Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi Balul bobocilor

Casa Municipala de Cultura a organizat vineri seara incepand cu ora 18:30 Gala Balurilor Bobocilor 2010, o competitie in care au fost implicati castigatorii balului de la fiecare institutie de invatamant din municipiul Dorohoi, respectiv  Colegiul National ,,Grigore Ghica", Grupul Scolar ,,Regina Maria" si Grupul Scolar ,,Alexandru Vlahuta". Fiecare pereche a trebuit sa isi demonstreze abilitatile prin intermediul probelor de dans (vals, latino, dans popular), de aptitudini, karaoke, dar si prin proba de creatie intitulata, libera alegere".
     Pe parcursul Balului participantii s-au straduit sa castige nu doar inima publicului, dar si a juriului format din  prof. Ilarion Mandachi, doctor Axinte Dascaliuc Gheorghe, viceprimar Sorin Alin Clim, primar Dorin Alexandrescu, deputat Andrei Dolineaschi si d-nul Taradaciuc.
    Spectacolul concurentilor a fost intregit de momentele artistice realizate de tinerii orasului Dorohoi, tineri care au impresionat prin talentul lor in ceea ce priveste muzica si dansul. Iata cateva din numele despre care vom mai auzi: formatia Undercover, formatia de dans-latino Electric Purple, formatia de dans modern Best Crue, ansamblul popular Firicelul si lista poate continua.
    Toti bobocei inscrisi in concurs au primit premii,  juriul acordand o serie de premii speciale, fiecare primind cate o diploma si un plic cu bani ca rasplata pentru munca depusa.
    ,,Castigatori sunt cu totii, indiferent de locul ocupat! ", a declarat primarul Dorin Alexandrescu.
La final Miss si Mister Boboc au fost declarati in unanimitate, Danila Roxana si Seniuc Bogdan, elevi ai Colegiului National ,,Grigore Ghica".
     ,,Multumim organizatorilor care ne-au ajutat sa ne pregatim si care ne-au fost alaturi" a declarat Miss Boboc, Danila Roxana. (DorohoiNews.ro)
    
Vom reveni cu galerie video de la eveniment!

 

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Dorohoi Balul bobocilor
DorohoiNews.ro, 27-11-2010

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

22.12.2010 la 01:31

eu sunt cel mai fericit tata de pe terra.DE ce? pai bai baieteilor si fetitelor ,ROXANA-CATALINA e fica mea!!! Ce te poate face mai fericit decat FERICIREA COPILEI TALE. si ce spuneti de urmatoarele versuri: E lung pamantul, ba e lat,Zicea Cosbuc, cand era beat/Dar ca si mine de BARBAT/Nici astazi om pe lume nu-i/Si-avea o fata,fata lui/Icoana-ntrun altar s-o pui/LA INCHINAT!!!!!!22DEC2010 Trusesti/ROMANIA...

01.12.2010 la 22:38

bai eu am luat locul 3 pe oras:p.....si "Miha" mersi:)..nah...sa stiti ca a fost foarte multa munca...la ambele baluri...dar important este ca ne-am distrat...sincer acum nu mai conteaza daca sau facut chesti pe sub masa pe la juriu:Dmnah...ce a fost a fost...multumesc tuturor

30.11.2010 la 12:16

imi cer scuze/ pentru comentariul de aseara dar cu asemenea juriu/fara un specialist in domeniu/fara criterii de jurizare.....ce concurs a fost?/doamna Murariu ?

30.11.2010 la 10:28

frumos .bravo roxana si bogdan

29.11.2010 la 21:53

A fost frumos ! nah cu pila fara pila ! Mi-a placut in mod special Andrei parca asa il chema a facut senzatie, a fost foarte bun a facut atmosfera cu cei din sala, spuneti si voi nu e adevarat ??

29.11.2010 la 20:12

da ai dreptate Craiasa poate singura abilitata sa fie in juriu a fost doamna sau dominsoara Moga sa revenim la juriu: 1.Alexandrescu Dorin -primar si un foarte priceput inginer 2.Ilarion Mandache -venerabil profesor de sport dar cu o activitate monografica deosebita 3.Sorin Clim -vice primar....da specialist in comunicati,,,parca asa era nu ? 4.Doru Taradaciuc -patron Modern,,aha..aha .. are cultura nu gluma si acum bomboana de pe tort 5.Axinte Dascaliuc Gheorghe...daca au ajuns veterinari sa jurizeze concursuri artistice....hai fiti cuminti a luat-o si Dorohoiul razna bravo Andrei...ai fler si ai plecat la timp de la aceasta fals spectacol made afonii Casa de Cultura de pierdut au pierdut concurenti...au muncit enorm pentru a satisface ambitia unei demnte care se baga in seama cu toti....eu doar am constatat

29.11.2010 la 18:40

hmmm...nu l-a pozat nimeni pe primar????????ca...sigur era acolo....nu participa la evenimente mai serioase....la distractie cu tineretul...e pe baricade:)....poza!poza!!!!!

29.11.2010 la 16:12

trist si frumos trista sau mai bine jalnica organizarea acestui bal al balurilor noi cei de la Regina nici macar nu am stiut de el,cei de la vlahuta au stat trei zile in casa de cultura iar ghica ce sa mai vorbim,,bot in bot " cu directoarea jalnica a fost si prestatia unor printre care si afonul de Ciulei de la sunet... cine il pune acolo si il si plateste sa strice stradania noastra. a facut varza toate balurile daca nu stie sa puna un CD sa isi vada de treaba....ne descurcam mai bine singuri apropo tai si chitante dl.ing.de sunet ?

29.11.2010 la 16:11

@P!kyu: Esti cea mai mare pitipoana sau cocalar, ca naiba stie ce esti, dupa nickul ala foarte inteligent. Miha a avut perfecta dreptate, si lasand la o parte balul, iti demontrez aici ca esti un r...t si ca habar nu ai sa scrii in limba romana. Fataaaa sau baiatule, revino-ti si lasa-te de comentat ca tu habar nu ai sa ortografiezi! Crezi ca daca scrii "jtii", "akolo", te face mai smechera? Ba din contra, miroase a prostie de la 5 km. Treci la invatat si nu te mai da mare stiutor/oare ca esti un nimic. Si da, noi ceilalti comentam. Stii ceva? Daca erati evaluati de niste profesionisti, puteai sa spui ca nu te compari cu noi, dar nu. Asa tot prostu' invata 5,6,7,10 dansuri cat ati avut voi si iese pe scena si se da in spectacol. Ia daca se baga o proba de istorie, matematica, limba si literatura sa va vada cat de luminati sunteti toti, sa vedem atunci care e mai bun. Si daca tot ai incercat sa ne impresionezi cu engleza ta, se scrie ' face to face ' . O zi buna!

29.11.2010 la 15:33

bravo juriului, bravo colectivului casei municipale de cultura, bravo concurentilor

29.11.2010 la 15:32

mai da rai mai sunteti, si aici ma refer la cei care fac comentarii. A fost un spectacol frumos, pacat ca nu toti l-au apreciat.

29.11.2010 la 15:15

Daca nu a facut parte din juriu de ce acorda note şi la urma ea a fost cea care a calculat punctajul Sa ii fie rusine daca nu a facut parte din juriu

29.11.2010 la 15:08

un spectacol cu zeci de copii in scena inseamna ore in sir de munca si foarte mult efort.cine se pricepe sa faca si el.e usor sa stai in sala si sa comentezi. multumesc celor care ne-au felicitat.

29.11.2010 la 13:30

In primul rand, domnisoara Moga nu a fost in juriu. In al doilea rand, piciu` nu a participat. In al treilea rand, s-au facut confuzii intre cei cu 'pile'. Si pana la urma, asta e. Fiecare a facut ce a stiut mai bine. Felicitari concurentilor si organizatorilor! Si terminati cu comentariile stupide!

29.11.2010 la 09:02

Am uitat ceva tot pentru P!ckYu recunoaste ca a-ti fost ajutaţi de doamna sau domnisoara din juriu MOGA mai bine facea ea singua parte din juriu

29.11.2010 la 08:49

pentru P!ckYu ai văzut ca ai luat locul 2 acum te dai mare vedeta - trebuia sa castige locul 2 cei de la Ghica nu voi acum ca ai umblat cu aranjamente te dai cucos

28.11.2010 la 23:24

auziti andrei si cu miha....daca sunteti voi buni dc nu ati fost akolo aa......pe scena??jtiti doar sa comentati dar va zik io adevarul voi nici mentiune dace era sa se dea......nu luati.......app miha \"pitipoanca\"\" pitipoanca ejti u pt k atat jtii sa faci comm...hai sa dansam noi 2 ce zici.... so facem 2 face...ce zici??si sa vadem atunci...daca iti mai permiti sa comm.....;) in caz k vrei....ast rasp te-am lasat...succes in continuare :P

28.11.2010 la 17:13

Sa iti fie rusine Alin Zvanca :D

28.11.2010 la 14:54

a castigat cine trebuia locul 1:X:X.dar locul 2 lasa de dorit.in fine.:-jfelicitari tuturor:*

28.11.2010 la 09:16

Se vede Oana ca asti partinitoare si nu stii sa apreciezi,iti trebuie ceva cunostinte sa poti da o parere cat mai aproape de adevar,unii se joaca cu sufletele copiilor si intervin pana si aici,nu stii tu multe amanunte,si de la primul bal si de acum,pacat ca se exercita influente si la acest nivel.Onorabil pentru domnul primar ca a condus juriul,dar era nevoie de specialisti,ce criterii s au folosit pentru formarea juriului?cel mai corect bal,cel de anul trecut,la Ghica,si cine era in juriu?

27.11.2010 la 20:54

Bravo.Roxana si Bogdan s-au dovedit a fi iarasi cei mai buni,asa ca orice comentariu la adresa lor ar trebui sa inceteze.frumos bal.Bravo:*

27.11.2010 la 20:49

perechea numarul 3 varza

27.11.2010 la 19:45

si incepe distractia! :))

27.11.2010 la 19:12

Felicitari organizatorilor si participantilor la acest concurs frumos.Speciale salutari prof. Ilarion Mandachi. Ne cunoastem de pe vremea cind noi eram elevi si dadeam spectacole frumoase.

27.11.2010 la 18:09

rasp.Ea - daca te referi la echipa de pe locul 1 pot sa spun ca au dansat jalnic de ce? pentru ca domnisoara plangea si se vaita ca nu a reusit sa danseze bine iar mamica o mingiia si ii spunea ca lasa ca tu iei balul. daca te referi la cei de pe locul 2 au fost si ei varza de ce? deoarece ea a dansat ca ultima pitipoanca...... daca te referi la cei de pe locul 3 au dansat mai bine ca cei de pe 1 si 2

27.11.2010 la 15:25

eu am fost cel mai bun :))..se stie..la vibes la disco..=))

27.11.2010 la 15:09

bine zis c.n :)).

27.11.2010 la 14:44

S`a vazut clar cine a fost cea mai buna echipa. Felicitari tuturor!:) :*

27.11.2010 la 13:18

start incep comentariile sa va auzim

27.11.2010 la 08:57

A fost bal sau reuniune a PSD?

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro