Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Cercetari la fata locului

S-au stabilit circumstanţele în care s-a petrecut accidentul produs în zona Bisericii Sf. Vineri, de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în urma căruia Emilia C., în vârstă de 65 de ani, din comuna George Enescu, județul Botoșani, care era angajată în traversarea străzii pe trecere pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător, a fost accidentată.

Conform poliţiştilor dorohoieni, după cercetările efectuate, s-a stabilit că persoana accidentată traversa strada printr-un loc semnalizat şi marcat corespunzător. Reamintim că şoferul implicat în accident, Dragoş-Daniel A., de 34 ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că persoana accidentată se află în traversarea drumului public printr-un loc semnalizat, pe trecerea de pietoni”, a declarat pentru Dorohoi News, subinspector Tudor Turcu, şeful Biroului Rutier Dorohoi.

În cauză s-au întocmit acte procedurale față de A. Dragoș-Daniel sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție procedurală. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Cercetari la fata loculuiEtilotest
DorohoiNews.ro, 22-01-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

28.01.2012 la 21:28

am vazut cum se conduce acuma pe Bulevard,le-a facut Domnul primar soferilor strada buna ar trebui sa se mearga mai incet fiid oras si mai ales bulevard.Cred ca era mai bine cu gropile ca asa se mergea mai incet daca nu rupeau masina.ATENTIE CAND TRANVERSATI STRADA

28.01.2012 la 09:55

dnu caranfil duneata ai permis??? daca da faci stop la fiecare trecere de pietoni??? mai ganditi inainte de a vorbi.si app daca un pieton este grabit de ce un sofer nu poate fi grabit?? ambii trebuie sa se asigure ...nu iesi ca fraieru in fata masinilor.

24.01.2012 la 16:40

eu cred ca trebuie sa fie prudenti amandoi,si pietonu dar si soferii

23.01.2012 la 13:52

Poti evita unele accidente , dar la cate treceri de pietoni sunt pe Bulevard si la felul in care sunt amenajate trebuie sa mergi cu 15 km/h , acei copacei ornamentali fac nevizibili pietonii care asteapta , si daca nici ei nu se asigura si sar in fata masinii , ce sa mai faci ?

23.01.2012 la 09:23

Tot dobitocul are acum masina ...!!! Se sparg in fite si figuri...pietonii nu mai au pe unde circula ...nici pe trotuar!!! Sunt si indivizi care urca morti de beti la volan si pun in pricol pe cei din jur..dar politia tolereaza ...De ce??!!

23.01.2012 la 01:30

Lasati-o mai usor cu invectivele la adresa batranilor. Soferul are obligatia la trecerea de pietoni de a reduce viteza pana la evitarea oricarui pericol. Ca e cineva pe trecere sau nu, asta putin conteaza. Poate aparea cineva grabit, dar e pe trecere, iar soferul are timp sa franeze, neavand viteza. Gata cu sholticariile. Ce-i drept, cam grabiti astia prin oras.

22.01.2012 la 21:01

cereti melitienilor sa arate sanctionea data conducatorului de pe microbuz.

22.01.2012 la 18:43

În România, din cauza numărului foarte mare de pensionari, guvernul a hotărât să vină în întâmpinarea acestora şi pentru a-i ajuta a promulgat o lege care preciza: Punctul 1: Începând cu 1 ianuarie 2012 toţi pensionarii au voie să traverseze strada pe culoarea roşie a semaforului. Punctul 2: Dacă până la 1 ianuarie 2013 nu se observă nici o modificare hotărârea de la punctul 1 devine obligatorie.

22.01.2012 la 17:46

de vina sunt babele care nu respecta nici o regula si nu se asigura si ua impresia ca si strada e a lor

22.01.2012 la 17:43

pai daca microbuzul a oprit si ea a coborat...Cielo respectiv trebuia sa opreasca ca din microbuz coborau persoane?...dar ce e tramvai???...sunt sigur ca acea batrana era cam grabita...pai dupa cum am citit ea a trecut prin fata microbuzului deci nu s-a asigurat pt ca nu putea sa vada ce vine din vale... repde....de fiecare data soferii sunt de vin

22.01.2012 la 17:24

In articolul de ieri se spunea ca batrana era vinovata de producerea accidentului,astazi e de vina sofierul,maine o sa spuneti ca e de vina ocupantul din dreapta...am vazut de sute de ori fotografiile nu inteleg cum s a spart oglinda din stanga,indiferent cine e de vina fapta e consumata ,imi pare rau pentru batranica ii doresc insanatosire grabnica iar sofierului ii doresc multa forta pentru a depasi momentele acestea dificile stiu ce inseamna..MULTA FORTA DRAGOS!!! DUMNEZEU ARE GRIJA DE TOTI,SUNTEM ALATURI DE TINE!!!!!!!

22.01.2012 la 16:51

domnilor..v-as ruga sa nu aruncati cu vorbe daca nu cunoasteti exact situatia..oricum omul asta nu era vinovat se vede clar....daca batranica circula aiurea sau sare in fata masinii...e inevitabil sa nu o accidentezi...in plus ganditi-va la dumnezeu.....toti soferii sunt expusi acestor riscuri. mai usor cu barfa va rog

22.01.2012 la 16:34

Dar microbuzul din care a coborat batrina a oprit regulamentar !?? Dupa foto....

22.01.2012 la 16:08

Eu respect parerile tutror ,dar nu as dori nimanui sa se trezeasca cu o persoana in fata chiar si pe trecere de pietoni si sa constientizezi ca nu ai cum sa o eviti

22.01.2012 la 14:39

Toti cei care dati comentarii in nestiinta de cauza.. cititi cu atentie Articolul de mai sus.. in care se specifica cine e de vina.. si unde anume traversa batrana!

22.01.2012 la 14:09

La trecerea de pietoni din fata Bisericii Sf Vineri nu se acorda prioritate de catre soferi. Ar trebui sa-i vedeti pe copii cum stau dimineata la trecerea de pietoni pt a ajunge la scoala. Se circula cu viteza si nu se respecta nici o regula de circulatie.

22.01.2012 la 14:03

Nu e vina soferului e vina batranei deoarece ea a tecut printr-un loc nepermis si nici macar nu era pe trecerea depietoni

22.01.2012 la 13:25

Propun ca toate batranele sa stea in casa de acum,nu de alta dar nu stiu cum se face ca numai ele sunt accidentate. Sunt foarte revoltata tinand cont ca a doua zi dupa ce am citit un articol similar ,merg pe strada si ce vad?! O batrana se arunca in fata masinii sa traverseze, si apoi tot conducatorii auto sunt vinovati. Cum sa nu le calce daca ele vad ca vine masina,si nu sunt nici pe trecere de pieton si traverseaza aiurea?!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro