Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Un sfat binevenit la momentul potrivit te poate scuti de neplaceri si te poate pune pe drumul tau spre succes.

Berbec - Respecta-ti banii
Da un aer proaspat domeniului tau financiar si lasa o vreme cheltuielile mari. Luna de Miercuri din Taur te indeamna sa te opresti din a arunca cu banii fara chibzuinta, cumparand compulsiv doar pentru ca iti place un produs. Ai muncit mult si greu pentru banii tai, nu-i asa, Berbecule? Da, e greu sa te opresti din a mai cauta pe Google diverse alte lucruri minunate de care crezi ca ai atata nevoie, fie pentru casa fie pentru tine. Dar daca vrei sa iei avantajul maxim al acestei saptamani pentru tine, gandeste mai mult in termeni de “piese in care investesc” sau lucruri clasice care iti infrumuseteaza garderoba si pe care le poti folosi oricand mult timp. Chiar mai bine de atat pentru tine este sa iti permiti sa te rasfeti cu vreo cumparatura noua numai dupa ce ti-ai pus la punct ce economii ai facut saptamana ce a trecut, ce bani ai pus deoparte pentru concediul de vara sau pentru alte nevoi viitoare, ca sa nu mai vorbim de plata cheltuielilor curente. Poate ca nu este cel mai inspirat lucru pe care il citesc, dar e mult mai inteligent sa incepi sa te gandesti la ce sume vei trece anul acesta la coloana de venituri! De unde produci banii aceia noi din care vrei sa faci noi cumparaturi? Mici ajustari iti vor aduce mari satisfactii mai ales daca iti pui acei bani cash deoparte intr-un fond de investitii care o sa iti aduca beneficii clare in viitor. E vremea sa invatati si mai multe despre eficienta financiara, Berbeci dragi.

Taur - Gata de decolare spre succes? Mai stai un pic
Esti gata de decolare, Taure ? Patrarul armonios de Luna de Miercuri ajunge in Taur si iti da un fin suport pentru drumul tau in implinirea obiectivelor pe care ti le-ai propus in 2018. Insa nu este nevoie sa te propulsezi ca o nava de misiune spatiala spre Marte. O abordare mai ponderata este intotdeauna benefica pentru semnul tau zodiacal care mereu este pus pe fapte mari. Ca atare, daca te agiti din rasputeri sa obtii rezultate mari in 2018, stai un pic si intreaba-te de ce vrei acest lucru. Te afli intr-un deadline strans al unui proiect important sau incerci sa te motivezi punand presiune pe tine? Stresul este un combustibil ieftin, Taure. Te poate ajuta sa decolezi, dar nu te ajuta sa si zbori sus mult timp. Pondereaza-ti adrenalina si foloseste aceasta saptamana intelept, mai degraba planificand pasii urmatori ai succesului dorit. Focuseaza-te pe una sau maxim doua obiective pe luna. Foloseste acest timp de iarna pentru dezvoltarea ta personala. Inscrie-te la un curs online si fa o actiune practica cum ar fi sport la sala sau orice inseamna investitie in tine. Nu va dura mult si vei vedea rezultate concrete pozitive in viata ta.

Gemeni - Pregateste-te sa fii inspirat noaptea
Linia dintre ce iti imaginezi si realitate poate fi acum pentru tine mult mai subtire, gratie patrarului Lunii de Miercuri din Taur dar si a casei a 12 a mistice pe care o ai. Sub aceste auspicii, este important sa stii care iti sunt limitele. Inspiratia divina va curge prin tine in aceasta saptamana, asa ca fii pregatit sa receptionezi idei noi ce vin, in special in timpul noptii, gratie efectului Lunii asupra zodiei tale. Nu judeca ce primesti ca inspiratie, doar noteaza. Poti scrie intr-un caiet dupa ce te trezesti ce ai visat sau cu ce idee ramai in zori. Subconstientul iti poate scoate la iveala solutii nebanuite in folosul tau. Nu te grabi insa sa pui in practica orice idee inainte de a cantari bine despre ce e vorba. Verifica aspectele practice implicate daca ai vrea sa dai viata unei asemenea idei inspirate, cum ar fi costuri implicate, timpul implicat, resursele necesare. Poate te vei panica cand treci prin toate aspectele acestea pragmatice. Dar surpriza ! Este cu adevarat mult mai usor de implementat decat ai crede. Ar fi chiar benefic sa incetinesti ritmul ca sa te bucuri de etapa aceasta de pregatire a ce ai de facut, sa o savurezi. Mergi la un masaj, stai in pijama ori de cate ori poti, comanda mancare in loc sa stai cu orele in bucatarie, dormi mai mult, fa o meditatie intre treburile pe care le ai de facut. Fii pregatit, in acest spatiu de liniste, te pregatesti cu adevarat pentru ce urmeaza. Nu te teme ca in acest timp esti neproductiv. Daca esti linistit inseamna ca esti in modulul de receptie si doar asa atragi oportunitati in raza ta de actiune.

Rac - Acum ai nevoie sa fii prietenos si sociabil
Fii un bun prieten, Racule, chiar daca cu greu iti gasesti un timp liber in agenda ta plina de activitati. Luna din Taur de Miercuri iti activeaza casa a 11 a vietii sociale, de aceea a fi in preajma oamenilor – a tipului TAU de oameni agreati – este de departe cea mai eficienta tehnica de reducere a stresului existenta pe piata la acest moment. In loc sa incerci sa te vezi pe rand cu toti amicii tai (ceea ce poate fi reteta sigura sa te umpli de si mai mult stres) incearca sa organizezi o intalnire cu mai multi. Da, discutiile intime sunt bune dar cum ar fi sa te bucuri de ceva distractie cu mai multa lume? Tuturor celor invitati v-ar prinde bine, ascultati muzica, vorbiti despre ce ati mai facut, cine ce a mai citit, iar hormonii de stare de bine vor fi asigurati fara ajutorul altor tehnici de dezvoltare personala. Nu exagera insa cu prea multa lume la intalnire. Mai mult nu inseamna neaparat mai bine in acest caz. Trei patru prieteni maxim este suficient pentru a va incarca bateriile. Poate apare si ceva cu iz romantic din acest tip de intalniri. Daca simti ca nu ai chef sa inviti tu anumiti prieteni, poti sa mergi tu in locuri noi si sa cunosti oameni noi ce pot fi prieteni noi, colaboratori noi, ceea ce poate fi foarte benefic pentru tine din toate punctele de vedere. Si contactele sociale stabilite online, prin internet, sunt la fel de bune pentru tine saptamana aceasta. Asigura-te ca ai profilul updatat la noul tu din 2018.

Leu - Ia o pauza ca sa te organizezi inainte sa stralucesti
Nu indraznim sa spunem niciodata unui Leu sa o lase mai moale. Tu, Leule, esti de departe vedeta ringului de dans al zodiacului si toata lumea se bazeaza pe actiunile tale ca sa avem culoare in viata uneori gri si cenusie a tuturor. Dar cu Luna in Taur de Miercuri, ai putea vrea chiar tu sa iei o scurta pauza doar ca sa te organizezi un pic inainte sa stralucesti din nou in actiune. Geniile nu pot straluci fara a avea o structura pe care sa se bazeze iar tu poti progresa zi de zi oricum orice ai face, fara sa fie nevoie sa zgudui tot pamantul sub tine in timp ce actionezi. Deschide un caiet, un fisier Word sau Excel. Profita de inspiratia pe care Luna de Miercuri ti-o aduce pentru ca ai putea detalia in scris toti pasii de la A la Z implicati in proiectul pe care vrei sa il faci. Sau poate de la Z la A ? Intrucat tu esti mereu motivat de rezultatul final al muncii tale, e o idee mai buna sa te organizezi invers, de la final spre momentul prezent. Ia-ti agenda la rand. Cine sunt oamenii influenti ce te pot ajuta in ce iti propui sa obtii ? Cultiva acele relatii, vezi cine iti poate fi sursa de intelepciune si inspiratie. Dar pentru asta, trebuie sa joci si tu rolul de a fi sustinator si prieten bun pentru propriile lor vise si viziuni. Unde sesizezi compatibilitati, intalniti-va mai des, aprofundati ce aveti de discutat si de facut impreuna. Daca nu esti antreprenor ci angajat, profita de Luna din Taur de Miercuri si discuta cu sefii, cu colegii, cu cei de la Resurse umane despre ce posibilitati de crestere sunt pentru tine in acest an, pentru binele companiei. Afla ce abilitati ar fi necesar sa iti dezvolti ca sa poti obtine in viitor urmatoarea ta coroana de rege Leu ce esti.

Fecioara - Mai mult nu e mereu mai bine
Crestere, dezvoltare… Acesta este cel mai recent cuvant ce te intereseaza pentru 2018, Fecioaro… Dar poate nu este o problema daca saptamana asta nu prinzi acest val. Asa cum semnul tau zodiacal plin de discernamant intelege oricum, mai mare si mai mult nu este in mod necesar si mai bine iar “o abordare mai vasta” poate fi uneori sinonima cu “scufundare in ape agitate”. Pe 24 ianuarie, in aceasta Miercuri, Luna in Taur straluceste asupra casei tale a noua de expansiune. In loc sa iti bati capul cum sa te extinzi, ar fi mai practic sa vezi cum sa simplifici lucrurile. Nu ti se sugereaza sa te retragi de la succes sau sa iesi din bataia reflectoarelor. Gandeste-te la acest proces ca atunci cand rafinezi in detaliu o opera de arta pentru ca atunci cand este gata sa straluceasca cu adevarat, in loc sa faci inca o opera de arta. Si mai bine iti prinde sa iti optimizezi resursele implicate in ceea ce faci, cautand solutii de reducere de costuri, de gasire de materiale mai convenabile ca pret si calitate fata de ce ai deja. Ai cam ramas fara bani dupa sarbatori? Ia o pauza de la investitii de dragul succesului si implica-te in intalniri cu prietenii sau familia, ori mergi tu la prieteni din alta localitate. Contactele cu ei te vor sustine in ce ai de facut in continuare.

Balanta - Libidoul tau isi cere drepturile
Inchide laptopul si verifica cum stai la capitolul lenjerie intima. Luna din Taur de Miercuri iti aduce starea intr-o maniera ce iti este benefica pentru suflet.
Ai fost atat de ocupat in viata ta profesionala incat nu ti-a mai ramas timp si energie sa fii la fel de ocupat si in asternutul patului tau ? E timpul sa o lasi mai usor si sa asculti de libidoul tau ce isi cere drepturile. E greu sa fii sexy si receptiv la sexul opus daca mintea iti este concentrata numai la deadlineuri si detalii de proiecte, la sefi sau colaboratori. Verifica-ti agenda si vezi unde poti sa aduci modificari cu scopul relaxarii. Daca iti faci o programare la spa saptamana asta, te setezi in starea sufleteasca propice pentru ceva activitate in dormitor. Luna in Taur iti aduce mai multa senzualitate in viata – asternuturi de matase, mancaruri organice afrodisiace puse pe o tava eleganta, muzica romantica si senzuala si flori proaspete in fiecare camera, la asa ceva sa te astepti ca vei dori. Asa cum orice Balanta stie, divinul se gaseste in fiecare detaliu ce ne inconjoara. Relatia in care esti implicat merita o reevaluare. Daca sunt aspecte nediscutate ce merita a fi depasite, acum e momentul sa le rezolvi. Starea ta este una benefica si nonconflictuala deci nimic nu poate escalada la nivel de drama saptamana aceasta. Dar nu sari sa dai sms partenerului tau sau sa il iei la discutii cum intra pe usa de la munca, momentul potrivit ales e cel mai important. Pentru Balantele singure: sunteti siguri / sigure ca asteptarile pe care le aveti de la un partener sunt realiste? Sigur ca e minunat sa va asteptati la o compatibilitate pe toate planurile minte-corp-spirit dar in acelasi timp e indicat sa iesiti din casa, sa faceti un prim pas si sa vedeti ce intalniti inainte de a ajunge la acea conexiune pe care o visati.

Scorpion - Lasa-ma, dar nu imi da pace !
Te simti prea apropiata de cineva drag sau din contra, nu suficient de aproape?
Cauta acea granita delicata acum cand Luna intra in Taur Miercuri si iti vizeaza casa a 7 a relatiilor. Ai uneori sentimentul de claustrofobie in relatia ta? Tu oricum esti o fiinta a extremelor, Scorpionule. Intr-un moment vrei sa te simti lipit cu lipici de partenerul tau, iar in celalalt moment esti tot cu atitudinea “am nevoie de spatiul meu”. Dar ce nu intelegi cu adevarat este cat de greu de suportat pot fi schimbarile tale de dispozitie pentru partenerul tau. Ti se pare familiar acest scenariu ? De exemplu, in timp ce esti intr-o relatie, iti inchizi complet telefonul ca sa te deconectezi de toata lumea iar partenerul tau suna innebunit, speriat si ingrozit sa nu fi patit tu ceva, desigur urmand un intreg scandal. Sfat, ca sa eviti asemenea situatii saptamana aceasta, comunica clar, inainte de a-ti inchide telefonul cu privire la intentia ta. Asta ca un exemplu. Nu e nevoie insa sa iti reprimi nevoia de timp doar pentru tine, iti poate fi chiar benefic.
Daca esti un Scorpion ale carui nevoi ale inimii cresc, vrei mai multa atentie de la cineva foarte ocupat, e nevoie sa faci compromisuri fara frustrare. E bine sa accepti ca timp de calitate cu cineva drag e mai valoros decat cantitatea. Organizeaza-ti timpul in detaliu pentru ca atunci cand sunteti impreuna sa obtineti cele mai bune rezultate posibile din acel timp.

Sagetator - Cum sa te detoxifiezi cu adevarat corect
Te gandesti sa iti faci un smoothie plin cu plante si tot felul de proteine vegetale?
Luna din Taur de Miercuri iti activeaza casa a 6 a sanatatii si modului sanatos de a trai. Te-ai tot straduit si zbatut sa intri in ritmul de a te hrani sanatos de cand a inceput 2018? Acum e contextul sa stai departe de orice e prea extrem pentru tine din acest punct de vedere. E foarte bine sa iti propui obiective asa de bune pentru tine, dar mai bine sari orele epuizante la sala sau detoxifieri dure de 7 zile doar cu sucuri. Esti condus de Jupiter cel hedonist pana la urma. Ce ai tu nevoie, Sagetatorule, este sa gasesti o cale presarata cu placeri. Cum ar fi sa iti faci cei 10.000 pasi propusi in timp ce … ai ghete de zapada la munte sau pantofi de dans? Si da, desigur, adauga mai multe verzituri, ulei de cocos si avocado in alimentatia ta. Dar asigura-te ca acele mancaruri au un gust divin si nu evita sa consumi fructe proaspete savuroase ca sa iti satisfaci si pofta de dulce atat de necesar creierului. Daca nu ai timp si vrei sa mananci foarte sanatos, comanda-ti mancarea de la cei care se pricep sa o faca cu mult gust. In timp ce esti in acest proces, verifica-ti si gradul de incarcare din agenda ta. Daca nu vrei sa ramai fara timp personal ce s-ar inghiti de orele dedicate jobului, astfel alegandu-te cu mult stres ce dauneaza oricarei diete, mai bine fa niste schimbari. Fie dai si altora de facut din ce faci tu, fie te organizezi diferit, fie mai angajezi pe cineva. Nu uita, e nevoie sa investesti bani ca sa faci bani. Si pana nu esti destresat profesional, nicio dieta de detoxifiere nu iti va functiona cum vrei, pentru ca toxinele pe care nu le consumi alimentar, in schimb ti le produci singur in corp prin stres si oboseala.

Capricorn - Daca dragoste nu e, nimic nu e
Nu astepta pana de Ziua Indragostirilor ca sa iti declari si manifesti iubirea. Cupidon are o sageata imbibata in inimioare de catifea pentru tine saptamana asta, datorita Lunii in Taur de Miercuri, iar tu nu vrei sa nu te nimereasca, nu-i asa? Casa a cincea a iubirii, creativitatii si faimei este activata pentru tine, deci fii pregatit.
Poate nu vei simti placile tectonice ca se misca sub tine, dar te poti astepta ca fluturii iubirii sa iti agite stomacul si inima. Intrebarea este: ai loc in tine si in viata ta pentru asa ceva?
Dragostea implica receptivitate, Capricornule, iar receptivitatea implica timp si spatiu oferit relatiei. Daca agenda ta e plina pana peste cap de obligatii de rezolvat, vezi la ce poti renunta ca sa fii disponibil pentru altcineva. Pregateste-ti starea de spirit ca sa ii in disponibilitatea necesara. Umple-ti casa cu flori proaspete, citeste literatura erotica, probeaza haine in care se simti sexy si senzual. Aceasta saptamana, pentru tine, este toata despre a reintra in modulul numit placere. Fa si ceva actiuni in acest sens, pune o poza noua de profil in care te simti atractiv, iesi la intalniri cu oameni noi, intra in discutii cu cineva de sex opus care iti stimuleaza intelectul sau mai mult decat atat, astrele sunt de partea ta. Daca esti deja intr-o relatie, alegeti-va o seara decadenta in afara casei in care sa va reincarcati conexiunea sufleteasca cu suflet si senzualitate. Puteti vorbi in tihna despre orice, de la cum sa renovati bucataria, la ce excursie sa faceti la vara sau ce nume de copil sa alegeti. Sau mai mult decat atat dupa aceea.

Varsator - Curatenie in casa si in minte
Spatiul in care traiesti arata aerisit ca un templul budist, Varsatorule, sau sunt toate claie peste gramada si simti ca te sufoci?
Instinctele tale de a-ti aranja cuibul se trezesc acum ca Luna in Taur de Miercuri iti activeaza casa domestica.
Curatenia, sortarea, renuntarea la lucruri din camin de care nu mai ai nevoie poate deveni noua ta obsesie. Dar lucrurile nu se vor termina de indata ce termini curatenia pentru ca in aceasta perioada esti dornic de o experienta domestica multi senzoriala. Dupa ordine, urmeaza nevoia ta de ceva aromaterapie, lumina de ambient, o stimulare auditiva suava si de calitate, poate o fantana feng shui. Intrucat energia Taurului este pragmatica, ia in considerare aspectele practice ale oricaror modificari pe care le aduci in casa, fara sa umpli otova locuinta cu orice suna, miroase sau se aude bine. Acum e momentul in care te gandesti sa faci loc unei persoane noi sau unui animal de companie in viata ta. Unde vei pune toate lucrurile ce implica o alta fiinta in habitatul tau?
Casa a patra guverneaza felul in care ne pretuim si respectam. Poti manca mai multe alimente proaspete, de exemplu. Poti introduce in preparare alimentelor cateva produse noi sanatoase. Poti evita sa consumi cateva saptamani mancare ce inflameaza bazata pe faina, lactate si zahar rafinat. Nu e nevoie sa ajungi la extreme insa. Introdu cu blandete mancaruri cu proteine sanatoase, citrice sau alte bunatati organice. Aceasta vibratie sanatoasa iti poate deveni un obicei, in mod special cand vei simti cum forta vitala a vietii revine la tine.

Pesti - Viata este mai buna cu prieteni alaturi
Ai ramas cumva fata in fata cu un zid in ultima vreme? A venit momentul sa imbratisezi puterea parteneriatelor. Miercuri, Luna in Taur iti trezeste casa a treia a cooperarii interumane. Ca atare, ia la rand lista de prieteni din Linkedin sau Facebook. Poate un vechi amic sau fost coleg este bucatica de puzzle pe care o cautai si habar nu aveai ca iti lipseste. Daca nu iese de un proiect comun, ce ar fi sa iesi tu cu cineva drag la o intalnire de placere ? Propune-ti sa vorbesti zilnic macar pe Facebook cate 10 min cu cate un alt prieten din lista. Daca te-ai aplecat prea mult pe o persoana intr-o relatie, acum e momentul sa faci un pas in spate ca sa lasi omul sa respire si sa te reechilibrezi si in alte relatii. Chiar daca este deosebit de comod acolo in zona de confort, nu vrei sa iti epuizezi si indepartezi jumatatea care e nevoit sa indeplineasca orice nevoie a ta, emotionala, sentimentala, fizica.
Poate te-ai indepartat de prieteni vechi si buni de cand esti foarte implicat in actuala ta relatie. E momentul sa intelegi cate beneficii primesti de la viata daca te reconectezi la mai multi oameni si relatii. Propune-ti sa vorbesti iar cu oameni carora sa simti ca le poti spune “chiar trebuie sa ne vedem mai des”.  Daca esti singur, mergi singur(a) in locuri neaparat. Ia-ti bilet singur la un spectacol sau la orice tip de eveniment saptamana asta, fara sa iei un prieten cu tine. Te poti alege cu fluturi in stomac daca iti dai voie sa te conectezi cu energia oamenilor ce iti pot deveni foarte dragi.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 22-01-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro