Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Rezultate BAC 2012_1

Cei peste 180.000 de absolvenţii ai clasei a XII-a care au susţinut în acest an examenul de bacalaureat află astăzi rezultatele Bacalaureatului 2012.

Notele vor fi afişate în toate cele peste 600 de centre de examen de la nivel naţional, dar şi pe site-ul ministerului Educaţiei www.edu.ro.

Inspectoratele şcolare judeţene au început să anunţe promovabililitatae la Bacalaureat, încă din primele ore ale dimineţii. Şi acest an se pare că este unul dezastruos din punct de vedere al rezultatelor.

De la Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi au susţinut examenul 171 de elevi plus 37 din anii precedenţi, la Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi au susţinut 210 elevi plus cinci din anii precedenţi, iar la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi au sisţinut 23 de elevi. (DorohoiNews.ro)


Vezi rezultatele celor care au susţinut examenul la Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi, Click ACI!

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Rezultate BAC 2012_1
DorohoiNews.ro, 08-07-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

10.07.2012 la 21:11

Am citit articolele, m-am informat zi de zi ca un simplu cetatean ce doreste sa stie ce se intampla in orasul lui. Nu as fi dat niciun comentariu daca acest \"cineva\" nu aparea cu scuze, probabil pentru cei care nu locuiesc in orasul Dorohoi, deoarece noi, locuitorii orasului avem , inca ochi si urechi, iar baietii nu au un comportament de laudat , sau asta o fi \"o mare familie , unita, care depaseste orice obstacol , si nimeni nu ii poate opri orice s-ar face\"? Cat despre profesori, spun doar atat: Limba Romana mai trebuie si invatata, nu doar recitata si cantata! Dupa patru ani de invatat intr-o institutie de invatamant in care \"Viata din seminar nu se compara cu viata din celelalte licee\", si corect spus,deoarece viata elevilor de la celelalte licee sau scoli nu este monitorizata decat cinci-sase ore pe zi, dar viata din Seminar este monitorizata 24 din 24 de ore!!! Rezultatul? S-a vazut! Sau au avut amnezie si au uitat limba romana , de elevii au reusit performanta de a realiza lucrari de nota 1.90, 2.00...? Tu cat ai fi obtinut cu exprimarea \"Sunteti frustrati in celelalte licee nu aveti..\", sau cu \"...nu ve-ti putea\" ? Nu mai provocati inutil oamenii. Sunt multe de spus!

10.07.2012 la 19:29

Se pare ca munca profesorilor de acolo e insuficienta cat timp scrii "ve-ti", pui virgula inainte de "si" etc. Nu ai credibilitate daca te prezinti in felul acesta. Oamenii se leaga si de seminar tocmai pentru ca ei cred ca generatii la rand, "uscaturile" au fost ascunse in virtutea relatiilor din marea familie iar promovabilitatea de 100% s-a tradus in sanse mai putine pentru elevi ce au muncit cu adevarat. Polemica este bine ca se face pentru ca daca se autosesizeaza cei ce pot schimba ceva si isi asuma greselile atunci se inregistreaza un castig dorit de toata lumea. Profesorii de la seminar cu siguranta nu muncesc mai putin decat alti profesori. Sintagme gen "nimeni nu stie cat de mult muncesc" sunt sentimentalisme nu lucruri concrete si nu pot fi folosite in ierarhizarea prestigiului profesorilor. Admitand ca profesorii sunt foarte bine intentionati, fac ore suplimentare, asta nu inseamna ca ei muncesc pentru ceea ce e impetuos necesar. Poate tocmai aici e cheia si situatia s-ar schimba daca si-ar directiona efortul pe care si asa il fac spre activitati ce dezvolta aptitudinile cerute la bac(si dupa bac) si nu spre actiuni mai dulci dar care aduc puncte pentru gradatiile de merit sau care alimenteaza orgoliile personale ale domnilor profesori. Voi elevii sunteti cel mai important vector de imagine si criticile la "familia voastra" se vor opri atunci cand nu veti mai fi vazuti beti prin crasme sau cu tigarile aprinse. Pe seminar apasa mai tare aceasta situatie incontestabila pentru ca acolo cu precadere profesorii ar trebui sa va insufle valorile care sa va determine sa renuntati la aceste vicii. Voi absolventii care dati de greu la facultate si va simtiti depasiti discreditati institutiile din care veniti si nu absolventii de la alte institutii. In concluzie, schimbati-va singuri pentru ca gura lumii se va opri.

10.07.2012 la 14:36

Nu stiu de ce tot va legati de Seminar. Sunteti frustrati in celelalte licee nu aveti aceeasi atmosfera sau ce? Nu uitati ca pana in acest an seminarul din Dorohoi a avut promovabilitate maxima. Niciodata nu ve-ti putea reusi sa aveti ce are seminarul. Seminarul Teologic Liceal Sf.Ioan Iacob Dorohoi este o mare familie , unita, care depaseste orice obstacol , si nimeni nu ii poate opri orice s-ar face. Viata din seminar nu se compara cu viata din celelalte licee. si sa nu sa se mai lege nimeni de profesorii care activeaza in aceasta unitate de invatamant deoarece nimeni nu stie cat de mult muncesc si se implica acesti oameni pentru a ne ajuta pe noi sa invatam si sa devenim oameni in adevaratul sens. nu uitati ca padure fara uscaturi nu exista!!!!

09.07.2012 la 20:31

Potential financiar au si cei de la Ghica si cei de la Regina si cei de la Seminar,elevi cu autoturisme personale gasindu-se peste tot. Sunt prea multi cei care au trecut bac-ul fara sa faca pregatire ca sa ne cramponam in acest pretext.Mai mult, la o simpla cautare pe google se gasesc sedinte de pregatire(filmate si gratuite) foarte bine realizate special gandite pentru bac.In crasme se gasesc pana la ore tarzii elevi de la toate liceele din nepasarea parintilor sau neglijenta supraveghetorilor platiti de la seminar care nu raporteaza starea de ebrietate si orele neregulamentare de intoarcere a elevilor in seminar. Ghica are prin traditie renume si beneficiaza de cei mai buni elevi inca de la admitere si e nedrept sa spui ca profesorii sunt mai bine pregatiti. Pe pagina web a seminarului se evidentiaza ca accentul este pus pe prietenia elev-profesor, asa ca la admitere se duc cei interesati de spiritualitate nu de pragmatismul ce presupune mult studiu. Bac-ul nu testeaza ceea ce au invatat elevii in timpul zilelor de sarbatoare la slujbe cand ceilalti puteau sa se pregateasca , nici colinde si cantece patriotice si nici abilitati de a te descurca in internat. Aroganta celor ce s-au batut cu pumnul in piept ca si-"au aranjat" bacul nu este decat o dovada a limitelor respectivilor. Procentele de promovabilitate justifica efortul depus de elevi vice-a-vice de materia ceruta la bac. Ghinion pentru elevii ce au avut profesori ce au incercat sa ingrase porcul in ajun si nu au impus standarde de-a lungul celor 4 ani de liceu. Oare se vor trezi profesorii respectivi? Cred ca nici nu constientizeaza. Densitatea notelor de 6-7 nu este un motiv de mandrie pentru nici un colectiv de profesori.

09.07.2012 la 19:26

Sunteti de-a dreptul penibili. Stati si va certati ca chiorii in loc sa va vedeti de treaba voastra.Vezi tu ca elevii de la ghica fac pregatire cu profesori de la regina... Al naibii, da' pe voi cine nu va lasa?Ca nu-si permite toata lumea e alta poveste, dar de-acu' hai sa nu aruncam cu pietre in ceilalti.Nu e nevoie de pregatire ca sa scoti un 5. "Degeaba ati promovat daca ati promovat cu niste note jalnice"-Nu zau? Si nu mai ridicati in slavi ghica ca nu-i chiar oxford, o fi ceva mai buna ca regina intr-adevar...Am terminat si eu 12 clase la ghica si daca nu puneam mana sa lucrez individual nu faceam nicio branza; dadeam si eu vina pe ministru acum ca a facut subiectele prea grele si pe corectori ca au gresit ei...

09.07.2012 la 17:01

Doar oamenii cu probleme in viata lor personala comenteaza asa cum o faci tu. Daca ceea ce spui este adevarat-ca profesorii de la Regina fac pregatire cu elevii de la Ghica- atunci este foarte rusinos. Inseamna ca fac totul pentru bani, neinteresandu-se de proprii elevi."...motivul pentru care cei de la Ghica au o promovabilitate mai mare e pentru ca la "Colegiu"merg in mare parte cei de bani gata,copii cu "fitze"???!!! Prin aceasta fraza te-ai dat de gol ca esti un invidios, si , mai mult ca sigur, esti un fost elev frustrat, un actual elev sau chiar un profesor(din cei care se "sacrifica" pentru elevii de la "Ghica"). In cunostinta de cauza iti spun ca la Colegiul Ghica merg elevi, si atat, ca la orice liceu din intreaga tara, respectiv elevi cu bani si elevi fara bani, elevi cu fitze si elevi fara fitze,etc. Pamantul e mare si ne suporta pe toti! Tu de ce nu suporti esecul propriu?

09.07.2012 la 16:50

Ce REPETI? Bacalaureatul sau chiar scoala? Ar fi in beneficiul tau deoarece ai invata ca ORICINE are dreptul la libera parere. Sa inteleg ca ai ramas REPETent la istorie si esti abia la lectia despre sclavagism!? Sau poate si la limba romana: " nu le-au cerut nimeni parerea "!!! Daca nu este asa, atunci e mai rau!!! Sau poate nu...Poate are nevoie de tine "cunoscatorul" , in domeniul privat!

09.07.2012 la 16:44

In locul celor de la Ghica...as tace!Am fost la ambele licee si sincer,Ghica e varza,chiar daca rezultatele nu arata acest lucru...Si motivul pentru care cei de la Ghica au o promovabilitate mai mare e pentru ca la "Colegiu"merg in mare parte cei de bani gata,copii cu "fitze",care au bani si isi permit sa faca pregatire...dar nu cu oricine,ci cu profesorii de la Regina.Degeaba spuneti ca cei de la Regina merg numai prin baruri.Din cate stiu...pub-ul de la Commando e plin de pitzipoance de Ghica care abia stiu sa mearga pe tocuri si cu rochiile pana sub fund.Degeaba ati promovat daca ati promovat cu niste note jalnice...si sperati ca o sa va descurcati la facultate.Slabe sanse atata timp cat Iasiul si Clujul sunt pline de cluburi care va asteapta;)Puneti mana si invatati!

09.07.2012 la 16:10

Cand diferentele sunt de la 100% promovabilitate in anii anteriori la 40% in prezent cred ca nu ar trebui sa ne dam cu parerea ci doar sa constatam ca este "ceva putred in Danemarca". Pacat de copii.

09.07.2012 la 16:01

Ce sa le faci daca ei nu invata, nu stiu altceva decat viata de club, s.., tigari ce mai trebuie sa ia bacul . La prasit cu voi la tara acolo...e de voi. ha ha

09.07.2012 la 15:27

REPET...Astia de la Ghica sa isi vada de treaba lor k nu le-au cerut nimeni parerea.

09.07.2012 la 08:45

Chiar credeti ca ar fi doar vina elevilor? Asta e asa ca sa va scoateti putin.. sa va "reparati imaginea". Daca a fost vina elevilor de la Regina ca nu au invatat si nu s-au tinut de scoala 4ANI (nu 2 luni inainte de bac), atunci e si "vina" celor de la Ghica ca au avut o promovabilitatea atat de mare, e vina elevilor ca le merge mintea si vina profesorilor ca au stiut sa-si modeleze asemenea elevi! Felicitari tutror! Sunt mandra ca sunt eleva la COLEGIUL NATIONAL GRIGORE GHICA!

08.07.2012 la 22:29

Nu vreau sa suflu peste nas nimanui, dar draga Regina, unde sunt acele rezultate mult mai bune in comparatie cu Ghica cu care v-ati tot laudat ca le ve-ti lua? Tot timpul auzeam comentarii de la elevi ai grupului scolar, cum ca "liceul" lor are rezultate mai bune decat Ghica, imi pare rau sa spun asta, dar nu prea se vad. In rest felicitari tuturor ce au promovat.

08.07.2012 la 22:07

Astia de la Ghica sa isi vada de treaba lor k nu le-au cerut nimeni parerea.

08.07.2012 la 17:32

Nu mai dati vina pe nimeni. Noi, elevii suntem catastrofe. Nu invatam, doar vanam note , ne fraierim parintii, etc. Ma rugau profesorii sa vin la ore ca de nu pic bacul dar eu eram "smecher", Mai bine era la splendit la o tigara. Imi spunea profa ca nu iau bacul daca nu vin la ore dar eu eram sigur ca pot aranja. Si am aranjat o mare rusine cand am vazut ca am picat bacul.Acum inteleg multe dar e prea tarziu.

08.07.2012 la 17:02

Da imi stiu trecutul si prezentul si valoarea de adevar la ce am afirmat mai jos ramane aceeasi chiar daca sunt si eu produsul aceluiasi sistem. Mi-am luat bac-ul cu o medie peste 9.5 fara sa copiez sau sa cumpar, la fel si studiile universitare si sunt sigur ca mai sunt suficienti indivizi ca mine. Am avut si eu de pierdut in urma iresponsabilitatii unor domni profesori pt ca a trebuit sa depun mai mult efort sa ma mentin in pozitii de top, am avut si eu discipline care mi-au placut mai putin si le-am tratat mai superficial insa nu am indraznit sa copiez la vreo competitie sau la vreun examen. Perfectiunea absoluta este utopica asta nu inseamna ca nu putem aduce critici constructive in speranta ca ne vom apropia de perfectiune. Lucrez in mediul privat si sunt f interesat sa am colegi bine pregatiti si sa nu fie nevoie ca salile de teste sa fie saptamanal pline cu absolventi de facultati ce nu trec de teste cu dificultate medie.Nu lucrez in invatamant dar am absolvit si modulul pedagogic si am si multe contacte cu mediul universitar. Tocmai pt ca imi stiu trecutul,prezentul si imi am bine planuit viitorul am curajul sa spun cu tarie ca poti avea o viata linistita in Romania fiind cinstit si preocupat de dezvoltarea profesionala. Va asigur de faptul ca nimeni nu se uita pe diploma ce ai absolvit "Regina", "Ghica", "Seminar" ... angajatorii care vor performanta si se respecta si ofera salarii mari va evalueaza ei competentele. La facultate profesorii nu mai sunt asa apropiati de voi si doar liberul arbitru o sa va spuna cand si daca sa invatati, de aceea fiecare individ trebuie sa consume mai putin timp aruncand vina si mai mult timp pt a se dezvolta cu adevarat. Cui credeti ca o sa ii pese de profesorii vostri anonimi peste vreo 5 ani ?

08.07.2012 la 16:38

lasa ....nu da vina pe sistem...!!!!!!!niste copii inconstienti,prea rebeli si fara bunul simpt fata de parintii lor.felicitari celor ce ati luat bacul!iar cei ce nu ati luat puneti mana si invatati mai mult decat sa va gagicariti pe terasa la splendid si la commando!

08.07.2012 la 15:54

si in acest an colegiul national grigore ghica va tine la suprafata...cel mai bun liceu cu cei mai de viitor oameni,asa ca va asteptam la colegiul nostru!!!!!!!!!!!1

08.07.2012 la 15:39

Sursa Stiri Botosani , Promovabilitatea pe licee : SEMINARUL TEOLOGIC LICEAL SFANTUL IOAN IACOB Promovati :39.13 Respinsi60.87

08.07.2012 la 15:10

Hai sa fim toti seriosi.....Vina e in cea mai mare parte a profesorilor.De exemplu la matematica profesorii nu si-au dat deloc interesul sa explice cum trebuie elevilor. Cum sa nu fie asa rezultate.

08.07.2012 la 14:53

vina profesorilor este infima elevii sunt in cea mai mare parte vinovati pentru rezultatele slabe obtinute este evident ca, bazandu-te pe copiat si inspiratia de moment, nu vei obtine note mari am dat si eu bac-ul acum... si ma numar printre cei foarte multumiti de rezultate daca ar fi invatat putin, fiecare elev ar fi trecut cu usurinta bacul

08.07.2012 la 14:47

Felicitari celor care au trecut cu brio bacalaureatul. Dar imi pare tare rau pentru cei care l-au picat. Nu e drept!!! Elevii seminaristi fura examenul AN de AN! Si nu prin inteligenta cunoasterii materiei studiate ci prin "inteligenta" metodelor :copiatul(si ala aratat cu degetul ca nu stiau de unde sa copieze) , spaga din servetele, plimbatul si "omenitul" presedintelui de comisie pe la 'manastiri" si asigurarea "transportului", interventia, in timpul examenelor a directorului, etc! Vom fi considerati de "rea-credinta"? Poate ca da, daca EI ar fi tacut, dar in momentul in care atata lume vede "smerenia", iar ei folosesc vocabular de vagabondaj si se "apara" prin "la noi totul este aranjat"!!!

08.07.2012 la 14:32

nu dati dragilor la Regina ca va distrugeti viata la facultate! Am avut de suferit mult timp din cauza diplomei de "Grup Scolar"...

08.07.2012 la 14:30

Perfect adevarat ce spui DACA demonstrezi ca tu esti PERFECT! Priveste-te in oglinda, priveste-ti trecutul si analizeaza-ti prezentul!

08.07.2012 la 14:24

Bravo pentru "cunoscator"! Avand in vedere ca la Ghica s-au luat note mari, inseamna ca sunt profesori mai buni.. Sunt la Regina, si m-as muta oricand la Ghica..

08.07.2012 la 13:49

Vina e impartita pt rezultatele foarte slabe. Ce scriu mai jos se refera la tot sistemul de invatamant romanesc si nu doar la institutiile din Dorohoi. Profesorii sunt din ce in ce mai slab pregatiti si in invatamant apar multi dintre cei ce nu isi gasesc locul in alta parte,din pacate. Unii dintre profesori nici nu se prezinta la toate orele sau intra la si jumatate la ore, fiind neseriosi nici nu pretind multe de la elevi, acestia ajungand din cauza lipsei de solicitare sa nu fie capabili sa parcurga un volum mai mare de informatie. Nimeni nu va obliga sa faceti pregatire la profesorul de la clasa ca sa incurajati mita. Din pacate multi dintre parinti constientizeaza esecul in ultimul moment si cauta scuze. Multi dintre cei ce au reusit sa treaca bacalaureatul de-a lungul timpului nu au facut pregatire. La unele probe subiectele amintesc de Caragiale , de exemplu la istorie la primele doua subiecte li se cere sa transcrie informatii din text. Din nefericire elevii nu pot sa exprime nici macar ceea ce simt cu privire la experiente traite de ei cu atat mai putin continutul unor opere literare. Problema este ca nimeni nu mai citeste. Parintii nu se alarmeaza cand isi vad odraslele intorcandu-se la ora 3-4 dimineata din crasme si cluburi ... e o "normalitate" ce presupune somn pana la 11-12,intre 12 si 20 viata inseamna orice altceva in afara de invatat, de la ora 20 elevii se repregatesc pt o noua seara de baut ... nimeni nu ia atitudine , se constata prea tarziu ca in programul zilnic al elevului nu a fost alocat timp pt studiu. Valorile promovate sunt in spiritul ideii "sa facem bani multi in timp scurt netinand cont de calitate" iar ideile ce ar conduce la calitate sunt persiflate sau tratate cu indiferenta in interiorul multor familii. Este bine ca nu au dreptul sa faca toti absolventii de liceu facultate, ii protejeaza de cheltuielile inutile cu chiria, reexaminarile, taxele de la facultati ... oricum in mediul universitar multi ar fi rejectati dupa ce ar pierde ani degeaba tot prin cluburile din orasele universitare. Se introduc la angajari teste de limba romana, pt ca unii absoventi de facultati fantome nu stiu sa redacteze/citeasca documente ce sunt necesare in desfasurarea activitatilor. Ministerul este vinovat pt ca un absolvent de matematica-informatica are acelasi subiect la romana ca si absolventul de filologie. Inspectoratul este de vina ca nu se autosesizeaza cand in unele institutii programul "scoala altfel" dureaza tot anul si elevii sunt scosi de la ore pt cantecele si poezii . Directorii sunt vinovati ca nu isi asuma decizii drastice cand profesorii nu sunt gasiti la ore sau orele nu urmaresc programele scolare. Cred ca aceste procente de promovabilitate ar trebui sa trezeaca la realitate pe fiecare individ pt a corecta ce tine de el si sa nu astepte nimeni ca prin aruncarea vinei sa se rezolve ceva. Toti sunt vinovati !

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro