Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

elena-udrea

Doamna Udrea, de ce ar trebui să voteze românii cu dumneavoastră la Preşedinţie?
Pentru că România urmează să intre într-o nouă etapă, în care avem mult de construit pentru a ajunge la nivelul unei ţări europene dezvoltate. Pentru această etapă, avem nevoie de un Preşedinte puternic, implicat şi capabil să miste lucrurile înainte. Eu am demonstrat că sunt puternică. M-am luptat zece ani pentru lucrurile în care am crezut, indiferent cât de mulţi au fost adversarii. Nu am cedat şi nu am făcut compromisuri pentru a-mi fi mie mai bine, chiar dacă, femeie fiind, mi-a fost mult mai greu. Am rămas loială convingerilor şi echipei mele, chiar dacă foarte puţini în jur au făcut la fel. După 25 de ani de la Revoluţie, în sfârşit sistemul securisto-comunist, care s-a perpetuat după 1989 şi a căpuşat ţara, a fost învins. Acum, putem construi România frumoasă, ţara pe care ne-o dorim cu toţii şi în care ne este drag să trăim.

Ce înseamnă România frumoasă în viziunea dumneavoastră?
România frumoasă este ţara în care în care tinerii au locuri de muncă, bani să-şi cumpere o casă şi îşi pot întemeia o familie. Pensionarii au venituri decente, nu-şi fac griji că nu-şi pot plăti întreţinerea şi medicamentele din pensie. România frumoasă este ţara în care copiii au parte de educaţie de bună calitate, cu profesori plătiţi corect, iar diplomele nu sunt doar hârtii fără importanţă, ci le asigură găsirea unui loc de muncă. Mediul de afaceri este ajutat prin politici fiscale să se dezvolte, să facă profit şi să genereze locuri de muncă. Fermierii şi agricultorii sunt sprijiniţi să producă şi să poată vinde roadele muncii lor. Sănătatea înseamnă servicii de calitate, spitalele sunt bine dotate, iar pacienții nu îşi pun problema că nu au medicamente. Nu în ultimul rând, femeile au şanse egale cu bărbaţii. Sunt plătite la fel pentru munca prestată, iar succesul lor depinde doar de abilităţile proprii, nu de bunăvoinţa bărbaţilor. România frumoasă este promisiunea pe care eu o fac românilor.
 
Cum veţi construi România frumoasă?
Pornind de la ce avem acum şi adăugând multă energie, curaj, bună-credinţă şi competenţă. Traian Băsescu a construit în ultimii 10 ani un fundament solid pentru o casă frumoasă. A îngenuncheat sistemul securisto-comunist, a garantat independenţa Justiţiei, a construit statul de drept, a trecut ţara prin cea mai gravă criză economică a ultimilor 80 de ani şi a orientat România către Vest: SUA, NATO şi Uniunea Europeană. Toate aceste lucruri sunt câştiguri majore ale ultimului deceniu şi ele trebuie păstrate, iar eu, dintre toţi candidaţii, sunt singura garanţie că aceste principii şi valori vor rămâne neatinse. Voi aduce lângă mine pe toţi cei care vor şi pot să pună umărul pentru ţară, indiferent de culoarea lor politică.

Care sunt obiectivele viziunii dumneavoastră economice şi sociale?
Promisiunea mea pentru români o reprezintă locurile de muncă. Acestea pot fi realizate prin reindustrializarea României şi dezvoltarea agriculturii: două motoare economice care pot garanta prosperitate. Dar şi prin absorbţia fondurilor europene şi susţinerea investiţiilor guvernamentale. De asemenea, mă voi lupta pentru servicii sociale de calitate: educaţie şi sănătate. Vreau ca profesorii şi cadrele medicale să fie plătite corespunzător şi să fie motivate să rămână aici. O populaţie sănătoasă şi educată va aduce progresul întregii societăţi. Îmi doresc un mediu de afaceri care să se poată dezvolta, să aibă profit şi să genereze locuri de muncă în România. Pentru asta, este nevoie de un cadru fiscal-bugetar predictibil şi de mai multă seriozitate în implementarea unor politici publice.
 
Cum veţi realiza toate acestea, având în vedere că Preşedintele nu are foarte multe atribuţii pe domeniile invocate de dumneavoastră?
Voi fi un Preşedinte puternic şi implicat şi voi schimba acest guvern cu unul capabil să facă reformele de care ţara are nevoie. Eu, spre deosebire de Iohannis şi Macovei, nu iau în calcul o colaborare cu Victor Ponta, un  Prim-ministru care a demonstrat incompetenţă şi iresponsabilitate în cei doi ani de guvernare. Nu am nimic cu Ponta. Ne cunoaştem de mai bine de 15 ani, dar pălăria pe care o poartă este prea mare pentru el. Cred că nu ne putem permite să mai pierdem doi ani cu un guvern care face doar rău României.
 
Ce avantaje aveţi faţă de Ponta? Dar faţă de Iohannis?
Eu nu atârn de sfori şi nici nu pretind că sunt altceva decât sunt în realitate. Eu nu sunt dependentă de baronii locali sau de mogulii de presă aşa cum este Ponta şi nici nu sunt dispusă să fac toate compromisurile pe care le-a făcut Iohannis de-a lungul timpului – de la a fi în 2009 Premierul propus de Dan Voiculescu la GRIVCO, până la lovitura de stat pentru suspendarea Preşedintelui din 2012 alături de USL sau lupta împotriva ANI. În plus, cred că România are nevoie în fruntea sa de un lider care să fi lăsat ceva în urma sa pentru oameni. Eu sunt un astfel de politician, sunt un om al faptelor. Am avut la MDRT peste 6.000 de proiecte care au generat peste 100.000 de locuri de muncă. Am modernizat, dotat şi reabilitat 57 de spitale care deservesc 2,8 milioane de români. Am racordat la apă şi canal 350 de localităţi în care trăiesc 1,1 milioane de oameni. Am reabilitat 6.500 de kilometri de drumuri judeţene, am modernizat 200 de şcoli, am construit 3.500 de locuinţe pentru tineri şi 1.800 de locuinţe sociale. Am construit 116 km de pârtii de schi. Pe scurt: am arătat că se poate.

Vorbiţi de investiţii. De ce v-ar vota locuitorii judeţului Botoşani?
În perioada mandatului de la Ministerul Dezvoltării, am adus 150 de milioane de euro în judeţ. S-au reparat cu ei 64 de km de drumuri judeţene, au fost realizate 62 de locuinţe sociale, 6 proiecte de turism şi 5 săli de sport. 5 localităţi au fost racordate la sistemul de alimentare cu apă. Am reabilitat Spitalul Județean de Urgență mavromati din Botoşani. Pot menţiona, de asemenea, modernizarea și reabilitarea zonelor pietonale și carosabile din Municipiul Botoșani, ca și iluminatul arhitectural din oraș.  Atât cele 62 de locuinţe sociale din zonele afectate de calamităţi naturale, cât şi cele destinate chiriaşilor evacuaţi din casele naţionalizate oferă familiilor din Dorohoi un acoperiş deasupra capului.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

elena-udrea
DorohoiNews.ro, 10-10-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro