Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
E posibil ca în această săptămână să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă. Indiferent care ar fi motivele, este foarte important să găseşti o cale de mijloc prin care să aplanezi conflictul. Nimic nu îţi poate strica weekend-ul mai mult decât neînţelegerile cu iubitul tău.
Câştigi uşor banii, dar la fel de repede se şi duc. Încearcă să fii mai econoamă şi nu te lăsa păcălită de ispitele celor din jurul tău. Dacă cineva încearcă să te convingă să faci o investiţie, cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie.
E posibil să afli că suferi de o boală la care nu te aşteptai, iar acest lucru va fi un şoc pentru tine. Cu toate că nu este nimic de speriat, aceasta veste îţi va da viaţa peste cap şi te vei transforma în cu totul altă femeie.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Va fi o săptămână plină de dragoste, aşa că nu vei avea niciun motiv să te plângi. Dacă eşti singură, vei cunoaşte pe cineva care îţi seamană perfect şi cu care te vei înţelege doar din priviri. Profită de această oportunitate şi pune mâna pe el!
Nu ai prea multă energie şi nici chef de muncă în acest început de săptămână, şi există riscul să fii remarcată. Chiar dacă e mai bine să nu acţionezi decât să o faci prost, cei din jurul tău nu îţi vor înţelege bunele intenţii.
Chiar dacă nu ai probleme de sănătate sau cel puţin nu ai simptome care să anunţe apariţia unei boli, în acest început de săptămână vei vrea să îţi faci un set de anaşize complet. Nu este nimic mai bine decât să fii precaută, mai ales că ai păţit-o pe propria piele în trecut.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ţi se vor pune beţe în roată atunci când vine vorba să iei o decizie cu privire la viaţa ta sentimentală, însă nu trebuie să faci o tragedie din asta. Spre finalul săptămânii vei realiza că aceste piedici ţi-au fost de mare folos, altfel te-ai fi ales cu o dezamăgire în dragoste.
Evită bârfele la locul de muncă, exită riscul ca în această săptămână să ţi se atragă atenţie cu privire la acest lucru. Dacă până acum existau certuri între tine şi colegii tăi, de acum intri în vizorul şefilor.
Fizic stai foarte bine, însă psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Dezamăgirile prin care ai trecut te-au făcut să fii destul de retrasă şi mult mai sensibilă decât de obicei. Un sfat ca să ieşi din depresie ar fi să te înconjori de persoanele pe care le iubeşti şi care te încarcă pozitiv.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Dacă eşti angajată într-o relaţie, este foarte important ca în această săptămână să îţi faci timp doar pentru voi doi. De ceva vreme nu aţi mai reuşit să aveţi parte de intimitate, de aceea lucrurile scârţaie între voi. Dacă eşti singură nu spune nu unei aventuri.
Te extenuezi la locul de muncă, şi îţi doreşti încă de luni să vină weekend-ul. Cu această pornire săptămână nu pare una spectaculoasă, aşa că nu te aştepta nici la un buget suplimentari, nici la laude din partea şefilor sau a colegilor.
Simţi că nu mai ai timp de nimic, iar de odihnă nici nu se mai pune problema? Încearcă să te detaşezi mai mult de grijile cotidiene şi să nu pui chiar tot la suflet. În caz contrar, la finalul săptămânii vei fi epuizată şi nu vei putea să te mai bucuri de el.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Eşti foarte certăreaţă în această săptămână, de aceea nimic nu te poate opri din a te război cu cel pe care îl iubeşti. Dintr-o dată pare că iubitul tău are numai defecte şi nu te poţi abţine din a-i aminti frecvent tot ce te deranjează. Chiar dacă nu simţi că relaţia ta este în pericol, trebuie să ştii că partenerul tău nu va mai accepta mult această situaţie.
Dacă până acum nu te simţeai deloc bine la locul de muncă, din această săptămână începi să porneşti pe drumul cel bun. Pare că îţi faci prieteni şi pare că începi să te acomodezi. Nu îţi face griji din această cauză, e normal să se întâmple aşa în condiţiile în care ţi-ai schimbat de curând locul de muncă.
Dacă ştii că eşti mai sensibilă la schimbările de temperatură, acum este momentul să te documentezi despre cum să treci în toamnă. O vestimentaţie corespunzătoare te poate scăpa de neplăcerile de sezon. Ai grijă la durerile de spate!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai nevoie urgentă de o vacanţă alături de iubitul tău, asta dacă nu te-ai întors deja dintr-una şi eşti plină de energie. Momentele de intimitate dintre voi doi au cam dispărut şi trebuie să faci ceva pentru a îndepărta monotonia din viaţa vostră. Dacă eşti singură, cu siguranţă aşa îţi este cel mai bine!
Dacă eşti perseverentă la serviciu, cu siguranţă rezultatele nu vor întârzia să apară. Ai toate şansele ca buzunarele să ţi se umple de bani dacă pui mâna pe oportunitatea potrivită. Important este să fii la momentul şi locul potrivit atunci când trebuie.
Eşti foarte stresată, dormi puţin şi mănânci neorganizat în această săptămână. Rezultatele acestui stil greşit de viaţă nu vor întârzia să apară, însă nu ar trebui să fii surprinsă de ele. Faptul că alegi să trăieşti aşa este alegerea ta, însă dacă nu te gândeşti la tine, gândeştete-te la cei care îşi fac griji pentru tine.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Din păcate, în această săptămână nu ai deloc timp de viaţa ta sentimentală, iar acest lucru poate creea probleme serioase pe viitor. Nimic nu este mai important decât persoanele pe care le iubeşti, însă trebuie să ai grijă să le tratezi pe toate aşa cum merită.
Munca depusă în ultimul timp este în sfârşit pe punctul de a fi răsplătită. Cu toate că nimic nu te mulţumeşte la ora actuală, ţi se vor smulge câteva zâmbete datorită laudelor pe care le primeşti la serviciu. E posibil să primeşti o primă substanţială.
Problemele ginecologice îţi pot da bătăi de cap în această săptămână, însă nu este nimic atât de grav precum pare. Cu toate că nu ai motive să te panichezi, o vei face negândindu-te la stresul pe care îl provoci în jur. Încearcă se rezolvi tot ce se poate cu calm.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să colaborezi mai mult cu cei pe care îi iubeşti şi să eviţi cât de mult certurile cu partenerul de viaţă. Dacă eşti singură, poţi să îţi îndrepţi atenţia către rudele tale cele mai importante, pentru că doar ele îţi pot oferi acel gen de afecţiune pe care ţi-l doreşti.
E posibil să culegi unele roade ale muncii tale, nu te-ai fi simţit deloc bine dacă eforturile tale nu ar fi fost răsplătite. Cu toate că nu se poate spune că vei câştiga mult mai mult ca până acum, vei reuşi însă să te faci respectată de către toţi cei din jurul tău.
Îţi vei ţine starea de sănătate sub control şi nu vei întâmpina probeleme grave din acest punct de vedere. Cu toate că nu poţi spune că te simţi excepţional, ar trebui să te bucuri totuţi că ai scăpat de ce era mai rău.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu poţi reuşi să faci nimic fără suportul celor dragi, de aceea în prima parte a săptămânii nu îţi va merge prea bine. Posibilele divergenţe dintre tine şi iubit te pot afecta pe plan profesional prin lipsa de concentrare. Din fericire, spre sfârşitul săptămânii lucrurile încep să reintre în normal.
Profită de orice oportunitate care ţi se oferă şi ai toate şansele ca veniturile tale să crească simţitor. Cu toate că nu eşti dispusă să faci compromisuri, uneori este bine să te dai pe lângă cineva dacă ştii că vei avea sigur succes.
Eşti uşor sensibilă în această săptămână, şi acest lucru îţi poate cauza dureri serioase de cap. Încearcă să nu despici firul în patru şi să laşi lucrurile să vină natural, fără a te îngrijora. Încearcă să comunici mai mult şi mai sincer.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Te simţi foarte bine în compania iubitului în această săptămână, de aceea profită de această perioadă pentru a face tot mai multe activităţi alături de el. Dacă eşti singură, nu ieşi cu oricine doar de dragul de avea pe cineva lângă tine, altfel rişti să atragi ghinionul de partea ta.
Nu stai prea bine ca acest capitol, însă nici nu este de speriat. Nu face o dramă din faptul că nu mai poţi ieşi în oraş ca altădată, ci mai degrabă ai cauta soluţii pentru îmbunătăţirea situaţiei tale financiare.
Eşti plină de viaţă, însă pe parcursul zilelor oboseala îşi va spune cuvântul. Munca pare că te-a extenuat în ultima vreme, aşa că poate ar fi cazul unui concediu dacă nu s-a întâmplat deja acest lucru. Încearcă să nu îţi depăşeşti limitele dacă vrei să trăieşti liniştită.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Ia-ţi în seamă iubitul în această săptămână, în ultima perioadă l-ai cam ignorat. Fă orice îţi stă în putinţă pentru a-ţi îmbunătăţi relaţiile sentimentale, chiar dacă acest lucru presupune şi compromisuri. În weekend evită certurile cu partenerul de viaţă pentru că eşti mai sensibilă decât de obicei.
Ai toate şansele să legi unele prietenii cu persoane care chiar au un cuvânt de spus cu privire la viitorul carierei tale. Ai toate şansele să primeşti o moştenire sau un cadou substanţial de la cineva drag ţie.
Vremea a început să se răcească, aşa că încearcă să renunţi încet încet la rochiţele de vară. În caz contrar, e posibil ca o viroză să te ia prin surprindere, iar un concediu medical nu este cea mai bună opţiune acum.

Leu (22 iulie - 22 august)
Dacă eşti singură, ai grijă să cunoşti pe cineva care îţi seamnaă, altfel cu siguranţă vor ieşi scântei în această săptămână. Dacă ai un iubit stabil, atunci încearcă să îl apreciezi mai mult, pentru că în ultima perioadă i-ai cam uitat calităţile şi te-ai axat doar pe defecte.
Datorită calităţilor tale oratorice ai toate şansele ca în această săptămână să reuşeşti să pui mână pe un proiect serios. Încearcă să nu legi prietenii la locul de muncă şi învaţă să separi viaţa personală de cea profesională.
Te enervezi repede şi nu te poţi controla atunci când cineva nu este aşa cum ţi-ai dori. Cu toate că vrei acest lucru, nu poţi tolera nimic ce se petrece în jurul tău. Pentru a nu-ţi cauza dureri de cap atât ţie, cât şi celorlalţi, ar fi indicat să petreci cât mai mult timp de una singură. Sursa: eva.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 15-09-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro