Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

caini comunitari

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

„Aceeași problemă cu câinii comunitari există și pe Aleea Amurgului. În seara aceasta veneam pe Aleea Amurgului când dintr-o dată un haită de vreo 10 câini m-au încolțit. Am fost nevoit să iau pietre de pe jos și să arunc în ei pentru a nu fi mușcat de unul din aceștea. În fiecare noapte se adună în spatele blocurilor de pe Str. Sorin Dumitraș într-o grădină a unui om și încep să latre și fac în așa fel încât să nu poți dormi toată noaptea. Hingherii din Dorohoi ar trebui să-și facă treaba până când nu se va întâmpla vreo tragedie, așa cum s-au mai întâmplat în România de-a lungul vremii. Având în vedere faptul că pe Aleea Amurgului sunt multe familii cu copii mici și tot aici este și un loc unde se aruncă gunoiul, există riscul ca un copil sau vreun adult să fie mușcat.
Vă mulțumesc, în speranța ca autoritățile să facă ceva!”

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noştri, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0749.877.802 sau Email: [email protected]

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

caini comunitari
DorohoiNews.ro, 27-08-2017

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

12.09.2017 la 15:11

Eu va doresc doar atat, sa nu treceti niciodata prin necazul unui parinte a carui copil a fost muscat de un caine, sa nu plangeti pe toate drumurile asa ca el, sa nu alergati prin toate spitalele infecte unde nu gasesti un vaccin potrivit, sa nu adormiti plangand cum ador ei, cand isi vad copiii desfigurati...dar inca o data spun, traim in Romania si mentalitatea e aceeasi.... ne meritam soarta!

30.08.2017 la 07:09

Vasile !!! Daca chiar așa te numești ,îți meriti cu prisosință numele ! Ironia asta a ta jalnică de care dai dovadă , nu mi lasă decât o senzație de scârbă fața de cei ca tine! Un câine e mai om decât tine și mai degrabă i-as arunca lui o bucata de pâine dacă l vad pe strada ,iar ție nici măcar un șut în fund nu ți as da ! Nu câinii sunt o problema, ci oamenii ca tine ! Probleme cu adevărat importante în acest oraș sunt cele de care a amintit"Dorohoi" , pt că sunt mai periculoși cei care stau și consumă alcool, substanțe interzise , țiganii ,etc , decât niște căței maltratați! Un copil nu se sperie de câini , un copil se sperie de genul de persoane amintite mai sus ! Iar tu ca adult dacă te sperii , ești exact acea persoana care își învață copilul că de fapt un câine e o pantera și că nu trebuie sa se apropie de el ! Toate cele bune și cât mai mulți căței pe lângă tine !;)

29.08.2017 la 23:11

Dragi romani iubiti toti cainii de pe drumuri, luati mancare si aruncati pe strada si daca puteti si ambalajele alaturi, nu va faceti griji daca se poate intampla ceva, toti sunt curati si vaccinati, ce daca va musca! cainii trebuie iubiti, zic sa le faca dl primar si un holtel cu maseuza!!! oameni fara inima"care sunteti", Ferasca Sfantu" ! Te doare mintea ce pot debita unii, dar ne meritam soarta!!!

29.08.2017 la 18:14

Zona Olinescu este la fel de periculoasa ca Plevna.Chiar in fata scolii si-au gasit loc de jucat carti, consumat bauturi, inhalat diverse substante, de facut scandal, de terorizat copii si adulti cativa oameni ai strazii care dorm pe unde apuca si cer bani amenintand copiii.Daca tot este sa descriem zona, hai sa mu ignoram acest important lucru.Pe langa caini si personajele sus-amintite, sa nu uitam ca multe alei stau in bezna totala.favorizand consumul de alcool si droguri, poate chiar agresiuni.Chiar nimeni nu se gandeste ca intunericul favorizeaza faptele antisociale?Printre atatea pericole te strange in spate pe tine, adult, sa iesi afara, daramite unui copil.Daca nu e prea mult, puneti cateva becuri pe aleile pe care seara de seara copiii se indreapta spre casa.

29.08.2017 la 09:15

Atâta prostie in comentarii , nu te poți aștepta decât de la niste oameni limitați care trăiesc într-un oraș limitat ! Atât va mai plangeti de parca ați fi înconjurați de urși și tigri :)) Cainii de pe amurgului nu sunt agresivi ,așa că nu mai exagerați cu înconjuratul ,cu mușcatul , doar pt că sunteți voi fara suflet , doar pt că nu suportați animalele ,etc ! Învață ți copilul să iubească un câine , nu sa arunce cu pietre după el doar pt că îi spui tu ," Vai ,nu e voie la cățel "! Vai de capul vostru !

28.08.2017 la 15:31

aceste animale ar trebui trimise in CHINA ACOLO CHINEZII APRECIAZA CALITATEA CARNII LOR.EI FOLOSESC CA UN DELICIU.noi ar trebui sa ne mulrumin cu cateii de usturoi care sunt grozavi pusi pe mititei

28.08.2017 la 10:39

Cainii trebuie sa stea in curte,in custi ,nu liberi pe strada.

28.08.2017 la 08:27

mai bine sa aducem cei 146 de ursi in dorohoi poate asa dispar si cainii si BETIVII!!!!!!

27.08.2017 la 19:42

Dna Camelia, daca maine un catel din acesta plapand va sfasie un picior sau in fata dumneavoastra desfigureaza un copil, tot asa o atitudine draguta veti avea???? o sa-l pupati pe bot si-o sa-l iubiti, asa=i??????? Aoleu maica, greu cu romanii nostri!!!!!!!!! toti sa fim zen.si fericiti....cainii misuna peste tot....nu va enervati!!!!!!!

27.08.2017 la 11:35

Dragi cetateni, acesti caini nu au nici o vina! SUNT animale! De vina sunt autoritatile care nu isi fac treaba. Mi-e mila si de noi si de caini. Nu inteleg de ce merge treaba atat de greu in acest oras... cainii trebuie sterilizati, dusi intr-un loc langa oras, ingrijiti.. si uite asa ambele tabere vor fi multumite. Nu trebuie sa fim agresivi precum cainii pt ca ei sunt animale iar noi oameni. Noi suntem singurii care pot schimba ceva. Vrem un oras civilizat,sigur, curat si placut.

27.08.2017 la 11:08

Aseară am fost la Suceava si tot drumul era plin de catei. Probabil acestia au fost adusi din alt judet, sunt oameni care au vazut o dubita albastra care au descarcat caini in Dorohoi.

27.08.2017 la 10:50

Vorbiti la pereti, nu ati inteles ca dl. Primar nu vede, nu aude si nu miroase? La Podu Botosani pute a rahat, pe acolo el trece zilnic, dar nu se simte nimic. Cat despre caini, acestia sunt o afacere, daca dispar ce mai fac cei care trebuie sa-i combata. ...Dar ne ardem gura de pomana!

27.08.2017 la 09:01

Il rugam pe domnul primar sa vina intr=o seara in Olinescu, dupa ora 21' sa auda cum latra toti cainii prin cartier....te temi sa iesi din casa...hingherii dorm sigur linistit, eu trebuie sa ma duc cu ai mei copii de mana peste tot, mi-e frica sa-i las singuri! Incepe scoala, umbla saracii copii cate 2, 3 ca sa se poata apara de caini, seara mergem noi dupa ei ...nu de frica betivanilor ci a haitelor de caini! Trebuie facut ceva, asteptam o tragedie?? Si daca tot faceti ceva puneti obligativitatea curateniei in cartiere, constrangeti prin amenzi mari, degeaba se munceste la curatenie, oamenii arunca pe unde vor gunoaie! Amenzi usturatoare si politisti locali care sa umble sa verifice! Ne ingropam in gunoaie pentru ca romanul e mizerabil si nesimtit! Faceti campanii de curatare la cateva luni a spatiilor verzi, toti locatarii din cartiere sa iasa afara la strans gunoaie, ca nu le cade nicio mana, asa cum au aruncat, asa sa stranga, TOTI!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro