Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Dorohoi

Blocul în care locuia subofiţerul Vlad L. de 24 de ani, de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi a fost la un pas să sară în aer joi seară, poliţiştii descoperind că acesta a deschis la maxim, înainte de a se arunca în gol de la peste cinci metri, robineţii aragazului din bucătărie. Imediat după ce acesta s-a aruncat de la geamul apartamentului de la etajul doi unde locuia, locatarii au alarmat Poliţia reclamând miros puternic de gaz pe casa scării.

Cazul va fi preluat de un procuror militar iar apartamentul acestuia a fost sigilat de criminalişti. În interior anchetatorii au găsit scene de coşmar iar condiţiile în care acesta a căzut de la etaj nu au fost însă elucidate. Lucrurile din apartament erau răvăşite iar mai multe electronice printre care şi telefonul mobil al acestuia erau distruse. Pereţii aveau urme de sânge care cel mai probabil au provenit de la mâna rănită a subofiţerului. Vlad L. a fost dus de urgenţă la Iaşi cu fractură de bazin, traumatisme la coloană şi paralizie. El nu a putut fi audiat încă de poliţişti.

Reamintim că subofiţerul a fost preluat ieri seară din faţa blocului în care locuia, de către o ambulanţă, având cu traumatisme severe. Vlad L. de 24 de ani a fost trimis la Spitalul Judeţean Botoşani după ce medicii dorohoieni au constatat că leziunile produse îi pot pune viaţa în pericol. Starea lui s-a agravat însă şi de aici acesta a fost trimis la Iaşi. Poliţiştii au descins imediat la faţa locului pentru a stabili dacă a fost vorba de un accident sau au de-a face cu un gest criminal. O echipă de la  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a fost ieri la Dorohoi şi a deschis o anchetă internă, neștiind mare lucru despre cele petrecute. 

Colegii acestuia susţin că tânărul a fost auzit spunând că suferă din cauza unor probleme familiale provocate de recenta prierdere a unuia dintre părinţi însă nu credeau că va ajunge să apeleze la vreun gest fatal. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Dorohoi
DorohoiNews.ro, 03-02-2012
53Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

21.02.2012 la 11:01

nu judec pe nimeni,dar daca e sa se faca o evaluare psihologica ca la carte ,mai multi de jumatate dintre ei ar zbura de acolo.

10.02.2012 la 11:44

Cate comentari sau postat aici nu am vazut pe nimeni sa zica,aideti sa ne rugam inpreuna pentru Vlad.Uite eu propun sa ne rugam pentru Vlad ca D-zeu sa ii da-ea sanatate si o vindecare cat mai repede si o recuperare completa.Eu am copilarit cu el si a fost foarte frumos era un baiata de nota 10.Sincer chiar imi pare foarte rau ca a ajuns sa faca pasul asta,dar va rog frumos sa ne unim inpreuna in rugaciune,asta e singura solutie de a face situatia mai buna a lui Vlad.Va multumesc foarte mult pentru intelegere.

07.02.2012 la 16:20

Vlad, sper sa-ti revii cat mai repede si imi pare rau sa aud ca treci prin astfel de greutati. Sunt alaturi de tine si fii puternic

05.02.2012 la 20:33

SUNTEM ALATURI DE CRISTI SI ANCELICA FITI TARI TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE

05.02.2012 la 18:49

E prea mare nenorocirea ca sa sa-l mai judecam pe Vlad. Sa-l incurajam si sa-i dorim insanatosire grabnica ca sa se intoarca cu bine acasa.poate D-zeu nu l-a uitat si se va termina totul cu bine.

05.02.2012 la 17:17

CRISTI SI ANGELICA , FITI TARI SI SA TRECETI CU BINE PESTE ASTA. DUMNEZEU ARE GRIJA DE FIECARE.

05.02.2012 la 13:43

o adunatura de idioti...s au intalnit pt a dezbate un subiect si a face afirmatii eronate...probabil traiesc de pe urma altora si nu au cu ce-si ocupa timpul liber...in piata din cauza gerului s au eliberat cateva tarabe,va poftesc acolo pt a mank la kkt aiurea

05.02.2012 la 11:55

carmen,claudia si andreea nota 10

04.02.2012 la 20:45

Vreau sa-i spun "vecinei"' care face comentariul la adresa fratelui ca nu are dreptate.Cristi in permanenta se interesa de Vlad. Probabil despartirea brusca de cei dragi nu a mai putut-o suporta si de aceea a facut ceea ce a facut. Iar cei care judeca si au copii sa se roage la D-zeu sa fie sanatosi si sa traiasca ca nu stiu ce le ofera viata copiilor lor.

04.02.2012 la 20:19

Nu e nimeni in masura sa il judece asa ca vedeti-va de ale voastre sau eventual cautati adrese de socializare pentru alte discutii sau polemici. Oricand si oricine poate trece printr-o asemenea tragedie...

04.02.2012 la 13:47

Cei care judecati gestul lui Vlad sunteti in necunostinta de cauza.Moartea parintilor in numai 6 luni l-a afectat f mult.Are un frate bun, dar cu firea lui inrovertita nu dorea sa-i spuna tot ce are pe suflet.Nu a fost lasat singur de familia acestuia, avea colegi de serviciu, prieteni.A fost doar un gest necugetat intr-un moment de ratacire.

04.02.2012 la 13:39

hai sa ne gandim si la cei din juru lui nu credeti ca unele comentarii fac rau?

04.02.2012 la 13:33

Da. Asa este. In 2007 baiatul asta a luat 10 pe linie si a intrat primul, tinand cont ca au fost in jur la 1000 de candidati. Are capacitate. Pacat!!! Este greu sa`ti pierzi ambii parinti la o varsta frageda la un interval de 6 luni aproximativ. Si atentie, mama a murit langa el. Cu siguranta l`a afectat. Era un baiat bun, insa a intrat intrun anturaj prost. Sincer ii doresc tot binele. Sa se puna pe picioare si sa vina inapoi la munca.

04.02.2012 la 13:27

dna vecina va asigur ca acest baiat a avut tot sprijinul din lume din partea fratelui lui pt ca eu cunosc situatia doar ca el nu a cooperat dupa cum vedeti este alceva si cei ce fac comentarii nelalocul lor poate ar trebui sa va ganditi ca poate sunt citite si de apropiatii lui care ar avea nevoie de sprijin ca sunt disperati iar pe el nu putem sa-l judecam cat de vinopvat este cred ca la pedepsit dumnezeu indeajuns pt ca nu a judecat in acele momente

04.02.2012 la 13:15

Dar de unde ati luat-o fratilor ca a fost sinucidere??Verdictul il va da politia si parchetul militar.Nu suntem noi in masura sa judecam nici pe fratele meu nici pe cei care i-au acordat increderea si l-au angajat in aceasta functie de raspundere,si nici cel mai bun psiholog nu poate sa analizeze pe fiecare in parte ce are in cap sau cum se poate schimba.Nu judecati pe nimeni ca la randul vostru ve-ti fi judecati.Referitor la VECINA o rog sa aiba grija de copii ei fiindca educatia parintilor nu se compara oricat am vrea cu dragostea si educatia fratelui!!!Tind sa multumesc pe aceasta cale coducerii ISU Botosani,incepand cu domnul Anton,un om deosebit,si terminand cu toti colegii care si.au dat sprijinul la ajutor acordat.Este prima si ultima declaratie pe care o dau.VA MULTUMESC ISU BOTOSANI SI DOROHOI!!!!!

04.02.2012 la 12:36

De bine nu se arunca nimeni de la etaj ,ar trebui sa ne gandim de 2 ori inainte de a scrie rautati pt. ca nu se stie cand mintea ne joaca feste si putem ajunge in locul baiatului .O deceptie ,o drama in familie poate produce schimbari majore in creierul omului .Imi pare sincer rau pt. baiat si sper sa se faca bine si sa depaseasca momentul.

04.02.2012 la 12:28

poate tanarul avea probleme ,asta nu inseamna ca trebuie sa aruncati cu pietre in institutie

04.02.2012 la 11:59

Ar trebui sa stiti ca la angajarile din 2007 a fost singurul care a luat 10 pe linie. Imi cer scuze , probagil ati dat si voi examen si nu l-ati luat si nu ati avut curajul sa va uitati pe lista celor admisi sau v-ati uitat doar in josul listei unde stiati sigur ca va e locul. RODELO la cum scrii nici cioban nu te angajeaza nimeni.

04.02.2012 la 11:17

ce usor este sa comentezi,in loc sa ajuti!

04.02.2012 la 11:14

ce usor e sa comentezi,in loc sa ajuti!

04.02.2012 la 10:18

Cred ca cel mai potrivit comentariu este cel al "omului de bine"care pus perfect punctul pe i.Haidet sa fim oameni,si sa intelegem necazul tanarului,pentru ca oricare dintre noi am avut sau vom avea un moment de ratacire in viata,pe care daca nu vom avea sprijinul nimanui,cu siguranta vom putea claca.Iar inainte de a deschide gura ,reflectati de 10 ori,pentru ca nu aveti niciun drept sa judecati,si nici sa improscati cu noroi ,lucruri care nu au nicio legatura cu evenimentul.

04.02.2012 la 09:39

imi pare rau pt el ,de mic il cunosc si este un copil f calm si cuminte.nu stiu ce a fost in mintea lui dar trebuia sa il fi ajutat si fratele lui mai mult pe plan psihic

04.02.2012 la 06:23

Nu generalizati si nu aruncati cu noroi in pompieri! Cei care comenteaza aiurea sunt niste frustrati care nu au realizat nimic in viata si traiesc pe spinara parintilor. Oricum nu veti stirbi increderea pe care o are populatia in aceasta institutie. Poate nu stiati dar pompierii sunt pe primul loc in increderea populatiei cu un procent de peste 89% si asta spune tot.

04.02.2012 la 02:21

je pe wiskey : Du-te și te culcă că ești puțin obosit.Informează-te și apoi deschide gura.

03.02.2012 la 23:49

Fiecare dintre noi trecem printr-o depresie in viata ,si fiecare se desfasoara asa cum crede de cuviinta...alti spunand ca"vom trece si peste asta"iar altii decurge la astfel de fapte ,dar nu avem dreptul sa judecam persoanele pe care nu le cunoastem mentionand nebunia.mai bine va-ti preocupa de sanatate lui ca totusi era un copil de 24 de ani si avea toata viata inainte...haideti sa fim oameni...

03.02.2012 la 23:47

sa va fie RUSINE domnilor,nu aveti nici un drept sa faceti astfel de afirmatii.Nu ma cobor la nivelul vostru ca sa va insult, dar din cauza unor persoane ca voi se intampla asemenea lucruri.INDIFERENTA si nepasarea pentru cei din jurul nostru ne omoara.

03.02.2012 la 22:54

Eu nu am treabă cu acei pompieri.Și nici nu mi-am dat cu părerea despre caz, dar pot să-ți spun că, și dacă aș fi băut tot nu aș fi așa zevzec ca tine ! Chiar nu vezi că te faci de râs ?”cueva”o să-i placă cât de redus poți fi ! he he.

03.02.2012 la 22:52

de ce atatea comentarii?aaaa doar pentru ca lucra la pompieri ca daca era un somer nu se mai discuta atat.....daca sunt cum spuneti voi "dereglati mintali,pompierii" cine var mai stinge incendiile ca sa nu muriti ca sobolanii,cine va salvat cand apa va luat casele?si sunt multe care acum nu se mai vad......apropo...unii in loc de comentarii rautacioase mai bine ar invata limba romana:))

03.02.2012 la 22:42

terminati cu prostiile k majoritatea(chair si cei ce nu sunt angajati in armata)tot pe bani ati intrat...ce a avut baiatul asta in suflet voi nu aveti de unde sti..multumiti lui Dumnezeu pt ce aveti si decat sa comentati aiurea mai bine l-ati ajuta.asa este omeneste

03.02.2012 la 22:14

nota 10 pentru comentariul profesorului(om de bine);

03.02.2012 la 21:44

dupa tine se vede ca esti bine informat ..ai fi si tu un ul din cei ce umbla cu spaga ....nu te roaga nimeni sa citesti ce scriu eu... nare nimeni nimic cu viata cueva dar nu da drumul la gaz daca vrei sa te sinucizi...dar cum vad ca ai dai dreptate sau o faci pe profesor de romana atii zic sa nu mai bei poate ati revii si tu si vezi lucrurile altfel ....ca daca erai vecinul lui de deasupra nu cred erai de acord cu cea facut...

03.02.2012 la 20:46

Cand va ajuta la greu de ce nu faceti nici un comentariu la adresa lor?

03.02.2012 la 18:48

Dragi comentatori, nu sunt pompier, DAR.. sa stiti pentru cei care nu ati facut armata. Cea mai grea misiune atat pe timp de pace cat si pe timp de razboi, o au pompierii. La cutermur, pompierii, la incendii, pompierii, la accidente sau daca si-a scapat unul pisica in vreun canal, pompierii. peste tot, vin pompierii. Au o viata foarte grea si nu sunt platiti cat ar trebui, pentru ca merita, poate mai mult decat unii sau altii. De aceea, nu judecati in necunostinta de cauza, ei sunt niste oameni care trec prin foc, prin pericole la fiecare alarma. Daca noi avem un necaz, ne stresam si ne enervam si ne iesim din minti cateodata. Acest baiat, a fost in toate mintile si cred eu normal, cand s-a angajat si era un om linitit, dar odata cu pierderea ambilor parinti, a pierdut ultimul sprijin care il mai avea. V-ati gandit vreodata cum este sa nu ai parinti? Cat traiesc trebuie sa-i iubim sa-i respectam. Imi pare nespus de rau ca in ziua de azi, se pune atat de usor eticheta. Acest baiat a cazut psihic si trebuia ajutat. Va rog sa reflectati si sa va puneti mereu in pielea celui pe care il judecati. Va doresc numai bine ! Profesorul

03.02.2012 la 18:41

Pentru ofticosi:bine ca au avut bani, au avut cui sa dea si au pe cine oftica(cei ca voi).Inteleg ca s-a aruncat de la geamul apartamentului nu de pe cladirea pompierilor si atunci ce legatura are detasamentul de pompieri cu asta ??? Sunteti cel putin tampiti cei care faceti asemenea legaturi fara logica..dar de unde logica la voi??? Sper sa va salveze candva pompierii SMURD daca nu va tampiti de tot.

03.02.2012 la 17:24

Opritiva!!!!!!!!!!!de unde atata rautate?????????????

03.02.2012 la 17:19

Tu ești gata damblag;În plus la pompieri nu-i primesc pe cei ce nu știu când se folosește î din i și când se folosește î din a!Ba mai mult scrii ”nai/nui”probabil și ”miau” ca pisica;ești analfabet rău mai băiatule!Cred că nu poți fi pompier pt. că la cât de ”isteț”esti ți-ai rupe gâtul la prima acțiune! Pe pompieri îi sfătuiesc sa trimită un jurist si să-i dea in judecată pe toți cei ce fac afirmații defăimatoare din spatele unor mesaje tâmpite(cu o hotărâre jud. îi găsești ușor după IP).Să facă dovada sau să raspundă pt. afirmațiile lor.

03.02.2012 la 16:30

nu contest faptul ca o parte poate a intrat si pe bani, pile, relatii etc, dar sunt si oameni care au intrat prin propriile forte. cunosc destule persoane care lucreaza acolo si stiu ca nu ar fi avut de unde sa dea bani.asa ca nu-i mai bagati pe toti in aceeasi oala.

03.02.2012 la 16:25

Nu mai comentati voi desteptilor gestul lui ca nu aveti voi de unde sa stiti ce avea el in cap si in suflet in respectiv. O fi avut si el un moment de ratacire cine stie. Vedeti-va de treburile voatre si nu va mai da-ti cu parerea in necunostinta de cauza.

03.02.2012 la 16:18

bine ca nu lucra la GIR SAU CONTED ca se arunca de pe bloc ......nai ce cere la copiii carea au intrat pe banii lui mani si tatii si relatiile lor an servicii...POR FIN ..nui baiii un loc de munca an plus...la pompierii.mar cam interesa dar ma tem sa nu ma DAMBLAGESC si eu..

03.02.2012 la 15:52

din pacate astfel de fapte se petrec peste tot,bineinteles ca fiind vorba de un cadru MAI ne aruncam la comentarii super inteligente gen ionut g.,boboc,radelo sau cristi care sunt in cunostinta de cauza.vai de voi.este clar ca nu a-ti avut de a face cu pompierii dorohoieni dar va doresc din suflet

03.02.2012 la 15:11

Acest copil nu a avut bani sa dea. Intr-un an si-a pierdut ambii parinti, la interval de cateva luni. Sigur moartea mamei lui l-a afectat foarte mult, el aflandu-se langa ea cand s-a pierdut. In asemenea momente tragice o vorba de incurajare face mult bine. Daca nu puteti sa o rostiti, tacerea este de aur.

03.02.2012 la 15:01

Cam 50% sunt niste \"copilashi\" angajati .. cum stiu si ei ca sunt angajati ! Lipsa de experienta ,in special,in pregatirea militara lasa de dorit ! Iar chestia cu evaluarea psihologica .. Hmm ! se face cum se face ! O stim !

03.02.2012 la 14:44

pt cine stie asta de s-a aruncat e \"pompierul\"?

03.02.2012 la 14:14

boboc iti dorec sa ai cat de curand 3 masini in fata casei: una de politie, una de smurd si alta de pompieri toate pline cu dereglati mintali cum spui tu ca sunt oamenii astia. Si as vrea ca intradevar sa se comporte ca niste dereglati mintali cu tine ca meriti.

03.02.2012 la 14:13

Pt. Ionut G. si boboc- Cred ca faceti parte din categoria frustratilor care au incercat si nu au intrat la pompieri.:))))

03.02.2012 la 14:10

Radelo invata intai sa scrii corect analfabetule si pe urma posteaza comentarii. Ceea ce a facut asta e treaba lui si viata lui. S-au mai vazut cazuri subofiteri si de ofiteri din MAI cu tentative de suicid si la "case mai mari"

03.02.2012 la 13:54

da e o dovada ca sa mers pe favorizari cind se facut agajari la pompieri cei ce lucreaza acolo nau nimic in comun cu poperiii oare cit banii sa dat la angajare lor.

03.02.2012 la 13:50

asa e mai istetilor, toti suntem dereglati, mai ales cand va salvam!

03.02.2012 la 13:20

cu MITA TREC

03.02.2012 la 13:19

dar ce se intampla fratilor cu unitatea de Pompieri de la Dorohoi....

03.02.2012 la 12:50

incercati sa nu bagati pe toata lumea in aceias oala fiecare om cu problemele sale asa ca haideti sa nu ne legam de toti pompierii din dorohoi multumesc

03.02.2012 la 11:53

Sincer chiar sunt DEREGLATI MINTAL Toti.

03.02.2012 la 11:25

Inca o dovada vie a faptului ca Detasamentul de pompieri Dorohoi e o adunatura de dereglati psihic.....oare cum reusesc toti sa treaca de evaluarea psihologica???

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro