Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Eşti destul de irascibilă în această săptămână, de aceea iubitul tău va avea de suferit. Nimic nu îţi convine şi eşti foarte greu de mulţumit, indiferent cât ar încerca. Exprimă-te clar şi lasă emoţiile deoparte atunci când e vorba de lucruri serioase.

Dă tot ce ai mai bun în această săptămână, fii comunicativă şi exprimă-te cât de clar poţi. Nu lăsa pe nimeni să îţi afle slăbiciunile, mai ales dacă e vorba de colegii tăi de muncă. Concentrează-te şi fii pe poziţii orice dispoziţie ţi-ar da şefii.

Eşti plină de energie în această săptămână, dar şi sensibilă în acelaşi timp. Încearcă să te aduni şi să îţi canalizezi toată forţa către lucrurile cu adevărat importante. O atenţie sporită trebuie să o acorzi impulsivităţii, starea psihică este la fel de importantă ca cea fizică.

Leu (22 iulie - 22 august)
Ai nevoie de o vacanţă alături de iubit, şi chiar dacă nu reuşeşti să îţi iei mai multe zile libere, profită de weekend şi pleacă undeva. Într-una din cele două zile din weekend vei avea parte de o surpriză pe care nu o vei uita niciodată, şi nici nu vei dori asta.

Va fi o săptămână de succes pentru tine şi vei fi un exemplu bun de urmat pentru colegii tăi. Ţi se vor solicita sfaturi şi nu trebuie să fii nici prea modestă, dar nici prea mândră. Dacă găseşti acel echilibru, atunci vei fi fericită şi stăpână pe tine.

Sănătatea nu îţi dă bătăi de cap în această săptămână, ba din contră poţi găsi unele rezolvări. Dacă ai unele afecţiuni mai vechi şi mergi frecvent la controale, atunci vei primi o veste bună în această privinţă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Tu eşti propriul tău stăpân, aşa că tu decizi ce să se întâmple cu viaţa ta sentimentală. Pentru moment relaţia ta e incertă, poate fi prea frumos, dar poate fi în egală măsură şi foarte urât. Cere sfatul cuiva cu experienţă pentru a putea ieşi din acest impas.

Ai muncit mult în ultima perioadă, de aceea meriţi din plin un concediu. Pune la punct toate detaliile pentru această vacanţă şi încearcă să scapi încet încet de grijile şi stresul de la serviciu. Împreună cu familia trebuie să vă organizaţi bugetul şi să hotărâţi ce vă permiteţi şi ce nu.

Stai prost cu nervii şi cedezi foarte repede atunci când cineva te presează sau când simţi că timpul nu îţi mai ajunge. Găseşte-ţi acel echilibru interior dacă vrei să nu ai dureri de cap care să îţi strice toată vacanţa.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Nu ai timp de viaţă personală, cu toate că va trebui să porţi unele discuţii cu partenerul de viaţă. Chiar dacă tratezi acest aspect cu superficialitate, asta nu înseamnă că totul este sub control. Posibile probleme pe viitor.

Nu ai timp de nimic decât de muncă, însă câştigi pe o parte şi pierzi pe alta. La sfârşitul săptămânii te vei simţi mulţumită de ceea ce ai realizat, însă nu vei primi niciun fel de recompensă financiară, cel puţin nu prea curând.

Nu ai nevoie de pastile şi nici de medic în această perioadă. Însă trebuie să faci mai multă mişcare şi să bei multe lichide, vara îşi pune amprenta şi pe organismul tău.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fie că eşti singură sau nu, în această săptămână nu se va produce nicio schimbare pe plan sentimental. Chiar dacă ţi-ai dori poate să se întâmple, trebuie să laşi lucrurile să curgă natural fără a le grăbi în vreun fel. Destinul tău e scris în stele.

Ai probleme cu banii de ceva vreme, însă în această săptămână situaţia ta financiară se va agrava. Nu îţi strica relaţiile cu cei din jur, doar ei te pot împrumuta dacă chiar vei avea nevoie.

Nu ai nevoie de tratamente scumpe pentru a te menţine în formă, de aceea ar trebui să te gândeşti serios la asta. Apucă-te de sport şi încearcă să te axezi pe ceea ce îţi permiţi să faci. În această vară depinde doar de tine cum vrei să arăţi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Nu te lăsa doborâtă de o ceartă cu iubitul tău şi nici nu te îngrijora de ce ar putea să provoace. Trebuie să iei situaţia ca atare fără să îi dai o altă conotaţie. Fă acum ce poţi, altădată e posibil să fie prea târziu.

Nu ai deloc răbdare şi deşi munceşti ca şi până acum, îţi doreşti rezultate mult mai rapide. Lasă latura financiară deoparte dacă vrei să faci o treabă bună şi să nu pari profitoare în faţa superiorilor.

Ai nevoie de mai mult timp singură, să îţi limprezeşti gândurile şi să te linişteşti. Dacă fizic nu ai niciun fel de problemă, e posibil ca psihicul să îţi fie afectat de evenimentele neplăcute din ultima perioadă. Încearcă să te destinzi!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Va fi o săptămână plină, însă ai pretenţia ca weekendul acesta să fie unul foarte relaxant. Cu iubitul aproape şi telefonul închis poţi uita de absolut orice grijă pe care o ai. Ai nevoie să îţi încarci bateriile, dar în acelaşi timp şi să îţi satisfaci dorinţa de iubire.

Nu ai probleme cu banii, iar familia te înţelege orice ai face. Drept urmare nu trebuie să îţi faci griji pentru ce se va întâmpla, ci trebuie să faci doar ceea ce simţi şi să te laşi purtată de val. Toţi îţi vor tolera un moment de libertate maximă.

O problemă mai veche de sănătate te va pune pe gânduri în această săptămână, şi simţi nevoia să insişti pe acest subiect. Ai nevoie de câteva clipe de linişte în care să îţi poţi da seama ce vrei și ce decizie trebuie să iei. Din fericire nu este nimic grav.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Dacă eşti singură, ai toate şansele ca la mijlocul acestei săptămâni să cunoşti pe cineva special într-un loc unde chiar nu te aşteptai. Romantismul iese la suprafaţă, aşa că o cină la lumina lumânărilor şi puţină friscă este tot ce îţi doreşti.

Nu îţi stă gândul nici la bani, nici la serviciu şi cu atât mai mult la părinţi. Eşti îndrăgostită sau eşti pe cale să fii, ceea ce te rupe puţin de realitatea crudă. Din nefericire, nu va dura mult şi vei da piept cu greutăţile vieţii.

Ai nevoie de somn mai mult decât oricând, nopţile pierdute sunt pe cale să îşi spună cuvântul. Ţine cont de aceste sfaturi pentru că duminică cei dragi au nevoie de tine energică. Nu ar fi în regulă să ţi se facă rău când ţi-e lumea mai dragă.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Visezi cu ochii deschişi în această săptămână, şi e posibil ca acest lucru să alunge şansa de a-ţi face un iubit prea curând. Dacă încerci să te aduni, la începutul weekendului ai şansa să primeşti o surpriză romantică din partea unei persoane misterioase.

Îţi faci planuri multe în această săptămână, însă trebuie să le pui şi în aplicare. Ai grijă la colegii tăi invidioşi care vor încerca să te tragă în jos atunci când îţi vor afla intenţiile. Fii secretoasă şi discută doar cu persoanele apropiate din viaţa ta.

Nu o să ai probleme de sănătate, însă nici nu te vei simţi excepţional. O uşoară lipsă de energie te face să fii nervoasă pe tine, dar şi pe cei din jurul tău. Încearcă să îţi schimbi stilul de viaţă şi ai grijă ce îţi pui pe farfurie.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Săptămâna aceasta cu siguranţa vei întâlni câteva obstacole în calea ta, dar îţi place acest lucru. Chiar dacă unora li se poate părea ciudat, ţie îţi place la nebunie ca inima să îţi fie pusă pe jar. Din punctul tău de vedere, o relaţie fără hopuri este una plictisitoare.

Vei avea parte de o victorie pe plan profesional în această săptămână, şi se va lăsa cu distracţie. Nu păsta doar pentru tine succesul pe care îl ai, aşa că organizează o petrecere cu toţi cei dragi. Chiar dacă nu ai timp de asta în cursul săptămânii, weekend-ul este perfect pentru astfel de activităţi.

Oboseşti, îţi revii, alergi, te odihneşti, te stresezi, te relaxezi, asta este ritmul tău de viaţă. Deşi mereu renaşti şi prinzi putere, la un moment dat organismul tău va ceda. Ajută-l şi uşurează-l de aceste schimbări bruşte şi constante, ai nevoie de mai multă prudenţă pentru a rezista.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Eşti romantică în această săptămână, întreaga ta viaţă este marcată de acest sentiment de altfel. Dacă eşti singură ai toate şansele ca senzualitatea ta să îl atragă fix pe bărbatul pe care ai pus ochii. Dacă ai o relaţie serioasă atunci te poţi declara norocoasă.

Vei avea de luat o decizie în legătură cu serviciul, şi nu eşti pregătită să o faci. Nu ai avut timp deloc de viaţa ta profesională, iar acum va trebui să iei o hotărâre ce nu suportă amânare. Încearcă să nu faci greşeli fiind superficială, măcar documentează-te despre ce e vorba.

Nu vor fi schimbări ale stării tale de sănătate în această săptămână, de aceea te poţi ocupa liniştită chiar şi de cele mai îndrăzneţe activităţi. Şi chiar dacă nu e grav, ai grijă la alimentaţie pentru că o indigestie îţi poate da planurile peste cap.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă în cursul săptămânii nu ai timp deloc de viaţa ta sentimentală, odată ce weekend-ul vine situaţia se schimbă radical. Alături de prieteni şi de iubit vei petrece clipe minunate, de pură dragoste, linişte şi zâmbete adevărate.

Ai suficientă trebă la serviciu, însă ţi se cere să îi ajuţi şi pe alţii. Nu te panica, te vei descurca de minune. Trebuie să încerci să vezi lucrurile mult mai clar decât le-ai văzut până acum, şi să priveşti cu optimism spre viitorul tău profesional. Astrele sunt de partea ta.

Ai nevoie de odihnă, însă acest lucru va deveni realizabil abia în weekend. Nu este nimic de speriat, ci e perfect normal ca organismul tău să aibă nevoie de o pauză. După atâtea luni de muncă, ai dreptul la un bine-meritat concediu. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 21-07-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro