Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, saptamana iti aduce o gama larga de emotii si situatii si din fericire si dulcele gust al succesului. Esti pe cale sa intri intr-o perioada care iti permite sa te exprimi dinamic si in acelasi timp sa actionezi din spatele cortinei. Timpul este potrivit pentru tine sa gestionezi orice situatii si treburi ce implica secrete, discretie si duc la promovare rapida. Starea de spirit este buna si nu se intrevad obstacole. La munca si in plan social, ve fi in stare sa iti folosesti intuitia ca sa implementezi unele planuri facute in trecut. Puterea si increderea ta te ajuta sa depasesti orice aspect. Trebuie sa fii ceva mai responsabil cu treburile tale profesionale. In bani, mergi inainte cu pasi consecventi si incearca sa tii cu stabilitate de ce ti-ai planificat daca vrei sa vezi o imbunatatire.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, saptamana te pune in situatia sa iti gestionezi unele aspecte ce necesita discretie. Esti in stare sa actionezi ghidat de intuitie si sa asculti de ce iti transmite subconstientul tau. De acolo iti vor veni solutiile cautate. Vei simti nevoia sa te indrepti spre familie pentru putere si echilibru. Miscarile dinamice te fac sa te simti increzator si eficient. Spre mijlocul saptamanii, asigura-te ca esti cu atentia marita la munca, e nevoie de responsabilitate in plus. Social vorbind, zilele ce urmeaza vor fi chiar de succes. Te vei tine strict de program pentru ca asta te face sa te simti in siguranta si mai putin anxios. Finalul saptamanii lucratoare e ideal pentru intalniri si discutii ce necesita incredere si autocontrol. Un nou deal poate fi incheiat mai usor atunci.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, saptamana va evolua cu blandete si calm si vei avea echilibru psihologic necesar de a gestiona tot ce ai de facut asa cum trebuie. Te poti simti ca o experienta negativa din trecut revine in mintea ta si te impiedica sa gandesti rezonabil sau sa iei decizia dorita. Asigura-te ca iti controlezi temperamentul si ca iti iei timpul necesar inainte de a face alegeri. Spre finele saptamanii incepe o perioada pozitiva in care vei vedea in profunzime unele probleme si le vei solutiona usor. La munca si in plan social, totul merge bine acum. Ai incredere in puterile tale si asta te face sa depasesti obstacolele aflate in calea ta. Te vei putea exprima cu ingeniozitate si independenta, fapt ce iti faciliteaza contactee cu alti oameni. 

RAC (21 iunie – 22 iulie)
Draga Racule, saptamana iti aduce experimentarea unor emotii foarte puternice si vei avea o mai buna intelegere a nevoilor si solicitarilor tale. Vei vedea si ca puterea si rezistenta personala te ajuta sa rezolvi provocarile aparute. Relatiile de familie sunt favorizate, deci asigura-te ca iti exprimi interesul si sustinerea pentru cei dragi. Pot aparea unele presiuni si trebuie sa stii cum sa gestionezi unele situatii mai dure. Gestioneaza-ti energia corespunzator. La munca si in plan social, va fi o saptamana chiar dinamica, dar trebuie sa fii atent pe la jumatatea sa. Comunicarile iti solicita mai multa responsabilitate. Profita de experientele trecute ca sa inveti sa te exprimi cat mai potrivit. Comportamentul ce implica confruntare si cearta nu au ce cauta in conversatiile de afaceri. Optimismul si inteligenta te vor conduce si spre noi surse de venit.

LEU (23 iulie – 22 august)
Draga Leule, saptamana te aduce mai aproape de lumea ta emotionala si te impinge sa actionezi conform intuitiei tale. Pentru o vreme vei simti nevoie sa te focusezi pe cei dragi si sa ii ajuti cu problemele lor. Partea ta optimista si determinarea vor fi activate, deci daca ai de luat orice decizie importanta acum e momentul. In general, esti foarte determinat si esti o zodie combativa si vei intra intr-o perioada in care vei avea abilitatea sa sustii si mai multa presiune si sa te descurci cu provocari si mai mari. La munca si in plan social, ai grija cand faci contracte de afaceri si ai negocieri pentru ca gandirea si modul de exprimare pot fi ceva mai dure si neslefuite acum. Tu esti in general caracterizat de o minte ascutita si pentru ca operezi intr-un mod creativ, dar cumva aceste abilitati sunt inhibate in aceste zile. Stresul te poate afecta in diverse feluri. Ia-ti tot timpul din lume si nu te grabi in decizii importante ca sa eviti problemele. Fa la fel si la capitolul bani.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Draga Fecioara, saptamana iti aduce un stare de a fi mai sensibil la critici si la opiniile altora. In acelasi timp, totusi, iti va fi activata partea din tine grijulie si implicata si ii vei sustine pe cei care iti cer ajutorul. Vei avea de-a face cu familia si cu relatia ta afectiva mai mult decat o faci de regula pentru ca asta simti nevoia sa faci. Obligatiile profesionale te vor face mai ocupat dupa mijlocul saptamanii, drept pentru care nu vei fi asa de comunicativ asa cum esti de regula. In munca si plan social, posibil sa apara unele aspecte profesionale ce vizeaza parteneriatele tale, din cauza dificultatii de a negocia asa cum ai face-o de obicei. Manifesta responsabilitate si seriozitate si vei castiga respectul celor din jurul tau. 

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Draga Balanta, saptamana iti aduce nevoia de a-ti explora mai mult lumea emotionala. Acolo vei gasi cheia spre echilibrul si fericirea ta interioara. Familia si partenerul vor juca un rol important, deci recunoaste-le valoarea si ajuta-i si tu sa se descurce cu problemele lor. Dinamismul si spiritul tau decis sunt crescute si vei reusi sa pui fundatia pentru scopuri viitoare importante pentru tine. Vei fi suficient de determinat incat sa depasesti orice obstacol. In munca si plan social, timpul este tocmai bun ca sa iti pui la punct si inchei orice obligatie restanta si sa iti planifici pasii urmatori. Gandurile iti pot fi confuze si pe alocuri sa iti incurce buna comunicare. Totul va fi bine pana la urma daca reusesti sa scapi de cat mai mult stres. In finante, evita sa inchizi dealuri importante.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Draga Scorpionule, saptamana iti va fi plina de emotii si dinamism. Cu siguranta nu te vei plictisi ! Vei experimenta pe alocuri o anumita confuzie care te indeamna sa gestonezi unele aspecte intr-o maniera mai calma, in special pe plan profesional. Gandeste rational si nu pierde din vedere esenta lucrurilor, altfel reactiile tale nu vor avea o baza rationala. Mentine un autocontrol si nu te forta ca sa iti poti mentine echilibrul. Spre finele saptamanii totul va deveni mai usor pentru tine. Provocarile pot fi inca prezente dar tu te vei simti mai puternic, mai sigur pe sine si mult mai determinat. La munca si pe plan social, e nevoie sa te opresti din a fi anxios si sa privesti mai bine esenta fiecarei probleme. Daca faci asta, vei putea rezolva orice. Mentine un mod de gandire cat mai clar pentru ca exista o tendinta astrala de confuzie mentala cateva zile.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 
Draga Sagetatorule, saptamana te va face sa te confrunti cu o provocare ce poate fi dificila daca nu gandesti rational si clar. Poate chiar vei fi anxios si absurd. Ca sa controlezi totul, cheia este sa te relaxezi. Cum simti ca apare stresul in tine, respira, inchide ochii, detaseaza-te de orice gand care implica si mai mult stres si panica de viitor. Da la o parte orice si da-ti voie sa nu te mai implici in situatii care chiar nu iti aduc niciun beneficiu. Vei avea si momentele tale romantice cu partenerul si iti vei dovedi determinarea cand esti confruntat cu solicitari ale vietii de zi cu zi. La munca si in plan social, esti foarte consecvent sa iti implinesti obligatiile. Si dinamismul tau binecunoscut iti va da o mana de ajutor ca sa iti faci cu bine treburile. Poate ca nu e rau sa eviti tranzactii majore financiare spre mijlocul saptamanii. Fii serios si responsabil cu banii tai.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Draga Capricornule, saptamana pare oarecum dificila pentru tine intrucat atat gandirea cat si comportamentul tau vor infrunta unele obstacole. Fii pregatit pentru asta si incearca sa gestionezi situatiile cat de bine pot tu. Intrucat nu vei gandi la fel de clar ca alta data, e o idee sa amani obligatiile care iti necesita un bun focus. Ia-ti tot timpul acolo unde e nevoie si nu te forta mai mult decat e nevoie. In restul saptamanii vei avea o atmosfera romantica si te vei simti din nou puternic si creativ. Pe plan social, foloseste-ti intuitia cand esti in situatii pe care nu le poti explica prin gandire rationala. Profita cat mai mult de dinamismul tau ca sa iti implinesti acele treburi care iti aduc beneficii. Saptamana iti este foarte favorabila pentru eforturile tale profesionale. Totusi, fii conservator cu finantele tale deocamdata. Vei avea ocazia sa recuperezi mai incolo.

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Draga Varsatorule, inceputul saptamanii iti va aduce moduri destepte si inventive de a-ti face viata de zi cu zi si cea sentimentala cat mai interesanta si plina de zvacnire. Cei dragi vor fi centrul interesului tau. Spre finele saptamanii, poti depasi sarcini dificile ce necesita incredere in sine si concentrare. Aceasta perioada este ideala pentru o rezolutie la anumite probleme. In treburile tale profesionale, avanseaza decis si cu incredere. Saptamana este tocmai buna sa gestionezi situatii provocatoare si sa iti implinesti ce ti-ai propus. In finante, ti se recomanda sa eviti tranzactii spre mijlocul saptamanii.

PESTI (20 februarie – 20 martie)
Draga Pesti, iata o saptamana noua ce iti va aduce o gama larga de emotii si situatii. Vei fi in contact cu emotiile tale si iti vei exprima frumos iubirea fata de oamenii din viata ta. Familia iti este acum preocuparea principala nu pentru ca ar avea probleme ci pentru ca tu simti nevoia sa le fii aproape. Asta te face pe tine sa te simti mult mai bine in interiorul tau. In acelasi timp, iti vei dedica timp si propriilor tale obligatii si vei merge inainte spre realizarea ambitiilor tale. O perioada de mare putere emotionala este pe drum sa inceapa, deci profita de ea. La munca, avanseaza conform planurilor si foloseste-ti determinarea ca sa obtii ce doresti. Incearca sa iti controlezi anxietatea cauzata de obligatii si nu o varsa pe colegii si cunostintele tale pentru ca vei inrautati situatiile. In bani, poti face unii pasi importanti ca sa iti cresti veniturile dar evita riscurile. Sursa: sfatulparintilor.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 29-04-2019

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro