Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Încearcă să scapi de sentimentele negative în această săptămână, pentru că altfel vei atrage situaţii neplăcute de partea ta. Ai probleme cu partenerul de viaţă, însă trebuie să ai grijă pentru că starea ta îţi poate afecta cariera. Încearcă să delimitezi foarte bine aceste două sectoare ale vieţii tale.

Pentru a evita să ai unele probleme la locul de muncă, ar trebui să încerci să lucrezi de acasă. Viaţa sentimentală te-a dat peste cap de tot şi nu ar trebui să permiţi să te afecteze şi pe alte planuri. Trebuie să nu laşi ca şeful tău să afle ce ţi se întâmplă.

Problemele pe care le întâmpini zi de zi în această perioadă te vor lăsa fără energie şi îţi vor provoca şi mari dureri de cap. Încearcă să eviţi medicamentele luate la nimereală, consultă un medic şi încearcă să nu te laşi doborâtă.

Leu (22 iulie - 22 august)
În această săptămână cu siguranţă vei vrea să impresionezi pe cineva. Încă de luni începi să te aranjezi şi să fii cochetă, de aceea ai toate şansele ca la serviciu să ai şansa să te remarce cineva. Chiar dacă nu este totul cum ai vrea, măcar te vei distra.

Cu toată munca pe care ai depus-o în ultima perioadă, rezultatele nu te mulţumesc deloc. Şi e posibil ca unii colegi de-ai tăi să te scoată din minţi, însă trebuie să accepţi că e loc pentru toţi pe pământ.

Nu vor apărea probleme noi de sănătate, dar nici cele existente nu se vor agrava. Ai toate şansele să ai o dispoziţie de zile mari, mai ales când vine vorba de distracţie. Încearcă lucruri noi pentru că îţi poţi permite orice în aceste zile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă eşti singură, vei avea parte de puţin flirt la începutul acestei săptămâni. Ai toate şansele să întâlneşti pe cineva la fel de disponibil ca şi tine, însă trebuie să ştii când să treci la acţiune şi ce să îi spui pentru a-l face să simtă atracţie faţă de tine.

Spune da ideilor noi la locul de muncă şi lasă-ţi tenacitatea să îşi spună cuvântul. Aruncă o privire mai atentă asupra bugetului tău, altfel vei cheltui mai mult decât trebuie în acest weekend. Fii calculată şi organizează-ţi bine fiecare bănuţ.

Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să fii prudentă în raport cu ceilalţi. Chiar dacă nu tu provoci ceva, e posibil ca cei din jurul tău să fie un adevărat pericol pentru tine.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Ai toate şansele ca în această săptămână să ai parte de o aventură romantică. Îi atragi pe cei din jurul tău în acel sens, aşa că nu te aştepta la rezultate prea mari. Tot ce se va întâmpla va fi de moment şi nu trebuie să îţi faci speranţe.

Ţelurile foarte mari vor fi greu de atins în această săptămână, aşa că e posibil să simţi o uşoară dezamăgire. Nu trebuie să te dai bătută, ocheşte obiective mici, dar la care poţi să ajungi. Ai multă energie, dar trebuie să ştii ce să faci cu ea.

Nu se inveşte nicio schimbare la starea ta de sănătate, cel puţin nu spre mai rău. Ai toate şansele ca nişte afecţiuni mai vechi să îşi găsească rezolvarea sau măcar o soluţie pentru ameliorare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Familia ta va fi pe primul loc în această săptămână, aşa că soţul tău ar trebui să se simtă privilegiat. Consideri că dacă nu rezolvi ce trebuie acum cu partenerul de viaţă, pe viitor vor fi probleme grave cărora nu le vei mai putea face faţă. Fii romantică!

Familia şi casa ta ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu în această săptămână. Trebuie să încerci să renunţi la altele pentru a te putea ocupa cu adevărat de acest aspect al vieţii tale. Încearcă să îţi menţii relaţiile pentru a preveni problemele pe viitor.

Te vei simţi fantastic în această perioadă, aşa că nu ai motive de îngrijorare. Chiar dacă vei avea multe de făcut, nu va fi deloc obositor, ci din contră te vei distra şi relaxa.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ai acel ceva care îi va atrage pe bărbaţii din jurul tău ca un magnet, aşa că dacă eşti singură profită de această situaţie cât poţi tu de mult. Dacă eşti angajată într-o relaţie, atunci oferă-i doar iubitului întreaga ta frumuseţe şi senzualitate.

Orice bănuţ economisit îl vei putea folosi pe viitor pe lucruri cu adevărat importante. Ai calitatea de a atrage lumea de partea ta, aşa că îţi poţi face câţiva prieteni noi. Chiar dacă întâlnirile presupun cheltuieli, e bine să fii mai chibzuită.

Dacă nu eşti grijulie cu tine, atunci e posibil să întâmpini unele momente dificile. Încearcă ca după muncă să te detaşezi şi să îţi relaxezi psihicul cu activităţi relaxante.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Nu se anunţă nicio schimbare în această săptămână din punct de vedere sentimental. Dacă eşti singură vei rămâne aşa cel puţin încă o săptămână. Dacă eşti angajată într-o relaţie există riscul ca ea să devină monotonă, însă nimic deranjant sau grav.

Latura ta creativă şi spontaneitatea de care dai dovadă îţi poate aduce unele beneficii în această săptămână. Fie că este vorba de o recompensă financiară, fie despre laude din partea şefilor, nu ai motive decât de bucurie.

Nu se vor înregistra schimbări notabile cu sănătatea ta în această săptămână. Singurele semne în neregulă ar fi micile dureri de cap sau de spate, explicabile de altfel din cauza ritmului cotidian pe care îl ai.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
În această săptămână, tu şi iubitul tău ajungeţi în sfârşit să vă puneţi planurile în aplicare. Cel mai probabil este vorba de un concediu planificat cu mult timp în urmă şi pe care îl meritaţi din plin. Dacă eşti singură, ai toate şansele să cucereşti pe cineva într-una din ieşirile tale în oraş.

Poartă-te natural şi nu încerca să atragi atenţia nimănui asupra ta. Chiar dacă uneori te simţi neîndreptăţită, în această perioadă nu este indicat să iei niciun fel de măsuri. Fă-ţi un plan şi urmează-l! Vei descoperi ceva despre o persoană apropiată ţie.

Încearcă să adopţi un stil de viaţă mai sănătos şi fă-ţi un program regulat de sport. Dacă nu poţi de una singură, încearcă să îţi faci un abonament la sală măcar pentru o lună. Vara asta ai nevoie de un corp senzaţional!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Relaţia ta se va bucura îb această perioadă de paşi mărunţi către etapa următoare. Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie sau să primeşti o invitaţie romantică spre o destinaţie specială. Lucrurile merg mai mutl decât bine pe plan sentimental pentru tine.

Nu te chinui să îţi duci la bun sfârşit sarcinile dacă simţi că nu mai poţi. Mai mult decât atât un coleg este dispus să te ajute, aşa că de ce să nu accepţi? Foloseşte-ţi imaginaţia şi inteligenţa şi vei avea parte de rezultate uimitoare. Vei fi promovată!

Arăţi bine, te simţi bine, ce îţi poţi dori mai mult? Nu vei avea probleme, singura grijă a ta este să ai grijă cu soarele arzător. Chiar dacă vrei să fii sexy, nu ezita să îţi protejezi pielea de ultraviolete.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Ai un mare obiectiv care trebuie atins în această săptămână din punctul tău de vedere. Însă e posibil ca pentru a obţine ceea ce îţi doreşti să fii nevoită să treci peste dorinţele partenerului de viaţă, sau chiar să te foloseşti de el pentru a atrage foloasele de partea ta. Îţi pui relaţia în pericol dacă vei acţiona aşa.

Dacă eşti conştiincioasă la locul de muncă, rezultatele nu vor întârzia să apară. Pune-ţi ideile pe o foaie, iar apoi nu te feri să le pui în practică. Încă de la începutul săptămânii porneşti cu aspiraţii măreţe, dar trebuie să ai grijă în relaţiile cu cei din jurul tău.

După o săptămână plină de activităţi importante şi extenuante la locul de muncă, ai nevoie cu siguranţă de un weekend în care să îţi reîncarci bateriile. Încearcă să dormi mai mult şi să renunţi la fumat, dacă este cazul, pentru că eşti predispusă problemelor pulmonare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
După multă muncă vei avea parte şi de momente frumoase şi relaxante alături de iubitul tău, le meriţi din plin. Cei care te iubesc cu adevărat vor ştii cum să se poarte cu tine şi ce surprize să îţi facă pentru a te bine dispune. Totul va fi spontan şi se va transforma în ceva cu adevărat emoţionant.

Dacă te gândeşti să pleci într-o vacanţă, nu ar trebui să stai pe gânduri. Ai suficienţi bani cât să îţi permiţi unele mofturi. Chiar dacă bugetul îţi va scădea în această perioadă, vei simţi că a meritat.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă ai nevoie de o pauză binemeritată de odihnă. Încearcă să stai cât mai mult la umbră şi să eviţi plaja la orele de vârf, altfel îţi vei strica singură concediul.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E posibil ca joi sau vineri să înţelegi greşit un mesaj pe care ţi-l transmite iubitul sau pretendentul tău. Dar odată ce vine weekend-ul, sentimentele vor reveni pe făgaşul normal, ba chiar vei avea parte de clipe cu adevărat romantice.

Nu te aştepta la avansări ori măriri de salariu în această perioadă, cred că eşti conştientă de efortul depus până acum. Îţi place să experimentezi şi cu siguranţă nu eşti omul care să fie comandat şi care să se condormeze. Ascultă mai mult de sfaturile celor care ţin la tine.

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, însă nu ar strica să fii prudentă şi să îţi faci unele controale medicale de rutină. Nu aştepta să îţi fie rău pentru a merge la doctor, soluţia este să previi! Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 14-07-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro