Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscopul-saptamanii

Evenimente astrale special in saptamana 22-28 aprilie 2019. O saptamana bogata in evenimente astrale cu o insemnatate speciala. Saptamana incepe puternic. Proaspat intrat in Taur, Soarele face conjunctie cu Uranus. Asteapta-te la surprize de tot felul, inca de luni. Se intampla lucruri din senin si toate vin sa-ti zdruncine credintele si sa-ti reaminteasca faptul ca singura certitudine este schimbarea. Obisnuieste-te cu ideea!

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, in aceasta saptamana trebuie sa-ti pastrezi prudenta, mai ales in ceea ce priveste relatiile interpersonale. Intalnirile pot sa nu aiba succesul pe care ti-l doresti, iar discutiile par sa nu duca in directia dorita de tine. Si, totusi, pastreaza-ti optimismul si starea entuziasta.  Weekend-ul se anunta distractiv.
In zona profesionala, incearca sa nu iei decizii importante sau sa intri in discutii in contradictoriu. Nu lasa lucrurile in coada de peste si, mai ales, nu spune lucruri care pot fi interpretate. Ai grija la echilibrul veniturilor si cheltuielilor!

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, aceasta saptamana va fi foarte placuta pentru tine. Trebuie sa fii atent, insa, sa nu intri in discutii contradictorii. Fereste-te de cuvintele dure, fii mai relaxat! Weekend-ul sa anunta detensionat, de aceea este indicat sa nu ratezi nicio sansa de a te distra alaturi de prieteni si familie. 
In zona profesionala, astrele sunt favorabile echilibrului. Evita pe cat de mult poti discutiile in contradictoriu. Poti face si compromisuri daca sunt in folosul tau. Cu banii trebuie sa fii atent pentru a nu cheltui pe lucruri de care chiar nu ai nevoie.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Geamanule, saptamana se anunta perfecta pentru tine. Da-ti voie sa-ti exprimi sentimentele cu sinceritate, clar, astfel incat sa nu poata fi interpretat niciun cuvant. Adevarul te va elibera. In weekend, rezerva-ti timp pentru mai multa odihna pentru a-ti reincarca bateriile. 
In zona profesionala, fii mai maleabil. Apar oportunitati spre a avansa in cariera. La bani, fii atent cu economiile. Restrange-ti cheltuielile, mai ales cele din weekend. Fii atent sa nu cumperi lucruri care nu-ti sunt de trebuinta!

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Draga Rac, urmeaza o perioada armonioasa pentru tine. Vei avea echilibrul necesar pentru a tine totul sub control. Firea ta politicoasa si prietenoasa te va scoate din multe situatii mai putin placute. Poti deveni mai impulsiv sau mai agitat, la un moment dat, de aceea este nevoie de ratiune. Weekend-ul aduce mai multa liniste si timp important petrecut in familie.
In zona profesionala te axezi pe colaborari care iti vor aduce atat spatiu de manevra, cat si rezultate de inalta calitate. Pastreaza discretia in tot ce faci pentru a nu atrage invidia celorlalti. Cat priveste banii, controleaza-ti impulsul de a cheltui inutil!

LEU (23 iulie – 22 august)
Draga Leu, ai nevoie de forta pentru a rezolva toate treburile pe saptamana aceasta. Ai nevoie de activitate in echipa. Alege-ti cu atentie coechipierii si concentreaza-te pe relatiile pe care le-ai neglijat in ultima vreme. Atentie la piedicile pe care ti le pui singur! Weekend-ul se anunta mai linistit. Bucura-te de compania celor dragi!
In zona profesionala e nevoie de echilibru. Fii mai conciliant, ai incredere in abilitatile tale de a depasi orice impediment. Taie de pe lista de cheltuieli orice obiect nu iti este necesar pentru a limita datoriile.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Draga Fecioara, vei avea parte de o saptamana pozitiva si interesanta. Fa-ti un plan de actiune echilibrat care se te ajute sa te concentrezi pe  munca in echipa. Daca ai probleme care necesita colaborare, acum este momentul propice sa ceri ajutorul. In weekend te linistesti si reusesti sa iti schimbi starea de spirit. Simti nevoia sa te eliberezi de stres si sa incerci lucruri noi care sa-ti dea o alta energie.
In zona profesionala lucrurile sunt destul de calme. Iti indeplinesti obligatiile fara prea mult efort si sunt sanse sa avansezi. Munca in echipa te ajuta sa reusesti mult mai multe decat daca ai lucra singur. Alege-ti cu intelepciune echipa!

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Draga Balanta, in aceasta saptamana te vei apropia mai mult de tine insuti. Ai nevoie de mai mult echilibru in emotiile tale. Vrei sa fii mai impacat cu tine insuti, cu ceea ce esti, cu ceea ce vrei, din punct de vedere moral si etic. Weekend-ul poate fi dedicat unor calatorii care sa te ajute sa explorezi noi dimensiuni ale prieteniei.
In zona profesionala cauta solutii care sa-ti reduca starea de incertitudine. Poate fi greu sa avansezi, insa ai abilitatile necesare pentru a depasi orice obstacol. Se anunta si o imbunatatire la capitolul bani.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Draga Scorpion, esti predispus la anxietate si iti este greu sa gasesti echilibrul de care ai nevoie. Pune-ti ordine in prioritati si vei vedea altfel lucrurile. Evita incapatanarea in situatii in care este clar ca nu ai dreptate si iti vei gasi mai usor linistea si pacea. Abia spre sfarsitul saptamanii vei reusi sa mai uiti de griji. Starea de spirit se imbunatateste simtitor si poti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.
In zona profesionala ai nevoie de rabdare si perseverenta. Tinteste spre ceva si lucreaza doar in acea directie. Nu lasa pe nimeni sa te distraga de la drumul tau. Situatia financiara este pe cale sa se imbunatateasca. Totusi, este nevoie sa iti echilibrezi cheltuielile si veniturile.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 
Draga Sagetator, urmeaza o perioada de calm, in care nu faci nicio mutare ezitanta. Analizezi fiecare situatie cu maxima responsabilitate si succesul este garantat. Ai incredere in tine insuti, in puterea si in abilitatile tale innascute. Munca in echipa este favorizata. Alege-ti cu atentie coechipierii! Weekend-ul se anunta placut, indiferent ca alegi sa-l petreci in compania prietenilor sau doar a partenerului de cuplu.
In zona profesionala cere ajutorul. Nu le poti face singur pe toate. Alege-ti echipa cu atentie si succesul este garantat. Nu este exclusa o promovare sau o marire de salariu. Evita cheltuielile la mijlocul saptamanii.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Draga Capricorn, acesta saptamana va scoate la lumina latura ta conflictuala. Pe de o parte vrei echilibru, liniste si relaxare, dar, pe de alta parte, esti tensionat si certaret. Acum esti pasional, acum esti vehement. Impaca-te cu tine insuti. Accepta-ti slabiciunile. Odihneste-te mai mult si iti vei regasi energia de a incerca lucruri noi. Weekend-ul il petreci alaturi de cei dragi. Dar, incearca sa faci ceva diferit, care sa iti creasca pofta de viata.
In zona profesionala, cauta-ti aliati. Vei avea rezultate mai bune decat daca ai lucra singur. Incearca sa-ti echilibrezi veniturile si cheltuielile si nu cumpara din impuls. Fii prudent!

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Draga Varsator, e nevoie de mai multe schimbari in aceasta saptamana. Readu armonia in viata ta. Cere ajutorul prietenilor, al familiei, al partenerului de viata atunci cand nu mai faci fata singur provocarilor. Inventivitatea te va ajuta, insa e nevoie si de suportul celor dragi.
In zona profesionala se anunta succese rasunatoare. Urmareste-ti interesele, fii creativ, incearca lucruri noi. Daca ai datorii, incearca sa le reesalonezi pentru a fi mai usoara returnarea lor. Ai nevoie de un plan pe care sa-l respecti disciplinat.

PESTI (20 februarie – 20 martie)
Draga Peste, in aceasta saptamana este foarte important sa-ti gasesti echilibrul. Analizeaza-ti dorintele si porneste fara ezitare in indeplinirea lor. Cere ajutorul celor din jurul tau atunci cand simti ca nu poti face totul de unul singur. Fa lucruri care sa-ti bucure sufletul. Ai nevoie de ele pentru a te simti implinit. Pana la urma, pasiunile iti dau puterea de a continua.
In viata profesionala ai nevoie de noi colaborari. Alege-ti cu atentie partenerii pentru a fi sigur de reusita. Nu este exclusa o avansare sau o marire de salariu. In weekend, incearca sa-ti infranezi impulsurile de a face cheltuieli nejustificate. Sursa: sfatulparintilor.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscopul-saptamanii
DorohoiNews.ro, 22-04-2019

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro