Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

furt de lalele

După ce rodul muncii administrației locale din anii precedenți începeau să fie vizibile și să bucure vizual cetățenii municipiului Dorohoi, o femeie s-a gândit că ar fi bine să scoată ceva profit peste noapte din cu efort minim.

În noaptea de duminică, 19 aprilie 2015 spre luni, 20 aprilie 2015, Maria C., în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Loturi Enescu, a fost prinsă în flagrant de către un echipaj al Poliției Locale Dorohoi în timp ce „culegea” aproximativ 285 de lalele din centrul municipiului Dorohoi. Maria C. a declarat că făcut acest lucru la îndemnul unei rude, pentru a le vinde la piață și a face rost de bani.

„Pe numele acesteia a fost întocmit un proces verbal de amendă iar cazul a fost înaintat către Poliția municipiului Dorohoi deoarece este un caz de infracțiune. Aceste acte de vandalism ne dau mult mai mult de muncă, iar uneori nu putem reface ceea s-a distrus, oricât ne-am strădui.”, a declarat pentru Dorohoi News, Angela Gheras, agent al Poliției locale Dorohoi. Lalele au fost confiscate și predate către Direcția edilitară - Spații verzi.

Echipajul Poliției Locale a reținut-o pe femeie și au anunțat Poliția Municipiului Dorohoi care a preluat cercetările în vederea stabilirii soluției procedurale.

„Poliția municipiului Dorohoi continuă cercetările în vederea stabilirii prejudiciului și urmează să propunem ăn cauză soluție procedurală.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisar șef Marcel Prichici, șeful Poliției Municipiului Dorohoi.

Practic, furturile tot mai dese de flori de pe spaţiile verzi zădărnicesc eforturile municipalităţii de înfrumuseţare a oraşului. Menționăm că poza a fost trimisă pe adresa redacției de către un cetățean care a surprins infractoarea în procesul acțiunii.

Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

 

 

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

furt de lalele
DorohoiNews.ro, 20-04-2015
14Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

24.04.2015 la 19:56

Orlando presupun ca e tigan, deci lasati-l mai moale, e cauza pierduta...

21.04.2015 la 12:50

Ce ar fi sa emigrezi tu......sau macar taci naibii din gura......saraca necajita are o burta de crapa vesta pe ea.... Bine a zis cineva mai jos, este primavara sa plece la semanat.....ca eu m-am saturat sa muncesc si sa platesc impozite, ca sa aiba puturosii ajutoare sociale. BRAVO SEBI!

21.04.2015 la 10:44

DE CE JUDECATI DALE NAIBI DE LALELE OMUL TREBUE AJUTAT

20.04.2015 la 22:11

Noroc ca mai sunt persoane interesate , cat despre politia locala nu am ce spune , ii vad zilnic pe bulevard cum se plimba ca doar au benzina cetatenii platesc , apoi mai fac un popas la o cafea la podul botosani dupa care inca unul la pro casa si isi reiau traseul pe bulevard , ar trebui pusi sa patruleze pe jos , si pe restul stradutelor nu doar pe centru .

20.04.2015 la 21:19

Eu sunt cel care a facut fotografia..nu am nevoie de nici un premiu, doar ca inainte cu 2 zile am citit un articol cum ca lalelele plantate anul trecut incep sa infloreasca si duminica seara am vazut femeia cum le rupea. Am intrebat-o de ce le rupe iar ea a tranversat strada. Tot eu am anuntat si politistii locali, care culmea stateau la cafea in fata la Pro Casa:)) Inainte sa plece unul din ei a aruncat paharul de la cafea pe geam:) Sigur vom avea un oras curat cu asa politisti :)

20.04.2015 la 19:46

Sa-i fie afisata fotografia la tabelele din centrul orasului, ca loc pentru scuipat! RUSINE NESIMTITA HRAPAREATA ce esti! Te doare in cot de ceilalti cetateni ai orasului, sa-ti crape tie rinza de bine...daca nu aveai bani , de ce nu ai pus mina pe o sapa, ca se cauta mina de lucru primavara la semanat!

20.04.2015 la 18:46

Foarte perspicace domnule dorohoian... Si e si bine dotat :))

20.04.2015 la 16:08

Priviti-i umbra. Parca-i ala cu coarne.

20.04.2015 la 16:08

O nesimtita care nu stie sa respecte frumosul, munca altora si bucuria locuitorilor care mai uita de necazuri privind la florile abia inflorite.Ar trebui pusa la munca asa cum propunea cineva mai sus, sa invete si ea ce este greul si cum obtii ceva frumos prin truda.Scuze de genul ca e saraca ori ca nu are ce manca sunt penibile. Daca am maini si ma pot misca trebuie sa fur si sa cersesc sau trebuie sa muncesc?Daca tot s-a putut apleca sunt convinsa ca poate munci. Sper ca amplasarea camerelor in diferite puncte ale orasului sa contribuie la gasirea infractorilor si reducerea infractiunilor!

20.04.2015 la 15:30

Nu amenda ! Rupe-i mana sa vezi daca mai distruge.

20.04.2015 la 15:07

Le-a rupt să îşi bată joc. Mare păcat! Am spus cândva că ar trebui realizat un panou "Aşa nu (cu fotografii de genul) !Aşa da! (să fie surprinse şi momente de bun simț)". Poate că aşa se stopează sau măcar se micşoreazâ numărul de prost-crescuți. Lipsa locului de muncă????? Cum a ştiut să distrugă MUNCA altora??? Nici măcar nu poate fi numită femeie. O femeie este sensibilă, nu distruge, dă naştere şi protejează. Dacă gestul este datorat lipsei banilor pentru mâncare la copii)de ce nu a mers să îşi ofere calitățile în serviciul public( adică să planteze aceste flori minunate care ne înfrumusețează nu doar oraşul ci şi viața). Nicio nevoie nu justifică distrugerea, furtul şi nesimțirea.

20.04.2015 la 13:52

rusine ca au rupt florile, dar lipsa banilor,locului de munca ii inping pe oameni sa facas orice sa faca rost de niste bani.

20.04.2015 la 13:19

Bravo celui care a facut fotografia ! Cred ca daca acesti cetateni care surprind astfel de acte de vandalism ar fi premiati cumva vom avea mult de castigat ! Sa luam exemplu de la ei si sa scapam orasul de lichele ! Cat despre femeia cu lalelel propun sa munceasca in folosul comunitatii cel putin o vara intreaga ! Sa praseasca la trandafiri sa ude florile !

20.04.2015 la 12:22

asteptam sa infloreasca si sa facem fotografii cu ele erau minunate si in boboc rusine celor ce nu stiu ce inseamna munca

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro