Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscopul-saptamanii

Berbec
In prima parte a saptamanii, cariera si pozitia sociala sunt preocuparile dominante. Este o perioada de mari rascoliri, fiind posibile turnuri ale unor situatii considerate pana nu demult sigure si confortabile. Poti obtine favoruri sau chiar indatoriri noi la locul de munca, ce iti vor aduce faima si recunoastere, insa ceva functioneaza defectuos. Exista persoane in jurul tau care nu te vad cu ochi buni, astfel ca ai nevoie de eforturi serioase pentru a depasesi neplacerile.
Referitor la prieteni si la sustinatorii din sfera socio-profesionala, este bine sa-i selectezi si sa pastrezi alaturi de tine doar pe cei care iti sunt recomandati de sufletul tau. Retine informatiile sau sfaturile care ajung la tine. Impulsivitatea si graba te pot impinge la greseli destul de greu de remediat.
Spre finalul saptamanii vei resimti oboseala acumulata. Este posibila activarea unor probleme de sanatate legate de picioare si aparat digestiv. Momentele de izolare si dialog doar cu tine insuti sunt cele mai potrivite pentru a te reface.

Taur
O saptamana dinamica pentru relatiile cu strainatatea, pentru calatorii, dar si pentru activitatile intelectuale. Sunt posibile evenimente interesante, rascolitoare si pe segmentul muncii legat de strainatate, parteneri straini sau interviuri pentru un job. Sefii iti vor recunoaste meritele si rasplati eforturile depuse in ultimul timp, insa discordia pandeste in umbra. Sigur ca vor fi si voci impotriva ta, insa vei avea suficienta forta sa depasesti totul cu bine.
S-ar putea sa ti se ofere un nou post de conducere sau responsabilitati la care nici nu te gandeai vreodata. Recomandabil este sa discerni cu atentie ofertele. Exista multe controverse in acest segment de viata, dar schimbarea este inevitabila.
Posibile calatorii indepartate sau te poti ocupa de demersuri specifice propriei dezvoltari educationale. Vizioneaza piese de teatru, filme bune sau asculta concerte de muzica. Chiar si participarea la cursuri si seminarii cu teme spirituale e binevenita.
In ultimele zile ale saptamanii sunt momente potrivite pentru a te intalni cu prietenii. Incearca sa eviti izolarea si fii mai cooperant cu cei din jur.

Gemeni
In primele zile ale saptamanii te poti ocupa de chestiuni financiare. Este vorba despre taxe, facturi curente sau demersuri specifice banilor si bunurilor in comun cu altii. Este multa forfota in zona finantelor, fiind o perioada in care sunt posibile tot soiul de controverse. Pot aparea si neplaceri greu de estimat, insa paza buna trece primejdia rea.
Se contureaza elemente noi in zona relatiilor cu strainatatea si a studiilor superioare. Sunt momente favorabile de a incepe o forma de scolarizare pe termen lung sau intr-o alta tara.
Pe de alta parte, dorinta de a te ocupa in mod special de sufletul tau va fi evidenta si chiar ii vei da curs. De bun augur sunt activitatile culturale sau dialogurile cu oameni interesati de spiritualitate. Este posibil sa-ti redefinesti legatura cu planurile divine, reusind sa intelegi ca totul are un rost.
La finalul saptamanii este nevoie sa te ocupi de cariera sau de imaginea ta in ochii celorlalti. Pot iesi la iveala neplaceri, insa fii prudent si incearca sa rezolvi lucrurile cu tact si diplomatie.

Rac
In prima parte a saptamanii, relatiile parteneriale si colaborarile sunt in prim plan. Discutii aprinse, revenire asupra unor subiecte delicate, vechi, nerezolvate, controverse deosebite. Chiar daca vei avea tendinta de a respinge orice vine din partea celorlalti, ai incredere ca astrele aranjeaza totul in favoarea ta.
In plan financiar se contureaza discret castiguri din activitati profesionale colaterale locului de munca, insa ceva este periculos, foarte bine ascuns. Si, totusi, este posibila aparitia unui binefacator necunoscut, care sa-ti faciliteze momentan accesul la banii si bunurile altora.
Dialogurile si demersurile legate de taxe, impozite, datorii, relatii cu institutiile bancare sau chestiunile legate de mosteniri sunt active. Bine ar fi sa te ocupi pe indelete de tot ce detii si chiar sa-ti securizezi unele bunuri. Fii prudent si nu lua decizii in graba.
Pe de alta parte, poate te gandesti si la o redimensionare a sistemului valorilor morale. La sfarsitul saptamanii pot aparea aspecte legate de calatorii si studii in strainatate. Sufletul tau are nevoie de rafinare, astfel ca vizionarea unei piese de teatru, unui film bun sau reuniunile cu cei dragi sunt binevenite.

Leu
Pentru tine, locul de munca si sanatatea capata energii deosebite, care vor rascoli totul. Poti primi noi sarcini de serviciu, placute sau mai putin alaturi de colegi binevoitori sau mai putin binevoitori. Chiar daca exista si animozitati, le poti depasi.
In paralel, sanatatea este foarte vulnerabila, bine fiind sa te ingrijesti corespunzator. Sunt posibile consultatii, analize medicale si chiar interventii chirurgicale.
Segmentul relatiilor parteneriale si al colaborarilor se va remarca prin discutii aprinse. Un soi de bariera se construieste intre tine si ceilalti, de aceea, fii foarte prudent.
Pe de alta parte, bine ar fi sa faci ordine si curatenie in randul colaboratorilor si proiectelor tale. Exista in preajma ta colaboratori nepotriviti stilului tau de lucru sau departe de interesele tale.
Dispui de suficienta forta pentru a-ti sustine punctele de vedere si pentru a reusi in tot ce iti propui. Acorda atentie si partenerului de viata. Tu esti foarte preocupat doar de proiectele personale, neglijandu-i pe cei apropiati. Se pot produce despartiri definitive. Gaseste un echilibru intre tine si ceilalti.

Fecioara
Creativitatea, relatiile sentimentale si cele cu copiii devin prioritare pentru tine inca din primele zile ale saptamanii. Se intezaresc discutii aprinse, reluarea unor actiuni comune mai vechi ce nu au fost intelese sau finalizate. Exista multa ostilitate pe segmentul amoros, de aceea, fii prudent si nu da curs primului impuls.
Controleaza-ti reactiile, evita critica si ai rabdare. Tacerea e de aur in aceasta saptamana pe toate segmentele vietii cotidiene. Canalizeaza-ti energiile spre implicarea intr-un hobby. Asta te relaxeaza, te amuza si iti ofera incredere in tine si in tot ce te inconjoara.
Sanatatea este vulnerabila, deci fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. A se evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, in special pe segmentele picioarelor, inimii si coloanei vertebrale pe 24 si 25 august!
Recomandabil este sa te ocupi de activitati usoare, de rutina si sa fii cat mai discret. Odihneste-te mai mult, plimba-te in aer liber si foloseste remedii naturiste. La sfarsitul saptamanii se contureaza un final de etapa parteneriala.

Balanta
Prima parte a saptamanii este caracterizata de treburi gospodaresti. Poti face curatenii generale, planuri de reamenajari interioare sau te poti orienta si catre o locuinta noua.
Dialogurile cu membrii familiei si cu neamurile sunt frecvente, unele purtate pe tonuri inalte, cu acuze mai mult sau mai putin fondate. Se recomanda prudenta, rabdare si toleranta. Relatiile cu persoana iubita si cele cu copiii sunt active in a doua parte a saptamanii. Este posibila aparitia unei noi legaturi amoroase, din care poate rezulta un copil.
Atentie la modul de relationare cu cei din jur! Nu prea ai tu chef de distractii si aventuri, insa incearca sa nu strici si cheful altora. Toate vin in beneficiul tau, pana la urma, chiar daca acum nu pare.
Spre sfarsitul saptamanii se intrezaresc multe treburi de facut la locul de munca. Final de etapa profesionala. Sanatatea este destul de incercata. Ocupa-te doar de activitati usoare si odihneste-te mai mult.

Scorpion
La inceputul saptamanii esti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse: de la cele in interes de serviciu la cele de agrement. Pe de alta parte, este posibil sa fii tentat sa te implici in cursuri scurte legate de arta, psihologie, discipline economico-financiare sau orice alt domeniu placut sufletului tau.
Relatiile cu neamurile si cu prietenii apropiati sunt dinamice si foarte controversate. Fii prudent si evita conflictele! Unii te vor provoca doar de amorul artei si ar fi bine sa-i eviti, ba chiar sa intrerupi definitv relatiile cu ei.
A doua parte a saptamanii evidentiaza segmentul domestic, fie prin treburi specifice, fie prin intalniri si dialoguri cu membrii familiei si cu neamurile. Pot iesi la iveala secrete de familie, actiuni si decizii ale membrilor familiei care, pe undeva, contravin nevoilor sau dorintelor tale.
Discutiile in contradictoriu vor fi la ordinea zilei, insa succesul va fi de partea ta. Pe de alta parte, poti decide sa ai o alta atitudine fata de familia din care provii. Astfel, delimitarea intre viata ta si a celorlalti o poti face acum mai usor si mai ales este de dorit.

Sagetator
Inceputul saptamanii iti aduce discutii si aspecte legate de bani. Sunt posibile cheltuieli majore comune cu altii pe facturi, taxe sau pe daune, de genul amenzi sau restante financiare. Poti descoperi nereguli in documentele financiare sau in cele care atesta ca detii bunuri personale. Fii prudent si verifica totul cu atentie, eventual si cu ajutorul unui specialist in domeniu.
Pe de alta parte, se incheie o etapa de castig din munca proprie, iar nemultumurile pot fi majore. Cum impulsivitatea este accentuata, iar gandirea umbrita, ar fi bine sa te controlezi si sa lasi deciziile majore pentru urmatoarele saptamani.
Relatiile cu anturajul apropiat se vor evidentia in partea a doua a saptamanii fie prin dialoguri deosebite, fie prin actiuni comune. Evita sa-ti divulgi planurile si sa emiti pareri la adresa altora. Unii te pot intelege gresit si de aici un sir lung de neplaceri.
De asemenea, este posibil sa decizi ca atitudinea fata de rude si prieteni apropiati trebuie reconfigurata. Si asa este si bine! Pentru ultimele zile ale saptamanii, indicate sunt treburile gospodaresti sau vizitele in locurile natale.

Capricorn
La inceputul saptamanii debordezi de energie. Esti hotarat sa te ocupi de tot si toate si chiar vei reusi. Insa agresivitatea si graba sunt accentuate. Este posibil sa fii nevoit sa reiei unele activitati personale sau profesionale, mai ales pe sectiunea detalii.
Prudenta, rabdare, toleranta! La nevoie roaga pe cineva apropiat sa te ajute. Esti foarte vulnerabil, astfel ca orice ajutor cat de marunt poate face minuni in toata regula.
Recomandate sunt regimurile alimentare, tratamentele de intretinere corporala, dialogurile cu specialisti in dezvoltare personala sau participarea la cursuri si seminarii dragi sufletului tau.
In a doua parte a saptamanii, se intrezaresc cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Totodata este posibil sa primesti bani, cadouri sau recompense de la cine nu te astepti.
Pe de alta parte, indemnul astrelor este legat si de schimbarea sistemul valorilor morale. De fapt, a gasi echilibrul intre latura materiala si cea spirituala a vietii este cea mai mare provocare a acestei saptamani. Final in relatiile cu anturajul apropiat.

Varsator
In primele zile ale saptamanii nu prea se simte prezenta ta in anturaj. Sufletul tau are nevoie de odihna si de un nou plan de viata. Se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi, de aceea, fii prudent si ingrijeste-te corespunzator.
Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si chiar interventiile chirurgicale in perioada 21 - 25 august. Riscurile sunt majore din toate punctele de vedere.
Pe de alta parte, este o perioada buna pentru discutii tainuite, cu oameni de incredere. Informatiile obtinute pe cai neconventinoale pot fi frecvente si foarte utile. Visele si viziunile premonitorii te insotesc zilnic. Vei simti o protectie divina speciala, care iti indruma pasii catre noi evenimente, alaturi de alti oameni.
In a doua parte a saptamanii, astrele iti vor oferi o energie si un farmec aparte. Te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Sunt momente bune pentru a-ti trasa noi directii de urmat si pentru a-ti revizui in totalitate modul de a relationa cu cei din jur.
Poti decide sa urmezi anumite diete, un program de exercitii de intretinere corporala sau pur si simplu sa studiezi domenii de avangarda. Spre sfarsitul saptamanii apar cheltuieli cotidiene. Cadouri, recompense sau mici favoruri de la cei dragi.

Pesti
Interesanta si foarte controversata saptamana la capitolul prieteni. Se pot ivi neintelegeri din cauza divergentelor de opinii, insa le poti depasi cu putin efort si bunavointa.
Pe de alta parte, astrele iti vor trimite raze in zona mentalului profund. Astfel, sunt posibile insomnii, stari de neliniste, vise premonitorii sau viziuni. Bine este sa retii ideile aparute in gandurile tale in aceasta saptamana sau sfaturile celor din jur, intrucat ele alcatuiesc esenta urmatoarelor evenimente din viata ta.
Starile de sanatate vor fluctua mult, mai ales in intervalul 23 - 26 august. Vizate sunt sistemul circulator si picioarele. Nu se recomanda consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale pe segmentele anatomice amintite, decat in cazuri ce nu suporta amanare.
Ocupa-te doar de activitatile de rutina si incearca sa te odihnesti mai mult. In ultimele zile ale saptamanii iti vei reveni, aparand in mijlocul celorlalti refacut si cu pofta de viata. Sursa: ziare.com

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscopul-saptamanii
DorohoiNews.ro, 20-08-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro