Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Inter Dorohoi s-a retras

Municipiul Dorohoi rămâne fără nicio echipă de fotbal. Vara trecută, FCM Dorohoi s-a retras din liga a II-a iar acum a venit rândul clubului INTER Dorohoi să-şi anunţe retragerea din liga a III-a. Gheorghi Rotaru, patronul clubului INTER Dorohoi a trimis deja o adresă către FRF prin care anunţă că nu va continua în următorul sezon de Liga a III-a.

Omul de afaceri Gheorghi Rotaru spune că intenţiona să susţină în continuare echipa în Liga a III-a iar obiectivul era clasarea pe locurile 1-6 în următoarea ediţie de campionat. Problemele au apărut săptămâna trecută, în momentul în care conducerea SPL Dorohoi, societatea care administrează baza sportivă din municipiu, a decis să interzică accesul reprezentanţilor clubului INTER. Neavând acces în baza sportivă, Gheorghi Rotaru, patronul clubului INTER Dorohoi a trimis o adresă către Consiliul Local prin care anunţa că reziliază contractul de comodat pentru baza sportivă după care înştiinţat Federaţia Română de Fotbal că retrage echipa din Liga a III-a.

„Contractul de comodat este încheiat doar cu INTER. Nu există contract cu cetăţenii Dorohoiului sau cu alte cluburi. Obiectul contractului de comodat îl constituie transmiterea şi respectiv primirea în folosinţă gratuită a terenului de fotbal şi pistei de atletism, în suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi, a terenului de antrenament şi a vestiarelor. Pentru meciurile de fotbal din cadrul Ligii a III-a. Conform contractului, partea care invocă o clauză de încălcare a prevederilor prezentului contract, va notifica cealaltă parte cu cel puţin 30 de zile înainte. Trebuia să-mi facă o notificare cu 30 de zile înainte de a închide baza, să ne aşezăm la masă. Ei au închis miercuri stadionul iar noi joi trebuia să avem un meci amical cu FC Botoşani după care sâmbătă trebuia să jucăm cu Darabani. Ei au pus lacăt iar Poliţia Locală era cu bulanul în mână ca să nu intre infractorii de la INTER. Noi am făcut cinci săptămâni de pregătire, am găsit antrenor, preparator fizic, iar obiectivul nostru era locurile 1-6 în campionatul trecut”, ne-a spus Gheorghi Rotaru care a adăugat:

„Joi dimineaţă, pe 28 iulie, am fost la SPL. Şeful de acolo mi-a spus: mă duc la primar să discut problema. Apoi mi-a spus: Domnule Rotaru, vin de la primar, decizia este luată, baza este închisă. I-am cerut explicaţii, ce am încălcat din contractul de comodat. Până la amiază, am făcut cerere către primar şi Consiliul Local. Au făcut băşcălie. Pentru că miercuri trebuie să jucăm în Cupa României, am făcut cerere de retragere din această competiţie şi din Liga a III-a. Primarul spune că vrea să aibă teren impecabil. Să văd ce o să facă cu terenul. Ce trebuia să fac? Să mă pun în genunchi, după ce am ţinut singur această echipă timp de un an? Este o bătaie de joc. Nu înţeleg. Când am început cu echipa de Liga a V-a, am refăcut băncile de rezervă, am reparat gardurile. În iarnă am reparat toate băile, am pus duşuri, am repat uşi, băncile din vestiare, plasmă, telefon, fax… Am făcut porţi pentru antrenament, cu plase. Ar fi frumos să fac şi eu ca Victor Mihalachi să tai porţile de antrenament. Am aproape 50 de ani de când stau în Dorohoi dar nu înţeleg atitudinea asta”.

În momentul retragerii, INTER Dorohoi avea o echipă în Liga a III-a, una în Liga a V-a şi patru grupe de juniori.

„Este decizia lor de a renunţa”

Reprezentanţii SPL Dorohoi, instituţia care are în administrare baza sportivă, susţin că au vrut să facă un regulament, că au cerut unele informaţii dar conducătorii clubului INTER nu au vrut să colaboreze în niciun fel.

„Domnul Rotaru, la fel ca şi celelalte cluburi, a primit o adresă ca să ne comunice programul de antrenament, persoanele care au dreptul să intre pe stadion, programul competiţional, cine coordonează clubul, cu cine se poate discuta. Nu am primit niciun răspuns din partea acestui club. Ceilalţi au trimis toţi. Am făcut lucrul ăsta tocmai pentru că au fost ceva probleme de comportament a membrilor clubului Inter. S-a luat decizia de refacere a terenului, s-a închis stadionul şi s-a interzis accesul dumnealor până nu ne trimit o adresă la ceea ce am solicitat. Dumnealor s-au supărat aşa de tare încât au înaintat o adresă către Consiliul Local prin care solicită reziliera contractului. Baza sportivă era dată în folosinţă gratuită către clubul Inter. Este decizia lor de a renunţa. Domnul Rotaru şi clubul Inter Dorohoi trebuie să se încadreze într-un regulament de folosire a bazei sportive. Aceleaşi reguli au fost şi când era FCM Dorohoi şi ne-am înţeles foarte bine atâţia ani”, ne-a declarat Dragoş Popoi, şeful SPL Dorohoii.

„Îi invit pe cei de la Inter Dorohoi să facă în continuare eforturi pentru a promova sportul dorohoian”

Primarul municipiului Dorohoi susţine că baza sportivă a fost închisă pentru refacerea gazonului şi a lăsat să se înţeleagă că de fapt a fost o lipsă de comunicare. El le-a transmis conducătorilor clubului INTER să susţină în continuare echipa în Liga a III-a.

„Stadionul din municipiul Dorohoi este deschis tuturor celor care doresc să facă performanţă. Niciodată nu mi-am pus problema să închid accesul unei echipe sau să încalc vreun contract. Efectiv s-a închis stadionul pentru a se reface gazonul. Dacă îl lăsam aşa, stadionul se degrada şi nu mai aveau unde juca. Dânsului i s-a cerut un program de desfăşurare a activităţii pe această bază sportivă pentru că mai sunt şi alţi doritori, cum ar fi Clubul Sportiv din Dorohoi. A depus o hârtie în cadrul Consiliului Local că renunţă unilateral la contractul de comodat. Eu îi invit pe cei de la Inter Dorohoi să facă în continuare eforturi pentru a promova sportul dorohoian”, ne-a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Omul de afaceri Gheorghi Rotaru susţine că ar mai fi dispus să susţină o echipă de fotbal în Dorohoi doar dacă I se concesionează baza sportivă urmând ca el să suporte toate cheltuielile privind întreţinerea, paza şi investiţiile.

„Am vrut să cesionez toată baza sportivă şi să mă ocup eu de teren, de reparat. Am vrut să îndrept gardurile dar domnul primar mi-a cerut să fac proiect, să-mi aprobe Consiliul Local. Un stâlp dacă îndrept, trebuie proiect. Vroiam să aduc oamenii de la mine de la construcţii şi refăceam gardul. Când am auzit, m-am lăsat de toate. Eu vroiam să mi se concesioneze baza, eu să o gospodăresc, să nu le dau bani dar să nu mai aibă cheltuieli cu utilităţile, cu oamenii, cu lucrările. Am vorbit cu alţi agenţi economici dar mi-au spus că nu vin din cauza mârşăviei. Interul reprezenta municipiul Dorohoi. Pe fanion aveam stema Dorohoiului. Am mers la Galaţi, Rm. Sărat, Vaslui”, a conchis Gheorghi Rotaru.

Sursa: btonline.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Inter Dorohoi s-a retras
DorohoiNews.ro, 07-08-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

26.09.2016 la 15:15

Vai de el daca nu este in stare sa tina o echipa de liga 5...

16.08.2016 la 09:59

Nu le-a placut in liga 3 acu marii "fotbalisti " de la inter isi rup picioarele prin judet( Tudora sau liga 5)..!

12.08.2016 la 14:54

Adevarul este pe undeva pe la mijloc ...Rotaru a pus banii un an pentru echipe ,liga 3 , liga 5 si juniori iar primarul a pus la dispozitie baza sportiva fara restrictie ..dar era o comunicare cat de cat intre cele doua parti ...! Acum cand orgoliul ,mandria si incapatanarea celor in cauza( Inter) primeaza nici Primaria nu cedeaza ...si asa s-a ajuns aici ...Ca nou sustinator al echipelor din Dorohoi as vrea sa stiu ce asa antrenor (cu licenta..?! sau preparator fizic ..cu acte in regula ..?! sau delegat (care intre noi fie vorba CRED ca nu au treaba cu fenomenul.. de altfel ca si ceilalti patroni care au spus ca se implica financiar .

11.08.2016 la 11:29

Adevarul este undeva pe la mijloc ...Rotaru a bagat banii un an de zile in aceste echipe (comunicand cat de cat cu Primaria )....primarul sustinand toate echipele de orce nivel cu baza sportiva ...dar orgoliile , mandria , interesul politic sau nu al unor patroni a dus la acest deznodamant pronosticat de multi..In plus cei ce se ocupa acum de echipele din oras cred ca nu au nici o treaba cu fenomenul ...!..Ca sustinator recent al echipelor din Dorohoi as vrea sa stiu si eu cine e antrenor (cu licenta ..?! sau preparatopr fizic cu acte in regula pentru liga 3..)....

09.08.2016 la 17:10

Oricum erau varza. Dupa antrenamente erau toti la barul din cartierul Victoria si plecau de acolo care mai de care mai beti .

07.08.2016 la 16:05

Baza 1 mai se va numi de acum incolo Stadionul Eternitatea.Mai ramane sa punem pe gard cateva cruci si coroane si sa aprindem lumanari pentru ca degraba nu vom mai avea echipa in liga a III a.Ati colaborat bine cu domnul Victor dar cei de la echipa patronata de dansul au facut toate antrenamentele pe terenul de jos.Atunci nu sa stricat gazonul ori ei se antrenau prin aer?Halal conducere are SPL au distrus si echipa asta

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro