Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Surpriză primăvăratică

Ingrediente: 20 rosii chery 8 ridichi rosii 4 oua fierte tari 1 legatura ceapa verde 1 salata verde 2 linguri otet aromatizat 2 linguri zeama de lamaie 4 linguri ulei de masline sare 1 ardei gras Mod ...

10.03.2017
Prăjitură mălai dulce

Ingrediente: 1 pahar malai, 1 pahar faina, 1 pahar zahar, 390 g iaurt, coaja de la 2 lamai, coaja de la 2 portocale, 2 pliculețe zahar vanilinat, 1 plic praf de copt, 200 g unt, 3 oua, sare. Mod de ...

09.03.2017
Cei mai buni mucenici cu miere şi nucă

Creştinii prăznuiesc pe 9 martie Mucenicii sau sărbătoarea celor 40 de sfinţi. Ziua e dedicată celor 40 de soldaţi creştini de la Sevastia care au fost torturaţi şi ucişi din cauza credinţei lor. În ...

08.03.2017
Mâncare de prune uscate cu orez

Ingrediente: 600 gr prune deshidratate 300 gr orez 100-150 gr zahăr 100 ml ulei coajă de lămâie un bat de scorţişoară sare Mod de Preparare: Alegem prunele de codiţe şi eventualele impurităţi, ...

07.03.2017
„Taci şi înghite” - Reţeta care a cucerit mii de români

Ingredientele: 250 de grame mălai jumătate de litru de lapte jumătate de litru de apă 4 ouă 50 de grame de unt 200 de grame de smântână 200 grame de telemea 200 de grame de cașcaval 6 ...

06.03.2017
Ardei umpluţi de post

Ingrediente: 7 ardei graşi 1 ardei 2 morcovi 2 cepe 150 g orez 3 roşii boia de ardei dulce piper, sare 50 ml ulei 1 lingură de făină 1 linguriţă de vegeta pătrunjel Mod de preparare: Ardeii ...

05.03.2017
Ciocănele de pui învelite în bacon

Ingrediente: 12 ciocănele de pui, 12 feliii de bacon afumat, doi căţei de usturoi, zeama de la o lămâie, pâine crocantă (pentru servire) Mod de preparare: se încinge cuptorul la 200° ...

04.03.2017
Ciulama de ciuperci cu usturoi

Ingrediente: 500 grame ciuperci champignon, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de făină, 50 ml ulei, pătrunjel, sare, piper. Mod de preparare: se taie ceapa mărunt şi se pune la călit. Când ...

03.03.2017
Ghiveci cu legume

Ingrediente: 1 kg cartofi 200 g fasole verde 1 morcov 1 ceapa 3 rosii 1 dovlecel 50 ml ulei 20 g vegeta sare. Mod de Preparare: Legumele se spala si se curata. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, ...

02.03.2017
Sufleu cu brânză

Ingrediente: 50 g brânză cheddar, 40 g unt, 40 g făină, 190 ml lapte, 2 ouă mari, sare, piper, nucşoară Mod de preparare: Se dă brânza pe răzătoarea fină, se topeşte untul într-o ...

01.03.2017
Brioșe aperitiv

Ingrediente: 600 gr faina 10 gr drojdie 500 ml apa 50 ml ulei masline pentru umplutura: 200 gr branza burduf 1 ardei gras 200 gr cascaval 100 gr sunca sare, piper, boia Mod de Preparare: In 200 ml ...

28.02.2017
Ghiveci călugăresc

Ingrediente: 4 cartofi, un dovlecel, 100g fasole verde, 2 cepe, 2 morcovi, o jumătate de conopidă, o ţelină, 4 roşii, un ardei gras roşu, un sfert de varză, câteva frunze de pătrunjel, 100 ...

27.02.2017
Plăcintă cu varză

Ingrediente: 1 varza nu foarte mare 2 cepe medii 2 linguri paste tomate 150 ml ulei 1 pachet foi placinta 1 leg marar 2 foi cimbru 1 lingurita piper boabe pentru finisare: 1 pahar mic smantana 2 oua sare Mod ...

26.02.2017
Ruladă cu cremă de brânză

Ingrediente: Blat: 4 oua 100 ml apa fiarta 80 g amidon 40 g faina 1 lingurita boia 2 linguri pasta de tomate 60 g unt topit 1 lingurita praf de copt sare Crema: 200 g crema de branza 100 gr branza ...

25.02.2017
Plăcintă cu brânză (cu foaie turnată)

Ingrediente: Pentru foaie: 3 oua 14 linguri apa 14 linguri ulei 14 linguri zahar 16 linguri faina 1 praf de copt stins in suc de lamaie Pentru umplutura: 600 g branza de vaci 150 g zahar fin 4 oua zahar ...

24.02.2017
Chec cu lămâie

Ingrediente: 1/2 ceasca unt topit 1 cana de zahar 2 oua bine batute 1 lingurita suc de lamaie 1/4 lingurita de sare 1- 1/2 cesti de faina 1 pachet praf de copt 1/2 ceasca lapte 1/3 ceasca suc de lamaie 1/4 ...

23.02.2017
Cartofi copți cu sos de iaurt

Ingrediente: 1 kg- 1,5 kg cartofi 2 pahare iaurt (ceva mai cremos, mai gras) 1 ceapa rosie zeama unei lamai 1 legatura marar sare, piper cateva linguri ulei masline Mod de Preparare: spalam bine de tot ...

22.02.2017
Clătite cu cremă de mascarpone

Ingrediente: Aluat 2 ouă 300 ml lapte; 200 ml apă minerală; 200 g făină; Crema de Mascarpone 250 g mascarpone; 2 linguri zahăr pudră; 100 ml frișcă nebătută; Mod de Preparare: Pentru aluat ...

21.02.2017
Pui la cuptor pe pat de cartofi

Ingrediente: 800 gr muschiulet – piept de pui 6 cartofi piper ulei 200 g smantana 100 ml apa Mod de Preparare: Intr-o tava tapetata cu staniol asezam felii de cartof pe care ii condimentam cu sare ...

20.02.2017
Piept de pui cu sos de smântână și muștar

Ingrediente: 1 piept de pui taiat cuburi 3 linguri ulei 5 linguri apa 1 lingura faina 1 lingura mustar 2 linguri cu varf de smantanasare, piper Mod de Preparare: Cuburile de piept de pui se pun in uleiul ...

19.02.2017
Prăjitură cu morcovi și iaurt

Ingrediente: 6 linguri unt 1 cana zahar brun 3 oua 2 cani faina 1 praf de copt 1/2 lingurita scortisoara 1 cana iaurt 2 cani de morcovi rasi 1 cana nuci maruntite 1/2 fulgi cocos Mod de Preparare: Intr-un ...

18.02.2017
Salată de paste colorate

Ingrediente: 1 pachet paste colorate 1 piept de pui 1 ceapa 2 oua fierte tari, 1 cutie mica mazare 2-3 linguri de masline negre feliate 1 lingurita ulei de masline 2-3 linguri de maioneza sare piper Mod ...

17.02.2017
Varză călită

Ingrediente: 1 varza, acra sau dulce 1 pahar de ulei 2 linguri bulion gros de rosii sare, numai pentru varza dulce piper, boia de ardei cimbru, foi de dafin Mod de Preparare: Varza se toaca fidelute (daca ...

16.02.2017
Mămăligă cu ciuperci

Ingrediente: 4 cesti lapte 3 catei usturoi zdrobiti 1 lingurita piper negru macinat 1 lingurita sare 1 cana faina malai 1 cana de ciuperci ulei cascaval busuioc Mod de Preparare: Se pune laptele int-un ...

15.02.2017
Supă cremă de morcovi

Ingrediente: 3 l apa 1/2 lingura unt topit 500 g morcov 1 ceapa 4 cartofi mari 1/2 lingurita zahar sare, unt Mod de Preparare: Se taie morcovii în felii subtiri si se inabusa într-o cratita ...

14.02.2017
Cartofi cu ouă și cașcaval

Ingrediente: 1 kg de cartofi 4-5 oua 250 ml de smantan 50 g de cascaval unt sare piper patrunjel verde tocat Mod de Preparare: Cartofii se fierb în coaja, în apa cu sare, se scurg si se curata. ...

13.02.2017
Chec cu ciocolată și cafea

Ingrediente: 125 g ciocolata menaj 1 lingurita cafea instant 125 g unt 3/4 cana de zahar 3/4 cana lapte 200 g faina 2 lingurite esenta rom 2 oua 1/2 lingurita de sare Mod de Preparare: Se topeste untul, ...

12.02.2017
Salată de conopidă cu maioneză

Ingrediente: 1 conopida 3/4 cana maioneza 1 lingurita mustar 1 lingurita sare piper negru 3 oua fierte tari 1 ceapa patrunjel 3 felii kaizer sau sunca, feliate (optional) Mod de Preparare: Conopida se ...

11.02.2017
Pește cu smântână la cuptor

Ingrediente: 500 g file de peste 150 g ciuperci 1 ceapa maruntita 1 lingurita unt sau margarina 1/2 lingurita de sare 1/8 lingurita piper 2/3 ceasca smantana 4 linguri cascaval ras 3 linguri de pesmet uscat boia ...

10.02.2017
Musaca de cartofi

Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 100 g carne de porc tocata 1 legatura de patrunjel 200 g ulei 3 oua 2 cepe 1-1,5 kg cartofi sare piper 200 g smantana 100 g cascaval. Mod de Preparare: Ceapa ...

09.02.2017
Prăjitură cu lămâie și iaurt

Ingrediente: 3 oua, 2 pachete de unt sau 400 g margarina, 2 cani de zahar, 2 si 1/2 cani de faina, zahar vanilar, rom, 2 lamai obisnuite si 2 lamai lime, o cana de iaurt, un praf de sare, 500 g rahat, cateva ...

08.02.2017
Cartofi crocanți

Ingrediente: 1/4 pahar ulei de masline 4 catei de usturoi zdrobiti 1 lingurita rozmarin uscat sare si piper 3 cartofi mari taiati in felii subtiri rozmarin proaspat (pentru garnitura) Mod de Preparare: ...

07.02.2017
Ruladă de pui cu ciuperci

Ingrediente: 500 g piept de pui 100 g ciuperci 100 g sunca 50 g cascaval 1 ou 1 lingura de smantana patrunjel sare piper Mod de Preparare: Se taie pieptul de pui pe orizontala apoi se bat bucatile de ...

06.02.2017
Prăjitură turnată cu mere

Ingrediente: 3 cesti faina 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita de sare 1 cana unt sau margarina 1 3/4 cesti de zahar 3 oua separate 1/2 ceasca lapte 1 kg mere bucati GLAZURA 1/2 ceasca zahar pudra 1/2 ...

05.02.2017
Tocăniță de cartofi cu ciuperci

Ingrediente: 5-6 cartofi mijlocii, cateva ciuperci de padure, de tip champignon, o ceapa, sare, piper, zeama de lamaie, verdeata, ulei, smantana sau bulion. Mod de Preparare: Mai intai am curatat si spalat ...

04.02.2017
Salată de ton cu orez și legume

Ingrediente: 150 g orez o cutie ton in apa cateva masline 1 ceapa mica rosie amestec mexican  Dressing:  ulei masline otet balsamic sare, piper, ierburi aromate Mod de Preparare: Orezul se ...

03.02.2017
Pâine cu usturoi și cașcaval

Ingrediente: 1 pachet unt 1 ceapa, fin tocata 1 lingurita praf de usturoi 2 linguri patrunjel tocat 1 bagheta paine 1 cana cascaval ras sare Mod de Preparare: Se amesteca untul (moale, la temperatura camerei), ...

03.02.2017
Salată de pui cu ciuperci

Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 200 g ciuperci 400 g piep de pui 200 g salata verde 2 linguri de zeama de lamaie 1 lingurita sos de maioneza 1 lingurita otet de vin 1 ceapa rosie Mod de Preparare: ...

02.02.2017
Tort de biscuiți simplu

Ingrediente: 500 g biscuiti populari sau petit 2 oua 100 g unt 100 g zahar pudra 50 g faina 100 ml lapte ciocolata rasa Mod de Preparare: Se bat ouale cu zaharul vanilat si se adauga putin cate putin untul ...

01.02.2017
Omleta fermierului

Ingrediente: o felie de bacon 100g sunca 5-6 felii de ciuperci 2 linguri de branza Cheddar rasa 2 oua o jumatate de ceapa sare piper 2 rondele de ardei gras putina verdeata ulei pt prajit. Mod de Preparare: ...

31.01.2017
Plăcintă foietaj cu nucă

Ingrediente: 9 sau 12 foi de placinta de tip foietaj, 500 g nuci macinate, 5 linguri de zahar, o mana de stafide, coaja de lamaie si de portocala, un sirop din 2 linguri de miere si 2 linguri de apa, zahar ...

30.01.2017
Cele mai delicioase chifteluţe de dovlecel

Ingrediente: 3 linguri făină 2 dovlecei mici 1 ou mărar 2 căţei usturoi piper sare ulei pentru prăjit Mod de preparare: Dovleceii i-am curăţat de coajă, i-am ras prin răzătoarea cu ochiuri ...

29.01.2017
Friptură la tavă cu sos

Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc, 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru decor, sare, piper, condimente, un pahar de vin, ulei. Mod ...

28.01.2017
Piept de pui frantuzesc

Ingrediente: 500 g piept de pui dezosat 50 g unt 200 ml smantana lichida pentru gatit 75 ml vin alb sec 12 g faina 1 galbenus patrunjel verde marar verde sare Mod de Preparare: Se taie pieptul in felii ...

27.01.2017
Cașcaval pane

Ingrediente: 4 felii de cascaval (de 1 cm grosime) 2 oua Sare Faina Pesmet ulei pentru prajit Mod de Preparare: Cele 2 oua le batem cu un praf de sare. Tavalim felia de cascaval prin faina, oua, pesmet ...

26.01.2017

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro