Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Friptură din carne roşie cu sos de muştar

ngrediente pentru sos: 2 linguri de smântână 2 linguri de muştar Sare şi piper după gust Mod de preparare: Carnea roşie se prăjeşte într-o tigaie cu câteva linguri de ulei ...

08.02.2011
"Învârtită" cu mere

Ingrediente: 6 mere, sănătoase, nu prea mari zahar scorţişoară un ou foietaj Dacă nu vrei să cumperi foietaj, iată cum prepari aluatul: ceaşcă de caimac (smântână de pe lapte fiert); ...

07.02.2011
Spagheti cu kaizer si ciuperci

Ingrediente: 250 grame spaghete, 200 grame kaizer, 250 grame ciuperci, 200 grame bullion, 1 rosie, 1 ceapa, 2 catei usturoi, oregano, sare, busuioc, 1 foaie de dafin, 4 linguri ulei, 250 ml apa, cascaval ras. Mod ...

05.02.2011
Perisoare cu sos de smantana

Ingrediente: 400 g carne tocata din piept de pui, 1 cescuta orez, 20 g unt, 50 g smantana, 2 oua, 1 lingura faina, 200 ml lapte, sare, zeama de lamaie. Mod de preparare: Albusurile se amesteca cu orezul si carnea ...

03.02.2011
Pui Shanghai

Ingrediente: 500 g piept pui dezosat 3 oua 1 legatura ceapa verde 200 g faina 200 ml ulei pentru prajit 30 g mustar 20 ml sos de soia 10 ml vin alb sare, piper, pesmet optional: susan sau ulei ...

29.01.2011
Briose aperitiv

Ingrediente: 2 oua, 100 ml lapte, 150 g sunca, 1 ardei gras rosu, patrunjel verde, 100 g masline, 4 linguri ulei, 1 praf de copt, sare, piper, 1 cana faina. Mod de preparare: Ouale se mixeaza bine cu sare si ...

28.01.2011
Rulada din piept de pui

Ingrediente: 1 buc piept de pui, 100 gr piept de pui tocat, 2 oua, Ciuperci, Morcovi, 50 gr cascaval, 1 lingura pesmet, Verdeata, Condiment de pui, piper, ulei. Mod de preparare: Pieptul de pui dezosat se taie ...

27.01.2011
Reteta traditionala de Bulz

Ingrediente:  pentru mamaliga: 350 g malai, 1/2 lingurita de sare, 1 litru si jumatate de apa, pentru bulz: 4 oua, 50 g unt, 150 g branza de burduf, 150 g branza telemea. Mod de preparare: Mai intai, preparam ...

26.01.2011
Tort de biscuiti

Ingrediente: 400 g biscuiti cu cacao, 200 g zahar pudra, 250 g unt, o ligura de cacao, un ou, 200 ml lapte, o lingurita esenta de rom, 200 g nuci pisate, frisca, ciocolata rasa. Mod de preparare: Se freaca intr-un ...

20.01.2011
Pui cu ciuperci si sos

Ingrediente: 400 g ciuperci 2 fire de patrunjel 2 linguri de ulei de masline 300 g de ceapa taiata in inele 500 g piept de pui taiat in bucatele (cuburi) sos alb (vezi reteta tot aici pe site) un pahar ...

18.01.2011
Cartofi gratinati la microunde

Ingrediente: 500g cartofi fierti, 100g cascaval, 50g unt, 1 vf cutit curry, patrunjel tocat Mod de preparare: Cartofii se taie cubulete, felii calzi, se amesteca cu untul taiat feliute, se orneaza cu patrunjel, ...

17.01.2011
Mancare de mazare cu carne de pasare

Ingrediente: 300-400 g carne, 1/2 kg mazare boabe, 1/4 suc de rosii, 50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina, frunze de patrunjel, telina si marar, 50 g ceapa, sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ...

15.01.2011
Gogosi

Ingrediente: 550 gr. faina, sare, 2 linguri zahar, coaja de lamaie sau portocala, o lingura de unt, maragrina sau grasime, drojdie cit o nuca (2 lingurite), 3 galbenusuri,1/2 litru lapte,zahar vanilat 2 linguri. ...

13.01.2011
Carnati cu varza calita

Ingrediente:1 kg varza murata, 4 carnati, 6 linguri ulei, 1 ceapa, 1 lingura bulion, sare, piper sau boia. Mod de preparare: In functie de cat e de sarata varza, o pui la desarat de seara sau doar cu cateva ...

12.01.2011
Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre

Ingrediente: 4 cartofi fierţi, 200 g ficăţei de pasăre, 1 ceapă mică, sare, ulei. Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, se curăţă şi se toacă mărunt cu un cuţit, împreună cu ...

11.01.2011
Budinca de carne

Ingrediente: 500 g carne de vitel vita sau porc, 3-4 oua, 100 g franzela, 100 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper.   Mod de preparare: In 50 g unt se inabusa carnea trecuta prin masina de ...

09.01.2011
Omletă cu șuncă, ciuperci și ardei

Un mic dejun consistent, gustos şi simplu de realizat, ideal pentru dimineaţa unei zile lungi.  Versatilă în ingrediente şi servire, omleta se poate transforma într-o gustare “la pachet” ...

07.01.2011
Salată cu peşte afumat

Ingrediente: o bucată de peste afumat, cinci cartofi, 100 g măsline negre fără sâmburi, trei linguriţe de muştar, 150 g maioneză, o ceapă roşie, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Batogul ...

06.01.2011
Paine de casa

Ingrediente: - 500 gr faina alba - 3 linguri de ulei - 1 lingura de sare - 1/2 lingura de zahar - 1 plic drojdie uscata - 250 ml apa Mod de preparare: Se pune drojdia intr-o cana cu 250 ml apa calduta si ...

05.01.2011
Tartă cu ciocolată

Ingrediente: 250 grame de ciocolata cu 70% cacao, 250 de grame de unt, 180 de grame de zahar, 150 de grame de faina, 5 oua, 1 lingura cu varf de cacao pudra, praf de copt. Mod de preparare: Topeste ciocolata, ...

04.01.2011
Cartofi la tava cu mustar Dijon

Ingrediente: 12 cartofi albi, mari, 12 lingurite mustar de Dijon, 12 catei de usturoi, rozmarin, un praf de sare, ulei de masline, piper verde. Mod de preparare: Cartofii se aleg cu coaja subtire pentru ca se ...

02.01.2011
Stelute cu scortisoara

Ingrediente: 450 g zahar pudra, 5 albusuri, 500 g nuci macinate, 2 lingurite scortisoara, 2 cl visinata, zahar, pudra pentru planseta. Mod de preparare: Intai se bate albusul cu zaharul ...

24.12.2010
Tochitura porc

Ingrediente: 500 - 600 g carne porc (fleica nu foarte grasa, muschiulet), 10-12 ciuperci champignon, 2 cepe potrivite, 3-4 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, piper, busuioc,3 linguri ulei, condimente carne porc, ...

20.12.2010
Fursecuri de Craciun

Ingrediente: 300 g faina, 150 g unt moale, 100 g zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 pachetel zahar vanilat, 1 ou, jeleu de coacaze pentru umplut, zahar pudra-pentru pudrat. Mod de preparare: Se framanta toate ...

11.12.2010
Salata de mere si kiwi

Ingrediente: 2 kiwi, 1 mar rosu, 2 portocale, inghetata. Mod de preparare: Marul si kiwi se taie in cubulete potrivite. Din portocale se stoarce si sucul se toarna peste mere si kiwi. Se serveste in cupe cu 1 ...

04.12.2010
Clatite cu rom

Ingrediente: O ceasca de faina, 3 oua, un pahar cu lapte, un praf de sare, doua lingurite de zahar, doua lingurite de unt, doua lingurite de rom, o lingurita de apa de flori, o lingura de unt topit pentru uns tigaia, ...

14.11.2010
Ciorba radauteana

Ingrediente: 4-5 piepti de pui (cu tot cu os si piele, sa ramana cca 450-500 g carne), 1 pastrarnac mediu, 3 morcovi mari (sau 4 mai mici), telina (cam cat o piersica medie), 2-3 ardei grasi medii (daca se poate, ...

10.10.2010
Prajitura cu fanta

Ingrediente Blatul: 6 oua, 4linguri faina, 1 praf de copt, 6 linguri zahar, 100gr ulei, 2 linguri cacao. Crema: 200gr zahar praf, 200gr unt, branza de vaci dulce  Glazura: 2 budinci de vanilie, 700gr suc fanta ...

22.09.2010
Bruschete pariziene

Ingrediente: un pachet aluat foietaj, 8 roşii cherry, 200 g caşcaval, un ardei gras roşu, un căţel de usturoi, oregano, busuioc, două linguri ulei de măsline, sare, piper. Preparare:  Într-un ...

14.09.2010
Prajitura rapida cu mere si zahar ars (de post)

Ingrediente: 1,2 kg mere, 150 g zahar pentru caramelizat, 150 g margarina, 1 cana gris, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara, 6 linguri de zahar pentru ...

07.08.2010
Fasole cu sos de ardei copti - este o reteta de post, gustoasa si foarte usor de gatit

Ingrediente: 300 g fasole fiarta, 4 ardei copti, cojiti, o ceapa mai mare, ulei pentru calit, o lingura zarzavat, o lingura pasta de tomate ,sare, piper, cimbru Mod de preparare: Calim ceapa, adaugam ardeii ...

05.08.2010
Papanasi

Ingrediente: 500 gr branza de vaci proaspata, 100 gr zahar, 2 oua, 1 varf lingurita bicarbonate, 1 esenta vanilie, 200 gr faina, smantana, dulceata Mod de preparare: Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul, ...

01.08.2010
Ciocolata de casa

Ingrediente: 500 gr zahar 200 ml apa 150 gr unt 300 gr lapte praf 75 gr cacao 1 esenta vanilie 1 esenta rom alune de padure intregi sau miez de nuca Mod de preparare: Se amesteca bine laptele ...

21.07.2010
Banana Split

Ingrediente pentru 4 persoane: 4 banane nu foarte coapte, o jumatate kg de inghetata de vanilie (la cutie, din comert), 150 g ciocolata neagra, amara, o lingura de frisca groasa, o jumatate de lamaie. Mod ...

11.07.2010
Cambut in crusta de pesmet

Ingrediente: 3 linguri unt sau margarina, 2 medalioane de cambut groase de aproximativ 2,5 cm (de cate 350 g), sare, 2 linguri seminte de susan, 150 g paine proaspata maruntita, 1 lingura cimbru proaspat tocat ...

24.06.2010

Publicitate



PUBLICITATE

Hidroplasto Botosani

PUBLICITATE

Farmacia Magistra

PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

Info Turism Dorohoi

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Contabilitate

PUBLICITATE

Basota Pomirla

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

PARTENERI

Dorohoi News

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

EVENIMENTE

ZiareBotosani.ro

HAI LA BOTOSANI 2

Hai la Botosani 2

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURI



DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro