Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_11

Un grav accident de circulație s-a produs joi, 28 mai 2015, în jurul orei 03:40, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în dreptul supermarketului Penny.

 
Din primele cercetări se pare că o autoutilitară ce transporta butelii pline, condusă de Ioan-Bogdan P., în vârstă de 26 de ani, din Bacău, nu a văzut la timp sensul giratoriu de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în zona Penny, a frânat, nu a mai apucat să vireze stânga și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se violent de un bloc.
 
În urma impactului șoferul Ioan-Bogdan P., a rămas captiv în autoutilitară. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri dotat cu echipamente de descarcerare, o ambulanță, un echipaj de jandarmi și două echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi.
 
Sosiți la fața locului, pompierii au descarcerat victima care a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Totodată aceștia au îndepărtat pericolul unei explozii prin scoaterea celor 133 de butelii din autoutilitară și au asigurat zona.
 
„La noi a ajuns un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care a fost victima unui accident rutier. La primele investigații și la consultul clinic prezenta un traumatisme la membrele inferioare. Aceasta a rămas sub supraveghere medicală și va fi supus unor investigații radiologice pentru a stabili un diagnostic.”, a declarat pentru Dorohoi News, surse medicale din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi. 
 
Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte a producerii accidentului. (Andrei B.)
 
Autor: DorohoiNews.ro

Autor: DorohoiNews.ro

 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_11Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_01Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_02Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_03Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_04Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_05Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_06Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_07Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_08Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_09Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_10Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_12Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_13Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_14Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_15Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_16Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_17Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_18Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_19Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_20Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_21Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_22Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_23Accident autoutilitara cu butelii Dorohoi_24
DorohoiNews.ro, 28-05-2015
12Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

29.05.2015 la 00:23

ACEL GIRATORIU E PREA AIUREA

28.05.2015 la 18:15

toata lumea vede cit de bun sau rau este giratoriul nimeni nu spune cum un nebun cu o bomba in spate merge cu viteza mare , la 50 la ora nu se intimpla nimic

28.05.2015 la 17:23

pentru a intelege mai bine cu sensurile giratorii va invit sa vizitati orasul Bistrita

28.05.2015 la 14:22

Nu sunt vinovati cei care merg cu viteza, sunt vinovati cei care nu au informat fiecare sofer in parte despre faptul ca a aparut o noua curba, un sens giratoriu... Multa minte le mai trebuie unora...

28.05.2015 la 14:21

vina de la Bacau la Dorohoi si adu butelii si farma blocu la oameni.Sincer sa fim persoanele respective de la apartamentul de la partier au crezut ca e potopul. Soferul avea destul de multa viteza, cum sa nu fi vazut sensul ba NENE, doar nu avea farurile stinse!!! Dai permis la........... sa omoare oameni!

28.05.2015 la 14:03

Numai "bascalie" stie romanul sa faca atat! Cand este vorba de infrastructura si erori care pot fi fatale..radem ca nesimtitii...fara sa ne pese! Cei care sunt abilitati sa gandeasca la modul serios si sa analizeze situatia sunt invitati sa gandeasca la rece miscorarea "placintei" din intersectia respectiva.Cei care nu au habar si se baga in vorba ca musca sunt invitati sa isi etaleze "cultura" ..vorba aia suntem in democratie!Cei care vrem sa vorbim serios sa vorbim/ Asa este si cine este sofer stie ca acel giratoriu ar trebui miscorat, ajuta mult pt a evita vitezomanii care vin dispre Bt sa nu se izbeasca in blocuri sau in copii si cetatenii care tranziteaza zona, una de altfel f aglomerata.Si repet nu este primul incident acolo..cei care locuiesc in zona stiu....

28.05.2015 la 13:38

da eu zic sa mutam bulevardul cu totul...ce treaba are sensul giratorul cu soferii care gonesc nebuneste prin orase???in oras limita e de 50 de km la ora...daca baiatul asta avea viteza legala garantez pe orice ca nu se mai izbea in bloc...nu ii fugea nici spatele...dar decat sa respectam regulile de circulatie pentru siguranta noastra si a celor din jur mai bine dam vina pe cei ce au proiectat sensul giratoriu pe cei care au proiectat blocul ca e mai usor asa decat sa ne asumam greselile pe care le facem!!!!!

28.05.2015 la 12:41

Pentru Manolo: Nu ar fi misto sa mutam si Penny de acolo? Daca aterizeaza vre-un sofer in el :))

28.05.2015 la 12:34

Dorohoieilor care nu prea iesiti mai departe de Dorohoi si la mamaia la tara.. sunt total de acord cu "cetatean" sensul e foarte prost amplasat acolo e si prea mare "placinta" ar trebui micsorat adus la aliniament cu bulevardul e facut si in panta..doar prostii in orasul acesta ca si "placintutele" de pe bulevard care mai mult incurca traficul decat il fluidizeaza ;-) va recomand ca in loc sa va ascundeti in spatele calculatoarelor sa mai vizitati si alte orase sa vedeti cum se desfasoara un trafic corect cu o infrastructura bine gandita ;-)

28.05.2015 la 11:56

Pentru cetatean: Daca ar fi facut sensul giratoriu mai mic, cum ar mai fi putut soferii de TIR sa intre sau sa iasa pe varianta? Vorbim de masini de 20 de metri, e indispensabil acel sens! Cat despre copii, au parcuri amenajate special pentru joaca :)

28.05.2015 la 08:14

Sigur ca da ! Chiar si blocurile din preajma sunt prost amplasate....... Pentru siguranta soferilor fara minte, ar trebui ca pe o distanta de 100 metri fata de intersectia cu pricina, sa nu se afle nici un fel de obstacol. Altfel, va fi de rau ! Chiar asa ?

28.05.2015 la 06:18

Acel giratoriu care pana acum a facut destule victime este amplasat eronat, prea mare, iar cei care au contribuit la proiectarea lui au pe constiinta toate aceste incidente de pana acum si cele care vor urma. Daca vreti sa pastrati giratoriul micsorati-l, pentru ca acea curba asa de stransa pentru a putea a continua bulevardul sa nu mai reprezinte un pericoul pentru cei care nu stiu de ea. Cei responsabili sa se autosesizeze pentru a nu se intampla si alte drame.. ziua copiii se joaca acolo si trotuarul nu e protejat cu bara de protectie si nu de putine ori multe masini au derapat. Cei responsabili sa se autosesizeze pentru siguranta cetatenilor Municipiului Dorohoi si al soferilor care ne tranziteaza orasul si nu numai.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro