Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

trofeu Vocea-Romaniei

Au trecut cinci sezoane „Vocea României”, aş şaselea e în pregătire, iar la toamnă se vor alinia din nou la start concurenţi dornici să pună mâna pe premiul de 100.000 de euro şi să devină celebri.

Trăgând linie şi făcând inventarul ediţiilor de până acum, un lucru straniu a ieşit la iveală: nici măcar unul dintre câştigători n-a reuşit să dea lovitura în lumea muzicală! Cu banii băgaţi într-un acoperiş deasupra capului sau pierduţi printre degete în investiţii ce n-au dat roade, vedetele „de-un sezon” se zbat acum în anonimat. Trofeul aterizat în vitrina din sufragerie nu i-a ajutat deloc în carieră…

Cristina Bălan, nici o mişcare de când a luat trofeul
Cea mai nouă câştigătoare de la „Vocea României”, Cristina Bălan nu e străină de lumea muzicală, ba chiar putem spune că a fost pe vârf de val la un moment dat, cu trupa Impact. Când succesul i s-a mai… domolit, bruneta a decis să ia o pauză, mai ales că avea probleme şi în viaţa personală. A ieşit din cochilie toamna trecută, când, spre marea surpriză a tuturor, a decis să-şi încerce norocul la show-ul de la PRO TV.

A văzut în asta o modalitate de a scăpa de depresia postnatală şi de a-şi relansa cariera. Finala din decembrie i-a adus Cristinei trofeul râvnit şi marele premiu de 100.000 de euro. De atunci, fanii aşteaptă de la ea un hit, dar… din direcţia ei nu mişcă nimic, nimic. Să se fi mulţumit cu banii câştigaţi relativ uşor şi cu scurtul moment de celebritate pe TV? Noi tragem speranţa că nu. Poate că până la urmă va reuşi să rupă lanţul neşansei de care s-au lovit absolut toţi învingătorii de la „Vocea României”…

Ştefan Stan cântă mai mult la nunţi şi botezuri
Ştefan Stan, cel care şi-a adjudecat primul trofeu „Vocea României”, în 2011, a păşit cu stângul în lumea muzicală. Prima lui melodie, pentru promovarea căreia i-a promis sprijin Alex Velea, n-a ajuns la radio. Şi nici cu piesele ulterioare n-a dat lovitura. A mai făcut ceva vâlvă datorită vieţii amoroase, când a fost cuplat pentru o vreme cu Andreea Mantea, dar cariera i-a rămas la un nivel mediocru.

Acum face bani cântând pe la nunţi, botezuri şi alte cumetrii. Din când în când, mai este invitat să ia parte la diverse emisiuni, cum a fost prima ediţie „Ferma vedetelor”, dar este aproape evident că steaua lui nu va mai străluci la fel de tare ca acum 5 ani.

Tiberiu Albu a dispărut complet din peisaj
Cel de-al patrulea câştigător al show-ului, Tiberiu Albu, a reuşit să cucerească publicul datorită talentului, dar şi pasiunii sale pentru muzica rock. Se întâmpla la sfârşitul anului 2014. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre el. Deşi când s-a văzut cu trofeul în braţe a declarat că va investi banii în instrumente, dar şi în piese cu care să cucerească publicul, tânărul de 24 de ani n-a dat nici un semn că l-ar mai trage aţa înspre lumea muzicală.

Se pare că Tiberiu locuieşte şi azi în aceeaşi garsonieră în care stătea înainte să devină cunoscut, deci nici către investiţii imobiliare nu s-a orientat. În schimb, a folosit mare parte din bani pentru a călători prin lume.

Mihai Chiţu s-a pierdut printre amante
În 2013, „Vocea României” a fost desemnat Mihai Chiţu, un tânăr frumuşel, care a profitat de capitalul de imagine câştigat nu pentru a-şi croi o carieră de cântăreţ, ci una de… amant. Imediat ce-a pus mâna pe trofeu, Chiţu a intrat în atenţia domni- şoarelor şi nu a rămas insensibil la avansuri.

După mai multe relaţii pasagere, extraconjugale, Mihai s-a mutat cu cea mai recentă iubită, Andra, însă nu a divorţat de Ioana, femeia care i-a dăruit o fiică. Atât de ocupat să iubească, omul nu prea a avut timp să facă muzică.

N-a compus, n-a înregistrat piese şi nici nu a bătut pe la uşile compozitorilor pentru a căuta ceva ce i se potriveşte. Aşa se face că acum se mulţumeşte să cânte coveruri prin cluburi, când patronii îl cheamă să întreţină atmosfera.

Julie Mayaya îşi încearcă acum norocul în actorie
În 2012, Horia Brenciu o ajuta pe Julie Mayaya, cea mai exotică prezenţă de la „Vocea României”, să câştige concursul. Încrezătoare nevoie-mare în forţele sale, Julie a investit o parte din banii luaţi ca premiu în câteva piese, dar… nu a reuşit să dea lovitura cu nici una, iar în momentul de faţă nimeni nu ştie să fredoneze vreo compoziţie de-a simpaticei mulatre.

Resemnată, şi-a luat cu ce i-a mai rămas din premiu un apartament, a renunţat la ideea de a deveni o cântăreaţă cunoscută şi se axează, mai nou, pe proiecte de teatru. Julie a fost contactată pentru a juca într-un muzical şi, cum prestaţia ei a fost pe măsura aşteptărilor, se gândeşte acum să-şi construiască o carieră din asta.

Culmea, învinşii au mai mult succes!
În mod uimitor, în vreme ce câştigătorii show-ului întâmpină diverse piedici – puse de alţii sau de ei înşişi – pe calea succesului, concurenţii pe care i-au învins şi-au luat serios avânt în carieră. „Vocea României” a servit drept rampă de lansare pentru Oana Radu, cea supranumită „Adele de România”, care a reuşit să lanseze câteva hituri şi să bifeze apariţii în show-uri TV (prima ediţie “Ferma vedetelor”, de exemplu) şi pentru Feli Donose, care, pe lângă melodiile din palmares, e acum şi concurentă la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). De succes se bucură şi Liviu Teodorescu, Silviu Paşca, Vizi Imre sau Dan Lazăr, care le sunt profund recunoscători celor patru juraţi de la “Vocea României” că i-au ajutat să intre în showbiz. Sursa: libertatea.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

trofeu Vocea-RomanieiCristina-BalanJulie-MayayaMihai ChituTiberiu Albutefan-Stan
DorohoiNews.ro, 27-03-2016

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

27.03.2016 la 13:50

Trebuie sa fii fraier tare sa crezi ca astfel de show-uri sunt facute pentru a lansa talente. Singurul scop e audienta doar.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro