Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

numerologie

Ziua in care te-ai nascut dezvaluie lucruri interesante despre tine. Afla si tu despre ce este vorba!

Ziua 1
Cei nascuti in prima zi a lunii sunt personalitati puternice, independente si cu spirit de organizare foarte bine dezvoltat. De cele mai multe ori ajung oameni de succes pentru ca sunt ambitiosi si foarte inventivi. Nu le place sa li se spuna ceea ce au de facut si au intotdeauna nevoie de ceva nou in viata lor pentru a evita monotonia.
Cu toate acestea, un mare defect al celor ascuti pe ziua de 1 este graba care de cele mai multe ori chiar strica treaba.

Ziua 2
Cea de-a doua zi a lunii ii descrie pe cei care s-au nascut pe aceasta data ca fiind persoane prietenoase care au nevoia mereu de afectiune. In aceeasi masura sunt firi sensibile si diplomate. De asemenea au dezvoltata foarte bine latura artistica si sunt atente la detalii.
Sunt persoane timide, pesimiste si sunt tentate sa faca prea multe compromisuri.

Ziua 3
Cei nascuti in ziua de 3 a lunii sunt sociabili si plini de entuziasm. Au o capacitate dezvoltata de a comunica cu cei din jur si le place sa scrie. Vor sa cunoasca cat mai multe lucruri pentru ca sunt intotdeauna curiosi si conectati la tot ceea ce se intampla.
In acelasi timp sunt superficiali si tind sa cheltuie mai mult decat castiga.

Ziua 4 Cei nascuti in aceasta zi sunt responsabili din fire si foarte disciplinati in tot ceea ce fac. Sunt realisti si nu cred nimic pana cand nu au parte de dovezi elocvente. In relatiile cu ceilalti sunt destul de reticenti pana reusesc sa cunoasca bine persoana de langa ei.
Sunt sceptici si rigizi, incapatanati si ambitiosi ceea ce poate duce adesea la stari de frustrare.

Ziua 5
Vor sa stie totul despre orice pentru ca sunt foarte curiosi si isi baga adesea nasul peste tot. Pentru ca sunt atat de curiosi reusesc sa se adapeze imediat la nou si sa gaseasca intotdeauna cele mai bune si mai rapide solutii.
Datorita setei de cunoastere sunt deseori nerabdatori si impulsivi.

Ziua 6
Sunt familisti convinsi si prieteni de nadejde. Iubesc sa ii ajute pe cei din jur si o fac ori de cate ori au ocazia fara sa astepte nimic in schimb. Pot devenii medici de succes si asta este o certitudine. Le place sa aiba grija de cei din jur si sa vada ca totul este asa cum trebuie.
Nu stiu sa spuna NU si sunt foarte creduli.

Ziua 7
Filozofi din nastere, cei nascuti astazi au un spirit critic foarte bine dezvoltat si o capacitate incredibila de analiza. Le place sa descopere lucruri noi si misterioase pentru ca asta ii tine in priza mereu si nu ajung sa se plictiseasca niciodata.
Nu se pricep prea bine la exprimarea sentimentelor si asta le ingreuneaza relationarea cu cei din jur.

Ziua 8
Au un spirit de initiativa foarte bine dezvoltat si se organizeaza foarte bine. Merg pana in panzele albe pentru a ajunge acolo unde isi doresc si stiu sa isi organizeze foarte bine pasii si reusesc sa ajunga la rezultatele dorite.
Sunt nerabdatori, impulsivi si au dorinta de a domina.

Ziua 9
Cei nascuti in aceasta zi sunt idealisti si se indreapta catre lucruri marete. Nu se multumesc cu putin pentru ca stiu care le este nivelul si nu se vor lasa pana nu vor reusi sa faca ceea ce si-au propus. Sunt altruisti si mereu dispusi sa ii ajute pe cei din jur.
Sunt orgoliosi ai de cele mai multe ori au de pierdut din aceasta cauza.

Ziua 10
Invingatori prin definitie nu se lasa nicidata batuti indiferent ce obstacole ar intampina. Sunt puternici si curajosi reusind astfel sa isi atinga telurile indiferent de amplitudinea acestora. De cele mai multe ori sunt oameni de succes.
Au idei fixe si tendinta de a domina ii face uneori sa piarda din vedere bunastarea celor din jur.

Ziua 11
Se spune ca sunt cu adevarat speciali cei care se nasc in ziua de 11. Imaginatia,inspiratia, intuitia si multe alte calitati sunt extrem de dezvoltate. Ba chiar se poate spune ca au anumite capacitati extrasenzoriale care ii ajuta sa ajunga pe culmile succesului.
Sunt mult prea visatori si acest lucru ii poate descuraja la un moment dat.

Ziua 12
Sunt talentati si adesea ii gasim activand in lumea teatrului sau oriunde in alta parte in sfera artei dramatice. Le place sa fie inconjurati de prieteni si socializeaza cu usurinta, dar nu le place sa fie in centrul atentiei.
Trec cu usurinta de la o stare la alta ceea ce ii face suficient de imprevizibili.

Ziua 13
Ai crede la prima vedere ca sunt oameni destinati ghinionului daca ar fi sa ne luam dupa superstitiile populare, insa sunt foarte realisti si foarte bine organizati. Nu fac niciodata ceva de dragul de-a face si intotdeauna incearca s afaca doar ceea ce le place fapt pentru care sunt oameni de succes.
Sunt rigizi in ceea ce priveste relatiile amoroase si se ataseaza greu de partener.

Ziua 14
Nu le place sa stea locului pentru ca iubesc tot ceea ce este nou si au nevoie intotdeauna de mici schimbari care sa ii tina conectati la tot ceea ce se intampla in jur evitand astfel monotonia. Sunt inteligenti, creativi si foarte ingeniosi.
Au inclinatii spre dependente daca ajung intr-o stare de depresie.

Ziua 15
Pentru ei tot ce conteaza este familia si bunastarea acesteia. Se lasa pe locul doi si pun familia pe primul loc. Ar face orice pentru ca cei apropiati sa fie bine si sa fie fericiti. Se implica in activitati caritabile pentru ca sunt generosi din fire si mereu dispusi sa ajute.
Sunt timizi si extraordinar de sensibili.

Ziua 16
Cei nascuti in aceasata zi sunt personalitati profunde destinate sa lucreze in cercetare pentru ca le place sa analizeze problemele serioase si sa ajunga la esenta acestora. Sunt intuitivi, atenti la detalii, inteligenti si cu o minte agera.
Sunt critici si le place sa se contrazica pe teme de interes public.

Ziua 17
Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane energice si entuziaste. Muncesc din greu pentru ceea ce vor sa obtina si de fiecare data ajung la rezultatele dorite. Nu se inhama la proiecte mici ci su o viziune larga si tind catre lucruri marete.
Sunt impuslivi si foarte autoritari ceea ce ii face buni oameni de afaceri.

Ziua 18
Persoane hotarate si curajoase reusesc sa isi indeplineasca toate telurile fara prea mare greutate. Sunt independenti si se pricep foarte bine la calcule lucru ce ii ajuta sa poata administra afaceri mari.
Sunt incapatanati si nu prea reusesti sa ii scoti din lumea lor.

Ziua 19
Sunt libertini si fac doar ceea ce le place, ceea ce isi doresc si ceea ce ii face fericiti. Nu o sa reusesti niciodata sa ii tii langa tine cu forta pentru ca fug de rup pamantul atunci cand libertatea le este ingradita.
Sunt talentati si iubesc proiectele cu si despre oameni, le place sa ajute ori de cate ori au ocazia.

Ziua 20
Sunt intr-o continua legatura spirituala cu natura si se raporteaza la mediul inconjurator in absolut tot ceea ce fac. De asemenea sunt firi sensibile si emotive traind totul la extrem. Tot ceea ce isi doresc este sa traiasca in armonie alatur de cei dragi.
Duc lipsa de incredere in propria persoana si nu stiu sa spuna niciodata NU.

Ziua 21
Cei nascuti pe data de 21 sunt foarte deschisi si comunicativi reusind sa stabileasca foarte multe relatii sociale si sa se integreze in grupuri noi, sa se adapteze la situatii noi si la schimbari. Adora distractiile si la petreceri sunt in centrul atentiei.
Sunt adesea superficiali si instabili ceea ce ii face sa nu duca la bun sfarsit mare parte din proiectele incepute.

Ziua 22
Ambitiosi din fire, cei nascuti in aceasta zi au un caracter puternic sunt creativi si au un spirit de liber foarte bine dezvoltat. Isi indreapta atentia catre afaceri de succes, afaceri marete si nu se incurca cu lucruri minore. Stiu ca locul lor este in varful piramidei si fac orice pentru a ajunge acolo.
Nu au compasiune pentru cei din jur si nu vor decat sa le fie lor bine cu orice pret.

Ziua 23
Cei nascuti in data pe 23 au o capacitate extraordinara de a se adapta la situatii noi si sunt foarte spontani in viata de zi cu zi. Iubesc aventura si incearca mereu lucruri noi si incitate pentru a evita rutina si monotonia.
Sunt nerabdatori si adesea actioneaza sub impulsul de moment.

Ziua 24
Ei sunt prieteni de nadejde gata sa te ajute ori de cate ori ai nevoie. Niciodata nu refuza sa dea o mana de ajutor si nu asteapta nimic in schimbul serviciilor oferite. Se gandesc intotdeauna la bunastarea celor din jur.
Sunt foarte sensibili si indulgenti iar cei din jur ar putea profita de asta.

Ziua 25
Cei nascuti in aceasta zi sunt cei carora le place sa studieze foarte mult ceea ce le dezvolta foarte mult capacitatea de a gandi logic. Cu toate acestea, se bazeaza adesea pe intuitie si de cele mai multe ori au succes cu alegerile facute.
De cele mai multe ori au un aer de superioritate si aunt aroganti.

Ziua 26
Debordeaza de energie, sunt ambitiosi si eficienti in ceea ce fac. Reusesc sa vada sursa problemelor fara sa se piarda in detalii si gasesc solutii rapid atunci cand li se cere ajutorul. Isi doresc stabilitate pe toate planurile si muncesc mult pentru asta.
Sunt incapatanati si gelosi.

Ziua 27
Cei nascuti astazi sunt persoane deschise, sociabile si entuziaste. Stiu sa se impuna fara sa adopte un aer de superioritate sau o atitudine dura ci pur si simplu impunand respect celor din jur. De obicei activeaza in mediul cultural sau artistic.
Sunt exigenti cu propria persoana si cu cei din jur.

Ziua 28
Vor sa se impuna cu orice pret si sa isi evidentieze punctele de vedere in orice situatie. Le placa sa iasa in evidenta, sa fie in centrul atentiei. Adora libertatea insa au nevoie de cineva langa ei pentru a putea reusi sa ajunga acolo unde isi doresc.
Sunt adesea incapatanati si pot deveni agresivi.

Ziua 29
Persoane intuitive, inteligente si deosebite prin definitie. Nu le place rutina si fac orice pentru a o evita. Au planuri marete si nu se impiedica de proiectele minore care nu promit lucruri speciale. Au nevoie de afectiune si sustinere.
Sunt imprudenti si eu tendinta de a intra foarte usor in depresii.

Ziua 30
Au suflet de artisti usor neintelesi. Sunt in contradictie cu societatea in care traiesc si foaret greu reusesc sa razbeasca intr-o lume superficiala. Sunt romantici, visatori si naivi. Au nevoie de afectiune, dragoste si sentimente sincere.
Sunt dezordonati si isi schimba starile de la o clipa la alta.

Ziua 31
Cei care s-au nascut la sfarsit de luna sunt harnici si responsabili si atenti la detalii. Au o putere fantastica de concentrare si sunt buni organizatori asa ca s-ar descurca de minune in functii de conducere. Pun pret pe principii si pe valorile esentiale.
Sunt incapatanati, rigizi si orgoliosi. Sursa: kudika.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

numerologie
DorohoiNews.ro, 22-04-2014

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro