Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-februarie-2016

Nativa din Fecioară se va întrece pe sine la locul de muncă şi va primi aprecierea tuturor celor din jur, dar şi bonusuri financiare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Perioada aceasta este una favorabilă pentru tine pe plan sentimental. Se pare că ai mai multă energie decât până acum, şi implicit iubitul tău se va bucura de asta. Radiezi şi poţi cuceri pe oricine cu şarmul tău dacă încă nu ai un partener stabil. Eşti atrasă mai mult de sexualitate şi aventură, decât de romantism şi sentimente. Nu este deloc un lucru rău!
Şi pe plan profesional lucrurile par că se îndreaptă acolo unde îţi doreşti, deci şi veniturile se pot mări. Chiar dacă munceşti enorm pentru a obţine banii pe care îi primeşti, luna aceasta se poate spune că astrele te ajută să câştigi mai mult decât ai merita. Unele conjuncturi sunt aducătoare de bunuri şi foloase materiale neaşteptate.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Totul merge de minune între tine şi partenerul tău luna aceasta, ba chiar unele probleme dintre voi vor dispărea complet. Timpul petrecut împreună va fi unul de calitate şi nu vi-l va răpi nimeni! Dacă eşti în căutare de iubit, luna februarie îţi poate aduce oportunităţi grozave.
Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar luna aceasta, însă nu trebuie să dai dovadă de prea multă dărnicie. Unele persoane din jurul tău vor profita de ascensiunea ta profesională şi vor ciuguli puţin câte puţin din beneficiile tale. Seriozitatea cu care îţi faci munca merită mai multă responsabilitate din partea ta!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Este o perioadă bună pentru comunicare, luna aceasta îţi poate aduce noi prieteni sau poate chiar pretendenţi în amor. Încearcă să nu laşi grijile de la muncă să pună stăpânire pe tine şi să nu îţi afecteze căsnicia ori relaţia amoroasă cu partenerul tău de viaţă!
Ai şansa de a câştiga mai mulţi bani luna aceasta, însă fără muncă nu îi vei putea obţine. Dacă eşti implicată în afaceri, acestea pot da primele rezultate băneşti pe care le aşteptai. Este foarte important să îţi faci un plan de la care să nu te abaţi indiferent de tentaţiile pe care le întâlneşti!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Dacă până acum te-ai lăsat condusă pe plan amoros, de luna aceasta lucrurile se schimbă radical. Unele evenimente mai puţin plăcute te-au făcut să îţi dai seama că trebuie să te implici mai mult şi să preiei frâiele atunci când vine vorba de partenerul tău de viaţă. Ai mai mult timp liber acum şi vei reuşi ce ţi-ai propus!
Chiar dacă nu ţi se va îmbunătăţi situaţia materială în această lună, măcar acum ai mai multă speranţă decât de obicei. O propunere tentantă îţi poate schimba radical optica şi te poate determina să renunţi la ceva pentru a câştiga altceva. E posibil să renunţi la actualul job pentru a începe o afacere pe cont propriu.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Unele evenimente din trecut te-au făcut să sufli şi în iaurt, de aceea îţi va fi destul de greu să te îndrăgosteşti. Dacă cineva va reuşi să se apropie de tine, cu siguranţă merită şi ţi-a dovedit din plin acest lucru. Dacă te afli într-o relaţie stabilă, e posibil deasemenea să afli ceva ce nu îţi va pica deloc bine.
Vei avea mult de muncă în luna februarie, iar problemele personale îţi va îngreuna situaţia la serviciu. Încearcă să te detaşezi, mai ales dacă miza e mare. Nu e rost de câştiguri suplimentare, dar există riscul unor pierderi!

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Viaţa ta amoroasă are numai de câştigat în această perioadă şi cu siguranţă ar trebui să te bucuri de asta. Partenerul tău de viaţă îţi dovedeşte cât de mult ţine la tine şi se arată mai sincer ca oricând. E tot ce ai nevoie, aşa că lasă micile nemulţumiri deoparte!
Munca în echipă îţi poate aduce mai multe beneficii luna aceasta, dar trebuie să fii foarte organizată. Ai şansa de a te lupta pentru un câştig mare, însă e nevoie de sacrificii şi de compromisuri. Dacă eşti dispusă să le faci, viitorul tău apropiat va fi asigurat!

Leu (22 iulie - 22 august)
Se anunţă modificări pe plan sentimental, de aceea trebuie să fii pregătită. Nu este de rău, însă îţi va fi greu până te vei obişnui cu ideea. E posibil să afli că vei avea un copil, şi indiferent dacă ţi-l doreai sa nu, va trebui să treci prin nişte schimbări. Încearcă să te bucuri mai mult de ce ţi se întâmplă!
Te axezi mai mult pe situaţia ta financiară în această perioadă, lucru care îţi poate crea neplăceri pe plan sentimental. Vrei neapărat să câştigi mai mulţi bani şi depui eforturi măreţe pentru a-i obţine. După ce te vezi cu sacii în căruţă, măcar ai grijă să fii chibzuită şi să încerci să recuperezi timpul pierdut altături de familia ta!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Eşti tentată să calci strâmb în această perioadă, aşa că partenerul tău va fi cu ochii pe tine. Comportamentul tău este ciudat şi fără să îţi dai seama atragi atenţia asupra ta. Dacă ai unele nemulţumiri, mai ales majore, cu privire la el, alege să fii sinceră şi să acţionezi corect!
Se ştie despre tine că eşti o persoană muncitoare şi foarte ambiţioasă, dar luna aceasta te întreci pe tine. Fie vrei să îi atragi atenţia cuiva, fie vrei să evoluezi rapid, cert este că te afli într-o plină ascensiune profesională. Toate eforturile depuse îţi vor fi răsplătite pe măsură!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Este o perioadă numai bună de cuceriri, însă trebuie doar să vrei acest lucru. Fie eşti angajată într-o relaţie toxică şi trebuie să ieşi din ea pentru a avea parte de fericire, fie eşti singură şi pretendenţii îţi tot fac curte. Este foarte important să faci o schimbare în viaţa ta amoroasă!
Ai multe de arătat pe plan profesional, de aceea fă-ţi curaj şi expune-ţi ideile în această perioadă. Nu ai timp de pierdut, aşa că încearcă să fii cât mai productivă pe toate planurile vieţii tale. Încearcă să nu crezi în promisiunile financiare care ţi se fac!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nu îţi mai face iluzii cu privire la o posibilă schimbare în comportamentul partenerului tău de viaţă, luna aceasta ţi se vor deschide ochii. Chiar dacă te-ai obişnuit cu el, nu e cazul să fii dependentă de acesta! Fă o schimbare în viaţa ta înainte ca această relaţie să devină toxică!
Vei fi plină de energie în această lună şi vei reuşi să duci la bun sfârşit sarcini pe care toţi le credeau imposibile. Meriţi tot respectul colegilor şi şefilor tăi, dar şi un bonus pentru a-ţi imulsiona iniţiativa şi determinarea. Te bucuri de perioada ta de glorie!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Luna aceasta tânjeşti după linişte şi stabilitate sentimentală, de aceea vei vrea să treci la nivelul următor în relaţie. Ţine cont şi de dorinţele partenerului dacă nu vrei să sfârşeşti dezamăgită. Dacă eşti singură, eşti mai hotărâtă ca oricând să pui punct acestui capitol al vieţii tale!
Începi luna cu câştiguri neaşteptate, însă o termini cheltuindu-i pe toţi. Nu este o idee bună să te răsfeţi atât de mult, mai ales dacă cei dragi ai tăi se chinuie cu probleme de ordin financiar. Încearcă să faci mai mult bine, căci acesta se va întoarce înzecit!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Eşti plină de optimism în această lună şi nu laşi pe nimeni şi nimic să îţi strice starea de bine. Fie că ai motive concrete sau nu, noul tău mod de viaţă implică mai multe zâmbete şi mai mult pozitivism. Încearcă totuşi să rămâi ancorată în realitate şi să nu trăieşti o iluzie!
Ai toate şansele să avansezi în luna februarie, drept urmare şi banii vor fi mai mulţi. Eşti un bun afacerist, iar tehnicile tale de convingere te vor ajuta de această dată. Munca în echipă, implicarea în diverse afaceri şi prezenţa ta la evenimente carieristice îţi vor deschide noi uşi! Sursa: eva.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-februarie-2016
DorohoiNews.ro, 01-02-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro