Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-saptamanal

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În acest început de săptămână te simţi foarte motivată, şi dacă le arăţi celor din jur ceea ce poţi, vei putea fi un adevărat lider. Fii autoritară la mijlocul săptămânii, altfel rişti ca nimeni să nu te mai ştie de frică. În weekend, primeşti exact ceea ce ai nevoie pentru a lua o decizie. Cineva îţi confirmă că faci alegerea potrivită.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
În acest început de săptămână vei primi multe sarcini, şi îţi va fi destul de greu să le scoţi la capăt pe toate. Zilele libere înseamnă un motiv de bucurie şi relaxare, dar nu şi în cazul tău. Miercuri şi joi începi să vezi lucrurile mult mai frumoase şi te poţi ocupa în sfârşit şi de viaţa de familie. Porneşte petrecerea în weekend, nu pot fi momente mai frumoase ca acestea.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Luni îţi va fi foarte uşor să îi faci pe cei din jurul tău să gândească şi să acţioneze ca şi tine. Miercuri şi joi insişti asupra unei persoane care simţi că nu îţi spune tot adevărul despre planurile sau dorinşele sale. Nu eşti obligată să suporţi nicio reacţie deplasată, aşa că ai face bine să iei atitudine. În acest weekend, o idee trăsnită îţi trece prin cap şi nu te laşi până nu o pui în practică.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Trebuie să rezolvi astăzi unele aspecte ale vieţii tale care fac referire la carieră. E posibil să fii acea persoană care trebuie să facă şi treaba altora, ceea ce te irită profund. Munca ta devine din ce în ce mai dificil, dar vei face faţă cu brio acestei schimbări. În weekend, te vei afla într-o poziţie mult mai bună faţă de zilele trecute, aşa că încearcă să fii veselă.

Leu (22 iulie - 22 august)
Începi săptămâna în forţă, chiar dacă te aşteptai la linişte şi pace. Energia ta uimitoare te ajută să explorezi mai multe noi opţiuni şi să începi proiectele cu dreptul. Mijlocul săptămânii va fi marcat de răspunsurile pe care le primeşti pe plan profesional, şi vor fi unele foarte bune. În acest weekend vei întâmpina o problemă de atitudine şi vei fi nevoită să te schimbi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Va fi o săptămâna mare pentru tine! Dacă joci riscant luni sau marţi, cei din jurul tău te vor aprecia pentru deciziile pe care le iei. Miercuri sau joi, o posibilă poveste de dragoste este pe cale să se invească în calea ta, chiar dacă nu eşti pregătită. Este momentul perfect pentru a invita în oraş o persoană specială din viaţa ta sau pentru a-i pregăti o surpriză iubitului tău. În weekend, încearcă ceva total diferit faţă de ceea ce faci de obicei.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Ai multe idei spectaculoase în acest început de săptămână, lucru care îi va face pe cei din jurul tău să se întoarcă asupra ta. Miercuri sau joi trebuie să ai grijă de câteva sarcini pe care le-ai primit cu mult timp în urmă şi pe care le-ai ignorat. Eşti tot mai aproape de realitate, aşa că în weekend îţi găseşti preocupări şi activităţi realizabile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Dacă te gândeşti că ceva este prea bun ca să fie adevărat, probabil că ai dreptate. Foloseşte-te de scepticismul tău nativ pentru a câştiga în faţa impulsivităţii. Miercuri sau joi pot fi zile foarte delicate, care te găsesc destul de sensibilă şi vulnerabilă. Nu începe niciun proiect nou, altfel rişti să uiţi de ele din cauza acestor zile libere. În weekend, acordă mai multă atenţie persoanei iubite şi nu îţi schimba atitudinea, s-ar putea să aibă un impact negativ asupra ei.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ai multă încredere în tine în acest început de săptămână, şi acest lucru se vede de la mare distanţă. Aşa că acţionează în forţă şi cu mult curaj, doar aşa poţi împinge lucrurile în direcţia dorită. Această schimbare de atitudine îi poate face pe cei din jur să te privească altfel. Nu este un bun moment pentru schimări radicale, dar cele mici sunt binevenite. În weekend, pozitivismul de care dai dovadă îşi spune cuvântul şi socializezi cu uşurinţă cu oricine.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Nu îţi fie teamă să te exprimi liber în acest început de săptămână, ai toate şansele să impresionezi plăcut. Unele persoane din jurul tău au nevoie să te asculte, aşa că spune-le ce vor să audă. Aşteaptă-te la rezultate bune miercuri sau joi, datorită planurilor pe care ţi le-ai facut cu ceva timp în urmă, chiar dacă poate ai şi uitat de ele. În weekend, gândul îţi zboară numai la bani şi la cum să îi economiseşti mai bine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Persoane noi intră în grupul tău în acest început de săptămână, iar tu eşti mai mult decât încântată, chiar dacă ceilalţi consideră că nu este o idee prea bună. Îţi place să socializezi şi te bucuri atunci când ai subiecte noi de discuţie. Poate fi vorba de grupul tău de prieteni, dar la fel de bine poate fi şi echipa de la locul de muncă. Acest weekend este perfect pentru întâlniri sau pentru a face favoruri aproape oricui.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Eşti foarte departe de ceea ce ţi-ai propus pentru acest început de săptămână, dar ar fi bine să renunţi să mai fi atât de secretoasă. Nu vei face altceva decât să acumulezi frunstrări şi să fii neferricită. Nu este un moment bun pentru negativism, este o perioadă de Sărbătoare, de care trebuie să te bucuri cu orice preţ. În acest weekend vei încerca să te refaci după nopţi pierdute şi distracţie la maxim. Sursa: eva.ro



DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-saptamanal
DorohoiNews.ro, 30-12-2013

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro