Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_247

Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Iacob" din Dorohoi a organizat joi, 10 octombrie, prima ediţie a Balului Bobocilor. Evenimentul a fost adresat doar elevilor şi cadrelor didactice din cadrul instituţiei, cât şi invitaților acestora.

Iată cele 12 perechi înscrise în concurs: perechea 1 : Scriba Alexandra și Tanasuc Alin, perechea 2 : Tofan Andreea și Aungurencei Ionut, perechea 3: Muha Ecaterina și Andries Ionut, perechea 4 : Hurmuz Georgiana și Sarahim Razvan, perechea 5 : Padurariu Geanina și Romaniuc Eugen, perechea 6 : Balinsche Ramona și Baltag Andrei, perechea 7 : Plamina Ramona și Petrov Maxim, perechea 8 : Cojocariu Geanina și Derscariu Alexandru, perechea 9 : Doroftea Maria și Popescu Ionut, perechea 10 : Burlacu Madalina și Romanesc Marian, perechea 11: Oanea Loredana și Ichim Marius, perechea 12: Burlacu Alexandra și Simionescu Alexandru.

Spectacolul a început cu prezentarea tuturor concurenţilor, acest lucru atrăgând ropote de aplauze, iar bobocii, vizibil timoraţi şi-au intrat mai greu în ritm, dar s-au descurcat cu bine, pânã la urmã, la toate probele şi provocările la care au fost supuşi. Printre probele concursului au fost: proba de perspicacitate, proba de karaoke, proba de aptitudini, proba încurcaţi adversarul şi două probe de dans: populară şi hip-hop.

În pauzele dintre probe, spectacolul a continuat prin numere artistice şi recitaluri, organizatorii încercand să aducă în fata publicului parade de modă, dansuri sau interpretări ale unor melodii devenite deja șlagăre. Printre artiști s-a aflat și trupa de dans One Two Step care s-a întors de la un concurs desfășurat la Botoșani unde a cucerit publicul și juriul clasându-se pe locul I la dans tematic.

După câteva ore de distracție și de emoții juriul a decis, acordând titlul de Miss și Mister Boboc perechii 7 – Plamina Ramona și Petrov Maxim. Pe locul II s-a clasat perechea 3, pe locul III perechea 10, iar titlul de Miss și Mister Popularitate a fost acordat perechii 4. Restul perechilor au primit mențiuni după cum urmează: menţiunea 1 – perechea 1, menţiunea 2 – perechea 12, menţiunea 3 – perechea 2, menţiunea 4 – perechea 8, menţiunea 5 – perechea 5, menţiunea 6 – perechea 11, menţiunea 7 – perechea 6 şi menţiunea 8 – perechea 9. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Galerie FOTO completă de la acest eveniment CLICK AICI

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_247Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_017Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_020Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_021Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_025Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_028Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_032Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_035Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_036Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_038Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_040Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_041Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_045Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_046Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_114Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_137Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_151Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_174Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_244Balul Bobocilor_Semonarul Teologic_251
DorohoiNews.ro, 11-11-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

20.11.2011 la 14:03

mie mi.a placut foarte mult ...a fost ffff frumos

13.11.2011 la 13:54

Am participat si eu la bal :D. Ne-am straduit sa facem ceva mai frumos dar asa a fost sa fie. Oricum a iesit destul de frumos. Locurile au fost luate pe merit. Felicitari tuturor.

12.11.2011 la 21:45

Daca nu ai fosr de fata, nu poti comenta comentariile. In lipsa poti doar sa-ti faci o impresie citind ce au scris altii. CAm atat! Viata are pt fiecare surprizele ei. Si fiecare riposteaza cand e provocat. CAm asta e. HAi sa ne vedem fiecare plusurile si minusurile, fara a lansa acuzatii. E cel mai frumos si face viata mai placuta. Nu crezi? Dane, nu intra in jocul murdar al altora.

12.11.2011 la 10:02

Pentru dan : Elevat vocabular!Ce sa-i faci? Fiecare dupa cat poate!"Beneficiile civilizatiei" de astazi!

12.11.2011 la 08:07

Cine nu suporta frecventa inalta de vibratie raspandita de aceasta actiune,sa se mute in butoiul cu spurcaciuni unde e locul dalmatienilor,nemultumitilor,frustratilor si invidiosilor.Tehnica ne aduna la un loc oameni care nu vb. aceeasi limba.Beneficiile civilizatiei!

11.11.2011 la 21:50

Pacat! Nu va mai dati mesaje singuri, dragi seminaristi si dragi profesori! Sunt exagerate si mult prea bine "lucrate"! Avem noi respect fata de fetele bisericesti..., dar nu ne prostiti pe fata! "Maria" spunea :"Cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada!" Credeti-ma, ii vedem si ii auzim zilnic pe "minunatii" care "au ales sa invete intr-un adevarat lacas de educatie"! Intr-adevar sunteti....."renumiti"! Fiti adevarati si sinceri. Daca tot vreti sa ii "educati" si sa le ramana acea "candoare a copilariei", incepeti prin a nu minti voi insiva!

11.11.2011 la 21:17

da......fiica parintelui director a luat locul 2 pe bune.....și mai mult dacă avea un partener mai bun,lua chiar titlul de miss.......hai sa fim serioși și să nu ne mai dam cu parerea daca nu stim despre ce e vorba!

11.11.2011 la 20:11

perechea nr 1 fost cea mai buna mai ales la proba de aptitudini dar pacat ca nu au fost apreciati cred ca trebuia ei sa castige

11.11.2011 la 19:57

Se vede dupa comentarii ca totul a decurs normal.Aici n-au curs "laturile" ca la scolile cu pretentii,dovada ca lumea a fost multumita si inegalitatile nu au fost atat de evidente.Sponsori trebuie sa existe,dar nu cu dedicatii exclusiviste si predestinate ca la Ghica.

11.11.2011 la 18:46

Hai sa fim seriosi!De ce spuneti ca nu au fost si aici "pile"?Fiica preotului-director a luat locul II.Oare pe merit??

11.11.2011 la 18:37

Felicitari pt cei care s-au implicat in realizarea acestui bal si pt.cei care i-au sponsorizat caci fara sponsori nu se face nimic.Dar Seminarul e renumit in concursuri si astfel de festivitati au profesori care se implica in activitati extra scolare ii felicitam pe aceasta cale si le dorim la mai multe .BRAVOOOOOOO

11.11.2011 la 16:11

Bobocii erau naturali ptr. ca era petrecerea LOR si nu a SPONSORILOR!

11.11.2011 la 15:56

Frumoasă organizare! Felicitări tuturor! Mi-a plăcut! Frumos.

11.11.2011 la 15:52

Cand intelepciunea si priceperea sunt la lucru,totul e limpede si clar precum cristalul.Felicitari ptr.reusita acestei petreceri si ptr. ca ne reinviati speranta ca se poate si fara a calca in piciore candoarea copilariei.Felicitari copiilor care au ales sa invete intr-un adevarat lacas de educatie!Faptele noaste striga mai tare decat vorbele noastre.Multumim ca existati printre noi!

11.11.2011 la 15:23

au fost mai multe probe de dans: vals, reggae, rock and roll, latino, populara si hip hop, iar bobocii nu erau timorați

11.11.2011 la 15:20

Veste buna:acolo unde exista Dumnezeu,balanta dreptatii functioneaza!Felicitari organizatorilor care au oferit copiilor o distractie pe masura puritatii lor!Exemplul Seminarului Teologic ar trebui sa fie...'contagios",dar nu toti inteleg rostul existentei palpairilor de lumina in noaptea spiritului uman.Cine are urechu sa auda si cine are ochi sa vada!1

11.11.2011 la 14:24

Nu am ce sa zic de organizare jos palaria sunteti cei mai tari pe langa ghica si vlahutza nu am ce sa zic organizare de nota 10 speram ca sa mai faeti si la anul mia placut cel mai mult la cele 3 baluri pana acuma ca sa promovat talentele din dorohoi nu aduse din alte parti deci noo com

11.11.2011 la 12:39

Asa BAL DA. Cred ca se poate spune cu siguranta ca a fost cel mai tare bal din Dorohoi. O sa vedem si Regina Maria ce o sa faca. Bravo si felicitari organizatorilor.

11.11.2011 la 10:59

super bravo voua sunteti tari

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro