Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Balul Bobocilor Regina Maria_237

Vineri a venit rândul Grupului Școlar „Regina Maria” să îi premieze pe cei mai buni şi mai frumoşi dintre bobocii săi. Susţinătorii au ştiut să facă galerie concurenţilor, iar aceştia au părut mai degajaţi decât concurenţii altor licee, când a fost vorba să se prezinte pe scenă în faţa spectatorilor.

Impulsionaţi şi motivaţi de balurile de la celelalte licee, organizatorii ediţiei din acest an ai Balului Bobocilor de la Grup Școlar „Regina Maria” au muncit şi au repetat pentru a se putea ridica la nivelul așteptărilor.

Iată cele şapte perechi înscrise în concurs: perechea nr.1 Harabagiu Irina şi Focşa Alexandru, perechea nr.2 Andrei Denisa şi Grădinariu Cătălin, perechea nr.3 Gurzu Bianca şi Mihai Cătălin, perechea nr.4 Vacariu Bianca şi Teioşanu Alexandru, perechea nr.5 Pantiru Mădălina şi Alexa Ciprian, perechea nr.6 Ghetla Ana-Maria şi Costaş Dragoş, perechea nr.7 Vasilache Laura şi Chiţac Ciprian.

Au urmat mai bine de trei ore de voie bună pentru cei din sală şi de emoţii pentru boboci. Probele concursului au fost: dans popular, lambada, latino, reggae, proba de aptitudini şi proba supriză. Organizatorii au pregătit şi o tombolă la care au fost premiaţi, prin tragere la sorţ, cinci peroane din public.

Prezent la acest spectacol, primarul Municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu a declarat: „Balurile bobocilor sunt din punctul meu de vedere cele mai frumoase manifestări de toamnă ale tinerilor. Toate balurile au fost pline de naturaleţe şi de foarte multă muncă şi mi-a placut foarte mult faptul că organizatorii, elevii din clasele mai mari, îşi primesc bobocii aşa cum trebuie. Le transmit tinerilor din Dorohoi că tot timpul voi fi alături de ei şi sper că aceştia simt acest lucru.”

Spectacolul a fost presărat cu momente artistice de la cele mai interesante până la cele mai comice, printre care: demonstraţie de arte marţiale a celor de la Black tiger’s, trupa de dans Glamour şi câteva momente muzicale interpretate de către Barariu Andra, Baraiu Codruţa, Moisa Bianca, Sonia Gheras şi Ana Maria-Alexiei care i-a avut ca dansatori pe George Boghian şi Alin Paval. Momentul surpriză al serii a fost apariţia lui Ştefan Florescu, finalistul de la „Românii Au Talent” şi Vlad Bătrânul care au făcut jonglerii cu mingea, smulgând ropote de aplauze din public.

Ochii juriului au urmărit fiecare mişcare, fiecare replică, fiecare pas de dans şi fiecare interpretare artistică a bobocilor pentru ca într-un sfârşit să delibereze. Bobocii care au primit titlul de Miss şi Mister Boboc au fost Vasilache Laura şi Chiţac Ciprian. Celelalte perechi au fost premiate după cum urmează: Premiul I - Ghetla Ana-Maria şi Costaş Dragoş, Premiul II - Andrei Desnisa şi Grădinariu Cătălin, Premiul III - Gurzu Bianca şi Mihai Cătălin, Premiul IV - Pantiru Mădălina şi Alexa Ciprian, Premiul V - Vacariu Bianca şi Teioşanu Alexandru şi Premiul VI - Harabagiu Irina şi Focşa Alexandru.

„Sinceră să fiu nu m-am aşteptat să primesc Titlul Miss Boboc însa mi l-am dorit foarte mult şi am muncit asiduu pentru a-l obţine. Este o experienţă inefabilă şi sunt foarte fericită.” a declarat pentru Dorohoi News Vasilachi Laura, câştigătoarea Titlului Miss Boboc.

Balul nu s-a încheiat nici dupã înmânarea premiilor, liceenii petrecând până în zorii zilei la petrecerea organizată special pentru ei la Club Vibes. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Galerie FOTO completă de la acest eveniment CLICK AICI








Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Balul Bobocilor Regina Maria_237Balul Bobocilor Regina Maria_009Balul Bobocilor Regina Maria_089Balul Bobocilor Regina Maria_008Balul Bobocilor Regina Maria_015Balul Bobocilor Regina Maria_010Balul Bobocilor Regina Maria_018Balul Bobocilor Regina Maria_020Balul Bobocilor Regina Maria_030Balul Bobocilor Regina Maria_035Balul Bobocilor Regina Maria_051Balul Bobocilor Regina Maria_138Balul Bobocilor Regina Maria_060Balul Bobocilor Regina Maria_155Balul Bobocilor Regina Maria_074Balul Bobocilor Regina Maria_077Balul Bobocilor Regina Maria_107Balul Bobocilor Regina Maria_128Balul Bobocilor Regina Maria_125Balul Bobocilor Regina Maria_150
DorohoiNews.ro, 12-11-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

15.11.2011 la 22:26

ala de la regina a fost mai fain pentru ca a avut invitati mai multi !

15.11.2011 la 20:32

ala de la regina a fost mai fain pentru ca a avut invitati mai multi !

14.11.2011 la 21:19

dc intrebi?tu nu esti?

14.11.2011 la 19:27

Era loc si de mai mult categoric,dar eu sunt foarte multumit de cadoul primit intrucat eu nu am venit la bal pentru bani,cadouri etc...Am venit sa ma distrez, iar bucuria cea mai mare a fost cand am castigat titlul de mister, nu cand am primit cadourile.

14.11.2011 la 18:13

Bobocilor , voi sunteti multumiti de premii?

14.11.2011 la 09:51

Felicitari Laurei si lui Ciprian,chiar au meritat!felicitari si organizatorilor.

13.11.2011 la 22:02

Felicitari tuturor ! Dupa mine a fost cel mai reusit bal dintre toate de anul acesta.

13.11.2011 la 21:39

A fost un bal corect....cu bune si cu rele a trecut!

13.11.2011 la 20:05

Felicitari frumoasa organizare.

13.11.2011 la 19:54

Buna!Nu am fost la bal dar am citit pe aici cate ceva si am vazut si filmuletele...ca de obicei invidiosii nu-si da nume si comenteaza aiurea...si nu apreciaza o munca...FELICITARIII organizatorilor...si boboceilor pentru curaj, pentru cei care nu au castigat sa nu fie dezamagiti ca cel mai important la un bal e sa te distrezi! Chiar au fost nijte organizatori foarte buni!BAFTA LA BAAAC ca aveti nevoie;)):*:*!!

13.11.2011 la 19:13

Felicitari tuturor celor au fost in implicati in acest bal. Felicitari Laura si Ciprian voi ati fost cei mai buni. Felicitari!

13.11.2011 la 17:54

"S-a ajuns*"

13.11.2011 la 17:18

Bine punctat,Maria!nici macar nu am fost la bal...Ma abtin de la alte comentarii!Felicitari organizatorilor si mult succes la Bac,iar pe boboci ii felicit pentru munca depusa.

13.11.2011 la 16:47

Bine punctat,Maria!nici macar nu am fost la bal...Ma abtin de la alte comentarii!Felicitari organizatorilor si mult succes la Bac,iar pe boboci ii felicit pentru munca depusa.

13.11.2011 la 16:33

elev de la regina,te rog frumos sa nu atragi atentia asupra juriului deoarece au o varsta,ceva carte si ceva experienta! daca nu ti a placut balul organuzeaza tu altul mai bun. nici de munca celorlalti boboci nu te lua....Adriana nici macar nu a fost la bal,nu a influentat cu nimic.aaa,uitam...nu ne spui si noua cine esti?

13.11.2011 la 16:32

Imi pare rau ca s-au ajuns la asemenea discutii... Va rog sa nu mai criticati pe nimeni inainte de a va pune in locul acelor persoane! Altceva nu am de zis.

13.11.2011 la 16:21

"elev de la regina"ca-i se scrie dezlegat "mistar" se scrie mister,"esit" se scrie iesit,

13.11.2011 la 16:17

"eleve de la regina" In primul rand inainte sa vorbesti ar trebui sa mergi la niste cursuri sa inveti sa scrii corect,sa inteleaga toata lumea ce ai de zis. In al doilea rand as vrea sa stii ca melodiile au fost initial de 1:30,valsul a fost 2 minute iar populara 2:20,iar in ziua balului cand ne-am trezit pe scena toate melodiile au fost incheiate la 1:10

13.11.2011 la 15:53

Au avut coregrafii bune,nu destul de bune.Nu dezminti o coregrafie facuta de coregraf,sau poate ai tu studii..

13.11.2011 la 15:51

Pana la urma mai elev de la regina maria,care de fapt nu esti decat un fustrat..analizeaza bine ce ai zis pana acum..ba ca nu iti place oranizarea ,ba ca stai iti place,pana la urma ce te nemultumeste pe tine?ori esti unul dintre participantii ce au ramas fustrati ori nu ai cu ce iti ocupa timpul liber!cei ce au castigat, chiar au fost buni!mai bine te ocupi sa iti termini liceul ,sa mai inveti si tu sa scrii si sa gandesti logic.

13.11.2011 la 15:25

mentionez sa spun ca marina a spus lucrul acesta si inca ceva jurizarea a lasat de dorit ca na se stia cine castiga:-Jsi de ce dar sa treaca de la noi trebuia jurizare corecta cum a fost la semianr ca nu a castigat fata parintelui Muha deci acolo a fost jurizarea cea mai corecta nu cai e fratele lu Adirana Chitac si trebuie sa ea locul de miss si mistar au avut coregrafii destul de bune dar na nu am ce zice organizarea a lasat de dorit iti zic din statr dupa ce a intrat glamour si dupa ce au esit mai bine canta vanda decat sa intre parodia celor 3 da bun a ras sala dar prea obscena pentru copii din sala ca re erau

13.11.2011 la 14:36

"elev de la regina" zi-mi te rog numele celor care formeaza echipa nr8:-" Sunt extrem de curios!

13.11.2011 la 12:52

Va multumim pt toate comentariile.A fost un eveniment mare,este clar sa fie pro so contra argumente. pt "un elev de la regina" te rof frumos sa ne respecti munca,nu esti in masura sa vorbesti despre efortul depus de noi,daca ai fost organizator da ai tot dreptul insa asa,te rog, sa taci pt ca nu ai niciun drept sa mi judeci munca.Tin sa te anunt ca ai fost atat de atent la bal incat ai vazut 8 perechi...casca ochii mai bine,gandeste si apoi vorbeste!

13.11.2011 la 12:42

Si daca am avut perechea 8 sa o punctezi tu:)

13.11.2011 la 12:41

Foarte bine ca nu ti-a placut...asa cum s au pregatit bobocii au fost excelenti...nu ti-a placut n-ai decat! Atata timp cat sunt oameni care au apreciat inseamna ca nu a fost asa rau:)

13.11.2011 la 10:57

Macar taci din gura marina ca ai avut perechea 8 toti erati la o lalta si va jucati pe la repetiti nu ati avut nimeni grija de boboci ei faceau in legea lor si voi va mai gandeati sa tipati oleaca si talentele din dorohoi undes ati dat atatia bani ca sa vine cine si ce:-J chiar nu mia placut

13.11.2011 la 10:24

Multumesc, Rodica!

12.11.2011 la 23:07

Foarte reusit evenimentul! Mi-a placut prezentatoarea, frumoasa si gratioasa. La fel si Miss Boboc. Mult succes in continuare.

12.11.2011 la 22:45

"spectatorul", trebuie sa fie un frustrat de la ghica care daca vede ceva mai bun si mai original, gata se apara:)) fii serios...la ghica a fost totul plat.. aah, nu, stai! le-ati dat bobocilor sa deseneze berbeci. Cea mai originala parte a serii:))!

12.11.2011 la 22:42

Bun si la ghica.."anii 20", pe bune? doar in prezentare, atat:D cum a fost si aici tema "balului mascat" la regina. Da, a fost bun pentru ca a fost sec, fara nimic spectaculos, cel de la regina a fost excelent;)

12.11.2011 la 22:05

in primul rand, buna seara! tin sa ii felicit pe prezentatori deoarece sau descurcat de minune, si de asemenea ceilalti de a 12-a care au reusit prin multa munca sa faca un bal reusit,frumos! fiecare pereche a stralucit pe scena. mi-a placut parodia organizata de cei 3( razvan, Gabi,Andrei) si numai mie, lucru care mi l-a dovedit reactia publicului:))))))1 va mai felicit inca o data si urez mult succes la BAC celor de a 12-1 si mult succes boboceilor pe parcursul acestor 4 ani!:*

12.11.2011 la 21:24

A fost bal mascat? cred ca doar teoretic, ca practic nu am vazut nimic legat de tema. Anyway, balul de la Ghica a fost cel mai fain dintre toate.

12.11.2011 la 20:21

hei perechea 8 nu a existat=))

12.11.2011 la 20:16

Nu am avut perechea 8!

12.11.2011 la 19:21

Felicitari Dodo!

12.11.2011 la 17:56

Merita sa castige perechea 8

12.11.2011 la 17:34

a fost foarte frumos au fost niste organizatori super de treaba .lasand la o parte stresul si dificultatile intalnite a fost un bal superb:x ne.am distrat de minune si ne-am simtit foarte bine

12.11.2011 la 16:37

Merita sa castige perechea 6 ! Bravo Dodo !

12.11.2011 la 15:11

pai asa se mai distreazza si copiii cat si profesorii

12.11.2011 la 14:32

FELICITARI ORGANIZATORILOR.ATI FOST LA INALTIME.BAFTA IN CONTINUARE TUTUROR !

12.11.2011 la 11:44

Foarte frumos! Bravo celor de a 12 a. Imi pare rau ca nu am putut ajunge. Un filmulet ceva cu baietii(Rzvan, Andrei). Trebuie sa ne amuzam si noi cumva. A iesit un bal frumos! Uraa pt Regina!

12.11.2011 la 11:22

Bravooo!Un bal corect!!

12.11.2011 la 09:04

Sonia ai o voce calda! Felicitari!

12.11.2011 la 09:00

Felicitari organizatorilor! Mult succes atat bobocilor, cat si lor!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro