Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

sedinta

Consilierii dorohoieni se întrunesc joi, 29 noiembrie, în ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.

Ședința va avea loc la ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1.Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului local al Municipiului Dorohoi.
2.Proiect de hotarare privind aprobarea  efectuarii de cheltuieli din bugetul local in suma de 30.000 lei, pentru organizarea festivitatilor specifice sfarsitului de an si a unui foc de artificii in data de 31.12.2012.
3.Proiect de hotarare privind aprobarea numarului de burse scolare, pentru anul de invatamant 2012-2013.
4.Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii supraf. de 4,00 m.p. teren situat in Al. Dumbrava nr. 3, bl. F.20, parter, p.c. 3568, in vederea extinderii cu balcon a apartamentului nr. 1, proprietatea d-lui Azoitei Octavian.
5.Proiect de hotarare privind concesionarea supraf. de 33,60 m.p. teren situat in str. Lt. Olinescu f.n., p.c. 2739, ocupat de garaj, proprietatea Dumitras Cristian.
6.Proiect de hotarare privind concesionarea supraf. de 18,00 m.p. teren situat in Al. Dumbrava f.n., p.c. 3568, ocupat de spatiul de prestari servicii – frizerie, proprietatea P.F. Soprovici Ioan
7.Proiect de hotarare privind concesionarea supraf. de 18,91 m.p. teren situat in Al. Marului f.n., p.c. 3520, ocupat de garaj, proprietatea d-lui Agavriloae Vasile.
8.Proiect de hotarare privind concesionarea supraf. de 26,87 m.p. teren situat in Al. Marului f.n., p.c. 3520, ocupat de garaj, proprietatea Soldan Victor.
9.Proiect de hotarare privind modificarea statelor de functii, urmare indeplinirii conditiilor de promovare in grad profesional a unui numar de 13 salariati, angajati in regim contractual, din subordinea Primarului Municipiului Dorohoi.
10.Proiect de hotarare privind aprobarea planului de ocupare a functiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Dorohoi, cat si din cadrul Serviciului public comunitar local pentru evidenta persoanelor din subordinea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, pentru anul 2013.
11.Proiect de hotarare privind aprobarea evaluarii managerului Casei de Cultura a Municipiului Dorohoi, pentru perioada 01.01.2010-31.12.2012.
12.Proiect de hotarare privind darea in folosinta gratuita, pe o perioada de 3 ani, a spatiului in suprafata de 15,21 m.p., amplasat in Platoul I, Piata centrala, Asociatiei Partida Romilor „ PRO-EUROPA” – Fliliala Dorohoi.
13.Proiect de hotarare privind aprobarea taxelor si tarifelor ce se vor incasa de catre Directia Administratia Pietelor si Oborului Municipiului Dorohoi, incepand cu 01 ianuarie 2013.
14.Proiect de hotarare privind aprobarea schimbului de locuinta destinat inchirierii, intre titularii contractelor de inchiriere – Fodor Ana Maria, domiciliata in Mun. Dorohoi, str. C.D.Gherea nr. 4, Bl. C1-ANL, ap. 19, et.4 si Borta Ovidiu domiciliat in Mun. Dorohoi, str. D. Pompeiu nr. 68, bl. C4- ANL,  ap. 36, parter.
15.Proiect de hotarare privind aprobarea schimbului de locuinta destinat inchirierii, intre titularii contractelor de inchiriere Nacu Cristina-Irina domiciliata in Dorohoi, str. C.D.Gherea nr. 4, bl. C1- A.N.L., ap. 2, parter si Pascal Mariana domiciliata in Dorohoi, str. C.D.Gherea nr. 4, bl. C.1 – ANL, ap. 5, et. 1.
16.Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii contractului de inchiriere nr. 16.509/04.11.2009, incheiat cu SC NORDIC ROMAR SRL – pentru spatiul in suprafata utila de 60,74 m.p. situat in Municipiul Dorohoi, str. C.D.Gherea nr.6, bl. G.15.
17.Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii prin licitatie publica a lacului  Polonic apartinand domeniului public al Municipiului Dorohoi,p.c. 689/690, in supraf. de 2,50 ha.
18.Proiect de hotarare privind transmiterea, cu titlu gratuit, Bisericii Crestine Baptiste Dorohoi, judetul Botosani, a dreptului de proprietate asupra terenului in suprafata de 825 m.p., p.c. 2208, str. G. Enescu nr. 65 A.
19.Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii, prin licitatie publica deschisa, a terenului in supraf. de 500 m.p. apartinand  domeniului privat al Mun. Dorohoi, situat in str. Garii f.n., p.c. 1650, in vederea construirii unei locuinte.
20.Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii, prin licitatie publica deschisa, a terenului in suprafata de 441 m.p. apartinand domeniului privat al Municipiului Dorohoi, situat in str. Solidaritatii f.n., p.c. 1429, in vederea construirii unei locuinte.
21. Proiect de hotarare privind scoaterea din inventarul domeniului privat al Mun. Dorohoi a supraf. totale de 16.500 m.p., cu o valoare de inventar de 1.195.842,72 lei si punerea la dispozitia comisiei Legii nr. 10/2001, pentru solutionarea favorabila a notificarii nr. 242/2002, in baza Legii nr. 10/2001 a d-nei Petrovici Ileana domiciliata in Bucuresti, str. Crinul de Padure nr. 2, bl. F.2, ap. 31, sector 6, Bucuresti, mostenitoarea defunctului Petrovici Cozma.
22.Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii, in principiu, prin licitatie publica, a terenului proprietate privata a Mun. Dorohoi, p.c. 1397, in supraf. de 614 m.p., str. V. Lupu nr. 10.
23.Proiect de hotarare privind introducerea unor suprafete de teren in inventarul domeniului privat al Municipiului Dorohoi.
24.Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii, prin licitatie publica, a terenului proprietate privata a Municipiului Dorohoi, p.c. 1360-920 m.p., p.c. 1369-1600 m.p., in supraf. totala de 2.520 m.p., str. C.D. Gherea, f.n., in baza raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat.
25.Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Directiei de Asistenta Sociala, din subordinea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.
26. Proiect de hotarare privind aprobarea executarii lucrarilor de instalatii electrice si reparatii parchet la Scoala Gimnaziala „ D. Romanescu „ Dorohoi.
27.Proiect de hotarare privind aprobarea executarii lucrarilor la un grup sanitar la Scoala Gimnaziala „ Spiru Haret” Dorohoi.
28. Proiect de hotarare privind acordul pentru crearea unui parteneriat intre Consiliul Judetean Botosani si Municipiul Dorohoi, in scopul infiintarii unui parc industrial pe teritoriul Municipiului Dorohoi.
29. Decizia Camerei de Conturi Botosani nr. 53/29.10.2012.
30.Informare privind cererea domnului Babei Marcel inregistrata la nr. 68/08.11.2012, prin care solicita concesionarea unei suprafete de teren.
31.Informare privind  activitatile intreprinse de Politia Municipiului Dorohoi, in luna  octombrie 2012, in domeniul sigurantei publice. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

sedinta
DorohoiNews.ro, 29-11-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

29.11.2012 la 16:21

nacu vrea sa urce spre cer? tot urca de acum.....

29.11.2012 la 14:33

Are dreptate dorohoianul nu e vorba de salarii ca si asa nu sint mai mari ca ale profesorilor sunt foarte mici.CATALINE documenteazate.

29.11.2012 la 14:02

Intradevar taxele si impozitele mai mici dar si banii alocati mai de sus mai putini! Iar dorohoienii vor modernizare, vor strazi, apa, canalizare, ajutoare fel de fel si repartizarea fondurilor pentru oras este altfel decat la municipiu! Mai interesativa inainte de a comenta? Si din cate imi amintesc atunci cand s-a propus Dorohoiul municipiu a fost dezbatere publica si toti erau entuziasmati! Cam ce ar castiga populatia, taxe mici si dezvoltare nimic! Precizez :sunt apolitic, doresc dezvoltarea Dorohoiului si nu imi plac cei care vorbesc de dragul de vorbi!

27.11.2012 la 23:14

Intradevar ,daca ar scadea rangul de la municipiu la oras populatia ar avea de castigat. Ar avea de pierdut conducerea primariei, si ar scadea numarul de functioneri de la primarie. Domnul Vasile buruiana a vrut Dorohoiul municipiu.

27.11.2012 la 19:40

CRED CA AR TREBUI SA SCHIMBATI STATUTUL DE MUNICIPIU ,IN ORAS DOROHOI,PENTRU CA SUNTEM SARACI SI DACA AR FI ORAS ,ATUNCI AR FI MAI IEFTINE IMPOZITELE LA TOATE,DAR NU CRED CA PRIMARIA SAU PSD UL URMARESC BINELE ORASENILOR,IN PRIMUL RAND SA LE FIE PLINE BUZUNARELE LOR

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro