Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

balul bobocilor

Vineri, la Sala Teatrului, liceenii de la Colegiul “Grigore Ghica” şi-au ales Miss şi Mister “Boboc”, în cadrul unui spectacol ce a durat câteva ore.
   Câştigătoare a fost desemnată perechea formată din Roxana Dănilă şi Bogdan Seniuc, ce a intrat în concurs cu numărul 8. Sala s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei aproape 400 de elevi şi profesori care s-au înghesuit să vadă spectacolul, ce a inclus diverse momente artistice, muzică şi dans. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro


 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

balul bobocilor
DorohoiNews.ro, 07-11-2010

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

15.12.2010 la 21:20

un bal de exceptie:X...sincer,am fost atat la balul de la regina cat si la cel de la ghica!...cei de la regina maria nu s-au sincronizat deloc(la inceput),cu sunetistul...iar acest lucru a starnit haz:)...mai mult decat atat,in 2009,nu au putut organiza balul din cauza greipei porcine si ma asteptam sa ne uimeasca prin prestanta lor...insa,pe mine cel putin,m-au dezamagit!!! la ghica a fost cu totul si cu totul altceva!!! felicitari organizatorilor:X:X:X...ghica a fost,este si va fi,cel mai bun si cel mai tare liceu din dh:X:X:X

11.11.2010 la 22:17

s-a vazut munca din spatele acestui bal.s-a castigat pe drept.bravo tuturor pentru efortul depus!

11.11.2010 la 21:35

ce ioana enea maa???m-a plictisit total cu proba de la talent...ala sta degeaba acolo:))))

11.11.2010 la 17:29

Ceea ce observ cu stupoare, e ca nu prea se stie sa se scrie:-s e de a dreptul infricosator:))

11.11.2010 la 12:51

se vede prostia tuturor aici, in randurile scrise. Nimeni din voi nu se poate ridica la un nivel acceptabil, in tot ceea ce-l priveste. S-a vazut coruptia la Liceul Grigore Ghica. Pai cum, daca dai 10 milioane sa faci niste costumatii, cat de greu ti-ar mai fi sa mai dai niste milioane la juriu ca sa castige copilul tau nu ? La Ghica a fost un juriu incompetent, nici un profesor de specialitate. Pai trebuie sa fie juriul de anul trecut, sa aleaga ei miss^mister. Cum ii apreciezi tu pe profesorii respectivi cand ei promoveaza o pantomima plina de manele si prostii ? Cum sa spui ca s-a luat pe drept cand perechi frumoase, organizate, bine imbracate, cu prezenta scenica nu au luat nimic ? Locul 1 merita mai putin, poate un 3 4, locul 2 trebuia sa fie mai la Coada. Perechea 2, formata din Ioana si Yura parca, trebuia sa ia cel putin locul 2. Si alte perechi , nr 1,6,7, trebuia sa fie undeva mai sus. Pai cine sa aprecieze cultura? Apreciaza cineva originalitatea, apreciaza cineva ca un copil stie sa manuiasca un instrument, sau ca poate improviza ceva pe moment ? NU. Nu are cine .... pacat, au muncit la organizare.

10.11.2010 la 18:44

Prezentatoarea a fost campioana.cea mai frumoasa :*.Ghica a avut cel mai frumos bal :D

09.11.2010 la 22:26

Unde dracu incape atata prostie intr-un oras atat de mic?:)) Nu ma pot pronunta in legatura cu balul de la Vlahuta, care am inteles ca era comic, dar pot vorbi despre Regina si Ghica. In ambele cazuri sunt sigura ca a fost o munca intensiva. Lasati invidia si toate sentimentele astea care nu fac decat sa va urateasca. :) O sa se vada adecaratele valori la Miss & Mister, faza locala. Mult succes in continuare! Felicitari celor trei perechi invingatoare, dar si celorlalte! Toti ati muncit si meritati respect :).

09.11.2010 la 21:38

Balul a fost cat se poate de corect.Echipele au aflat locurile pe care se claseaza in ultimul moment.Spun asta pentru ca am fost pe scena.Nu stiu cati dintre voi ma credeti, dar balul a fost pe bune, cu un barem de notare foarte strict si un juriu corect.Noua nici macar nu ni s`a prezentat juriul.Asta este situatia, eu si Roxana suntem pe primul loc.Am dat tot ce am putut si am reusit.Cine crede ca nu am meritat acest loc, il invit pe scena, in fata a 3-4 sute de oameni sa arate ca poate face el mai mult.

09.11.2010 la 20:56

ioiiii!! ce comentarii... ce e cu voi? toate balurile sunt frumoase,ca unul e mai frumos decat altul e altceva,peste tot sunt sigura ca s'a muncit si bravo celor care au organizat. cat despre cei care au castigat FELICITARI , de fiecare data dupa un bal se intampla asta "ca miss si mister nu mertau sa castige" si alte blablabla.uri si e normal asta o sa se intample mereu,mai ales la Dorohoi... dragi copii lumea nu incepe si nu se termina cu un Bal al Bobocilor... cate o sa mai fie... Felicitari organizatorilor si celor care au participat!!

09.11.2010 la 19:43

Bogdan si Roxana au cistigat pe merit,au muncit mult si nu a fost vorba de nici o spaga.Nu toata lumea trebuie sa-i placa, dar la momentul respectiv au fost cei mai simpatici.Incercati si voi sa faceti fata la 400 de spectatori, la emotiile inerente unor amatori si atunci o sa fiti convinsi ca nu a fost usor.

09.11.2010 la 17:43

felicitari miss si mister,ati fost ffff buni

09.11.2010 la 16:53

Degeaba spuneti ca cei care au castigat, au platit..Juriul a fost ales cand au intrat profesorii in sala teatrului :) Roxana si Bogdan au castigat pe merit, iar asta o sa va demonstreze si la Balul pe oras :D

09.11.2010 la 16:22

frumos bal...mimii aia au facut toti banii :X:X cat despre perechi ...s-au descurcat binisor mai la toate probele insa la populara parca au fost cei mai slabi toti....oricum felicitari!

09.11.2010 la 15:36

Deci bai astia (Luiza, Ionela, etc) care sunteti agramati, tin sa precizez: se scrie v-ati, LICEELE si nu LICEIELE si JIGNIRI nu JICNIRI. Din moment ce nu aveti habar de limba romana, nu mai scrieti domle, ca va faceti de tot rasul. Pe langa ca sunteti prosti, mai strigati si in gura mare ?

09.11.2010 la 14:02

bravo celor care au castigat titlul de miss si mister .vati descurcat foarte bine.Felicitari!

09.11.2010 la 14:00

sincer balul dela regina a fost varza in comparatie cu cel de la ghica

09.11.2010 la 13:59

ce oameni invidiosi 8-| .miss si mister au fost alesi pe drept. locul 2 lasa de dorit...baiatul ala nu se misca deloc:))

09.11.2010 la 13:57

cel mai mult mi-au placut perechea nr 8 si perechea nr 6.super parodie:)))

09.11.2010 la 13:08

Off Doamne...nu vreau sa ma pronunt in legatura cu comentariile si jicnirile aduse celor de la Regina cat si celor de la Ghica...nu am fost la Ghica dar am auzit ca a fost frumos...totusi pt cei care nu au organizat ei...nu au de unde sa shtie ce inseamna asta...cata munca implica un bal cat stres...si multe altele...Ar trebui sa lasati jicnirile si sa apreciati munca!Peste tot sa muncit,la toate 3 liceiele... PS:Ionela taci si nu mai fa comentarii la adresa mea!

09.11.2010 la 13:00

a fost un bal foarte corect.bravo:X:X

09.11.2010 la 12:59

la regina au fost mai multe probe...la ghica a predominat dansul....dar poate la asta se pricep ei cel mai bine.bravo tuturor liceelor

09.11.2010 la 12:58

cel mai frumos bal a fost la ghica...cam mult dans,dar in rest a fost ok.si cred ca miss si mister au fost alesi pe drept..au dansat cel mai bine:P

09.11.2010 la 12:56

Bravo Roxana si Bogdan.nu aplecati urechea la spusele altora.v-ati prezentat cel mai bine.

09.11.2010 la 11:56

A fost cumparat balul la Ghica ! Cum poate sa ia missu cineva care nu arata bine, au fost perechi care s-au descurcat mult mai bine decat cei 2, au fost perechi care au avut succes unde au aplaudat toti din sala. Dar na asa e in Romania totul e pe bani ! Rusineee

08.11.2010 la 17:35

cel mai tare bal a fost al celor de la Ghica, Miss si Mister au castigat pe drept,...la Regina Maria a fost un r...t de bal , cu o foarte proasta organizare si probabil tema balului a fost "cocalari si pitzipoance"

08.11.2010 la 17:05

cel mai reusit bal este cel de la regina maria :)) ce prezentatoare:))doamne,nici nu ma mai urkm pe scena aia.ia ziceti voi???vati fi urkt???mai bn prezenta adriana.in rest a fost kt de kt bn

08.11.2010 la 16:56

Of, of. Eu propun sa nu va mai certati atata pe aici ca nu rezolvati nimic. Dupa parerea mea balul de la GHICA a fost CEL MAI BUN deoarece s-a vazut munca din spatele spectacolului si organizarea foarte buna. La REGINA a fost o organizare cam proasta drept dovada premierea...cand toata lumea statea acolo si astepta cadouri si prezentatoarea urla acolo sa se aduca mai repede si toata lumea astepta si cand in sfarsit veneau se ingramadeau toti la pupat si felicitat si nu mai stiau pe unde sa se intoarca de atata lume pe scena, un moment cam penibil si prost gandit. In privinta perechilor nu ma inetreseaza cine a avut pile, s-au daca a avut s-au nu au avut, competitia nu a fost una stransa deoarece au fost perechi slabe si nu prea stralucite. Bineinteles si la GHICA au existat unele greseli, cum ar fi faptu` ca s-a dansat cam mult.. ;)) La VLAHUTA nu ma pronunt deaoarece nu am fost.

08.11.2010 la 16:38

pffffffff...in totalitate de acord cu Florin...bravo tie...cel mai adevarat comentariu de aici...

08.11.2010 la 15:26

Craisa, tu abtine-te de la orice comentariu. Stii ca esti sub orice critica si gafezi cand e lumea mai draga. Iar voi restul, cum am zis si in postul de mai inainte, invatati sa va comportati ca niste oameni maturi, sa da-ti dovada de respect si de bun simt fata de cei din jur. Poate cineva sa-mi explice, din cei care au comentat la adresa persoanelor care au organizat sau participat, de ce nu au avut o singura opinie referitoare doar la bal ? PRO sau CONTRA s-a cerut, nu jigniri si ofense aduse altora. COCALARILOR SI PITZIPOANCELOR mergeti pe polonic la pascut oile. Nu exista loc pentru voi in societate.

08.11.2010 la 15:20

Frumos bal! [Terminati cu certurile si jignirile!]

08.11.2010 la 15:17

bai fratilor v-ati stricat total de cap ? ce comentarii ma sunt astea ? ca ma-sa lu` aia o ajutat-o, ca nu stiu care a dat bani, ca adriana e nu stiu cum ? voi realizati ca de fapt aici va expuneti invidia, ura si dusmania fata de anumite persoane si nu parerea despre balul organizat de aceste 3 licee ? va dau eu un sfat : nu mai fi-ti artagosi, invidiosi si da-ti dovada de prostie. in dorohoi au ramas doar cocalari si pitzi. nu le intregiti numarul ca si asa suntem de rasul curcilor. daca aveti respect, puneti-l in evidenta, daca nu stati acasa, cititi ceva, cultivati-va.

08.11.2010 la 15:07

tu cristina tu, aia cu premerea(premiere) si cu gica(ghica), pana sa ajungi comentator ar trebui sa inveti sa scrii, asta e mult mai important. Tu esti toata o varza , asta e vocabularul tau - varza (doar atat stii sa scrii?)

08.11.2010 la 14:59

"Este de preferat ca un prost să te critice, decât să te laude."

08.11.2010 la 14:56

Nu ma cobor la nivelul tau anonimis girlis anti-prostie(numele zice tot).

08.11.2010 la 12:38

Copii naivi...

08.11.2010 la 11:40

perechea care a castigat s-a prezentat cel mai bine.nu mai fiti invidiosi.bravo lor.bravo Roxana si Bogdan!!!

07.11.2010 la 23:46

Mi-a placut ff mult balul:) Eu sincer vroiam ca perechea nr 6 sa castige balul...s-au descurcat cat de cat iar la propa de aptitudini, acea parodie a facut totul;)) Felicitari tuturor:)

07.11.2010 la 23:23

Intradevar, a fost mult mai multa organizare decat a fost la regina, iar cei care au castigat au meritat. Nu vad ce pile, ce bani ar putea sa dea Roxana si Bogdan! Care nici nu se asteptau sa castige, la ce competitie a fost. Ma refer la Ana A. si Maria Z. . Bravo lor felicitari !

07.11.2010 la 22:44

felicitari tuturor bobocilor...dar nu va mai certati bai fratilor fiecare isi apara curtea ...nu va mai dati atat in spectacol asta e bravo voua ca sunteti mai buni

07.11.2010 la 22:39

stii ce alexandra eu stiu din surse sigure ca mama ta a vb cu profesorii pt tine, ai avut noroc de ea ca alt fel nu luai miss fara suparare nu ati fost cea mai buna pereche un locul 2 da meritati, si sustinatori nu foarte multi nici la faza cu miss poularitate nu a fost corect perechea 9 au avut o mai mare sustinere dar na asa a auzit spoecimenul ala de prezentatoare,nu pot sa zic ca ati fost total nepregatiti, si in perechea ta noroc de tine ca el etra cam planta, oricum eu te felicit si iti urez sa ai bafta in viata, scoala daca tot te descurci fara parinti si sa ai tot in viata din merit nu cui pile,relatii pop

07.11.2010 la 22:34

balurile astea,din cate observ, au trezit foarte multe polemici din partea maselor de elevi...desi,nu mai sunt la liceu de mult si mai trag cu privirea pe aici, e doar din pura curiozitate si lipsa de ocupatie...cum au mai spus si altii "comentarii de Dorohoi".Nu aveti ce face...insa...sfatul meu este sa lasati naibii comentariile si sa puneti mana pe carte, ca doar de asta va aflati la liceu.Iar tu,Alexandro,nu te mai cobora la nivelul altora...daca erai desteapta si orgolioasa cum te tii,nu trebuia sa te injosesti in halul asta sa raspunzi celor care au avut ceva de comentat la adresa ta...ar fi bine sa iei aminte la toate acestea si sa fii mai precauta in atitudini pentru viitor...in rest...cel mai frumos bal,ramane "balul vietii",si atat...toate celelalte sunt trecatoare...

07.11.2010 la 21:42

Alexandra campioana :X

07.11.2010 la 21:27

nu mi-a placut nici un bal :)) La Vlahuta a fost putina dezorientare, la regina a luat missu cine nu trebuia, si la ghica la fel(cine plateste mai mult ia missu). La Ghica s-a vazut foarte mult MUNCA fata de celelalte licee dar pacat de cine a luat missu si ar fi trebuit sa dea la toti premii dar nah organizare cam proasta

07.11.2010 la 20:56

Aici nu e vorba de invidie, chiar nu avem de ce:)..doar suntem realisti, am muncit foarte mult si suntem mandri de rezultat..

07.11.2010 la 20:20

mah aia care tot comentatzi de vlahuta cu caprele bravo lor a fost frumos...asta e speciaitatea lor si in plus intr'o competitie trebuie si umor si eu cred k a fost foarte buna ideea sa fie supusi la asemenea probe bobocii yo cred k asa e normal...nu conteaza k e o vaca un porc sau ce mai e...aaa si sunt de la Regina nu de la Vlahuta asa k nu ash avea nici un motiv sa le iau apararea;)doar k e parerea mea

07.11.2010 la 19:20

alexandra vb in cunostinta de cauza ca mama ta a vb cu profesorii pt tine asa ca lasa la oparte modestia punct nu meritai sa iei miss luai locul 2 dA nu ai fost ok la toate probnele deasta zic ca nu meritai te-ai descurcat,dar nu de miss ci au fost poerechi care s-au descurcat ok la toate probele si nu au fost punctati pe merit bine nu numai u iesti de vina si partenerul ca a fost ca o planta erai tu cea increzuta si de asta ati part o pereche ok, dar altfel nop in fine oricum eu te felicit si daca intradevar ai luat miss pe dreptate sper si in viata ,scoala tot singura sa te descurci fara intervenita parintilor.Multa bafta~

07.11.2010 la 19:01

valeu. bal organizat de cine? de adriana. apai cum sa nu fie balu de la ghica mult mai fain?? ca nu a fost organizat de adriana. e ceva clar. si fata, nu stiu daca ai aflat. dar si tu esti din Dorohoi. sau cere prea multa gandire sa iti dai seama de unde esti si unde traiesti? prostia nu se masoara, dar idiotenia cred ca da. exemplu: adriana

07.11.2010 la 15:31

Bravo Bogdan si Roxana .ati fost superbi.meritati sa castigati

07.11.2010 la 15:25

ma.gata ce a fost a fost, mia placut si balul de la regina , si cel de la ghica. Dar pacat ca la ghica locul 2 a luat ala cu capu mare :))( nu stie sa dansezi). ma aia de la vlahuta ( caprele se mulg pe camp, nu pe scena:)) )

07.11.2010 la 15:07

Plus ca am avut sustinatori si asta a contat a vazut si juriul cat tin cu mine si asa;)) dar de ce sa comentam tot despre balul trecut cand ar trebui sa-i felicitam pe cei de la ghica acum pentru bal;))

07.11.2010 la 14:55

Abia astept:D!

07.11.2010 la 14:43

alexandra sa vazut interesul nu te k*** pe tine normal k nu sa rugat maikata de profesori k sa castigi dar cunoscandute ...era ceva normal si dak ai cazut pe scena trebuia sa fii depunctata nu sa iei maxim aici sa vazut clar interesul vai de partenerul tau habar nu avea pe ce planeta e..poate k ai fost u finutza da au fost altele kare sau descurcat mult mai bine;) de cand te-ai inscris au stiut toti k u o sa castigi a draq concidentza cand o sa te vad prin liceu k si yo's de la regina o sa te opresc si o satzi bat obrazul k sa stii si cine sunt;) RUSINE!!

07.11.2010 la 14:39

Observ ca s-a declansat o adevarata polemica aici pe tema balului de la Grigore Ghica.Tin sa lamuresc ca nu a fost nici un profesor care sa ne impinga de la spate si nici nimic din tot ceea ce s-a vazut pe scena nu a fost gandit si aplicat de altcineva decat de noi,oganizatorii.Au fost saptamani intregi de zambete,tipete, cazaturi,glume, tensiune si foarte mult efort ca sa ajungem la rezultatul obtinut si o spun fara modestie ca ne mandrim cu rezultatul muncii noastre.Desigur a existat si o marja de eroare in aceasta activitate,cum exista probabil in oricare alta cand intervin stresul,emotiile si erorile tehnice. Apreciez deasemenea munca depusa de colegii nostri de la celelalte licee si consider ca nu este cazul sa fim rautaciosi.Fiecare si-a organizat balul cum a crezut de cuviinta si rezultatele au fost pe masura.Multumim tuturor celor care ne sustin si care au apreciat activitatea noastra. >:D<

07.11.2010 la 14:34

Felicitari Roxana si lui Bogdan:*!..Tovarasii mei:D Pentru Cristina:la karaoke nu am primit punctaj maxim;)..am primit 2 sau 3 de 4;)..plus ca eu nu aveam voce fiind foarte racita si am avut si o melodie foarte grea;))..Te-as pune pe tine sa o canti dar mi-e frica ca ai sparge geamurile;))..treuie sa ai o voce lucrata sa o poti canta perfect si plus ca microfonul meu nu mergea..mi se facea semn sa incerc sa-l aprind dar asta e;)) Mama mea o fii secretara dar asta nu inseamna ca a umblat cu ruga pe la profesori sa fim seriosi..Toti profesorii dupa m-au felictiat si mi-au spus ca am fost ce mai fina din toate si m-am descurcat bine..ca au fost mici abateri si m-a scapat se intampla si la profesionisti cateodata..(m-am dus prea in fata eu ,asta e,greseala mea)..Intr-o competitie trebuie sa fie fair-play;)) Felicitari inca odata bobocilor si organizatorilor,ati avut un bal frumos;)):*

07.11.2010 la 12:34

a fost frumos balul de la colegiul gica, a fost organizat, pacat ca prezentatori au fost cam varza nu prea au fost pregatiti pentru a prezenta,si fara suparare dar balul bobocilor consta in a pune pe boboci la mai multe probe nu la ai pune sa danseze toate dansurile de parca am fii la emisinuea ~Dansez pt Tine~, si daca i-ati pus sa danseze atate genurii de dans trebuia sa imbracatii paretemnerele adecvat organizatorii nu sa li se vada lenjeria intima si sanii nu a fost frumos fata de profesaori iar nu mi s-a parut corect sa nu anuntati notele,jurizarea a lasat loc de intrepretare... bobocii dezivolti, frumusei,premiul de miss si mister a luat cine trebuia au fost draguti s-au descurcaT la toatete probele ok perchea castigatoare,in schimb fara suparare la dansul tiganesc mai au de invatat perechea care au dansat acest dans,luatii lectie de la cei de la grupul scolar vlahuta,balul de la vlahuta a fost cel mai reusit din anul acesta a fost organizat bine nu au avut puncte morte prezentatoarea a fost o draguta a prezentat bine si prezentatorul dar a mai gresit, bobocii au fost draguti dar cam timizii fata de cei de la ghica in schimb au depasit cu brio proble de concurs, care au fost diverse si i-au pus pe cocurenti asi arata tote aptitudinile pe care le au artistice(dans,cantat),cultura generala,sugubetii,cat si cele practice.bravo asta se vrea intr-un bal nu doar dans.felicitarii organizatorilor s-a vazut ca in spatele acetui bal au stat ca organizatori atat profesorii cat si elevii claselor terminale si au pus impreuna planurile in organizare felicitarii ati avut cel mai fain bal,iar titlul de miss si mister la fel a revenit celei mai bune perechi.iar celor de la regina maria care au avut cel mai varza bal pe care l-am vazut eu vreodata le-asi trasmite urmatoarele ~mai bine nu faceati bal daca stiatii ca organizarea e varza,si nu uitati un bal se face prin organizarea atat de profesorii cat si de elevii anuilor terminali, balul ca momente artictice a fost dragut,boboci au fost draguti deschisi,pacat insa ca a iesiti miss si mister o pereche care nu a fost ok la toate probele cel putin la caraoche au fost varza, dar juriul in ciuda acestui fapt au acordat note mari aici a fost clar aranjamente ca doar misse fata secretarei asa nu se face.si alte momente varza nu mai zic ca prezentatoarea a fost total varza pacat de prezentator ca a trebiut sa prezinte cu asa specimen el a fos ok, iar cu premerea ati facut chiar ca balul sa fie varza, va lipsit organizare clar mai exact o mama de profesor.

07.11.2010 la 11:49

Plus invidia..Mai pe scurt cei 7 ani de acasa!pentru ca bagati pe toti in aceeasi oala..mai sunt si oameni care au muncit..balul nu a avut loc asa singur.Daca aveti pretentii de Colegiul National Grigore Ghica,atunci aratati gandirea si puneti in practica altceva decat invidie!a fost un bal foarte reusit cel de la Ghica..insa nu asa urcati treptele fata de noi..comparand,dar ..:-j.Nici nu ma asteptam la altceva.

07.11.2010 la 11:47

degeaba va tineti mareti cei de la gica si nu vreti sa recunoasteti dar balul de la vlahuta a fost cel mai fain,iar cel,de la regina a fost varza.

07.11.2010 la 11:42

Doamne ce comm de Dorohoi!..Dorohoiul vorbeste..:).de ce nu se uita fiecare in curtea lui?nu o sa mai incapem in orasul asta de atata lume perfecta..

07.11.2010 la 11:38

Eu sunt de la regina si totusi trebuie sa recunosc faptul ca balul asta a fost mult mai tare din toate punctele de vedere. Perechile mult mai bune, momentele ce nu au fost incluse in concurs au fost ok si timpul mort nu s-a simtit deloc. Mna, foarte tare ce sa zic. Despre premiere insa nu pot zice prea multe.. aici a scartait ;)

07.11.2010 la 11:32

Un bal aproape perfect :X Nemultumiti si invidiosi vor fi mereu, dar e normal. Liderul absolut nu il poate contesta niciun om cu simtul corectitudinii. Bravo lor

07.11.2010 la 11:29

Balul de la Ghica a fost minunat! cam mult dans, dar probabil ca la asta se pricep ei, asta au inclus in program. Foarte frumos a iesit, nu se compara cu nimic. Si chiar daca au fost unele puncte slabe, de abia s-au observat pentru ca in rest a fost ireprosabil. Bravoo!

07.11.2010 la 10:00

Nu zicem ca am fost perfecti, dar spre deosebire de Regina...unde ai mai vazut bal sa inceapa cu Addams family ? Sa fim seriosi...era ideea unui bal mascat, nu? asta numai la inceput, apoi...nimic:D

07.11.2010 la 09:38

A fost foarte frumos , nu am fost la alte baluri dar am auzit comentarii ca nu a fost nicaieri mai frumos ca la Ghica. Si juriul a fost corect. Poate au fost altii mai frumosi decat Roxana si Bogdan , dar ei s-au prezentat cel mai bine. Felicitari

07.11.2010 la 03:36

si mie mi-a placut de alina.... maria e o scarba;))....... nu e nici inteligenta si pare tiganca si la fata si la comportament;)))) au ales binisor pentru mister,, si nu a fost atat de buna organizarea, mai frumos a fost la regina maria,,,,

07.11.2010 la 00:30

ce tot regina ba?ala a fost bal? nu puteti compara un grup scolar cu un colegiu,oilor.

07.11.2010 la 00:28

Balul nu s-a facut cum a vrut un anumit profesor...ideile au venit de la organizatori, ea doar i-a sustinut, ceea ce e foarte normal..balul bobocilor se organizeaza sub supravegherea unui profesor:)

06.11.2010 la 23:16

organizarea*

06.11.2010 la 23:16

a fost un profesor care cu greu s-a putut numi organizator din moment ce mai mult a incurcat. dupa cum s-a observat nu s-a precizat niciun nume si nu s-au adus multumiri pentru asa ceva. singurul avantaj din toata treaba cu profesorul a fost ca a mai temerat sipiritele cand a fost necear. in rest ne-am ocupat de tot. si in legatura cu organizea de la regina... nu comentez :)

06.11.2010 la 23:14

MARIA a fost cea mai frumoasa.punct

06.11.2010 la 20:15

mda macar balu de la regina nu a fost organizat de un profesor care sa stea la c..ul celor dea 12 j sa le zica ca faceti asa si sa faca balu cum vrea acel prof;)....la regina totul a fost org de elevi;)

06.11.2010 la 19:14

ce'i cu descentrata aia care a castigat Roxana??:))))=))))) vai de capu ei....era una Ioana scumpa rau:X si Maria au fost fete mult mai dragutze....dar na asta a fost alegere...cam nasoala tipa.....

06.11.2010 la 18:57

prezentatoarea a facut tot balul:xa fost neasteptat de perfecta:x la fel si prezentatorul;;)in rest toti concurentii au castigat o experienta si au invatat sa danseze(baietii)odata si odata tot trebuia:))inca odata felicitari organizatorilor:*

06.11.2010 la 17:23

Foarte, foarte frumos bal ! Organizat cu mult simt de raspundere. S-a vazut ca au muncit cu toii foarte mult. A scris cineva ca Maria merita sa fie Miss Boboc. Asa este ! Chiar daca e \"fitoasa\", cum spun altii, este frumoasa, inteligenta, in plus, a dansat minunat si a avut niste costumatii superbe. Pacat ca nu au fost punctati individual concurentii. Felicitari si respect tuturor pentru munca depusa !

06.11.2010 la 16:57

Da maria ,fitoasa aia mare scarba:),sa fim seriosi a fost un bal foarte corect;)

06.11.2010 la 16:07

Foarte frumos !

06.11.2010 la 16:05

merita sa fie maria miss boboc

06.11.2010 la 16:00

timpul mort a fost foarte frumos, adevarat ;;) si organizarea proasta a fost la cel mai inalt nivel. da. bravo regina maria :D oricum, felicitari tuturor liceelor pentru munca depusa, dar sa fim realisti acum. balul de la grigore ghica a iesit cel mai bine nu doar comparativ cu cele de anul acesta dar cu cele din toti anii. respect

06.11.2010 la 15:59

Nu e adevarat !...voi cu balul vostru esuat (regina)

06.11.2010 la 15:41

Perfect adevarat. Le-am dat ceta.

06.11.2010 la 15:35

Tot mai frumos a fost Balul de la Regina Maria.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro