Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Caine

Cainele dvs. face parte din familie, asa ca este firesc sa doriti ca prietenul dvs. blanos sa vi se alature in vacanta – indiferent ca este o vacanta de weekend sau o evadare urbana. Uneori, alegerea unui hotel care accepta caini nu este foarte simpla  deoarece fiecare hotel are propriile reguli si oferte diferite pentru catei. Insa nu va faceti griji, puteti avea o vacanta lipsita de griji si o experienta pozitiva impreuna cu animalul dvs. de companie; trebuie doar sa gasiti cel mai bun hotel care sa-l primeasca pe prietenul dvs. patruped.

Iata criteriile noastre in functie de care proprietarii de animale de companie ar trebui sa aleaga un hotel care accepta caini.
 
Criterii pentru alegerea unui hotel care accepta caini
 
1. Alegeti un hotel care ofera cainilor lucrurile esentiale

Haine, mancare, paturici, asternuturi, cuverturi... a calatori cu un caine nu este niciodata ceva simplu. Si mai ales in lunile de iarna sau cand vremea ar putea fi imprevizibila. De multe ori, cainele are mai multe bagaje decat dvs., asa ca un hotel care va pune la dispozitie lucrurile esentiale, precum castroane, jucarii, gustari si pungi igienice pentru caini, sunt o mana cereasca. Si multe hoteluri care accepta caini (sau dog-friendly) ofera aceste lucruri.

2. Gustari gratuite

Fiti atenti la borcanele cu gustari. Un hotel bun, care accepta cainii, ar trebui sa aiba la indemana delicii si boluri cu apa proaspata. Unele hoteluri chiar depun eforturi pentru a atrage stapanii cu animale de companie, oferindu-le bere pentru caini (bineinteles, fara alcool) saumeniuri adaptate pentru caini.

3. Acces la toate zonele

In general, animalelor de companie nu le este permis accesul in restaurantele formale ale hotelurilor  dar sunt de obicei binevenite in zonele de bar si lounge. Anuntati intotdeauna personalul daca veti lua masa cu cainele dvs.  astfel incat sa va poata pregati o masa in locul cel mai potrivit. Verificati regulile privind lasarea libera a cainilor – majoritatea hotelurilor care accepta animalele de companie prefera sa stati dvs. cu animalul de companie tot timpul. Altii va permit sa ii lasati sa adulmece liberi in timp ce dvs. luati cina in restaurant.

4. Locurile destinate nevoilor personale

O mica gradina imprejmuita va face cainele dvs. sa se simta ca acasa. Indiferent ca zona exterioara este mica sau mare, orice fel de spatiu exterior este intotdeauna un bonus. Camerele de la parter sunt intotdeauna o alegere mai rapida pentru a ajunge in zonele destinate nevoilor personale. Cine ar vrea sa coboare sase etaje in miezul noptii?

5. Nu acceptati taxari suplimentare

Unii hotelieri care accepta caini percep costuri suplimentare pentru curatenia care trebuie facuta dupa animalul dvs. de companie dar altii nu va percep aceste costuri. Insa un hotel pentru catei care este cu adevarat tolerant la caini va permite animalelor de companie sa ramana gratuit sau contra unei taxe minime.

6. Atractii locale pentru plimbari

Plimbarea este o parte esentiala a zilei oricarui caine asa ca verificati ce atractii sunt in apropiere. Unele hoteluri va pot oferi numeroase sugestii pentru petrecerea timpului in spatii prietenoase cu cainii. Alte hoteluri detin propriile comori ascunse, cum ar fi parcuri, piscine si alte zone de agrement. Merita sa cereti sfatul personalului – mai ales daca sunt ei insisi proprietari de caini.

7. Potentiali parteneri de joaca

Orice hotel pentru catei care are un catel rezident este un bonus. Nu numai ca personalul va acorda mai multa atentie ccainelui dvs., insa va fi mai intelegator cu cerintele dvs. Este intotdeauna placut ca animalul dvs. de companie sa aiba si un tovaras de joaca. Exista si cazul in care puteti fi invitat la o plimbare cu cainii rezidenti la hotel insotiti de stapanii lor. Un prilej excelent de a explora imprejurimile si atractiile locale.

8. Numarul maxim de caini

Daca calatoriti cu mai mult de un caine, asigurati-va ca verificati cate animale de companie sunt permise intr-o camera. Unele hoteluri permit doar rase mici, in timp ce altele permit mai multe animale de companie de toate formele si dimensiunile. Daca site-ul web al unui hotel mentioneaza ca este prietenos cu cainii, de obicei este un semn bun despre cat de tolerant este. Daca nu sunteti vreodata sigur - intrebati.

9. Pardoseala curata

Daca gandul la covoare crem si labe noroioase va provoaca atacuri de panica, solicitati o camera cu podea dog-friendly. Multe camere de hotel care accepta caini nu au covoare, ceea ce face ca orice mizerie potentiala sa fie usor de curatat. Acest lucru este ceva de retinut daca calatoriti cu un catelus sau un animal de companie mai in varsta si va faceti griji ca ar putea avea un „mic accident”.

10. Faceti propriile cercetari

Cautati recenzii online. S-au mai cazat si alti proprietari de caini la hotelul pe care il aveti in vedere? Daca da, proprietarii lor il apreciaza pozitiv sau nu? Nu riscati sa deveniti obsesiv, insa pe langa blogurile de calatorie prietenoase cu cainii, puteti invata multe de la Google Reviews si site-uri precum TripAdvisor. O recomandare buna e aur curat.
 
Uneori, poate fi o experienta descurajanta sa stati prima data intr-un hotel cu cainele dvs. Va puteti face permanent griji ca ati putea avea un "accident" si ce impresie si-ar face personalul si alti oaspeti. Pentru a evita orice plangeri, iata ce sa verificati, inainte de a face rezervarea si pe durata sederii la un hotel care accepta caini:

- Verificati de doua ori daca hotelul accepta caini. Regulile se pot schimba in timp si este bine sa verificati din nou, mai ales daca faceti rezervarea printr-o terta parte.
- Verificati daca exista restrictii pentru animale de companie (ce animale de companie accepta, greutatea maxima, numarul de animale/camera, restrictii de rasa, etc.).
- Aflati taxa/animal de companie. Acestea variaza ca pret foarte mult, de la hotel la hotel. Cainele dvs. poate sta gratuit in unele  insa alte hoteluri percep tarife destul de mari pentru animalele de companie, in special hoteluri de lux, dar si unele hoteluri obisnuite.
- Asigurati-va ca aveti rezervata o camera pet-friendly. Doar pentru ca un hotel accepta animale de companie, nu inseamna ca acestea sunt permise in toate camerele.
- Asigurati-va ca luati cu dvs. in calatorie toate obiectele esentiale de care are nevoie cainele. Nu va bazati ca le veti primi la hotel.
- Respectati regulile hotelului. Aflati daca animalele au voie in spatiile de restaurant si bar ale hotelului, daca pot fi lasate in camera nesupravegheate, unde trebuie sa va duceti cainele pentru a-si fae nevoile personale, daca au voie sa stea pe pat, etc.
- Este nerealist sa va asteptati ca un caine sa fie absolut tacut tot timpul insa ar trebui sa incercati sa reduceti la minimum latratul cainelui in timp ce stati intr-un hotel.

Sursa imagine: pexels.com

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Caine
DorohoiNews.ro, 17-06-2022

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro