras si abia asteapta sa isi spuna parerea...voi chiar credeti ca el a vrut sa se int asa...daca el e capsunar,etc... voi ce sunteti ???

22.04.2014 la 23:14

urmeaza ala cu BMW-ul albastru, cu numarul DM.... ca se da prea voinic

22.04.2014 la 23:09

mai anonimule de unde deduci tu ca era jegos din articolul asta ?

22.04.2014 la 23:08

pacat de masina. mai sunt cativa care sufera de impresii . sper sa il urmeze

22.04.2014 la 23:07

oamenii ce se drogheaza nu trebuie sa fie la volanul nici`unei masini, nici macar nu trebuie sa detina un permis auto!

22.04.2014 la 23:02

imposibil negativ la bautura ce viteza avea de sa urcat pe trotuar....nu se stie

22.04.2014 la 23:02

Un jegos ordinar!Cum sa urci dealul ala cu asa viteza incat sa darami pur si simplu gardul de la catedrala? Cat de cretin trebuie sa fii?Nu pot intelege cum oamenii astia au permis si mai au si masina pe de-asupra!

22.04.2014 la 22:57

da daca ai fi tu in locu lui ce ai face asta este trebuia sa se intample atat io fost incris asta o facut

22.04.2014 la 22:51

Negativ la bautura , dar mai mult ca sigur ar fi iesit pozitiv la alte chestii....

22.04.2014 la 22:44

Kretinoid adevarat.

22.04.2014 la 22:43

Sa-l bage in puscarie, cacat cu ochi venit de la capsuni se da smecher cu rs3 lui.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro