Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Leu (22 iulie - 22 august)
Dragoste. Ai nevoie de mai mult timp singură, indiferent care ar fi statutul tău amoros. Trebuie să te gândeşti serios la viitor şi să te decizi care ar fi următoarea ta mişcare. Dă-ţi seama ce se întâmplă cu tine şi cu sentimentele tale, acum e momentul.
 

Bani, serviciu, familie. Colegii tăi, cât şi şefii, sunt total impresionaţi de treaba pe care o faci la serviciu. Vei auzi vorbindu-se numai de bine de tine până spre miercuri, joi. Ce este cel mai ciudat este că nu te-ai fi aşteptat niciodată la asta. Plănuieşte-ţi deja următoarea mişcare!

Sănătate. Te simţi bine, atât fizic, cât şi psihic, acest lucru se vede din rezultatele pe care le obţii la serviciu. Ai nevoie însă şi de momente de una singurp, pentru a-ţi linişti mai mult mintea, decât corpul. Altfel, starea ta de sănătate este una bună, iar în această perioadă nu vei întâmpina probleme.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Dragoste. Nu vor fi schimbări în plan sentimental în această săptămână, de aceea nu îţi face prea mari speranţe cum că situaţia ta se va îmbunătăţi. Vestea bună e că nici nu se va înrăutăţi! Încearcă să nu complici nimic, iar orice ceartă dintre tine şi iubitul tău să nu degenereze!

Bani, serviciu, familie. În această perioadă trebuie să înveţi să te adaptezi mai uşor schimbărilor, doar aşa vei reuşi să fii fericită. La mijlocul acestei săptămâni, cel mai bun lucru pe care poţi să âl faci este să păstrezi apele calme între colegii de muncă, chiar dacă ţi se pare complicat. Vei reuşi să îi aduci pe calea cea bună, ţi îţi vei primi mulţumirile meritate.

Sănătate. Nu vor fi schimbări cu privire la sănătatea ta, cel puţin nu unele în rău. Dacă suferi deja de unele boli, e posibil ca ele să îşi găsească rezolvarea în această perioadă. Cel mai important lucru este să te duci la control regulat pentru a preveni alte probleme.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Dragoste.  În cursul săptămânii te dedici doar prietenilor şi vrei libertate deplină. În schimb, în weekend vei avea partea de cel mai tare flirt de până acum. E suficient să pui ochii pe cineva care atrage, şi apoi şarmul tău ştie ce are de făcut.

Bani, serviciu, familie. Cel mai probabil, cei mai mulţi dintre nativi sunt deja în concediu, aşa că au dat uitării de mult munca. Familia şi prietenii vor fi cei mai importanţi în această perioadă, iar banii sunt suficienţi pentru a te distra din plin. Nu degeaba ai economisit până acum!

Sănătate. Te afli într-o formă fizică de invidiat şi eşti pusă pe aventură. Ai energie din plin şi vrei să trăieşti fiecare clipă la maxim ca şi când ar fi ultima. Însă trebuie să ai grijă la excese, mai ales dacă eşti în vacanţă şi îţi doreşti ca nimic să nu ţi-o strice.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dragoste.  Îţi vei ignora puţin iubitul în această săptămână, asta dacă ai unul. Un prieten de-al vostru comun are nevoie de tine şi de sfaturile tale, pentru că cele venite din partea unei fete sunt mult mai utile. Acordă-i toată atenţia ta, partenerul tău va înţelege perfect situaţia.

Bani, serviciu, familie. În această săptămână nu ar fi indicat să ai pretenţii de genul unei măriri de salariu. Şeful tău nu este în cea mai bună dispoziţie a lui, iar cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să nu îi ieşi din cuvânt. Trebuie să vorbeşti puţin şi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit.

Sănătate. Starea de sănătate nu ţi se va mai agrava, asta dacă ai deja unele probleme care ţi-au tot dat bătăi de cap în ultima perioadă. În schimb, chiar dacă nu ai simptomele vreunei boli, ai grijă să mergi la controale de rutină pentru a putea preveni orice neplăcere.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Dragoste.  Fă-ţi planuri de vacanţă cu iubitul tău, nu ai altceva mai bun de făcut. Ai grijă însă să faci tot posibilul pentru a le realiza. Nu te stresa din nimicuri şi încearcă să faci totul cu plăcere. În weekend vei avea parte de o ieşire romantică, menită să te înveselească.

Bani, serviciu, familie. Nu îţi stă gândul la muncă, ci doar la o vacanţă alături de cei dragi. În această săptămână nu trebuie să faci nimic altceva decât să găseşti cele mai bune soluţii pentru tine şi pentru familia ta. Nu degeaba ai economisit atât până acum şi nu degeaba ai muncit atât.

Sănătate. Stai prost cu nervii, însă nicidecum nu se pune problema vreunei boli. Încearcă să te menajezi tu singură de stresul cotidian şi să încerci să priveşti mult mai relaxată totul. Nu poţi schimba totul după bunul plac, aşa că trebuie să te obişnuieşti cu ideea.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Dragoste.  Vei primi în această săptămână o veste de la un fost iubit cel mai probabil, şi nu ştii cum să reacţionezi. Vei intra într-o stare de melancolie şi de vei gândi la vremurile bune, dar demult apuse. Conversaţia cu acea persoană poate avea totuşi un final fericit.

Bani, serviciu, familie. Munca în echipă devine dificilă în această săptămână, însă la finalul ei îţi vei da seama că tot efortul tău a meritat. Nu te îngrijora, toţi de la serviciu veţi fi la acelaşi nivel din nou. Vei lucra mult şi nu te vei lăsa până nu îţi vei duce planul la bun sfârşit.

Sănătate. Nu ai timp de tine în această săptămână, nu ai grijă ce mânânci, cât mănânci şi cât dormi. Din această cauza, în weekend e posibil să resimţi tot acest stil de viaţă nesănătos pe care l-ai adoptat. Chiar dacă ai o scuză, ar fi indicat ca după această perioadă să te gândeşti mult mai serios la sănătatea ta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Dragoste.  Trebuie să faci unele compromisuri în viaţa ta sentimentală în această săptămână, ştii foarte bine că în orice relaţie se întâmplă asta. Te poţi obişnui cu ideea, dar ar trebui să te şi asiguri ca acest lucru să vină din ambele părţi.

Bani, serviciu, familie. Nu eşti de acord cu atitudinea colegilor tăi în această săptămână, schimbarea lor de personalitate te face să îţi ieşi din minţi. Pune punctul pe "i" înainte de a nu o lua razna de tot. În plus de asta, timpul tău este unul preţios şi nu îl poţi irosi doar pentru că ei nu sunt hotărâţi.

Sănătate. Te enervezi, dar îţi tece repede pentru că rezolvi problemele. Nu o să ai probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să ai grijă la neplăcerile de sezon. Poartă pălărie, ochelari de soare şi neapărat dă-ţi cu cremă cu protecţie solară pe faţă, vei avea multe drumuri de făcut în această perioadă.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dragoste.  În această săptămână vei realiza importanţa persoanelor din jurul tău, inclusiv a iubitului. Îţi vei da seama cât de important este să ai o persoană lână tine care te cunoaşte atât de bine încât poate să termine fraza pe care ai început-o. Încearcă să le mulţumeşti pentru asta!

Bani, serviciu, familie. Dacă reuşeşti să îţi schimbi stilul de viaţă, vei avea beneficii chiar şi la locul de muncă. Mai multă energie şi mai multă concentrare vor fi mereu binevenite în astfel de medii. Şefii tăi vor vedea numaidecât şi te vor aprecia chiar şi financiar, nu doar verbal.

Sănătate. Nu este moment mai bun ca această săptămână pentru a începe un nou stil de viaţă sănătos. Fă o rutină din mâncatul la ore fixe, din folositul ingredientelor vegane sau a sportului dimineaţa. Nu vei reuşi doar să arăţi bine, ci te vei şi simţi mai bine. Este o schimbare bună şi pentru minte.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Dragoste. O să ai parte de câteva zile de romantism în această săptămână, însă trebuie să ai grijă să nu uiţi definitiv de muncă. Pierde-te în aceste zile şi profită de ele, fii creativă şi pleacă împreună cu iubitul tău într-o aventură.

Bani, serviciu, familie. Eşti cu siguranţă mai aiurită în această săptămână, însă această stare nu îţi va cauza deloc probleme la locul de muncă. După multe momente de distracţie şi romantism, vei găsi suflul necesar pentru a te pune pe treabă. Dacă te concentrezi începând de miercuri, atunci vei reuşi să îţi duci toate sarcinile la bun sfârşit.

Sănătate. Dragostea te umple de energie, va fi mai mult decât evident încă de la începutul acestei săptămâni. Găseşti putere pentru orice, iar starea ta psihică este atât de bună încât eşti motivată să faci orice. Este minunat să te trezeşti mereu cu zâmbetul pe buze şi foarte energică.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Dragoste.  Dragostea îţi va distrage în această săptămâna atenţia de la muncă sau de la alte probleme la fel de importante. Tu şi cineva special pentru tine veţi petrece clipe minunate la un concert sau la un eveniment asemănător. Tot weekend-ul vei fi fericită.

Bani, serviciu, familie. Nu orice luptă dată la locul de muncă merită efortul, aşa că trebuie să analizezi bine situaţia înainte de a lua vreo decizie. Eşti distrasă oricum de la aceste treburi de iubitul tău sau de bărbatul cu care flirtezi. Vei fi fericită şi vei vrea să te detaşezi de stresul de la serviciu.

Sănătate. Eşti energică, eşti optimistă, însă nu esti precaută. Pentru a-ţi păstra această stare de bine trebuie să ai grijă la stilul de viaţă pe care îl adopţi. O mâncare mai sănătoasă şi mai uşoară, mişcare mai mult şi o protecţie mai atentă împotriva razelor solare te vor scăpa de probleme în această perioadă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dragoste. Privită în ansamblu, viaţa ta sentimentală este una frumoasă. Tu şi partenerului tău vă place să staţi unul în compania celuilalt şi să vorbiţi câte în lună şi în stele. Dacă eşti singură, această săptămână nu pare să îţi aducă schimbări.

Bani, serviciu, familie. Vei întâmpina probleme de comunicare cu familia ta în această săptămână, mai exact spre sfârşitul acesteia. Unele rude ale tale pur şi simplu nu te ascultă niciodată, iar acum vei izbucni. Încearcă să nu îţi strici weekend-ul acumulând nervi din această cauză.

Sănătate. Ai o stare psihică de fier, şi orice s-ar întâmpla tu zâmbeşti din tot sufletul. Ai putere, ai voinţă şi ai principii de viaţă sănătoase. În această perioadă nu vei face nimic altceva decât să îţi îmbunătăţeşti stilul pe care îl ai.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Dragoste.  Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, în această săptămână vei găsi fericire în lucrurile mărunte. Dacă eşti singură, un vecin sau un coleg de şcoală sau de serviciu îţi poate face inima să bată mai tare. Cu şarmul tău poţi cuceri pe oricine.

Bani, serviciu, familie. Ai bani cât să îţi poţi permite unele mofturi în această săptămână. Fă ceva cu adevărat extravagant, cum ar fi achiziţionarea unui obiect foarte scump. Orice femeie are nevoie de astfel de momente din când în când, aşa că nu trebuie să te îngrijorezi.

Sănătate. Nu se anunţă schimbări cu sănătatea ta în această săptămână. Însă dacă ai deja unele afecţiuni pe care ţi le tratezi, ai grijă să le urmăreşti evoluţia şi poate să faci vizite mai des la medic. Sursa: eva.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 28-07-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro