Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Primaria Dorohoi - candidat primar

Un primar în funcţie, un fost primar, un fost şi un actual viceprimar, au intrat în bătălia pentru fotoliul de edil al municipiului Dorohoi. Practic, viitorul primar al Dorohoiului nu va fi străin de administraţie şi teoretic al doilea municipiu din judeţul Botoşani ar trebui să se dezvolte în următorii patru ani.

La prima vedere, bătălia se va da între actualul primar Dorin Alexandrescu (PSD) şi fostul viceprimar Constantin Bursuc (PNL).

„Mă bucur că sunt mai mulţi pretendenţi la funcţia de primar. Unii au avut timp să demonstreze. Doi dintre ei au fost primari. De asemenea, şi viceprimarii au avut timp să demonstreze. Toţi am trecut prin funcţiile caudine ale administraţiei. În funcţie de ceea ce s-a întâmplat sau de ceea ce trebuia să se întâmple, lumea o să aleagă”, a declarat pentru btonline.ro, Constantin Bursuc.

Candidatul PNL la Primăria Dorohoi deja şi-a stabilit un proiect care va conţine zece puncte şi cu care va veni în faţa locuitorilor. El susţine că proiectul cuprinde zece obiective de interes pentru dorohoieni precum şi modalităţile de realizare, costurile necesare, sursele de finanţare şi termenele de realizare.

„Noi dezvoltăm serviciile la nesfârşit dar fără industrie şi fără producţie, nimic nu este sustenabil. Investitorii nu vin ci se aduc. Trebuie să te mişti în altă lume ca să poţi face faţă în zilele actuale. Trebuie să cunoşti, să promovezi. Nu este suficient să facem zilele oraşului, zilele copilului. Principalul obiectiv trebuie să fie altul. În momentul în care toată lumea are un serviciu cât de cât decent, gândeşte altfel, este liberă. Când ştii că depinzi de semnătura domnului primar, deja vorbim de un electorat captiv. Mulţi spun că bugetul este mic. Eu spun că nu este chibzuit bine”, a adăugat Constantin Bursuc.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Primaria Dorohoi - candidat primar
DorohoiNews.ro, 16-02-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

17.02.2016 la 14:34

Dorin Alexandrescu 99% , restu de 1% sa il imparta Lungu si Bursuc :))

17.02.2016 la 14:05

Mai Panchakshara dupa nume esti cred din India.Daca esti asa de mândru de atitudinea ta, publică numele Aşa e frumos in democratie Altfel ca in poezia lui măria sa Eminescu Atârnând în coadâ versuri ce nimic nu au a spune.Incolo cred că esti de acord c a populaţia Dorohoiului să hotărască ce e mai bine.Si îti spun eu că nimeni nu face temenele în faţa cuiva nici în fata actualului sau a altui primar Dar pâna acum din câţi primari au fost în Dorohoi la acesta din urmă se vede ceva.,trotuare ca lumea ,centru frumos, strazi îngrijite.DAR DACA DOMNUL PE CARE IL SUSTII FACE PUBLICĂ O LISTĂ CU INVESTITORII CARE VOR VENI ÎNCEPÂND CU LUNA IULIE 2016 CU UN NUMĂR DE TELEFON EU INCEP O CAMPANIE DE SUSTINERE.

17.02.2016 la 09:49

Gigi, faci afirmatii contradictorii, noi cei care citim comentariul tau ce ar trebui sa intelegem? Ori este un primar de nota 20, ori a adus orasul in pragul falimentului, cersetori si oameni care mor de foame? "Dorohoiul moare de foame,si cersetorii s au inmultit! Stati in banca dvs.nu mai cersiti voturi si l barfiti pe actualul prima!!! BAFTA dle ALEXANDRESCU.Un primar de nota 20!!!"

17.02.2016 la 09:10

D-le Panchakshara..se stie ca tot un PNL-ist sunteti dupa cum comentati!! Ce o sa faca dl.Bursuc?Nimika..va asigur..toti vor sa "prinda scaunul caldut si sa roada osul",lasati povestile.Si dupa cum ati afirmat va pot spune ca nu s muritor de foame,chiar sunt ff bune.Bursuc se lauda cu investitori straini in Dorohoi?ce am ras..... !!! Dl Bursuc sa mai stea in banca lui si sa nu mai promita nimica..sa nu mai faca tam tam ca el va ridica industria in Dorohoi.Lasati l pe Dl Alexandrescu sa si continuie proiectele.Bravo dl Alexandrescu.BAFTA in alegeri si nu mai aplecati urechea la barfitorii din PNL

16.02.2016 la 20:42

Se spune”furcile caudine” stimabile candidat! Candidatul pentru primărie,ar fi bine să aibă studii superioare,chiar și la butoane! Primarul tre să facă fabrici și locuri de muncă? Cîte locuri de muncă ai creat la firma proprie? Nu înțeleg de ce se bate lumea pentru asemenea post! Primarul trebuie să fie la ”dispoziția”alegătorilor,nu trebuie să se gîndească la favoruri,etc..Să gestioneze cît mai bine ,să gospodărească corect! Succes candidaților!

16.02.2016 la 20:29

Cu siguranta trebuie sa votam Dorin Alexandrescu!!!! Sub nicio forma altcineva, daca nici omul acesta nu a facut ceva pentru Dorohoi, atunci cineva are o problema... Va multumim domnule primar pentru tot ce-ati facut pentru orasul acesta, va multimim ca ne=ati scos din Evul Mediu, va multumim !!!!

16.02.2016 la 19:58

Moare de foame gigi ? dar oare de ce moare de foame si cersatorii s-au inmultit ? crezi ca pavelele din oras tin de foame ?

16.02.2016 la 18:53

dlor. gigi si costi; ''Cei mai multi oameni, chiar daca ei nu o stiu, sunt adormiti. S-au nascut adormiti, traiesc adormiti, se casatoresc in somn, fac copii in somn, mor in somn, fara sa se mai trezeasca vreodata''...veti gasi autorul. Daca acest om inca nu a fost primar, de unde ati putea cunoaste ''din viitor'' ce ar face daca ar fi? Ati fost programati de sistem [educational, social, religios, familial] sa va indoiti spatele, sa faceti temenele si sa luati trecutul cu care dati copy/paste catre viitor - fara sa constientizati ca sunteti niste sclavi care nu au nimic in plus in urma alegerii unuia sau altuia ca primar, poate doar carnatul si sarmaua de la zilele targului. Nici macar atat lucru nu sunteti in stare sa descoperiti, si aveti pretentia ca sunteti vii - inca. Aceasta limitare-castrare pe care ati suportat'o si pe care v'ati insusit'o ca aptitudine, face din voi fiinte care se opun progresului rasei umane, prin inchiderea oricaror altor oportunitati decat ceea ce cunosteti deja; nu voiti a experimenta Noul, indiferent de forma pe care o are. Evreul brucan s'a inselat: nu 20 de ani; cateva generatii vor pleca din viata, pana ca oamenii sa se trezesca. Se da nota 20 actualei persoane ce este in functia de primar, dar se recunoaste ca orasul face foamea, cersetori s'au inmultit prin diviziune, iar serviciile sunt jenante = si cred care a afirmat aceasta, e inca viu, vreau sa spun ca e constient inca, ''bag sama''. Cum poti face astfel de apreciere: ''nota 20'' - sa recunosti ca e urata situatia pe teren si'n viata urbei, apoi sa afirmi ca e super asa cum este? Nu stergeti comentariul va rog, pt ca astfel de ''morti in viata'' va vor invada rubrica de comentarii, promovand aceesi situatie de fapte si lucruri de astazi, obturand din fasa orice intentie de noui, creativitate, inovatie. Acestfel de fiinte sunt niste ecouri ale trecutului, ce reverbereaza prin prezent catre viitor, programand generatiile viitoare.

16.02.2016 la 18:02

Dragi cititori, toate bune și frumoase, dar aș vrea să ne spună Bursuc dacă a suferit mult când a trecut prin FUNCȚIILE CAUDINE! :)))))))

16.02.2016 la 09:47

Acest bursuc nu a făcut nimic cât a stat în primărie. A provocat numai scandaluri și crede că Primăria Dorohoi poate să o câștige numai prin minciună.

16.02.2016 la 09:35

D- le Bursuc,adica actualul primar nu a facut nimc? A facut, ce nu a facut altul in 4 MANDATE. E foarte bun d-l Alexandrecu,felicitari domniei sale! El sa castige.Dvs ce o sa faceti? Daca erati bun,acum erati viceprimar!! Toti alergati dupa functii,dar nimic nu faceti.Cum puteti spune ca fiecare are un servici cat de cat decent!! ma uimiti,nu se vede ca Dorohoiul moare de foame,si cersetorii s au inmultit! Stati in banca dvs.nu mai cersiti voturi si l barfiti pe actualul prima!!! BAFTA dle ALEXANDRESCU.Un primar de nota 20!!!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro