Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

cinema

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094.

The Grinch 
Regia: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Cu: Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O'Hare, Scarlett Estevez
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durata: 86 minute
Premiera in Romania: 23.11.2018
The Grinch 
Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului.
Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi "reni" la sanie, și va purcede la treabă.
În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură.
Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești?

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald / Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald
Regia: David Yates
Cu: Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Jude Law
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 134 minute
Premiera in Romania: 16.11.2018
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald / Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald
Este anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea și capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice.
Singurul care ar putea să-l oprească este vrăjitorul pe care l-a numit cândva cel mai drag prieten al său, Albus Dumbledore.
Dumbledore va trebui să caute ajutorul vrăjitorului care l-a învins pe Grindelwald odată, fostul său student, Newt Scamander. Aventura îl reunește pe Newt cu prietenii americani Tina, Queenie și Jacob, dar misiunea lui va testa loialitatea acestora, în timp ce se confruntă cu noi pericole într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai periculoasă și divizată.

Moromeții 2 
Regia: Stere Gulea
Cu: Horațiu Mălăele, Dana Dogaru, Iosif Paștina
Gen film: Dramă
Durata: 109 minute
Premiera in Romania: 16.11.2018
Moromeții 2 
Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pămînt pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă o dată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru și invers.
Obsesia pentru pămînt a lui Moromete a rămas intactă. Totul se învîrte în jurul muncii cîmpului. Pentru supraviețuire e nevoie de porumb, de grîu.
Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrînit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile de-o viață continuă. Reproșurile au legătură cu pămîntul, copiii din prima căsătorie ai lui Ilie și cu gelozia femeii. Doi dintre copiii cei mari ai lui Moromete au plecat la București. Unul a murit, iar cel mic făcuse deja trei clase la liceu și se oprise înainte de ultimul an, din motive financiare. Niculae își dorește cel mai mult pe lume să învețe și să își termine școala. El este cel care va scrie mai tîrziu despre vremurile noi și cele vechi.
Ilie Moromete și-ar fi dorit ca fiii săi să rămînă în sat și să muncească toți pămîntul pe care îl au aveau. E singurul mod în care și-ar fi imaginat viitorul. Ce i se întîmplă e foarte departe de această proiecție. Dorințele lor și ale lui nu se întîlnesc niciodată. Cei tineri vor să vîndă pămîntul, el încearcă cu disperare să-l păstreze. Va încerca să-l împărtă doar cînd i se face frică că îl va pierde.
Oamenii trăiseră mai bine sau mai greu, dar fiecare putea să vorbească despre tot și despre toate. O dată cu venirea comuniștilor „adevărul” devine unul singur, iar colectivizarea va răsturna cu susul în jos toată lumea lui Moromete.
Promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi, îl vor pune la încercare pe Niculae, care va deveni ziarist și scriitor.

Life Itself / Asta-i viața
Regia: Dan Fogelman
Cu: Olivia Cooke, Olivia Wilde, Samuel L. Jackson, Oscar Isaac, Antonio Banderas, Mandy Patinkin
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 118 minute
Premiera in Romania: 16.11.2018
Life Itself / Asta-i viața
Regizorul şi scenaristul Dan Fogelman, creatorul originalului serial “This Is Us,” face o analiză pertinentă şi extinsă asupra dragostei, familiei, tragediei, bucuriei şi sorţii în Asta-i viaţa. Într-un film înduioşător, hilar şi perfect uman, Fogelman creează o saga întinsă pe mai multe generaţii, care celebrează viaţa cu toate complicaţiile sale, pe fundalul unei coloane sonore inspirate din albumul de referinţă al lui Bob Dylan, Time Out of Mind.
Asta-i viaţa ni-i prezintă pe foştii colegi de şcoală Will (Oscar Isaac) şi Abby (Olivia Wilde) care se îndrăgostesc, se căsătoresc şi sunt gata să devină părinţii primului lor copil. Pe măsură ce se derulează povestirea, soarta îi va aduce pe cei doi într-un contact mai mult sau mai puţin obişnuit, cu Dylan (Olivia Cooke), o tânără îndurerată care încearcă să-şi rezolve problemele, cu Irwin (Mandy Patinkin), care îşi creşte nepoata într-o lume periculoasă, cu d-l Saccione (Antonio Banderas), un moşier prosper din Spania, cu administratorul acestuia, Javier (Sergio Peris- Mencheta) şi familia acestuia, Isabelle (Laia Costa) şi Rodrigo (Alex Monner).
Beneficiind de o distribuţie de zile mari şi desfăşurându-se în medii de excepţie, de la străzile aglomerate din Manhattan şi până la livezile de măslini din zona rurală a Spaniei, Aşa-i viaţa ne obligă să ne punem diverse întrebări în legătură cu presupunerile noastre despre noroc, ghinion, victorie sau înfrângere şi până la urmă despre viaţă, aşa cum e ea.
Asta-i viaţa este scris şi regizat de Dan Fogelman (“This Is Us,” Crazy, Stupid, Love). În film joacă Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Ex Machina), Antonio Banderas (The Mask of Zorro, The Skin I Live In), Olivia Wilde (The Lazarus Effect, “House”), Olivia Cooke (Me and Earl and the Dying Girl, “Bates Motel”), Annette Bening (The Kids Are All Right, American Beauty), Mandy Patinkin (“Homeland,” The Princess Bride), Laia Costa (Victoria, Piercing), Sergio Peris-Mencheta (Resident Evil:Afterlife, “Isabel”), Alex Monner (“The Red Band Society,” The Next Skin) şi Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, franciza The Avengers).
Filmul este produs de Marty Bowen (The Maze Runner, The Twilight Saga), Wyck Godfrey (The Maze Runner, I, Robot) şi Aaron Ryder (Arrival, The Prestige). Directorul de imagine este Brett Pawlak (The Glass Castle, “This Is Us”). Scenografia este asigurată de Gerald Sullivan (The Grand Budapest Hotel, Me and Earl and the Dying Girl). Montajul este realizat de Julie Monroe (Danny Collins, Mud). Designerul de Costume este Melissa Toth (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Eternal Sunshine of the Spotless Mind). Muzica îi aparţine lui Federico Jusid (The Secret in Their Eyes, Exodus: Gods and Kings.)
Producătorii executivi sunt Ben Browning (The Big Sick, Miss Sloane), Alison Cohen (Mud, All Is Lost), Glen Basner (Midnight Special, Arrival), Adrián Guerra (Red Lights, Palm Trees in the Snow), Isaac Klausner (The Fault in Our Stars, Paper Towns) şi Milan Popelka (Arrival, Michael Clayton). Co-producătorii sunt Erika Hampson (The Layover, Wanderland) şi Michael Jackman (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Arrival).

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

cinemagrinchanimale fantasticemorometiiasta-i viata
DorohoiNews.ro, 23-11-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro