Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscopul săptămânii

Nativa din Peşti trebuie să nu ofere mai mult decât primește pe plan sentimental, altfel va ajunge la dezamăgire și va suferi.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
În această săptămână vei fi vizibil deranjată de comportamentul partenerului de viață, însă nu vei putea face nimic pentru a schimba situația. Este foarte important să îți păstrezi calmul, chiar dacă uneori simți că vrei să renunți la tot. O ieșire impulsivă poate provoca complicații, și tu vei fi cea care va suferi mai mult!
Este foarte important ca în această perioadă să acționezi cu mai mult curaj la locul de muncă și să faci abstracție de răuvoitori. Trebuie să îți urmărești țelul și dacă ai nevoie de mai multă încredere în tine, atunci este necesar să faci și o schimbare de imagine. Mergi la un salon și răsfață-te, te vei simți mult mai bine apoi!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Încearcă în această săptămână să lași eșecurile sentimentale în urmă și să privești cu mai multă încredere spre viitor. Indiferent cât ai suferit, trebuie să fii conștientă că meriți să fii fericită! Fii pe poziții atunci când cineva vrea să te cucerească și nu îți respinge admiratorii pentru că nu te simți pregătită de o nouă relație!
Vei fi destul de agitată în această perioadă și va trebui să iei măsuri ca să nu îți fie amenințată sănătatea. La locul de muncă există riscul unor divergențe cu colegii, discuții pe care ar trebui să le eviți cât poți tu de mult. O concurență neloială îți pune poziția în pericol și asta te macină în interior!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Chiar dacă ești foarte ocupată, în această săptămână nu trebuie să uiți că ai un iubit. Încearcă să îl implici și pe el în activitățile tale, indiferent dacă acest lucru poate fi ușor incomod pentru tine uneori. În weekend arată-te mai interesată de el și încearcă să renunți la alte planuri de dragul lui, va aprecia asta!
Este o perioadă bună pentru investiții, însă trebuie să ai grijă să nu rămâi fără niciun ban în buzunar. Este important să ceri sfatul celor cu mai multă experiență și să nu îți ții ascunse intențiile. Ești plină de energie, dar nu este exclus să rămâi fără ea spre weekend.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Dacă nu ai un iubit, această săptămână este tocmai bună pentru întâlniri romantice și pentru cercetat terenuri. Nu vei avea deloc timp să te plictisești și în niciun caz să suferi după pierderile suferite. Dacă ești angajată într-o relație, atunci încearcă împreună cu partenerul de viață să aduceți ceva nou în viața voastră!
Ai toate șansele ca în această perioadă să primești o mărire de salariu, însă acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când îți vei face curaj să o ceri. Scapă de inhibiții și pornește la drum cu mai multă încredere decât până acum și vei avea numai de câștigat!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Traversezi o perioadă bună, indiferent dacă ai un iubit sau nu. Ești fericită cu viața ta și mulțumită cu ceea ce ai fără să stai să tânjești după ce au alții. Ești mai înțeleaptă decât multe alte persoane din jurul tău și tot ce poți să faci este să oferi sfaturi atunci când ți se permite acest lucru!
Vei avea parte de o săptămână destul de agitată la locul de muncă și vei fi nevoită să faci drumuri pe care nu ți le dorești. Chiar dacă ți se va părea un chin în acele momente, în viitorul apropiat vei avea câștiguri pe măsura muncii tale. Nu trebuie să rămâi cu impresia că eforturile tale vor fi în zadar!

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Dacă ești angajată într-o relație de foarte puțin timp, atunci este important să nu dai mai mult decât primești. Înceacă să fii realistă pentru a nu suferi într-un final! Dacă ai un iubit stabil, situația este una favorabilă pentru tine și aveți toate șansele să intrați într-o nouă etapă a vieții voastre împreună.
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, ba chiar se poate spune că ești plină de energie și de optimism. În privința banilor însă poți întâmplina câteva neplăceri, care totuși se vor rezolva într-un final. Încearcă să nu îți faci datorii, ci mai degrabă fii mai chibzuită!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Se anunță vești bune pentru tine pe acest plan, mai ales dacă ești angajată într-o relație serioasă. Există șansa ca un moment romantic să se transforme în momentul cel mai de preț de până acum, așa că o cerere în căsătorie nu ar fi exclusă. Dacă au existat unele probleme între voi până acum, acestea vor dispărea definitiv!
O răceală de sezon îți poate strica săptămână, de aceea ai afce bine să te îngrijești de la primele semnale de alarmă. Este foarte important să te îmbraci corespunzător vremii, chiar dacă vrei să pari atractivă. La locul de muncă vei avea unele avantaje în fața colegilor, însă pentru moment nu se poate aduce în discuție o mărire de salariu.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Săptămâna aceasta trebuie să le demonstrezi celor din jur că ești o persoană de cuvânt și să te ții de promisiunile făcute. În ultima perioadă nu prea ai avut timp de viața ta privată, așa că acum este șansa ta de a recupera ce ai pierdut. Renunță la alte activități pentru a le face pe plac și nu regreta nimic!
Indiferent cât de presată te-ai simți de termenele de la locul de muncă, ai grijă să nu îți verși nervii pe cei din jurul tău. Relațiile cu colegii, dar și cu familia, sunt foarte importante, fără ei nu ai fi ajuns unde ești acum. Dacă îmbini utilul cu plăcutul totul va ieși ca la carte!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Se anunță schimbări majore în viața ta sentimentală în această săptămână, însă nu sunt unele negative. Fie că ești singură sau ai un iubit, atât tu, cât și cei din jur vor semnala o evoluție. Bucură-te de această perioadă și încearcă să faci totul echilibrat. Astrele sunt de partea ta și te vor ajuta să obții tot ce îți dorești!
În această săptămână ți se vor oferi o mulțume de ocazii pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. E posibil să intri într-o afacere independentă de job-ul tău și să câștigi un venit suplimentar prin propriile forțe. Încearcă să nu te extenuezi și să te odihnești cât este necesar pentru a nu avea probleme de sănătate.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Această săptămână îți va oferi oportunitatea de a te apropia de cineva cu care nu te afli în relații prea bune în ultima perioadă. Este foarte important să renunți la orgoliu și să faci tu primul pas spre împăcare dacă simți acest lucru. Lasă-te purtată de sentimente și nu de rațiune din când în când!
Se anunță schimbări majore pentru tine în această perioadă, iar acestea te pot lăsa fără bani. Achiziționarea unei mașini sau a unei locuințe își va pune amprenta asupra situației tale financiare, iar de acum va trebuie să faci mai multe economii. Va fi greu la început, dar va merita din plin!

Leu (22 iulie - 22 august)
Dacă treci printr-o perioadă mai grea din punct de vedere sentimental, este foarte important ca în această săptămână să vorbești cu toți cei dragi ție și să cauți alinare în brațele lor. Familia te va iubi necondiționat și te va ajuta atât cât poate pentru a trece peste dezamăgirile tale. La fel de importanți sunt și prietnii, lor le poți spune totul până la cel mai mic detaliu!
Tonusul tău din ultima perioadă este unul de invidiat, însă nu trebuie să renunți la stilul tău de viață tocmai pentru că te simți bine. Continuă în același ritm și bolile nu se vor atinge de tine. Situația ta financiară va rămâne neschimbată pentru moment, chiar dacă ești în negocieri cu cineva sau ai de recuperat o sumă de bani.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Se anunță probleme în cuplu în această perioadă, iar partea proastă este că totul capătă un alt sens. Nu ești pregătită să spui stop, însă nici fericită nu mai ești de ceva vreme. Încearcă să comunici deschis cu partenerul de viață și să găsești ceea ce cauți în dialogul purtat cu el!
Trebuie să înveți să te consumi mai puțin și să nu îți torturezi mintea cu atâtea griji. Această săptămână poate fi începutul încercării tale de a te schimba, pentru că ești deja de ceva vreme conștientă că ai o problemă. Nu poți controla orice și asta te dezamăgește într-un final! Vei primi unele oferte interesante care îți pot aduce mai mulți bani în buzunare. Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Horoscopul săptămânii
DorohoiNews.ro, 12-10-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro