Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Parcare prin SMS in Dorohoi

Primăria Dorohoi a implementat și pus în aplicare începând cu data de 15 octombrie 2017 sistemul de parcare cu plată pentru peste 200 de locuri de parcare din Dorohoi.

Plata parcărilor din municipiul Dorohoi se poate face prin SMS sau cu tichete achiziționate de la punctele comerciale care au afișat mesajul „Parcare cu plată – aici se vând tichete”.

Parcările cu plată se află în zonele în care sunt montate indicatoarele specifice, respectiv:

- strada Dimitrie Pompeiu (zona din fața ProCasa)
- strada George Enescu (zona din fața SabcoS)
- strada C.D. Gherea (zona de lângă ANAF)
- strada Dumitru Furtună (zona din fața Pieței Mari)
- strada Dimitrie Pompeiu (zona de lângă pietonal)
- strada Lt. Olinescu (zona de la Poliție până în fața Școlii Spiru Haret)
- strada A.I.Cuza (zona din fața Splendid până la Cinema Melodia)
- strada Ștefan cel Mare (zona din fața Commando)
- strada Spiru Haret (zona din fața Bl. 2-4)
- strada Bulevardul Victoriei (zona din fața Bl. 2-6)
- strada Bulevardul Victoriei (zona din fața Magica până la Flanco)

Numărul total de locuri de parcare cu plată este de 243 din care 2% locuri pentru persoane cu dizabilități (6 locuri).

Plata pentru aceste parcări se poate face prin cumpărarea unui tichet de la cele 5 puncte de distribuție din centrul municipiului Dorohoi (punctele comerciale care au afișat acest lucru) sau prin SMS.

1. Pentru 1 oră se va da SMS la 7420 (0,25 euro) cu textul 271 NumărulDeÎnmatriculare (Ex: 271 BT01AAA sau 271 bt01aaa) sau se va cumpăra tichet (1 leu).
2. Pentru 1 zi se va da SMS la 7420 (1,10 euro) cu textul 270 NumărulDeÎnmatriculare (Ex: 270 BT01AAA sau 270 bt01aaa).
3. Pentru 1 lună se va achiziționa abonament de la sediul Poliției Locale din strada A.I.Cuza. Pentru persoane fizice 30 lei/lună sau pentru persoane juridice 60 lei/lună.
4. Pentru 1 an se va achiziționa abonament de la sediul Poliției Locale din strada A.I.Cuza. Pentru persoane fizice 300 lei/an sau pentru persoane juridice 500 lei/an.

„Acesta este un alt proiect pe care îl așteptam cu nerăbdare. Acesta este un apel pentru a ne adapta la acest nou stil de taxare pentru că este cu adevărat necesar și solicitat de foarte mulți cetățeni. Acesta este un serviciu oferit contra cost pentru că amenajarea de parcări costă și trebuie întreținute. Cu banii care se vor strânge se vor crea noi locuri de parcare,, de reședință sau cu plată.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Programul de funcționare al parcărilor cu plată este de LUNI până SÂMBĂTĂ în intervalul orara 08:00-20:00. În afara acestui program, cât și în fiecare zi de duminică, parcarea este gratuită.

Neplata taxelor de parcare aferente se vor sancționa cu amendă între 50 și 100 lei sau cu blocarea roților, conform regulamentului aprobat în HCL 114/29.06.2017. (Andrei B.)

Vezi regulamentul, Click AICI!

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Parcare prin SMS in DorohoiPlata parcarii prin SMSTichet de parcare Dorohoi
DorohoiNews.ro, 01-11-2017

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

04.11.2017 la 08:10

Daca in cadrul aceleasi ore parchez in trei parcari cu plata trebuie sa platesc pentru fiecare parcare ?????????

04.11.2017 la 04:11

Dacă tot nu exista interese când se vând locurile de parcare, as vrea sa știu DE CE PERSOANELE CARE LOCUIESC LA CASE SI AU SPATII/GARAJE IN CURTE DETIN LOC IN PARCARILE AMENAJATE, fix in data casei. Le este greu sa deschidă și închidă poarta/ ușa la garaj? Cel care sta la bloc unde sa isi țină mașina? Fiți corecți când acordați locurile!!!!!!!!Chiar credeți că lumea nu vede abuzul?

03.11.2017 la 17:50

Domnilor consilieri,o asemenea initiativa trebuia începută cu un exemplu din partea voastra.prima parcare cu plata trebuia cea de la primărie.sau voi cu salarii de bugetari nu va permiteți. Rusine.de aia suntem unde suntem.

03.11.2017 la 15:29

Uite-i pe toti astia care nu vor plati parcarea pt. ca sunt pilosi sau cunoscuti in oras cum bat apa in piu

03.11.2017 la 14:01

Apostol Gh., cred ca dvs aveti de unde sa platiti, si stiti si sa folositi telefonul, dar nimeni de pe pamantul asta nu se gandeste ca nu toti detin telefoane mobile, nici cele fixe, si daca detin, il folosesc pentru a face apeluri sau a citi mesaje. Sunt multi care nu se complica cu asa ceva. Credeti ca este usor sa inveti cum sa folosesti telefonul, dar majoritatea nu isi bat capul. Modernitatea nu este pentru toti. Si asa au probleme personale, mai isi bat capul cu un singur telefon? Anca multumim pentru informatie. je, cred ca ar trebui prima ora sa fie pe gratis, tinand cont ca stai mai mult la SABCO-S, la casa decat sa pui produsele in cos.

03.11.2017 la 13:24

15-20 minute trebuie sa fie gratis, ca in toate orasele Europei, inclusiv Cholet cu care v-ati infratit! Corect?

03.11.2017 la 13:19

Parcarile cu plata sunt marcate cu albastru iar cele cu alb sunt gratuite.cu galben pt persoane cu handicap si cu roz pentru femeile insarcinate.

03.11.2017 la 10:40

Trebuie bani la buget. S-au negociat niște salarii.... De ce credeți că există atâta interes?

03.11.2017 la 07:38

Felicitări CL Dorohoi, felicitări domnule primar!

02.11.2017 la 20:48

Parerea mea este ca e mai buna ideea cu SMS decat cea cu aparate de taxat in parcari. E mai modern, nu mai mergi sa stai la rand la magazin pentru tichet si nu te intorci la masina sa il pui pe bord. Prin SMS dai in plus doar vreo 40 de bani fata de tichet cumparat pentru o ora. Eu am platit o data prin SMS, ca sa vad cum functioneaza. Raspunsul vine imediat. M-am uitat pe site, sunt 33 de orase in care se plateste asa iar la Dorohoi pretul este cel mai mic. Inca nu am vazut masini cu roti blocate. Probabil se lasa o perioada de invatare, acomodare. Semaforul insa e fain de tot, face ordine si disciplina.

02.11.2017 la 20:41

E o prostie sa inchizi o banda pe bulevard doar ca sa faci parcari cu plata. In plus, sunt foarte SCUMPE!!! Undeva la 50 lei pe an, ar fi fost cat de cat acceptabil, dar 300 lei avand in vedere ca in Dorohoi abia mai sunt cateva locuri de munca si cativa salariati....Serios, chiar nu vreti sa va razganditi?

02.11.2017 la 19:58

Foarte buna initiativa! Acum sa vedem daca Politia locala isi va face treaba si va aplica sanctiuni.

02.11.2017 la 19:51

Bravo domnule primar! A ti gândit 0 și pe asta!!!!

02.11.2017 la 19:42

In care tara p.... traieste acest Vasile???

02.11.2017 la 18:02

Talharie la drumul mare

02.11.2017 la 16:20

Sincer deja se exagereaza.PSD-istii astia imputiti fac ravagii si in orasul nostru "tiganesc".Tiganii stau ca la expozitie in centrul orasului,dar cum sa se ia cineva de ei,daca is principalii votanti pentru ciuma asta rosie.?Oricum nu am intalnit in niciun oras civilizat aceasta tampenie:CUM POTI SA TAXEZI APROAPE TOATE LOCRILE DE PARCARE?CHIAR SUNTETI TAMPITI?uNDE ATI M-AI INTALNIT ASA CEVA?Mai bine ati rezolva problemele serioase ale orasului.Asa ca ati facut reteaua de apa si canal de toata jena,in fiecare saptamana trebuie sa vad ca se intrerupe furnizarea cu apa,pentru defectiuni in principal.Dar lasa ca-i bine asa,punem pavele ca asta conteaza si facem si locuri de parcare pe prima banda de pe Bulevard,ca sa nu mai stim ce e aia fluidizarea traficului.RESPECT Primarasului si CIUMEI ROSII

02.11.2017 la 14:38

O prostie m ai mare nici ca am vazut.Cum sa faci locuri de parcare pe bulevard dupa spitalul municipal pana la magica.Ce faci d-le primar daca ai o masina ,,scoala,,care coboara bulevardul si in urma se formeaza o coada????Si atunci masinile de pompieri primesc o urgenta.....ce facem ,pe unde ne bagam????S au poate este o urgenta si porneste ambulanta??

02.11.2017 la 13:12

Chiar daca este un leu pe ora, tot mi se pare scump, tinand cont la cate taxe si impozite cetatenii platesc. Din banii care toti cetatenii platesc taxe, sa se imparta si pentru taxa de parcare, doar cei care au autovehicule. Adevarul este ca nu ai unde sa parchezi, dar trebuie amendati doar cei care parcheaza neregulamentar si tot din acei amenda sa imparta si pt parcare, de ce nu? Pentru toti cei care stau la tara si vin in oras sa faca cumparaturi ce fac? Nu vin sa faca piraterie, doar cumparaturi pentru cele necesare. Nu au timp sa consume benzina sau disel sa conduca pana la toate magazinele, sau poate sacosele lor sunt prea grele si trebuie sa mearga cine stie unde. Deja platesti taxa cand mergi in Piata Mare si la Lidl. Taxa pentru parcare, asta inseamna preturi mari la bilete sau la pirateristi, si pana la urma si la magazine. Taxa pentru parcare este o porcarie din punctul meu de vedere, sunt alte cazuri si probleme mult mai importante decat sa adauge aceasta taxa, sa se ocupe cu, curatenia orasului, lucrarile neterminate, oamenii fara spirit civic. Cred ca s-a ajuns la limita, inca o tampenie de taxa, si ar fi timpul pentru protest. Chiar daca Domnul Primar nu va citi aceste mesaje, vreau sa spun ca mi-a placut ce ati facut pana acum acestui oras, dar ati ajuns sa cereti mai mult. Dati dovada ca sunteti un Primar asa cum si-ar dori orice cetatean. Dorohoiul e plin de magazine, putine fabrici, asta inseamna saracie. Multi oameni in varsta, tineri putini, forta de munca mai putina si motivatie putina. Practic, ce faceti Dvs cu taxe introduse, faceti ca tinerii sau chiar si oamenii mai in varsta sa plece in alte tari. Peste 100 de ani, Dorohoiul va fi nelocuit daca se va continua asa, si nu numai in Dorohoi, peste tot. Pe scurt, daca vreti sa mai fiti votat de cetatenii acestui oras, ati face bine sa fie scoasa aceassta taxa, si sa fie rezolvate alte cazuri, si sa numai desfiinteze fabriciile(daca mai sunt deschise). Dati dovada ca va pasa de noi daca vreti sa mai platim taxe. Omul numai poate plati daca nu sunt servicii pe care le plateste, nu trebuie introduce noi taxe pentru a face banii, trebuie ca acel serviciul pentru care toti il platesc, sa fie facuta. Aceasta este doar o sugestie, la care banuiesc ca va fi ignorata, dar sper ca va fi luat in considerare. Aparent nu toti vor fi de acord cu ceea ce am scris, dar nu imi voi schimba opiniile sau sa dau socoteala cuiva care nu este de acord.

02.11.2017 la 11:56

Tot pt "vasâli" . Despre cultura : "gandiesti "si nu gândești, "românia" si nu România, "s-au "si nu sau ,"pirateristi "si nu pirati, "pe parcari "si nu în parcări, plus altele.Nu zic mai gresesc si eu dar pentr un "taran" e acceptabil În schimb tu...cum sa nu fii tu de acord cu taxele .

02.11.2017 la 10:42

Desi panourile specifică ca parcarea se poate plati cu o aplicatie nu e capabilă de nimic aplicația pe langa asta nu are baza de date dorohoi, are doar orașele mari din țară și pe langa asta nici macar limba engleză nu are. Parcare cu plată în centru ? Voi sunteti conștienți că sunt atatia oameni care sunt nevoiți acum sa duc masina în parcare la lidl din cauza voastră desi au domiciliu în centru si aproximativ toate locurile de parcare au fost rezervate .... Se tine o luptă continuă pentru un loc de parcare .. nu a fost gândită deloc această problemă . De fapt cu plată prin sms parcă era 40 de cenți ora fara tva după ce trimiți sms te trezesti cu tva plus alte costuri suplimentare si am I fi la aproximativ un euro.... Ă fost o lipsă de ocupatie si gândire fara folos.

02.11.2017 la 10:21

Pt. Vasile . Mai degraba modul tău de exprimare arata cat de "cult" esti si probabil ai dorit sa-ti arati slugarnicia si obedienta. In plus domnule ,sa stii ca eu nu sunt pirat sau samsar .Sunt un cetatean ca oricare ,platesc taxe si impozite , poate mai mult decat dumneata, masina o tin in curte proprietate, si nu ocup vreun sptiu de parcare atunci cand nu o folosesc ,asa ca m-am exprimat cu cuvintele potrivite pentru o masura aberanta .Nu mi se pare normal sa platesc 279 lei impozit pt. autoturism si sa mai dau inca 300 lei ca sa am unde sa parchez atunci cand merg in oras cu o problema. Din partea mea domnule dumneata si cei ca dumneata puteti plati si aerul pe care il respirati ,eu in semn de protest pt. aceste masuri am hotărât ca urmatoarea masina sa o inmatriculez in alta localitate (adica voi fi "taran"). Nu am nimic cu dl primar sau cu altcineva, nu sunt aservit politic dar mi se pare o nesitire sa incasezi niste bani pentru nimic. Daca erau niste parcari noi , niste spatii amenajate intelegeam ,dar asa sa faci statii taxi (nu am nimic cu taximetriștii) peste tot si sa iei bani de pe niste drumuri care sunt acolo de cand este Dorohoiul .....miroase a nesimtire. Sunt de acord cu domnul care a spus despre aparatele de taxat. Multa sanatate domnule "orasean " vasile si...spor la pupat.

02.11.2017 la 09:27

strada Dumitru Furtună (zona din fața Pieței Mari) la cati cm de trecerea de pietoni e primul loc de parcare ? daca parchez duba vezi pietonul la mijlocul trecerii...deh mai fa un loc mai luam niste lei

02.11.2017 la 08:59

La VOT poftiti la VOT !

02.11.2017 la 08:59

Pentru dl.Admin 300lei este abonamentul pentru un an la parcarile cu plata vezi ca bilete sunt la Sabco pentru cei care stiu sa citeasca ,daca nu sti sa citesti vreau sa-ti spun ca are dreptate Vasile ca sunt foarte multi pirateristi in toate parcarile asa ca o sa dispara pirateristi care ocupau toate parcarile bravo cine s-a gandit este foarte bine no sa mori pt.1 leu

02.11.2017 la 08:44

Pt.S.P.Q.RO -Modul de exprimare si cum gandiesiti se vede ca esti un taran fara cultura dute oriude vrei tu in romania si in alte tari si ai nsa vezi cat platesti,cred ca esti unul care iti tineai masina de vanzare in parcare s-au esti unul care faci piraterie cu masina de la tara si astepti clienti ,foarte bine dl.Primar poate mai scapam de pirateristi de la tara care stau si mananca seminte pe parcari facand mormane de coji ,facetiva firme de taxi nu stati la mica ciupeala. FELICITARI PRIMARIEI

02.11.2017 la 00:17

O nesimtire mai mare ca asta nu am vazut nicaieri nicicând. Atata timp cât noi platim impozite pt. autoturismele proprietate nu inteleg de ce nu le putem folosi in orasul asta. Si asa nu aveai unde sa opresti din cauza ca au facut statii taxi pe drumul public ,peste tot si era imposibil sa opresti la o farmacie (poate aiveai pe cineva bolnav), la o banca (poate ai un copil la scola in alt oras,si trebuia urgent sa-i trimiți niste bani) sau la un magazin (sa iei o paine in drum spre locul de munca). Acum au mai venit si cu porcaria asta. Eu intreb: chiar nu mai puteam folosi masina in orasul asta din cauza unor asemenea zapcii? Chiar nu mai aveti limita in nesimțire? Bai da chiar suntem toti asa de prosti?

01.11.2017 la 22:04

Parcarea din fata Primariei de ce nu se regaseste pe lista enuntata?

01.11.2017 la 21:26

Si pe cei care parcheaza in curbe.....pe Bulevard....pe trecere de pietoni.....care nu dau prioritate....(si mai ales in sens giratoriu). Cine ii amendeaza? S-au montat semafoare la bl turn...(lucru foarte bun)....dar cat au functionat....?...pietoni care se arunca pe trecerea de pirtoni fara sa se asigure....doar privind in ecranjl telefonului....Cine ii amendeaza domnule primar....masinile de transport in comun(vip) care opresc unde vor...cand vor...fara sa semnalizeze...pe ei ii vede cineva?.... Nu .... Domnule primar...raspundeti...va rog........

01.11.2017 la 20:22

Draga politie locala..v-am platit loc de parcare si v-am facut sesizare de N ori ca mereu imi este ocupat..nu am unde sa mi pun masina cand ajung seara de la munca!! Ce_ati facut in sensul asta?? Ati trasat locurile vizibil? Ati vorbit cu cei vare ocupa locurile abuziv? Bani stiti sa incasati dar servicii mai putin!

01.11.2017 la 18:39

300 de lei?sa fim seriosi!!!!Ce fel de întreținere necesita o parcare intr-o luna ca sa dai atâția bani?eu as zice ca cei de la poliția locală și poliția rutieră safir atenți cu șoferii care parchează pe linie continua,pe aia săi amendeze nu sa ceara bani pe o parcare dacă intri pana in magazin 30 de minute!Unde poți parca mașina dacă vrei sa intri de exemplu la magazin la Sabcos in centru?Unde lași mașina dacă toate se plătesc????Hai ca asta e buna!!!!!

01.11.2017 la 17:55

Care sunt locurile de unde se achizitioneaza tichete?

01.11.2017 la 16:03

Taxa pe aerul respirat cand se introduce?

01.11.2017 la 15:56

Sunt de acord cu plata doar daca primaria instaleaza automate pentru parcare cum ecista peste tot in locurile civilizate din lume.Ce usor la luat bani.Am testat parcarea de la blocul turn unde pentru un tichet trebuie sa stai la semafor dus intors apoi la coada la agentul economic apoi razuieste 5 campuri de pe tichet in total 10-15 minute aceasta operatiune.Nu sunt dator primariei cu acest timp pierdut din viata mea si in plus sa mai si platesc.Montati automate in parcare si pe urma cereti bani!

01.11.2017 la 11:27

Și dacă ai nevoie pana la magazin și atat(5-10 min maxim) iei tichet pt o ora ?

01.11.2017 la 11:23

la Botosani parcarea costa 117 pe an,la Falticeni 80,la Bucuresti 59,de ce la noi unde este saracie lucie,parcarea costa 300 lei?

01.11.2017 la 10:51

un nou mod de a stoarce bani de la cetateni!aveti cateva localuri unde merge lumea mai frecvent ,,hai ca am o idee hai sa le punem taxa la locurile de parcare'' felicitari

01.11.2017 la 10:49

Ar trebui vazut putin si la cei care detin garaje si au si locuri de parcare, de nu mai ai unde parca mașina decat in parcarile cu plata, tare curioasa la ce intretinere a parcarilor se refera , ca se sparg masini ca in codru in Dorohoi.

01.11.2017 la 10:28

Si daca stai mai putin de 1 ora ?

01.11.2017 la 10:16

Inca o aberatie marca HCL. La plata prin sms se plateste mai mult decat tichetul.

01.11.2017 la 09:36

cine nu are telefon mobil ce face?

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro