Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-2018

Fiecare zodie are perioada ei norocoasă și plină de iubire în anul 2018. Nimeni nu va fi lipsit de noroc în 2018, chiar dacă se anunță un an dificil. Iată care va fi cea mai frumoasă lună pentru fiecare zodie în parte.

Află care este cea mai frumoasă lună pentru tine în 2018, în funcție de zodia în care te-ai născut. În această perioadă, vei avea cele mai mari șanse, astrele vor fi de partea ta dacă treci prin încercări grele, iar dragostea îți va oferi momente de neuitat.

Cea mai frumoasă lună pentru zodia Berbec
De cele mai multe ori, astrele sunt favorabile zodiei Berbecului în luna martie, iar în anul 2018 nu se dezic de acest obicei. Iar cea mai norocoasă perioadă va fi prima jumătate a lunii martie, când Mercur și Venus vor intra concomitent în casa Berbecului pe data de 6. Va urma o perioadă propice de câteva săptămâni în care nativii Berbeci pot face alegeri inspirate, își pot găsi un loc de muncă sau pot face mici afaceri foarte profitabile.

Taurul și luna lui norocoasă
Luna mai este luna în care Taurii se pot considera norocoși. Va fi luna în care vor ajunge mai ușor la visurile lor, vor găsi resurse noi pentru dorințele lor intime și se vor bucura de prima vacanță a anului, cu multe întâlniri romantice. Luna mai poate fi chiar luna de miere pentru nativii Tauri care se decid să se căsătorească mai repede decât se așteptau cei din jur. Sau poate fi luna în care vor încerca să lucreze într-un domeniu nou, în care pot face mai târziu o carieră promițătoare.

Când cu noroc cu adevărat Gemenii
Începutul verii și anume luna iunie reprezintă cea mai bună perioadă a zodiei Gemeni îm anul 2018. Este vremea în care astrele țin cu Gemenii, Luna nouă protejează această zodie și toate proiectele, ambițiile și speranțele pe care le au nativii ei. Pe de altă parte, Mercur se află în zodia lui de domiciliu, în luna iunie, un semn pozitiv pentru Gemeni care vor avea șansa să își îmbunătățească traiul și să își consolideze situația materială. Pe de altă parte, va fi și cea mai bună perioadă pentru călătorii.


Cea mai frumoasă lună pentru Raci
Datorită lui Venus, luna mai este cea mai norocoasă pentru zodia Racului. Nativii zodiei vor mai avea zile bune și în ianuarie sau în iunie, dar în luna mai, Venus le poate împlini cele mai importante dorințe. În conjunctura astrală a perioadei respective, Venus va favoriza viața socială, prieteniile, amicițiile și relațiile profesionale. Racii pot profita de această conjunctură pentru a căuta un alt loc de muncă prin intermediul prietenilor. Pe de altă parte, Venus le va aduce mai multă dragoste și îi va copleși cu daruri romantice pe nativii singuri, care nu mai credeau în iubire.

Leul și perioada lui cu noroc
Zodia Leului ca fi vizitată de Venus, astrul iubirii, al norocului și al câștigurilor, în luna iunie, astfel că începutul sezonului cald va fi cea mai bună perioadă pentru această zodie. Totul le va merge din plin Leilor în iunie. Trebuie doar să fie perseverenți, să fie ambițioși și să încerce să obțină mai mult de la viață, pentru că au șanse mari să reușească să ducă la bun sfârșit unul dintre planurile dificile și costisitoare. Pe de altă parte, Venus va fi generoasă și în dragoste, oferindu-le Leilor de orice vârstă clipe minunate în cuplu.

Feciorele, mai norocoase toamna
Prima lună de toamnă, blândă, caldă, cu recolte bogate este luna cea mai propice pentru nativii Fecioare. În această lună îl au de partea lor pe Mercur, care este astrul guvernator al zodiei lor și care aduce mereu ceva bun când traversează Fecioara. În toamna lui 2018, Mercur va fi mai generos cu banii, dar mai ales cu șansele în muncă. Fecioarele care sunt nemulțumite de ceea ce fac în prezent, de condițiile de lucru și de salariu, au cele mai mari șanse să îndrepte situația anul viitor.

Când au noroc Balanțele în 2018
Balanțele trebuie să se bucure din plin de vară și să își programeze concediile, petrecerile și călătoriile în luna august. Ultima parte a sezonului cald, când Venus va fi în zodia lor, va fi cea mai frumoasă perioadă a anului, iar speranțele și visurile lor se vor împlini mai ușor. Chiar și planurile costisitoare vor fi ușor de pus în practică, în luna august, mai ales dacă Balanțele au reușit să adune bani de-a lungul primăverii, așa cum le sfătuiește Mercur. Pe de altă parte, eclipsa de Soare le va ajuta să își consolideze poziția în carieră, tot în august.

Scorpionii vor atrage norocul vara
Iulie, miezul de foc al verii, este pe placul Scorpionilor care pot profita de o conjunctură astrală deosebită. După câteva săptămâni lungi de retrogradare, Jupiter revine la mersul direct în această zodie pe data de 10 iulie și universul lor se schimbă. Încep să aibă noroc în tot ceea ce fac, călătoresc mai des decât anul trecut, mai ales dacă au rude în străinătate și au șansa să fie implicați în proiecte mai interesante la serviciu. Perspectiva se schimbă și pot găsi și alte surse de venituri la care nici nu se așteptau în anii anteriori.

Cea mai frumoasă perioadă pentru Săgetători
Pe când altora le merge mai greu în noiembrie, Săgetătorii se bucură de o perioadă fastă și recuperează tot ce au pierdut. Este luna lor de grație, în care norocul și dragostea se împletesc într-o atmosferă liniștită. În această perioadă nativii zodiei pot descoperi că vor deveni părinți sau bunici, pot descoperi activități noi și surse de câștig pentru întreaga familie. Chiar dacă nu sunt ei prevăzători și economi, în noiembrie și decembrie astrele vor avea grijă de bugetul lor și îi vor ajuta să facă investiții pe termen lung.

Capricornii, mai optimiști la începutul anului
Mercur și Luna nouă vor fi alături de Capricorni chiar din prima lună a anului și le va merge de minune până în luna aprilie, când Saturn va fi retrograd în zodia lor. În primul trimestru al noului an, Capricornii trebuie să încerce de toate, să ceară mai mult de la ei înșiși pentru că vor avea norocul de partea lor. Nimic nu le va sta în cale, chiar dacă au planuri mai simple sau proiecte mai ambițioase. Septembrie va fi iar o perioadă bună, datorită lui Saturn, dar cele mai multe ocazii bune vor fi în ianuarie.

Vărsătorul profită de energia astrelor la sfârșit de iarnă
Începutul noului an le dă Vărsătorilor energie, îi scoate din programul lor monoton și le aduce evenimente noi care îi mobilizează. Ianuarie este o lună excelentă pentru relații, întâlniri și realizări profesionale, datorită lui Marte. Dar cea mai norocoasă perioadă va sosi în februarie, datorită Eclipsei de Soare din 15 februarie, care se realizează la Luna nouă din Vărsător. Acum se deschid noi perspective, iar dacă nativii zodiei nu pot profita de ele, pot merge în pierdere tot anul. Indiferent de situație și ocazie, nimic nu trebuie refuzat, ocolit sau pierdut.

Cea mai frumoasă lună pentru Pești în 2018
Cu Marte și Neptun de partea lor, Peștii o vor duce de minune în anul 2018, în noiembrie. Până atunci vor mai fi perioade norocoase și șanse frumoase, dar noiembrie este luna care le încununează toate eforturile. La mijlocul lunii noiembrie, Marte intră în Pești și grăbește realizarea unor dorințe pentru care nativii zodiei au muncit mult. Cei mai norocoși vor primi totodată și câștiguri mai bune, împreună cu noi oferte de muncă sau  proiecte mai atractive la serviciu. Iar familiștii se vor bucura de venirea pe lume a unui bebeluș. Sursa: libertateapentrufemei.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop-2018
DorohoiNews.ro, 01-01-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro