Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Accident Padureni_01

Accident de circulație violent produs duminică, 17 aprilie 2016, în jurul orei 11:25, pe Drumul Comunal 76B din satul Pădureni, comuna Șendriceni, județul Botoșani.

Din primele cercetări se pare că două autoturisme, un taxi Dacia Logan, condus de Laurențiu Cristian I., în vârstă de 22 de ani, din Dorohoi și un Volkswagen condus de Sorin C., în vârstă de 36 de ani, din Pădureni, se deplasa dinspre Pădureni spre Dorohoi, iar autoturismul Dacia Logan în sens invers. Din motive deocamdată necunoscute, cele două autoturisme s-au izbit frontal.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri și poliție care au asigurat zona și au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

„La sosirea gărzii de intervenție s-a constatat o coliziune frontală între două autoturisme. Am asigurat zona, am deconectat bateriile și am verificat dacă nu sunt scurgeri de carburant.”, a declarat pentru Dorohoi News, plt. adj. Laurențiu Grămescu, șef gardă intervenție Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, care l-a preluat pe șoferul Daciei Logan și l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, celălalt șofer refuzând acordarea îngrijirilor medicale.

„La noi a sosit o victimă a unui accident rutier cu politraumatisme. La o investigație mai amănunțită s-au constatat traumatisme minore la nivelul cranio-facial, traumatism genunchi bilateral și antebraț. Victima va rămâne internată la noi pentru investigații amănunțite.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Valerian Andrieș, medicul de gardă de la secția Chirurgie a Spitalului Municipal Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Accident Padureni_01Accident Padureni_02Accident Padureni_03Accident Padureni_04Accident Padureni_05Accident Padureni_06Accident Padureni_07Accident Padureni_08Accident Padureni_09Accident Padureni_10Accident Padureni_11Accident Padureni_12Accident Padureni_13Accident Padureni_14Accident Padureni_15Accident Padureni_16
DorohoiNews.ro, 17-04-2016
37Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

23.04.2016 la 20:35

prietena acestui baiat daca nu erau acesti oameni de la inceput. babe mosi cum le zici tu nu avea cine sa dea primu ajutor.si nu te mai dat atat in spectacol ca esti doar o copilita de 17 ani .mai bine mai joacate cu papuselele decat sa te bagi in conversatii (D D)

21.04.2016 la 12:14

:))) ce panarame de oameni sunteti , baa nu va obliga nimeni sa urcati in taxiurile cu cauciucurile uzate , citeam .. Ceva cu SRG :)) da mergi in parcare si zii la om .. Sa si schimbe cauciucurile ... Salatelor ...tari in gura pe net ..

20.04.2016 la 22:01

Ok.. cum zici u ca atestatul nu e obligatoriu si ca masina era închiriată..daca pentru tine viața inseamna ceva nu făceai atâtea accidente si ai fi mai responsabil. Respect pentru soferul din Wolsvagen ca a încercat sa evite o tragedie. Asa ca ar trebui sa ii multumesti lui pentru ca vb acum.

19.04.2016 la 22:36

macar acest tanar recunoaste dar comportamentul acestei prietene lasa de dorit.domnisoara draga nu te mai increde in vorbe daca observi in comentariul prietenului tau recunoaste ce viteza avea si unde era acul oprit

19.04.2016 la 16:25

Astea care comentati aici , va transmit ca nu are nici o legatura ATESTATU ,TAXIU .Eram in scop personal , masina era inchiriata . Nu vorbiti in necunostinta de cauza ,viata costa mai mult decat cele 2 bucati de tabla .Acu de la km sa oprit la viteza constata-ta, nu sunteti in masura sa dati voi : LEGI, PEDEPSE,si altele .Tineti-va parerile pentru voi si vorbiti-le in particular cu cine vreti voi . (Laurentiu.C.I )

19.04.2016 la 07:06

"Localnicu" asa care e problema ta ? Nu era nimeni martor dupa ati venit toti ca la pomana , babe, mosi si COPII asa cum esti si tu de fapt . Nu se grabea nicaieri minti cat am stat eu acolo nu a intrat nimeni in masina sa vada la cat sa oprit acu . Ai o falsitate in tine . Da fara anonim daca esti asa mare "MARTOR"

18.04.2016 la 22:52

1 repet atestatul nu are nici o legătură cu permisul citește legea . după cum vedeți dorohoiul nu este un oraș vai de mine din care sa scoți banii din piatra seaca 3 fiecare firma din oraș trage cum poate . 4 autorul (aaaaa) pentru cunoștință ta avem atestat eu cu florin. 5 va dați cu părerea in ceva ce nu aveți nici o legătură bine ca atunci când faceți comanda la Ada sau veniți la portiera va plângeți ca dc întârzie taxiul dc bate aia dc miroase in mașină sau nu stiu ce si așa mai departe. Nu am nimic cu comentările fiecare are părerea lui si nu țin apărarea nimănui.

18.04.2016 la 20:28

Ar fi bine sa se verifice: starea tehnica auto, agreerea si toata documentatia la toate taxiurile din oras inclusiv cele care fac curse (ilegal) Darabani, Suceava si Botosani. Cine a verificat vreodata cauciucurile la: SRG+compania.

18.04.2016 la 17:32

eu am fost la locul faptei de la inceput si intradevar acul la dacia logan era oprit la 70. e un copil asta e se grabea la prietena

18.04.2016 la 16:34

1-,,el,, cine esti tu sa judeci pe altii, si cred ca daca erai in locul prietenei taximetristului era de asteptat sa fii de ,,partea,, lui .2-nu cred ca statea careva pe afara preconizand ce se va intampla....deja se abereaza, daca prioritatea ta era sa te uiti in bord sa vezi unde s-a oprit acul, atunci scuza-ma dar ai o viata plictisitoare !

18.04.2016 la 15:24

aceasta prietena a taximetristului sa nu se dea in spectacol cu acest individ care crede ca merge pe autostrada.si daca nu crede ca acul a ramas la 70 in bord sa mearga sai confirme persoanele care au fost la fata locului.

18.04.2016 la 14:49

acest accident este un caz nefericit pentru ambele parti,sunt si eu soferita cu o vechime la permis de cel putin 15 ani,dar tupeul si nesimtirea UNOR taximetristi este fara limite. Toti participantii in trafic au drepturi si obligatii,daca tot vrei sa fii tare nu pune in pericol pe altii, dar lor le este permis orice . regulile sunt facute sa fie respectate taximetristilor !!!! si acum urmeaza.....!!!!!!! ,,stai acasa cucoana,,..... etc.......

18.04.2016 la 11:02

Nici unul dintre noi nu are dreptul de a judeca pe altul, asa ca fiecare ar trebui sa-si tina parerile pentru el, lasa-ti politia sa-si faca treaba!

18.04.2016 la 10:17

MRN si Florin din cate stiu eu legea va obliga sa aveti atestate , nu conteaza ca e o bucata de carton , voi trebuie sa aveti bucatia aia de carton nu doar permisul de conducere , in ziua de azi orice prost are permis . Si politia ce face , ce controale face ? se uita la voi si pleaca mai departe , nu cred ca va controleaza pe voi , controleaza firma . in ziua de astazi in dorohoi orice copil e taximetrist , cum sa mergi cu astfel de persoane ?

18.04.2016 la 09:06

Daca zici ca nu era el atunci i-mi cer scuze se pare ca am fost informat gresit , dar totusi pe viitor daca va mai conuce baiatul sa fie mai atent pentru ca se crede cam sofer.

18.04.2016 la 09:03

Singuru care se da in spectacol esti TU !!! Vorbesti in necunostinţa de cauza! Guriţa mica

18.04.2016 la 08:59

Nu a nenorocit pe nimeni asa ca gura mica . Creca i sa oprit acu in ochii tai :))) altfel nu stiai ce sa spui

18.04.2016 la 07:49

Nu va dati atat in spectacol mai bine ar sti cu cat sa mearga prin localitate nu sa i sa opreasca acul la 70in bord .nenoroceste si alti oameni pe langa el

18.04.2016 la 07:13

Care e problema ta ma omule ca ma ambalez ? Cu ce ? Tine'ti gura aia si parerile acasa , om care e bun doar pentru barfa

18.04.2016 la 06:37

Anonim atunci cu MKA vu podul așa cum presupui tu nu era el , vezi ca vb din povesti :)

18.04.2016 la 06:33

Florin bine punctat . e normal , prietena lui ii tine partea pentru ca daca erați voi in locul lui la fel se întâmpla nevasta prietena si așa mai departe va ținea partea. Atestatul nu are nici o legătură cu circulația așa cum spus si Florin e doar o bucata de carton in valoare de 500 lei psihologic si medical ca sa nu dai in cap la clienți nimic altceva . nu ii țin partea nimănui pentru ca puteam sa fiu eu sau oricare dintre noi. Nu mai judecăți lumea aiurea , pentru ca numai ei stiu exact ce sa întâmplat acolo. :)

18.04.2016 la 01:17

Atestate vama si așa mai departe !!! Sa încep așa direct nu va da.ti cu părerea ca a fost așa ca ala a adormit ca asta nu are atestat si așa mai departe numai ei stiu exact ce a fost acolo. 1. Sa deschis subiect pe atestat nu are nici o legătură bucata de carton pe care o au taximestri in dosar acel atestat atesta ca e capabil mental sa transporte persoane in mașină adică nu fie nebun șoferul de taxi sa dea in cap la clienți ! 2 vama ?! Macar nu mai vorbiți de așa CV fiecare din zona asta de tara trage cum poate sași facă rost de o bu ata de paine așa ca nu comentați aiurea. 3 politia își face doar treaba nici nu va puteți imagine cate controale lunare are un taximetrist de la politie . si tot așa mai departe ați audaugat câteva comentarii fara rost si judecăți persoanele fara rost . scurt si la subiect

17.04.2016 la 22:48

sau iubita acestuia ca prea tare se ambaleaza cel mai corect lasat fara permis o perioada

17.04.2016 la 19:49

Iar persoanele care il apara pe cel in cauza sunt niste prieteni ai marelui taximetrist.

17.04.2016 la 19:46

Taci ma om de nimic . Voi astea care ati scris de rau sa va dee Dumnezeu la fel si voua sa vede'ti ce e aia suferinta .

17.04.2016 la 19:41

Dar baiatul cand s-a izbit tot cu un alt taxiu si daca nu ma insel taxiul are nr MKA sau ceva de genu intru-un pod atunci cine era vinovat podu sau piesa dintre volan si scaun. Nu-i mai tine-ti apararea ca persoanele care il cunosc stiu ca e un inganfat si ca cine mai e ca el.

17.04.2016 la 18:43

Da nu conteaza daca esti sau nu dar nu mergi tu cu 70 pe piatra.dar orcum avea mai mult deoarece dupa impact sa oprit la 70 avea 90 garantat

17.04.2016 la 17:46

Sunte'ti voi astea buni conducatori . Tine'ti'va parerile proaste acasa ca nu ati vazut voi ce si cum a fost.

17.04.2016 la 17:23

Marele taximetrist

17.04.2016 la 17:12

Soferul de pe taxi e un copil el crede ca drumurile din padureni sunt centuri orcum acu in masina era oprit la 70si noi stim ca in localitate e 50dar nah taxiul are prioritate de la politie

17.04.2016 la 17:06

Mai bine tineti'va gura toti ca habar nu aveti cum sa intamplat . Daca era'ti voi in loc ce facea'ti ? Taximetristu are dreptate ai celalalt o zis cu gura lui ca O Adormit la Volan

17.04.2016 la 16:28

Cum sa adoarma la volan ? Nu stiti voi cum vine acolo ...fiecare masina merge pe contrasens deoarece pe sensul de mers * dreapta * e denivelat ... Inclusiv eu mai merg pe celalalt sens de mers ..dar ma asigur ! Sigur soferul de pe taxiu nu stia zona si s-a bagat fara sa se asigure . Nu avea cum sa adoarma omul de la passat incat sa ajunga taxiul asa aruncat.Sa fim un pic realisti oameni buni !

17.04.2016 la 16:20

Iti trebuie 2 ani de permis si minim 21 de ani ..si sunt cu totu alte intrebari nu de circulatie ...a patit ceva clientu ? Daca era o salvare in locul taxiului ce ziceai ?? Ati prins acuma cu atestatu si faceti caz aici ..

17.04.2016 la 15:36

Domnule cetatean eu cred ca ar trebui sa aiba fiecare taximetrist atestat nu doar permis de conducere .Politia se face ca nu-i vede. Sa le fie rusine .

17.04.2016 la 15:27

Ce treaba are ca el a mai avut accidente ? Daca persoana cu passatu a adormit la volan .. Putea fi oricine in locul taxiului ... Si treaba cu atestatu e alta treaba ..cel de pe passat face ukraina si pierde noptile prin vama , nu pui la socoteala? Hai sa fim realisti !

17.04.2016 la 15:14

Buna ziua ! Politia din Dorohoi in loc sa-i controleze la atestate ei stau si se iau de cei care vand florii la coltul strazi . Rusine , rusine sa va fie . Nu cred ca ar trebui sa fie tot copilul taximetrist . Soferu' care a facut accidentul sigur nu are 5 de cand detine permisul , cum a devin taximetrist?? Politia ar trebui sa le faca o vizita la toti taximetristi .

17.04.2016 la 14:42

Baiatul de pe taxiu a mai avut cateva acciente tot cu taxiul . De atestat nici nu se mai pune problema ca oricum nu are asa ceva cu siguranta. Politia din oras mai bine ar controla un pic toti taximetristii la atestate ca asemenea taximetristi te duc la moarte.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro