Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Miss Dorohoi 008

Sambata, 26 februarie 2011, la Casa Municipala de Cultura – Dorohoi s-a incheiat preselectia pentru concursul Miss Dorohoi care se va desfasura pe data de 15 aprilie. In urma preselectiei au fost admise urmatoarele concurente:

Scrobanita Roxana Iuliana
Morouz Miruna Andreea
Saviuc Alina Luciana
Dorohonceanu Marieta Ionela
Oprean Loredana Adriana
Popa Madalina
Rachita Daiana
Cotovanu Adriana
Leanca Ionela Daniela
Hauca Alexandra
Scripca Sabina
Acozmei Marina
Bobeica Andreea

Acestea vor beneficia de un program de pregatire care va cuprinde cursuri de modeling, cursuri de actorie, cursuri de make up, lectii de design vestimentar si lectii de coregrafie care vor constitui partea de debut a concursului Miss Dorohoi.

 

Programul de pregatire:

5 martie
-curs modeling
-pregatire coregrafica

12 martie
-curs modeling
-pregatire coregrafica

19 martie
-curs modeling
-pregatire coregrafica
-dictie/actorie

26 martie
-curs modeling
-pregatire coregrafica
-dictie/actorie
-design vestimentar

2 aprilie
-curs modeling
-curs make-up
-curs actorie
-repetitie aptitudini
-curs design

9 aprilie
-repetitie spetacol

(DorohoiNews.ro)





 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Miss Dorohoi 008Miss Dorohoi 001Miss Dorohoi 002Miss Dorohoi 003Miss Dorohoi 004Miss Dorohoi 005Miss Dorohoi 006Miss Dorohoi 007
DorohoiNews.ro, 27-02-2011
38Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

15.04.2011 la 18:50

nu sunt mari frumuseti..unele sunt frumoase dar nu le arata in imagini:))

11.04.2011 la 14:17

Dl Anton, nu sunt cârcotaşă, dar sunt curioasă, chiar aţi fi dispuşi să puneţi în juriul şi persoane din.. public (necalificate)? Dacă da, cam care ar fi cerinţele?

11.04.2011 la 14:03

Apreciez 'curajul' fetelor de a participa, insa.. Sa fim seriosi. Unele/unii nu stiu bine a scrie/vorbi si spera a fi miss? Halal. Intradevar, poate nu a fost de unde alege, dar daca era poate un alt mod de prezentare a concursului, apareau si mai multe canditate! Infine, :-j bafta, sa zicem! [Ps. mai dati pe la scoala, divelor!]

11.04.2011 la 13:43

Daca stiam si eu treaba asta :)) O puneam pe bunica-mea sa se inscrie si ea la miss Dh . Ce mai :)) numai ca..ups are copiii. :)) ......................................... O fata care participa la un concurs de miss, fie el si de Dorohoi trebuie mai intai sa fie frumoasa! Cine e de aici frumoasa? Una, poate doua si alea sunt dragute nu frumoase! Dar infine! :)) M-am lamurit :))

09.04.2011 la 14:43

miruna... the most gorgeous of all...succesc scumpo si sper din tot sufletul sa castigi:*

25.03.2011 la 20:00

Sunt fete mult mai frumoase si destepte in Dorohoi, dar care nu au avut curajul sa participe.

15.03.2011 la 17:16

ce aveti fratilor e doar un concurs local......iar astea ce comenteaza aiurea .....dc nu ati venit voi????:P

14.03.2011 la 09:44

vai vai vai...spuneti ca trebuie sa aiba ceva in cap nu?...poate au unele...dar aia in roz..va asigur ca nu are..:)).dupa ce ca e mahalagioaica:))..mai e si proasta de bubuie..si la propriu si la figurat... altceva decat ipocrizie acuta nu are nimic bun:))...sper ca semestrul acesta sa nu ramana corigenta, semestrul trecut era in prag la cateva obiecte. Concurs de Miss? atunci sa fie concurs de miss:)

10.03.2011 la 12:32

fetele care comenteaza atata trebuia sa venit voi ,toate sunteti mari in spatele calculatorului,poate voi sunteti mai urate (invidie mare)

05.03.2011 la 15:58

Aaaa,si...GO Miruna\m/

05.03.2011 la 15:55

Pozele nu reflecta realitatea...daca tot aveti gura asa de mare,de ce nu participati(ma refer aici la fetele care comenteaza aiurea)?Gusturile nu se discuta,unele din ele sunt chiar frumusele,altele nu,ce-i drept...in loc sa comentati aiurea,vedeti-va de treaba,poate o sa va demonstreze in ziua concursului ceea ce stiu sa faca intr-adevar...

03.03.2011 la 18:32

Succes fetelor ca aveti nevoie de asa ceva

03.03.2011 la 17:08

cu grseli sau fara organizatori rai sau buni acest concurs trebuie sa aiba loc. sa ne spunem parerea buna sau rea.dar toti cei ce comenteaza nu au nimc de spus de fete in particular? nu au nimic bun aceste fete?nici una macar? ce-i drept ar fi trebuit puse poze facute de un specialist ,nu instantanee dar si asa cred ca iese in evidenta fata in alb sper sa aiba curaj sa infrunte rautatile din comentarii.iar pt 15 apriie ii urez bafta multa.

03.03.2011 la 16:37

chear ati ales gresit organizatorii imi pare rau. nu....

03.03.2011 la 12:32

dragilor....o mare problema precum organizatorii..asa si concurenetele domnul Anton face grave greseli cand scrie Zoe draga fi barbata ..ia vedeti cum a scris esi a mai scapat cate o liniuta pe ici pe colo :)) sa auzim de bine

02.03.2011 la 15:39

un criteriu bun e culoarea.aia in mov e mai.....,cealalta cu mov de langa aia cu alb e mai.....sa inteleg ca numai daca esti inmbracata in mov atragi atentia DE CE OARE?mie imi place cea in alb e mai aproape de criteriile din regulament si nu cred ca are mai mult de 16 ani are timp sa evolueze si la anul sa concureze alaturi de voi astea CURAJOASELE dar ea va avea experienta unui concurs.BAFTA CELOR 13!

28.02.2011 la 21:51

Asa organizatori , asa organizare , s-a cules nu s-a ales !... si regulamentul e beton ! Ce va mai place , sa va laudati cu :.. A ! Nu prea aveti cu ce ! .. hi, hi ! la anul se schimba multe ! daca nu mai repede .... (tot o admiratoare ! )

28.02.2011 la 21:37

numai sa criticati stiti,dak sunteti asa de frumoase de ce nu ati participat?sau aveti emotii printeselor de dupa monitor? bafta fetelor v-am poopat

28.02.2011 la 19:08

sa fim realisti, astea-s fete de miss? in afara de cea-a in mov, nu ce-a de 15 ani ci cealalta langa cea in alb, nu e nici una draguta!!! dar na asta e! Ce ne putem astepta de la Dorohoi????

28.02.2011 la 16:56

fetelor nu fiti dezamagite de comentariile rautacioase.sunteti curajoase si asta conteaza,MISS nu inseamna numaidecat frumusetea aia de ,,papusa"sunt alte criterii ce trebuie indeplinite.dar frumoasele,desteptele si comentatorii de ce nu au fost la preselectie? asa ca la anul frumoaselor...voi pe scena.acum lasati aceste fete sa-si faca treaba si incurajati-le.este un inceput pt ele si pt noi in a ne da cu parerea despre ceva la care nu ne pricepem.au mai faost concursuri de MISS in dorohoi si nu a fost aleasa cea mai buna? felicitari si succes organizatorilor pt acest inceput

28.02.2011 la 12:10

suferim de grandomanie nu vom sti niciodata decat sa fim critici...sa ne dam cu parerea la ..... bun sunt de acord cu voi ca cele 13 fete nu sunt frumusetile Dorohoiului....dar sunt cele mai curajoase fete care vor sa arate ca Dorohoiul este frumos(asta vorbind din privinta scopului acestui concurs). eu sunt unul din initiatorul acestuia ... dorim sa activam si aceast segment al reprezentarii acestui municipiu... dorim sa implicam toti cetateni din Dorohoi in activitati culturale... numai daca vor... dar de la a comenta aiurea.....de la a da rezultatul final inaintea perioadei de pregatire...deja e prea mult...ori e neputinta ori e prostie.... inca odata revin cu indemnul meu... Cine vrea sa participe sa participe cine v-a castiga ? v-a stabili juriul si va lansez voua carcotasilor provocarea -cine vrea sa fie in juriu sa ma contacteze....vom analiza calitatea dumneavostra si va vom accepta sau va vom refuza prezenta dumneavoastra in acest juriu... aceastea sunt frumusetile Dorohoiului? poate da ,poate nu...astea sunt fetele care au avut curajul sa participe... ele vor munci timp de 6 sapatamani sa va demonstreze contrariul bine zice un proverb romanesc ,,dupa razboi multi viteji , se arata " asa suna cateva din comentarile de mai sus....cel putin eu am curajul sa imi dau numele. o replica mai actuala ca oricand :,,Fi-i barbata Zoe "

28.02.2011 la 10:42

Nu cred ca te poţi prezenta cu aşa uraţenii la un concurs,în fine orice e posibil în Romănia noastră dragaăăăăăăăăăă!Mai nasoale ca astea nu sunt!

28.02.2011 la 08:42

sincer ..nu stiu pe ce criterii au fost alese unele fete .. vad una care are cred ca 1,60cm :)) parca era minim 1,70cm:d sunt si cateva fete dragutze ..sper sa castige una care sa merite ... o sa vedem pe 15 cine se descurca cel mai bine ..asa ca bafta !

27.02.2011 la 23:18

"Spuma Dorohoiului" ... singura care para mai normala si dragutza e fata in mov de langa cea in alb ... restu siau gresit carierile :)))

27.02.2011 la 21:59

Intr-adevar..Stiam si eu ca sunt fete frumoase in Dorohoi, totusi..cred ca au disparut cu timpul..;)):D

27.02.2011 la 21:45

Din pacate slab... slab de tot. Stiu sigur ca sunt fete frumoase in Dorohoi... probabil nu a fost o campanie mai ampla de informare. Cat despre concurente... doua fete ies in evidenta... Dupa parerea mea cred ca tipa in violet, cizme cu toc s-ar incadra in tipar. Pe locul 2 o plases pe tipa bruneta cu gecuta fluffy. Restul.. premiu de consolare. Nu trebuie sa uitam totusi ca nu numai frumusetea e importanta la un concurs de Miss Dorohoi :D

27.02.2011 la 21:01

ai perfecta dreptate Bogdan...in legatura cu fetele :))

27.02.2011 la 20:59

Doamne! Da astea is fete de miss?! Pe ce criterii au fost alese?! Sunt cateva dragutze, dar ce cauta specimenul ala din Broscauti? in fine...ca la noi la nimeni.....totusi sper sa castige una care este intradevar dragutza

27.02.2011 la 20:36

pfffffffff...nici nu stiu sa tina bine pixul in mana si gata sunt,FOTOMODELE...

27.02.2011 la 18:50

nu sunteti normali...nu vad niciuna frumoasa..cat de cat macar..:))

27.02.2011 la 17:01

auzitzi suntetzi frumoase da nu prea:))

27.02.2011 la 16:51

ele sunt viitorul dorohoiului:))

27.02.2011 la 16:51

inafara de madalina.....nu inteleg ce cauta alea acolo...nu e concurs "miss piranda" si nici cea mai hidoasa si ciuta din dorohoi....ce naiba sa reprezinte astea?...cosul de gunoi al Dorohoiului?...sa fim realisti..nu au ce cauta acolo...Nicu ne-ai dezamagit..erai legat la ochi cand ai votat?=))

27.02.2011 la 16:46

recolta de... primavara

27.02.2011 la 16:07

draga bogdan,majoritatatea fetelor frumoase din dorohoi(pt ca sunt fete cu adevarat frumoase in dorohoi)sunt plecate din oras....asa ca asta e ce a mai ramas:))..

27.02.2011 la 15:18

next top model!

27.02.2011 la 12:11

bogdanele se vede k esti g.a.y

27.02.2011 la 08:45

numa bunaciuni =)) doamne, ce fete au...

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro