Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

AestheticS Dorohoi_10

Frumusețea înseamnă încredere în sine și stare de bine. Descoper-o alături de noi! AestheticS by MichaelaS - un nou centru de frumusețe în Dorohoi! Salonul oferă servicii de top atât doamnelor, cât și domnilor.

Ce vă oferim? Tratamente corporale și faciale, diferite tipuri de masaj, atât terapii holistice cât și terapii efectuate cu aparate de remodelare corporală și de rejuvenare facială, diferite pachete de tratamente cu efecte imediate (împachetări la termocuverta si presoterapie, Criogenare și Terapii led) masaje corporale și faciale cu bețe de bambus sau alte proceduri pe partea de cosmetică: epilare, micropigmentarea sprâncenelor, make-up permanent. Servicii de coafor și frizerie (tuns, vopsit, coafat, tratamente păr)
manichiură și pedichiură clasică și cu gel.

Echipa noastră din Dorohoi, tânără și cu un suflu nou, este formată din următorii specialiști angajați:
- 2 coafeze;
- 1 frizeriță;
- 1 cosmetician/expert estetician pe tratamente faciale și corporale;
- 1 make-up artist și extensii gene;
- 1 manichiurist stilist protezist unghii;
- 1 administrator/recepționer.

„Frumusețea vine din interior, dar când exteriorul este in perfecta armonie cu interiorul , acel chip va radia!” - Michaela Stoian

Povestea AestheticS, fondată de Michaela Stoian: „Totul a plecat de la experiența  acumulata în Italia unde am lucrat într-un centru SPA pe partea de administrare ,de acolo s-a trezit pasiunea și dorința de a profesa in acest domeniu ca specialist, dar îmi doream mult sa fac acest lucru in țara la mine. După trei ani de studiu la o academie de renume, am primit diploma de Estetetician (expert cosmetician, terapeut remodelare corporală ,manichiurist și podolog), iar mai târziu m-am specializat și pe partea de coafor.

M-am întors in România in 2010 și cu un buget minim de doar 5000 de euro am pus bazele primului salon de coafură în Darabani iar trei ani mai târziu mai deschideam unul în Suceava, iar acum suntem la Dorohoi.

Am studiat foarte mult, timp de trei ani în Italia, apoi am urmat cursuri la academii de top din Anglia, Spania, Moldova și la diferite academii de renume din România. Am avut ca mentori oameni de top si traineri de renume bazându-mă mereu pe zicala „Pentru a fi cel mai bun in domeniul tău, studiază de la cei mai buni!” Astfel m-am perfecționat în toate ariile din acest domeniu: începând de la manichiură / pedichiură, cosmetică, masaj și chiar frizerie, stăpânesc tot ce ține de estetică facială, estetică corporală și estetica părului. De ce? Ca să știu ce să le cer colegelor mele atunci când vor veni să lucreze cu mine. Apoi am decis să mă mut în Suceava descoperind că acolo există o altă piață de desfacere pe tot ce înseamnă beauty, luând-o practic de la zero, oraș nou, cliente noi și, deși la început mi-a fost foarte greu, acum salonul de acolo este un salon de mare succes, cu angajate de top, foarte apreciat de clientele noastre pentru serviciile de lux pe care le oferim.

Dar cum drumul de la Darabani spre Suceava trece prin Dorohoi, la îndemnul prietenilor am luat decizia să mai deschid un centru de frumusețe și aici! Pentru că eu muncesc cot la cot cu celegele mele și pentru că mereu sunt când într-un oraș, când într-un altul, cu siguranță că voi petrece mult timp și la salonul din Dorohoi. Astfel conceptul Aestetics By Michaela S. se regăsește în trei orașe și de ce nu, povestea poate continua. Trebuie să menționez faptul că eu, ca om, ca specialist, nu aș fi fost aici fără oamenii care m-au pregătit, oamenii cu care colaborez colegii mei de salon și bineînțeles familia mea care mă susține necondiționat, astfel le aduc mulțumiri pe această cale!

Pentru ce fac acum, practic am renunțat la viața de familie, sunt săptămâni întregi în care nu văd familia, sunt mereu pe drumuri, între saloane și la diferite cursuri, am sacrificat tot ce înseamnă timp personal, însă când vezi rezultatele și clienții mulțumiți, simți că totul a meritat.

Ce înseamnă AesteticS? Ce ne diferențiază?

Noi ne vom dedica trup și suflet calității serviciului oferit, al produsului finit. La noi vor găsi foarte multă informație și comunicare, personal amabil și bine pregătit chiar de mine, trebuie să mai precizez și faptul că sunt fondatoarea Școlii de frumusețe AesteticS, unde pregătim cu mult profesionalism viitori specialiști. De asemenea, vor găsi un mediu foarte călduros unde mintea și trupul se vor relaxa iar fizicul va fi armonios conturat.

Lozinca mea: pentru a fi frumos în exterior, trebuie mai întâi să fii frumos în interior.”, fondatorul AestheticS, Michaela Stoian.

Detalii de contact:
Adresa - strada A.I. Cuza, nr. 20, Dorohoi, clădirea de lângă bisericuța de lemn.
Facebook - /Aesthetics.CentruDeFrumusete
Telefon – 0729.865.877

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

AestheticS Dorohoi_10AestheticS Dorohoi_01AestheticS Dorohoi_02AestheticS Dorohoi_03AestheticS Dorohoi_04AestheticS Dorohoi_05AestheticS Dorohoi_06AestheticS Dorohoi_07AestheticS Dorohoi_08AestheticS Dorohoi_09AestheticS Dorohoi_11AestheticS Dorohoi_12AestheticS Dorohoi_13AestheticS Dorohoi_14AestheticS Dorohoi_15AestheticS Dorohoi_16AestheticS Dorohoi_17AestheticS Dorohoi_18AestheticS Dorohoi_19AestheticS Dorohoi_20AestheticS Dorohoi_21AestheticS Dorohoi_22AestheticS Dorohoi_23AestheticS Dorohoi_24AestheticS Dorohoi_25AestheticS Dorohoi_26AestheticS Dorohoi_27AestheticS Dorohoi_28AestheticS Dorohoi_29AestheticS Dorohoi_30AestheticS Dorohoi_31AestheticS Dorohoi_32AestheticS Dorohoi_33AestheticS Dorohoi_34AestheticS Dorohoi_35AestheticS Dorohoi_36AestheticS Dorohoi_37AestheticS Dorohoi_38AestheticS Dorohoi_39AestheticS Dorohoi_40AestheticS Dorohoi_41AestheticS Dorohoi_42AestheticS Dorohoi_43AestheticS Dorohoi_44AestheticS Dorohoi_45AestheticS Dorohoi_46AestheticS Dorohoi_47AestheticS Dorohoi_48AestheticS Dorohoi_49AestheticS Dorohoi_50AestheticS Dorohoi_51AestheticS Dorohoi_52AestheticS Dorohoi_53AestheticS Dorohoi_54AestheticS Dorohoi_55AestheticS Dorohoi_56AestheticS Dorohoi_57AestheticS Dorohoi_58AestheticS Dorohoi_59AestheticS Dorohoi_60
DorohoiNews.ro, 27-09-2021

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro