Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Budincă cu brânză şi paste

Ingrediente:  400-500 g de brânză dulce, trei ouă, un pachet de paste făinoase (melcişori sau chiar spaghete), esenţă de rom,  stafide, cinci linguri de zahăr, un vârf de cuţit de sare,  ...

06.07.2011
Piept de pui cu mazare

Ingrediente: 1 piept de pui mai mare, 1 kg mazare proaspata sau congelata, 2 fire ceapa verde, 1 morcov, 2-3 lg ulei, sare, piper, boia de ardei iute/dulce, 200 ml smantana, 1 lg rasa de faina, frunze de patrunjel. Mod ...

04.07.2011
Chiftele de vinete si dovlecel

Ingrediente: un dovlecel marisor, o vanata mai micuta, 3 cepe mici, un ou, vreo trei linguri de faina si verdeata. Mod de Preparare:  Am ras pe razatoarea mare vanata si dovlecelul (cu seminte cu tot), ...

03.07.2011
Dovlecel si vinete la cuptor

Ingrediente: 1 vanata mai mare, 3-4 rosii, 1 dovlecel, sare, piper, oregano uscat, ulei de masline Mod de Preparare: Am taiat vanata si dovlecelul felii rotunde de 1/2 cm si am sarat sa lase zeama, dupa o ora ...

02.07.2011
Prajitura cu fructe

Ingrediente: 6 oua, 6 linguri apa calda, 1 cana si jumatate zahar, 1 cana si trei sferturi faina, 1 pliculet zahar vanilat,  un praf de sare,un cubulet de unt pentru uns tava sau hartie pentru copt, fructe ...

26.06.2011
Budinca cu piscoturi si fructe

Ingrediente: 1 plic de budinca de vanilie, 10 piscoturi, ciocolata pentru razuit, 1 banana, anans din conserva, 500 ml lapte, linguri zahar. Mod de preparare: Se prepara  plicul de budinca conform instructiunilor ...

23.06.2011
Cocteiluri de vară pe care ți le poți face acasă

In timpul verii, un cocteil aromat, cu alcool sau fara, poate tenta pe oricine. Insa, multe dintre cele din comert sau din baruri si restaurante nu numai ca sunt destul de scumpe, dar contin si ingrediente mai putin ...

22.06.2011
Banane in sos caramel si susan

Ingrediente: 4 banane mai mici tari, mai verzi - 250 g zahar - 4-5 linguri seminte de susan - 250 ml frisca lichida - 3 linguri suc de lamaie - 200 g branza proaspata de vaci - 2 pliculete zahar vanilat.   Mod ...

19.06.2011
Ceai verde cu lamaie si menta

Ca sa nu incalzesti bucataria si mai mult decat trebuie cu aragazul iti recomand sa-ti prepari ceaiul la soare. Pune 15 pliculete de ceai verde intr-un litru de apa, aduga cateva frunze de menta proaspata si ...

17.06.2011
Prajitura cu foi de zahar ars si crema de lamaie

Ingrediente: pentru blat: 500 de grame de faina, 100 de grame de  zahar, 150 de grame de unt, 100  de grame de smantana, un ou, un plic de praf de copt. pentru crema: 5 linguri de faina, 200 de grame ...

13.06.2011
Chec de cacao cu banane sau mere

Ingrediente: 125 g unt, 125 g zahar, 1 pac. zahar vaniliat, 3 oua, 200 g faina, 50 g cacao, 1 praf copt, 50 ml lapte, 5 mere micute, sau 2-3 banane, suc de lamiie Mod preparare: Cuptorul se incinge la 175°C. ...

10.06.2011
Fasole verde cu usturoi

Ingrediente: fasole verde 500 gr, rosii 500 grame, ceapa 1 bucata, usturoi 6 catei, ulei 6 linguri, pesmet 30 grame, patrunjel, sare. Mod de preparare:  Pastaile de fasole, curatate la ...

07.06.2011
Bulete de cascaval

Ingrediente: Pentru 5 portii: 200 g cascaval, 50 g faina, 50 g margarina, 100 ml lapte, 1 ou, piper si sare dupa gust. Pentru prajit: 25 g faina, 1 ou, 100 ml ulei, 100 g pesmet, salata verde. Mod de preparare: Din ...

06.06.2011
Prajitura cu cacao

Ingrediente: 1 cana si jumatate faina alba de prajituri 1 cana si jumatate zahar pudra 4 linguri ulei de floarea soarelui 6 oua 1 lamaie intreaga, zeama si coaja 1 plic zahar vanilat 5 lingurite cacao ...

05.06.2011
Socata

Ingrediente: 10 flori mari de soc (cam cât palma), 10 litri de apă, 3 lămâi, 1 kg de zahar (daca vreti mai dulce puteti pune chiar si 1,25 kg) si 10 boabe de orez, pentru fermentaţie. Mod de preparare: ...

04.06.2011
Salată de pui cu sos de lapte bătut

Ingrediente: 500 g piept de pui, 200 g paste farfalle, 2 dovlecei, 1 morcov, 3 rosii, 3 linguri ulei, opţional 50 g seminte de dovleac (decojite), busuioc, sare şi piper, după gust, 200 ml lapte batut sau iaurt, ...

02.06.2011
Dovlecei cu smantana

Ingrediente: 2 dovlecei, 1 cutie de smantana, 1/2 pachet de unt, 1 legatura marar, sare Preparare: Dovleceii se spala, se curata, se taie cuburi nu prea mari, dupa care se calesc in unt topit. Se sareaza si se ...

01.06.2011
Salată libaneză cu couscous şi pătrunjel

Ingrediente: 175 g couscous, 4 rosii. 4 cepe verzi, 4 linguri de pătrunjel, sare piper dupa gust, 3 linguri de ulei de masline, 3 linguri de suc de lamâie Mod de preparare: Couscousul se pune la înmuiat ...

26.05.2011
Rulada cu Ciuperci la Cuptor

Indrediente: 8 oua, 10 cepe, 2 cutii de ciuperci la conserva, 2 legaturi de marar, 8 linguri scuturate de faina, 1 lingurita de piper, un praf de sare, 50 g ulei. Mod de preparare: Se taie ciupercile felii subtiri ...

25.05.2011
Musaca de macaroane cu ciuperci

Ingrediente: 500 grame macaroane, 2  linguri ulei de masline, 200 grame mazare, 2 morcovi, 500 grame ciuperci, 1 ceapa, usturoi, 300 grame rosii, sare, piper, 150 grame margarina, 10 linguri ...

23.05.2011
Salată de primăvară cu ardei

Ingrediente: 4  bucati ardei gras, 1 salata verde, 2 castraveti, 3  linguri ulei de masline, 1  legatura patrunjel, 10 grame leustean, otet, sare si piper. Mod de preparare: Se spala si se ...

22.05.2011
Mancare rapida

O reteta modificata dupa ce am avut prin frigider. Se face rapid si se serveste alaturi de o salata verde Ingrediente: 6 oua, 3 cartofi, 200g branza, 3 fire de ceapa verde, 1 catel de usturoi tocat, 150g sunca, ...

18.05.2011
Mazare cu ficatei

Ingrediente: 500gr ficatei de pasare, mazare fiarta 500gr, 2 cepe mari, o lingura bulion, putin ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Se prajesc ficatei in putin ulei pana se rumenesc ...

16.05.2011
Prajitura insiropata

Ingrediente: 9 oua, 21 linguri de zahar, 21 linguri ulei, 21 linguri faina, 1 praf de copt Sirop: 25 linguri apa, 14 linguri zahar, 1 pachet unt, 3-4 linguri cacao Mod de preparare: Se bat albusurile cu zahar,se ...

14.05.2011
Cartofi taranesti

Ingrediente: o ceapa mare, 5 cartofi, 2 oua, 100gr smantana, kaizer afumat, cascaval, unt, piper, sare Mod de preparare: Cartofii se taie rondele cam de un deget si se pun la fiert in apa cu putina sare. ...

13.05.2011
Crema de cafea cu unt

Ingrediente: 6 galbenusuri;  100 g zahar;  6 linguri cu esenta de cafea neagra;  200 g unt. Mod de preparare: * Galbenusurile se amesteca bine cu zahar, se adauga esenta de cafea si se pune ...

12.05.2011
Prajitura de ciocolata rece

Ingrediente: 1 crema de ciocolata  care vine într-o cutie (contine pulbere si este pregatita în conformitate cu instructiunile 2 cesti (16 uncii) de lapte 100 de grame de ciocolata 150 de grame ...

08.05.2011
Prajitura cu fulgi de ciocolata

Ingrediente: 7 oua, 1 pahar (mediu) zahar, o jumatate de lamaie, 1 pahar (mediu) de ulei, 250 gr faina, 200 gr ciocolata de menaj, 1 plic de praf de copt. Mod de preparare: Amesteci galbenusurile cu zeama de ...

07.05.2011
Briose cu gem

Ingrediente 2 oua 7 linguri ulei 200 g iaurt / lapte batut / sana 350 g faina 2 lingurite praf de copt 80 g zahar virf de cutit sare 12 lingurite gem Mod de preparare Se amesteca ouale, uleiul ...

05.05.2011
Cotlet de porc cu sos de iaurt

Ingrediente 4 cotlete de porc 200 ml iaurt un castravete frunze de marar 2 catei de usturoi o crenguta rozmarin are si piper dupa gust Mod de preparare Cotletele se spala, se condimenteaza si se ...

04.05.2011
Ineluşe cu brânză

Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 150 g zahăr, un praf de sare, trei pliculeţe de zahăr vanilat, două linguriţe de bicarbonat de sodiu (stinse cu zeama de la un sfert de lămâie), două ouă, ...

30.04.2011
Cartofi noi cu sos de verdeata

Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 250 g branza proaspata de vaci 100 ml smantana sare si piper negru proaspat macinat 2 linguri de verdeata proaspata Mod de preparare: Spala 1 kg cartofi si fierbe-i ...

26.04.2011
Cum sa avem o masa sanatoasa de Paste

Cine a spus ca de Paste nu ne putem rasfata din plin cu bunatatile traditionale, fara a avea probleme digestive? Secretul consta in faptul ca trebuie sa acordam o atentie sporita alimentatiei in zilele de Sarbatoare, ...

23.04.2011
Pască din aluat fraged

Ingrediente zahăr 200g stafide înmuiate în rom 100g ouă 8 cremă mascarpone 300g brânză dulce de vaci 500g griş 4 linguri sare un praf zahar pudră 200g gălbenuşuri 2 margarină ...

22.04.2011
Rulada de miel

Ingrediente vin alb sec 1 pahar costiţă afumată 200 gr morcov 1 bucata ceapă 1 bucata boia de ardei dulce 1 lingurita piper sare unt 100 gr carne de miel 1 1/2 kg cimbru 2 lingurite ţelină ...

20.04.2011
Placinta din Branza de Vaci

Ingrediente: branza de vaci 450g, faina 350g, zahar 150g, unt 150g, 100ml lapte, bicarbonate, sare si otet, stafide, coaja de lamaie, zahar vanilat, doua oua. Mod de preparare: Se bate untul margarina impreuna ...

16.04.2011
Drob de legume

Ingrediente: 4 cepe, 200 g orez, 1 radacina telina, 2 cartofi, 2 morcovi, sare, piper, 150 g masline negre, 5 linguri pesmet, condiment Delikat, 2 legaturi patrunjel, 1 legatura marar, putina margarina, 2 linguri ...

11.04.2011
Conopida prajita cu sos de patrunjel (de post)

Aceasta reteta poate fi gustare sau aperitiv. Asigura 1/5 din necesarul zilnic; este o sursa buna de vitamina C si acid folic. Ingrediente: o conopida mare, desfacuta in buchetele, ulei de floarea-soarelui, pentru ...

10.04.2011
Salam de biscuiti de post

Pentru ca simtim nevoia sa mancam si ceva dulce, m-am gandit sa impartasesc cu dumneavoastra urmatoarea reteta, care se face destul de repede si nu este chiar atat de costisitoare. Pentru preparare avem nevoie ...

08.04.2011
Ciuperci cu masline (de post)

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 400g masline, 3 cepe, 400 ml suc de rosii sau 500 g de rosii, 100 ml vin alb, 200 ml ulei, patrunjel, piper, 1 foaie de dafin, 1/2 lamaie mare, fara coaja. Mod de preparare: Ciupercile ...

07.04.2011
Chiftele din fasole

Ingrediente: 300 g fasole alba uscata, 1 chifla muiata in apa, faina sau pesmet, ulei, sare, patrunjel tocat, pastarnac, morcov, ceapa, foi de dafin, usturoi, piper. Mod de preparare: Fasolea se lasa din ajun ...

05.04.2011
Ghiveci calugaresc

Ingrediente: 5-6 cartofi, 3 morcovi, 3 ardei grasi, 1 dovlecel, 1 conopida, 1 varza mica, 300 g fasole verde, 1 telina mica, 100 ml bulion, 3 cepe, 4 rosii, 1 pahar ulei, 3 legaturi ...

04.04.2011
Supa crema de conopida (de post)

Ingrediente: o conopida potrivita; 1 radacina de patrunjel; 1 morcov, 1 ceapa, 3 cartofi; 1 legatura de patrunjel sau de marar; jumatate de lingurita de chimen; sare si piper; 1 ardei gras; 4 linguri de ulei; 2 ...

03.04.2011
Urzici cu hrean

Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se ...

02.04.2011
Cornulete fragede cu halva sau rahat

Ingrediente: - 1 pachet margarina; - 5 linguri cu apa; - 1 lingura cu otet; - putina sare; - faina cat cuprinde. Mod de preparare: Se face un aluat de consistenta potrivita. Se imparte in 10 parti egale. Fiecare ...

01.04.2011

Publicitate



LICITAȚIE PUBLICĂ

DelGaz

PUBLICITATE

Hidroplasto Botosani

PUBLICITATE

FARMACIA MAGISTRA

Farmacia Magistra

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Contabilitate

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

EVENIMENTE

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURI



DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.



DorohoiNews.ro